söndag 7 november 2010

FÖRSTA AMARYLLISEN

.


Den första amaryllisen denna "julsäsong" är inhandlad! En söt vit minivariant som jag till min glädje hittade hos blomsterhandlaren. (Svart/vit randig skål Bloominghome , Day Home silverskål Classic Living och Tine K lyktan kommer från Tullhuset i Västerås.


Heeej sköna Söndag!


Här har vi en så vacker solig dag i Småstaden och skatterna är just nu ute och leker på gården i solskenet. Själv ska jag sätta igång med lunchen, då vi strax får härligt besök av min lillebror och hans tjej.

Det blir italienskt med bla god Rioja, färsk ravioli, sallsiccia, pancetta och champinjoner, mmmmm.

.
Bild på min nya Odd Mollyjacka, på begäran! (De som ev. inte tycker detta är intressant får blunda nu;) Jag har fått ett par frågor angående jackan och yes, det är nya vinter 2010 modellen i färgen mörk grå. Så mysig, varm och med gosig med äkta getpäls i luvan. Uppdatering: jackan heter Broken Coat, kostar ca 3700 kr och finns på Tullhuset i Västerås!

Senare idag blir det ääääntligen S.A.T.C 2 för mig! Kan jag vara den sista som ser den kanske? Ska bara ta och promenera till Pressbyrån först och shoppa lite Anton Berg-marsipan, som jag ska smaska i mig till:)



Jag önskar dig en härlig, solig, underbar och slapp Söndag!:)

STOR  KRAM


P

.

27 kommentarer:

Anna-Panna sa...

Haha, man känner igen sitt eget liv lite.
Igår var jag o lämnade tillbaka STC 2, o när jag skulle gå därifron (spelbutiken på ica) så stannade jag till o var SÅÅÅ nära att köpa just en vit amaryllys...men jag letade oxå efter en "mini-variant". Men äh - det fick va. Jag skulle iväg o joina resten av familjen på en liten oplanerad/spontan middag hos våra vänner (var ju som sagt bara tvungen att åka o lämna tillbaka filmen då jag dragit på det hela dan).

Idag har jag o barnen vart ute i vår trädgård o jag har tagit mysiga bilder på de i lövhögen jag krattade ihop (jag vet, lite sista-minuten-krattning..nästan!)

Ha en mysig söndagkväll.
KRAM Anna

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Så söt amaryllisen är. Måste oxå leta upp en sån minivariant.

Ja, du är nog den sista som ser filmen ;)

Puss!

House number 15 sa...

Filmen är så bra!
Har också faktiskt
köpt en amaryllis;)
Jackan är supersnygg..
Ha en trevlig kväll!

Kram C

Lotta sa...

Nä, du är inte sist :) Jag köpte filmen i fredags, men har inte hunnit se den än... Katastrof! Med lite tur blir det ikväll :)

Anonym sa...

Hej P
Snygg! vi älskar att du är så generös med fina levande bra bilder på Nyheter i olika klädmärken tycker det är lika spännande varje gång, vi vill ha mera...
En så rar amaryllis vit såklart??
Ha en fin söndagskväll! ps har inte sett filmen.

Milla sa...

Haha du är inte sist... Jag blev sjuk när jag skulle se den med kompisar på bio, för att ge SATC "chansen". Jag har aldrig sett serien, enbart filmen nr 1 och ja, inte direkt imponerad. Men gissar att man skulle varit med från början kanske. KRAM Milla

Emma från Kastberga sa...

Åh amaryllis... Nu börjar man så smått längta efter julen!

Kram

LOPPISLIV sa...

Fin liten amaryllis, jag ska också inhandla en snart hade jag tänkt, en vit såklart. Supersnygg jacka, gillar den mörkgråfärgen.

Kan meddela dig att du inte alls är sist...fniss :-) Jag har inte heller sett SATC2 ännu. Måste hyra den nån kväll. Du kan väl berätta om den var bra efter att du sett den. Ha nu en go söndagskväll med med choklad och film. Kram kram P

Lisa sa...

Hej
Doftljuset som syns i bakgrunden, var kan man köpa såna. Ääälskar doftljus och då ska de vara vita. Mysig jacka!

Lisa

Linda sa...

Jättefin jacka! Vet du var man kan köpa den? Har nämligen inte sett just den modellen tidigare.

Kramis

Anonym sa...

Om man inte har vägarna förbi Tullhuset i Västerås...Har du något tips om var lyktan finns att klicka hem?

PS. Din blogg är helt fantastisk DS

Anonym sa...

Hej "Philia"!

