lördag 2 oktober 2010

ROMANTIK I HUVUDSTADEN

.
.
.
Bubbel är den absolut godaste och festligaste drycken! På hotellet kunde man välja bland olika "små paket" att få upp på rummet och i dessa ingick någon godsak och dryck. Vi valde så klart paketet Stureplan (eftersom det ju var där vi var:) med bla god champange(har man fixat barnvakt så har man!;)


.
Bon soir mon ami!

.

Stockhom var ju fantastiskt trevligt denna oktoberhelg!:) Riktigt bra boende,  delikat krogmat (och dryck ojojoj;) kanon väder, en fin present(hemlig;) och bästa sällskapet; nämligen honey H!  En liten shoppingtur hanns det också med idag och även lite möten med söta bloggisar på stan!(Vad kul att ni kom fram och hälsade tjejer!:)

Vi bodde på moderna Hotell Anglais, som ligger precis vid Stureplan. Superbra och trevligt hotell men det allra bästa är ju priset! Det är nämligen så att om man just nu åker iväg med sin honey och bor på ett Scandichotell (Anglais är då ett sådant) så kostar det bara 295 kr/person. Staycation kallas det och man måste boka online och innan den 30 november.



Efter att precis kommit upp till vårt snygga rum (som låg högst upp och hade en stoor terass) så måste jag direkt prova sängen:) Gör alltid det det första jag gör på ett nytt hotellrum. (Vad är det första ni gör? Kollar badrummet, tänder lamporna, sätter på tv:N eller vad?:) Gårdagens var: tunika Odd Molly (hemklickad från Country Dreams) & skinntigths HM.

Utsikten från terrassen -Stureplan en fredagskväll!:)

Visst har de häftiga fototapeter på Anglais hotelrum? Me like:)
-
Japp, det blev den restaurangen Pontus som fick besök av oss i går! Wow, så gott det var(5-rätters överaskningsmeny, med olika smaskiga viner till varje rätt, var vad vi beställde och det innebar måånga timmar av njutning för gommen! Mums:) Kvällens: nästan allt, utom skor och väska, kommer från HM!

Proppmätt och mycket belåten på Pontus på Brunnsgatan! Tokgillar boktapeten som nästan hela restaurangen är tapetserad med. Såå kul och cool. (Det är ingen favvis med "blixtbilder" men det är ju ett måste ibland!)


Nu blir det soffmys och Strawberry & Cheesecakeglass framför roliga Sommaren med Göran (som visas på Tv 1000)



Ha en skön lördagskväll!



KRAM


.

13 kommentarer:

Anonym sa...

VILKEN MYSIG HELG NI HAR!

Emma från Kastberga sa...

Gillar starkt din "gårdagens" tunika från OD, mycket snygg! Och vilket hotellrum, jättefint. Ha en fortsatt skön helg,

kram emma

Anonym sa...

tycker jag känner igen poncho från h&m 299 kr ,en fick följa med mig hem igår :-)
Me like a lot

Helena i Ramlösa

lottasworld.blogg.se sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Man kanske skulle boka sig ett rum? Att komma iväg utan barn gör man ju inte så ofta... Det allra första jag gör, om du vill veta;), det är att slita bort de läskiga överkasten. Hu, vad äckliga jag tycker de är. Sedan spanar jag in badrum och sedan sängen. Och så måste det finnas internet såklart. Ha en härlig söndag. KRAM

Anonym sa...

I LIKE! Seems like you had a blast! Thank you for sharing!

Tiina

Jenny sa...

Det första jag gör när jag kommer till ett hotellrum är att spana in toaletten!!
Vi bodde på hotell i Sthlm i somras (Hilton vid Slussen) men då hade vi våra skatter med... så någon skumpa blev det förstås inte tyvärr;-)
KRAM

Kari sa...

Nå får jeg lyst på en tur til Stockholm. Elsker den byen og det er altfor lenge siden jeg var der. Det aller første jeg sjekker er badet.

Kari :-)

Anonym sa...

Jag kollar alltid badrummet först. RENT badrum är extremt viktigt för en som mig med lite smutsfobi! =) Sen sliter jag bort överkastet som någon annan sa. De känns verkligen äckliga, tvättas hur ofta? Undrar man!

Söta P, vad har du för skor? Är det korta Acne Pistols? Vilken färg? Funderar på ett par bruna. Hade de höga innan, men sålde dom då de kändes så tunga o klumpiga. Bättre med de korta hoppas jag!?

Kramiz/ Greta

Anonym sa...

Mysigt:)

undrar også på dine sko - pistols eller lookalike?

Marie - Systrarna sa...

Å så kul, Anglais! Det är vårt bröllpshotell! För 20 år sen (oj vad tiden går) så bodde vi där i två nätter. Vi firade faktiskt bröllop i två dagar, hade två fester, var brud och brudgrumsklädda båda dagarna! Inte helt vanligt tror jag... I alla fall så kom vi full stass för att checka in på Anglais, hade bokat ett helt vanligt dubbelrum. Det tog lite tid att få nyckeln.. När vi sedan går upp till rummet visar det sig att vi fått bröllopssviten, större än vår lägenhet hemmma! Vilket minne det blev. Härlig service från hotellet! Bröllopsresan gick till Spanien bl a. Dit återvände vi för ett par veckor sen, för att fira våra 20 år! http://systrarnasblog.blogspot.com/
Kanske ska vi även återvända till Anglais innan året är slut...? Tack för tipset!
/Marie

Anonym sa...

Ringde idag och skulle boka på Anglais men det fanns inga rum för 295:-
Det billigaste de hade var ett dubbelrum för 1600:- Svindyrt!
Staycation visste de inte vad det var.....
Blev besviken! =(
Tänkte ta en natt där med min prins....

Philia sa...

Tack för era hälsningar raringar!:)

Angående mina nya skor så kommer de från Nilson!

Anonym - Vad konstigt att de inte visste vad det var!!? Det satt ju tom en Staycationtavla i vårt rum! Dock så glömde jag skriva att man måste boka Staycation Online. Det kan du göra här http://www.scandichotels.se/campaigns/staycation/sv/index.html?p=book&cmpid=sn_se_staycation_blog32

Ha en fin kväll!

KRAM

P

Nanna sa...

Åh tack för tipset om detta! Ska se om jag kan komma iväg på en weekend med min älskling i november. Det behövs indeed....