måndag 11 oktober 2010

I FARTEN

..

.Hihi, ett kul så kallat "quote"!  Denna diet kaanske funkar fram till 25 men definitivt inte när man är över 30...



Tjingeling nya oktobervecka!


Idag vaknade jag faktiskt med lite ångest! Har ju inte skrivit om träning på ett tag och det beror på att jag inte tränat på ett tag! Usch och fy vad jag känner mindre stark och har sämre flås efter 3-4 veckors uppehåll. Har ju varit småsjuk från och till och då hamnar man lätt i en dålig spiral... Måste skaffa nytt gymkort också för snart är det ju nästan bara inneträning som gäller och gymmet där jag har kort just nu är inte direkt så "fresh" och inspirerande som jag skulle vilja att det var. (Är det förresten någon som bor i Småstaden och vill tipsa om vart man ska gå och gymma ? Något ställe där det är både snyggt, rent och bra så att man blir sugen på att komma tillbaka!?:)




Suddig bild tagen i morgonfarten!:) Vi är två friska girls idag -den ena i Chill Norway  och den andra i Lindex.



Hittade ett klipp med Jennifer Aniston i den kommande The Switch. Jag är ju som jag nämnt tidigare  svag för såna här amerikanska söta små komedier så den här kommer jag nog se till att se!:)


Ha en fin start på veckan!


SEE YA!:)



Psst, Tänkte bara upplysa er om att det blev ingen Söndagsstek igår, som jag planerade, utan det blev istället den delikata rätten  "kokt korv med bröd" haha! Vi åt en så sen lunch igår, en smaskig gryta  med kyckling och svamp, och vi blev såå mätta så det fick bli som det blev med den Söndagsmiddagen:) Men nästa Söndag så...

Psst igen, Missa inte sista chansen att tävla...



.
.

16 kommentarer:

Unknown sa...

Trevlig vecka på dig med. Ny vecka med fantastiska möjligheter, tror att jag kommer ta en löptur efter jobbet.

Kram på dig

Anonym sa...

Undrade faktiskt om din träning :) Lycka till med att komma tillbaka i finfin form å hoppas du hittar ett passande gym. //J

Line fra huset på landet sa...

Så koselig bilde av deg og Bea sammen! :) Kjempefin bluse/tunika du har på deg.
Ja..det blir vel litt sånn etter sommeren.. høstforkjølelse, barna starter skole og barnehage og allt skal liksom skje på èn gang.
Det blir nok innetrening på meg også tror jeg. Når du begynner, kanskje du kan knipse litt bilder av gymmet?! ;) ...du motiverer veldig når det kommer til trening og kosthold P..så jeg ivertfall ønsker meg fortsatt innlegg om det, om man får lov:)
Ha en fin dag, dere to jentene.
Klem fra Line

Johi sa...

Lycka till nästa söndag då! Hör av dig om du behöver tips ;-) Korv är gott också men stek är bättre! Vi såg på sliskiga komedin "Ugly truth" igår, lättsamt en söndagkväll. Hoppas du hittar ett bra träningsställe, jag kom igång med min träning när dom öppnade ett fräscht Sportlife 5 min hemifrån mig. Kram

sandra sa...

Jag har också varit dålig med träningen! Jag tränar på Actic här i småstaden men jag vet att Feelgood har ett fint gym!

Hoppas du hittar något bra gym och får en bra måndag! Kram

Anonym sa...

Jag tränar på feelgood, det är super bra i somras bytte de ut alla maskiner på gymmet och passen är också bra!
Har dock varit där alldeles för sällan på senaste tiden trots detta...
Lycka till.
Kram Charlotte

Anonym sa...

Hej,

Du skrev tidigare om staycation, för att kunna utnyttja det var man tvungen att ha en kampanjkod, vad är det för kod? Var finns den eller hur får man tag på den?
Mvh Eva

Anonym sa...

Förstår inte att du kan fnittra över den där dieten. Den är inte bra, oavsett om du är under eller över 25.
Ät istället.

Philia sa...

Tck för era hälsningar tjejer!!! Japp, nytt gym står på agendan och nu finns det inget att skylla på längre (som förkylning och annat;)

Till anonym - Jag fnittrar för jag tar så klart inte detta quote "på allvar". Det är lite kul ironi och jag tillhör ju den så kallade "ironiska generationen"!:)

Ha en fin dag!

KRAM KRAM

P

Anonym sa...

Hej igen fina P! Minns att du hade ett inlägg från svensk tenn ang. underlägg å du frågade oss läsare vilken vi trodde du skulle köpa.. Nyfiken!! Själv vill jag ha "kartan" å den gissade jag att du också skulle "klicka hem". Fast jag har jätte fina vävda i naturfärg men undrar om "kartan" passar till Ostindia..? Kram, J

mina finaste. sa...

Hej igen! Oj vad jag gillar din blogg. Har haft en lite körig dag och hann nu titta in....och blev genast lite mindre stressad :)

jag har en liten fråga och kanske är det fler som undrar hur du får så fina ljusa bilder när du fotar dig själv i spegeln. När jag gör det, blir bilderna oftast rätt mörka och små. Använder du ett speciellt objektiv.

Kram från en fotonovis

Nena sa...

Hej,
Ja, så blir det med träningen ibland. Men när du väl kommer igång är jag helt övertygad om att du snabbt kommer in i det igen.

Synd att du inte bor i min småstad för då hade Onyx.se varit ett superbra gym för dig. Härlig/fräsch miljö och grymt inspirerande instruktörer :-)

Ha det bäst!

Anonym sa...

Söt-tjejjor : )!
Hoppas ni får en fin kväll och att datortrasslet löser sig. Alltid så kul att se dina bilder!

Allt gott/Kram Frida

Anonym sa...

Hej!
Såg den filmen i lördags, jättehärlig och charmig :)

// Malin i Göteborg

Milla sa...

Hoppas du hittar ett bra gym. Jag tränade i många år på Actic i "grannstaden" men bytte i vintras. Vilket lyft!! Jag älskar att styrketräna men går nu nästan bara på olika pass eftersom det är så kul att träna med andra när man jobbar ensammen mycket. Min största favvo är BodyPump men det är roligt när man kan variera sin träning med olika typer av träning och ska ju ge bäst effekt åt träningen. Kram Milla

J. sa...

Har ni inte SATS? Zumba är ju så kul! Å pump, spinning, core, flow, yoga... hur mkt som helst att välja på o alltid ett säkert kort! Tips på hemsida att lägga in sin träning på, lägga in sina mål (t.e.x 120 minuter i veckan) och barometer hur man uppnår målen etc etc, asbra sida, www.funbeat.se. Kan ha all info helt för sig själv, eller bjuda in träningskompisar. Sporrar mig iallafall. Go natt