torsdag 7 oktober 2010

SUSSA SÅ GOTT

.


Det blev inget pyssel idag för Flisan men lite ritande med nya pennor! Imorgon får det bli en tripp till pysselaffären för lite inköp, tack vare era braiga och inspirerande tips:)God Kväll söta bloggisar!


Här ligger nu äntligen mina små skatter och sover. De fick faktiskt vara uppe och titta på heela Robinson ikväll och tyckte så klart att det var hur spännande som helst! (Flisan är nog lite för liten för sådana program  egentligen men om Trulle får titta så måste ju även lillasyster få;)
.
Hur som helst så verkar ju faktiskt denna Robinsonsäsong vara mycket bättre än de två förra, som jag tycker var så fult producerade och "ofräscha" med sumpmarker och annan "misär". Lagoma påfrestningar är bäst och deltagare med bra fysik gör ju tävlingarna så mycket mer spännande, eller hur?!
Apropå Robinson;  Paolo Roberto är ju inte bara programledare utan även en duktig kokboksförfattare! Har själv två stycken kokböcker av honom och de innehåller riktigt många smarriga italienska recept. Kanske något till fredagsmaten imorgon? Flera av recepten hittar du här!Nu ska jag gå och lägga mig i sköna sängen med nya boken Ego Woman av Carolina Gynning som sällskap!Sussa så gott raringar så ses vi i imorgon!


KRAM


.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Har Paulos kokbok "Mina fastrars mat", och tomatsåsen som finns i den är GUDOMLG!!!
Sov gott!!

Anonym sa...

Italienskt blir det här också ikväll:-)

Kram

Marie

Anonym sa...

Hej!
Varför skulle det bli mer spännande med Robinson med människor med bättre "fysik"?? Tror inte alls på det, här behövs skarpa hjärnor för att stanna kvar och vinna. Sen är väl ofräscha miljöer och misär just Robinson!? Allt kan inte vara "stajlat"

Mvh Anneli

Camilla sa...

Jaaa...Paolos kokböcker är toppen. Älskar Melanzane alla Parmigiana tillsammans med Filetto di Pollo alla Parmigiana ifrån Mina fastrars mat. Men ikväll skall vi faktiskt testa "köttbullereceptet" ifrån hans nyaste bok.
Hoppas det smakar mums!
Camilla

Anonym sa...

Ge denna sida till dina barn och låt deras kreativitet flöda och inspireras.. Otroligt fin pysselblogg
http://pinkfriday.blogg.se/

Linruz sa...

Sugen på Paolos böcker jag med alltid kul med lite nya recept att förgylla vardagen med.
Läste EGO girl då den kom ut och måte komma i väg och köpa mig ett ex av woman med.
Hoppas den är lika bra som den första boken :)
Kram och ha en fin fredag
Lina