onsdag 20 oktober 2010

LITE (LILA) AV VARJE

.

.
Jag talade alldeles nyss med min bror i telefon och vi "pratade bebis"  för jag ska nämligen bli faster! Det känns verkligen såå roligt och jag gläds så med min bror och hans sambo:) (Goa bilden med bebben kommer från Ashley Mc Namara)



Godkväll söta ni!


Seg jobbig huvudvärk har varit boven till sent bloggande idag mina vänner! Såå tråkigt. Men nu har jag tagit Eeze som H kom hem med för en liten stund sen (Tack snälla för era migränmedicintips) och nu känns det faktiskt mycket bättre. (Jag har nog lite svårt att se till att köpa värktabletter så att det finns hemma då man behöver det! Ska bli bättre på det)

Nu har jag i alla fall bestämt mig för vilken tapet som ska komma upp på väggen! Jag tycker nog, precis som de flesta av er bloggisar, att Zoffanys (som är den mjukaste toilen med båtar)  är allra vackrast (Tusen tack för era tapetåsikter! Det är så himla bra, och praktiskt, att fråga er alla om råd!:). Så nu ska den beställas och det kommer nog bli superfint. Toile är såå klassiskt och coolt...


Idag har jag faktiskt  lite "Christmasfeeling"! Det kom några små små snöflingor singlande ner från himlen här i Småstaden tidigare idag och vissa butiker har ju börjat ta fram julartiklar. Åh, det är ju faktiskt såå mysigt med julen:) Baka saffransbullar med skatterna, härliga doftande hyacinter i hela huset och dricka varm glögg framför brasan... (Snygga lila julgranshängen kommer från Cox & Cox. Ska julen bli lila i år kanske?)


Au naturell!:) En lite opiffad hemmajag visar dagens idag (jag vet att jag ser helt sned ut men det bjuder jag på;) Underbara silkesscarfen Skullsilk kommer från Ester Elenora (som tydligen blivit såå poppis att den nästan är slutsåld överallt!) kofta Odd Molly t-shirt Filippa K och jeans Blank NYC.

Snart blir det braiga Berg flyttar in på 4:an, idag hos Andreas Lundstedt!


Ha en mysig kväll vänner!


KRAM


.

10 kommentarer:

Veronica sa...

Scarfsen är superfin! Jag har några kvar..

Kram Veronica / Unica

Kicki sa...

Har du migrän ska du definitivt prova Oriptan som numera finns receptfritt på apoteket. Körde med Eeze förr men tyckte inte att den hjälpte så mycket som jag skulle vilja. Med Oriptan tar det ca 45 minuter och sen är du "fit for fight" igen och då har jag ganska så svår migrän. Helt makalöst bra! Du bara måste testa, om du inte redan gjort det =)

mina finaste. sa...

Oj, vad jag fick julkänslor när jag såg de fina dekorationerna!

Grattis till att du ska bli faster :)

Emma från Kastberga sa...

Stackare, huvudvärk är ju bara Värst! Så fina julgrans nötter du tipsade om, det är Nästan som man längtar liite till julen :)

Kram!

Hemma hos Katta sa...

Grattis till en blivande faster! =)

Vad mysigt med en liten bebiskusin till skatterna!!

Ha en fortsatt fin kväll! Kraam K

FruSofie sa...

Grattis till dig som ska bli Faster, så roligt!!!!

Jag satt faktiskt på en föreläsning förra veckan och fick höra att migrän ofta kan bero på Omega3 brist, och det kan nog faktiskt stämma för jag hade alltid problem med det innan men i samband me dmina graviditeter så började jag äta tillskott av det och jag har knappt haft några "anfall" de senaste åren nu!

Annars så tycker jag att den här nässprayen mot migrän fungerar bra!! Tyvärr dyr för en dos men värt det;)

Hoppas du mår bättre imorgon.
kram

Anonym sa...

Grattis till att du ska bli faster!

Nu har jag kikat in på din blogg dagligen under en tid och vill sända varmaste tack till dig för ljuvlig inspiration! Din blogg är oslagbart snygg och helt underbar att följa! Härlig och skön mix av inredning, mode, barn och annat spännande. Du har verkligen god smak!

Underbart att ha julen att se fram emot. Det är bästa tiden på vintern. Hoppas att migränen släpper och stort tack igen!

Kram Lex Molly

Vitt för själen sa...

Underbart vackert lila pynt. Här blir julen lila :) Såå fint.
Ha en skön dag i solen. Kram S

Anonym sa...

vilken storlek köpte du på din tine k lampa l eller xl???
grattis till den blivande fastern =)

kram a

Philia sa...

Tack för era grattis och hälsningar söta ni!!!

A - Min Tine K är i strl XL!

Ha en fin eftermiddag!

Kram

P