söndag 14 november 2010

PAPPORNAS DAG

.
.


Tjingeling Söndag!


Hipp hipp Hurraaa för alla snälla och duktiga pappor idag!

Mår ni bra tjejer!? Ni har väl inte glömt bort att vi idag firar våra barns, och även våra egna, söta rara pappor! (Jag har själv den stora stora turen att både ha en helt underbar pappa/bonuspappa till mina skatter + att jag har världens goaste egna lilla paps själv. Är så lycklig och tacksam över det:)


Beabus och hennes fina pappis! (Ja idag får H vara med på bloggen för det är ju faktiskt hans dag!:)

Här har vi nu smaskat i oss farsdagstårta till frukost i ljusens sken och nu ska vi gå ut på långpromenad och göra av med lite av allt det onyttiga vi precis åt!!!:) Senare idag blir det nämligen ännu mer tårta (puh) då vi ska fira min älskade pappa och skatternas morfar. (Förresten, den här sången är till dig pappa!)


Farsdagspresent - spelet Bezzerwizzer Underhållning som är ett tips till er! Vi har redan hunnit spela en gång och reglerna var busenkla, det var roliga frågor, det tog lagom lång tid (lådan är snygg:) och ja, jag blev riktigt sur eftersom jag förlorade! (haaatar att förlora i spel;)


Jag önskar er tjejer en riktigt mysig dag och krama de pappor som ni har om omkring er lite extra idag!



Vi ses!
.

KRAM


.

20 kommentarer:

Kakans mamma sa...

Jag har kikat på det spelet, inte vågat köpa än dock men nu har det tipsats överallt så varför inte?
Trevlig söndag!

17 Cherry Tree Lane sa...

Vad mysigt det ser ut med tårta till frukost! Spelet blir jag lite nyfiken på..det är roligt med aktiviteter heela familjen kan göra tillsammans. Ha en fortsatt fin dag!
Kram C

sussi sa...

Ha en trevlig söndag kram Sussi.

Linda sa...

Riktigt coolt foto, det översta. Gillar skärpedjupet och färgerna.

Mysig blogg! :)

kram!

Frida H sa...

Min pappa önskade sig det spelet i julklapp, så det var jag och min mamma och handlade. Men han fick öppna paketer redan förra veckan. Min mamma kunde inte hålla sig :)

Anonym sa...

Hei! Så dyktig du er! Nyyyyydelig innlegg! Det er ikke bare du som er heldig! Din far og mann er jammen heldige som har deg, også!!!!! Ha en strålende farsdag!!!!!

Klem Siv

Millas hem sa...

Varma mysiga bilder!

Kram Camilla

Anonym sa...

Fina foton! Tårtan såg riktigt smaskig ut! Här vankas strax kladdkaka och saffransbullar till en finfin pappa :-) Kram Linda

Tina sa...

Urläckra foton, nu ska det övas...
Tack för inspirationen.
Kram Tina

Anonym sa...

HAPPY HAPPY DAYYYYYYY H!!!! from Argentina!andrea

Anonym sa...

Hej!

Är dyslektiker när det gäller inredning så jag tittar ofta in på din trevliga blogg för att få inspiration eller helt enkelt "sno" några av dina bra ideér. Har hållt mig anonym då arbete, barn och hem tar all tid. Fastnade för de fina tavlorna från Hagedornhagen som jag beställde i den mindre varianten. Du har skrivit att du köpt ramar på Gallerix. Vi hittade inte någon med exakta mått. Har du fått skarva eller beställde du en "kvalitetsram"? Eller har du ngt annat bra tips då vi hittar inte något som funkar. (Altså lägg inte ned någon tid på detta, tänkte bara sända iväg en snabb fråga!!)

Tack för en fin fin blogg som jag nog är inne och tittar på varje dag! Teresia

Linruz sa...

Hihi mycket fika blir det lätte en dag som denna.
Alltid kul med sällskapsspel.
Hoppas ni fick en fortsatt fin kväll.
Kram kram¨Lina

Anonym sa...

Teresia: Jag har Hagedornhagen tavlor i alla strl. Jag har köpt ramar till samtliga på IKEA. Billigt och bra. De är svarta och tavlorna ser jättefina ut!

/Greta

Anonym sa...

I vår familj har vi inte firat herrn i huset, han är inte riktigt värd det enligt barnen, jag håller med. Min egen pappa är död sedan 20 år, så inte heller där finns något att fira. En vanlig söndag med andra ord. Är dock litet avundsjuk på er som firar och uppskattar era herrar.
En mor

Sandra sa...

Hoppas ni har haft en jättebra söndag, fina foton! Kram

Anonym sa...

strange kommentar ovan från 'en mor'....

Anonym sa...

Vad är det för konstigt med den kommentaren från "mor"?? alla lever inte ett liv i lyx flärd och en dans på rosor.
Finns många karlar som inte förtjänar att blir ompysslade. Ser alltså inget konstigt i den kommentaren alls. tycker det är väldigt tråkigt och synd om den modern och barnen.

Mer empati.
C

Anonym sa...

Hej
Dina bilder är så fina, vad heter programmet som du använder då du redigerar dina bilder? Jag vet att du har skrivit om det på din blogg men jag kan inte hitta det. Tack för en fin blogg!
Kram

Anonym sa...

En mor: Känner med er...jag är lyckligt lottad som P är,med en underbar man/pappa till barnen. Men inser ju att det finns många som har det som du. Hoppas det inte är alltför illa...

Kram till Dig

/Greta

Anonym sa...

Hej Petra!

Vilken mysig farsdag det var igår ja! Vi uppvaktade vår pappa med blomma & lotter fr svenska spel. :)

Kram http://modellmini.blogg.se