Måste bara säga att jag älskar din blogg!! Jätte fina bilder på vad som händer och är aktuellt i din vardag. Go Philia!

Kram från Ulrika (som bor i hjärtat av Bohuslän)

Anonym sa...

Hej!

Uppskattar variationen i dina inslag! Mode, inredning, mat m.m!

Maria

Anonym sa...

Gillar normalt inte Odd Molly men den där jackan var riktigt snygg! Jag köpte också filmen igår och såg om den. Tycker den var riktigt bra trots dålig kritik! Hoppas du får en skön söndagkväll! Kram Linda

Anonym sa...

Men tell us more ;)

Vad heter jackan? Var köpte du den? Hittar den inte på nätet :( Och inte minst vad kostade den?

Behöver en varm jacka och denna var grymt snygg!!

KRam

E

Anonym sa...

Till er som undrar: Jackan heter Broken Coat och finns bla på Ajabajakids.se, kostar 3699 kr! Finns i flera färger.

Du är inte sist att se SATC2. Alla i familjen ska på läger nästa helg egentid för mamma hela helgen :) DÅ ska jag hyra filmen har jag tänkt!

Kraiz/Greta

Anonym sa...

Hej fin jacka,filmen har jag inte sett än men den som spar har...Men det var inte så snyggt när man ser inner krukan i skålen, ut och ta lite mossa och lägg över. lena

Anonym sa...

Hej fina du!
Läser ofta din blogg och tycker SÅ mycket om den. Det har varit mycket debatt kring päls i bloggvärlden på sistone. Hur ställer du dig till pälsens vara eller icke vara? Och då menar jag inte skinnstövlar o.dyl. eftersom detta är något man tar tillvara på vid slakt. Jag menar uppfödning av exempelvis minkar enbart av ett syfte-att skapa pälsar! Vore intressant att veta hur du tänkte kring detta! Tack för superbra och fin blogg! //Tina :)

Anonym sa...

Tack för infon :) LYllos dig som har så många fina jackor, du har ju köpt några stycken (4 eller vad är det) under hösten ;) Vad säger din man om allt shoppande? Min blir helt galen när jag kommer hem med något nytt?

Eller har du några bra knep hur man lyckas sälja in sina köp? Iallafall dyra OM plagg hihi skulle behöva det.

Kram
E

lyckebrants lycka sa...

Hej!
Här har du en till som inte sett filmen än faktiskt.

Jag har också köpt vita amaryllisar i helgen, OCH
tjuvsmakat på nya glöggen från BLOSSA... Mmmmmums.
Älskar denna tid som vi går tillmötes nu.

Ha en toppen vecka!
Rose-Marie

Caroline sa...

Den jackan var sjuktsnygg! Men man kan inte ha hur många jackor som helst eller jo det kan man men det funkar dåligt både i min garderob och i min plånbok :(

Maria sa...

Hej o tack för en helt underbar blogg. Hittade dig för några dagar sedan och jag är helt frälst. Jag har två frågor ang de silverfärgade bokstäverna du har i skatternas rum " TRULS" vart har du inhandlat dessa, vill ha sådana till min lilla skatt. sen hittade jag några underbara kuddar i din fina soffa vita med siffror på som jag också skulle vilja ha, vart har du hittat dessa? Tusen tacka att du finns o delar med dig av ditt liv, hem och familj.
Jag Älskar din blogg

Kram Maria
mcriob@hotmail.com

Inredningsfrun sa...

En mini-amaryllis säger du?? Så uuuuuunderbart!!! Att jag inte hittat en sådan, måste genast ut på jakt!!! Köpte min första tre vita amaryllis i fredags. Å nu är det ju faktiskt inte så långt kvar till jul!! Tjohooooooo!!!

En mysig söndag önskar jag dig!!

// Inredningsfrun

Psssssst.... Så ljuvlig blogg du har!! Hit kommer jag igen :)!

Anonym sa...

Hej!

Jackan är underbar! Färgar du dina ögonbryn eller är de naturligt så mörka?

Hälsn, Fröken M

Therése sa...

Oj, tråkigt att höra att det är äkta päls i jackan - verkligen meningslöst med tanke på att det finns bra oäkta alternativ numera för dem som gillar pälslooken, det här med äkta päls känns verkligen omodernt!

Hoppas du gilade filmen, tyckte själv att de nog skulle ha slutat efter den första... ;-)

Anonym sa...

Hej!
Fin är den!
Vilken storlek tog du i jackan?
Kram, kram

DREAMS of JOSEFIN sa...

Som sagt PH, hör av dig om jackan!! =) Kram