tisdag 5 oktober 2010

OJ SÅ SKOJ ATT REDIGERA KÖKET

.




Det är inte klokt vad man faktiskt kan göra med sina bilder! Bara att ha två brevid varandra är ju "värsta grejen" för en bloggerska som moi hihi. Wiiiieee - så kul det var med detta nya datorpyssel!:)



Todelooo Tisdag!




Mår ni bra kära bloggisar!? Här på morgonen har jag fastnat vid matsalbordet med en caffe latte och ett nyupptäckt redigeringsprogram! Ojojoj vad man kan pilla och grejja och fixa och trixa med det:) Helt gratis att ladda ned är det också, så det är dagens tips till alla bloggtjejer där ute som gillar "pyssel" och också vill prova. Photoscape heter sidan och själv fick jag tipset av söta superduktiga bloggerksan Anna-Malin. (Men det tar tiid att "trixa", så bloggen kommer att fortsätta med mest "vanliga bilder" ändå...)



Nu ska jag ta tag i dagen här!


  KRAM



Psst, Nu är absolut sista chansen att tävla!:)


.

16 kommentarer:

Angelica sa...

Det är verkligen superkul att redigera sina bilder, men det tar alldeles för mycket tid just nu *skrattar*! Med tre vildar och en liten ny skrutt så hinner jag knappt duscha... Jag får njuta av dina och andras vackra bilder istället!

Ha en ljuvlig tisdag!

Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

Unknown sa...

Javisst är det roligt att leka och lära sig nya saker,man blir som ett barn...hahahhhaa...Ha en riktigt mysig dag...Kram/Annelie

Karin sa...

Fina bilder, så läckert i ert kök!

Ha en bra dag.

Anna/Rackarungar sa...

Jättefina bilder, fint redigerade! Och jättefin blogg. Första gången här för mig, men jag lär komm tillbaka.
Kram Anna

Ps. Jag arbeter mest i photoshop, men har du testat www.picnik.com, bra på snabbredigering.

Anonym sa...

Apropå ditt fina diskställ, jag har ett likadant :-) och undrar om DU köpt ditt nyligen?

Finns det kanske i Västerås? Jag bor i närheten....

Mitt är från Bruka men det fanns inte kvar där, har Du eller någon annan här tips om var jag kan finna ett nytt? Tillverkaren heter MAST.

Har haft mitt i flera år men det är dax för ett nytt, fräschare....Me like & must have!

anna sa...

Hej,
fina bilder! Tack för tipset!
kram anna

Unknown sa...

Hej Philia.
Kan tipsa om Picasa. Det är ett väldigt enkelt bild-red program om det är så att du bara vill snabbt sätta samman bilder i olika sorters kollage.

Lycka till!

Anonym sa...

Hej hej!
Funkar det till Mac också...eller är det någon som har något annat bra och enkelt tips till det??!

Fiiina bilder blev det ju! :)

/m.

Lilla Korsvirkeshuset sa...

Wow vilka bilder, verkligen jättefina! Får allt ta och titta i det där programmet :)

Kram,
Angelica

Malin Lindgren sa...

Hejsan! Hamnade här och blev fast. Vilken härlig blogg.... Jag har haft en tuff dag med massor med tok och skulle bara sitta en stund vid datorn och av misstag hamnade jag här, det var inte sista gången jag gör det misstaget jag kommer tillbaka. Tack för en härligt possetiv och fin blogg.. Må gott! Malin

LiSSaN sa...

Åh tack för tipset! Det är nu nedladdat och jag är redo att hugga tag i det. Älskar enkla sätt att fixa sina bilder på : )

StrandviksVillan sa...

Så snyggt du har gjort bilderna!
Jag har också använt det programmet ett tag, men tar mig inte alltid tid, så då får det bli "vanliga" bilder för mig med ;)
Ha det bra!

Sanna sa...

Hej! Jag har läst din blogg sedan i somras. Idag hittade jag en exakt likadan! Copy? Ni har samma layout, samma teckensnitt, samma färger, använder samma språk bla "bloggisar" "lovely" " Tjingeling", ni skriver om samma saker, har samma typ av foton, samma reklam, hänvisar till samma nätbutiker, använder båda bilder från Tine K osv osv osv...båda era bloggar är inspirerande men det kan minst sagt bli lite tjatigt :)
Bloggen heter www.mittvitahus.blogspot.com

Anonym sa...

Mitt vita hus har kopierat House of Philia länge.

Anonym sa...

Hej. Snygga bilder!!! Gillar verkligen ditt kakel, vad är det för fabrikat? Mvh Linda

Johanna sa...

Hej!

Tack för mkt fina bilder och inspiration i din blogg. Har läääänge sökt efter stolar liknande dina i köket, vad heter tillverkaren??