fredag 5 november 2010

T.G.I.F

.


Fredagens jag i ny tröja/klänning från OM.Varsity Dress heter den och den är ett hett tips från mig!  Så skön, varm, välsittande och inte minst raffig med en pinuppa på överarmen! Löp och köp mao (min kommer från ROS och jag funderar faktiskt på att klicka hem en mörkgrå också)


Tjingeling veckans bästa dag!

Mår ni bra bloggisar!? Här hemma är alla pigga, friska och glada och 4 av 5 familjemedlemmar är ju faktiskt lyxen att vara lediga idag:)




Vi har en frostig och kall dag i Småstaden idag och jag får riktiga adventsvibbar! Om man tittar på Walther & co pressbilder får man ju ännu mer härlig julfeeling. Älskar deras styling! Har ett par zinkhus sen tidigare men inte det jag helst av allt vill ha, nämligen det stora sekelskifteshuset. Men nu är faktiskt ett sådant snart på väg till mig, då jag beställt ett sånt av Flitiga Fredrika idag. Kul!:)



Idag lyssnar jag på denna låt som faktiskt ger mig sköna somarvibbar istället, fast vi nu nästan har vinter här i världens bästa, men myyycket kalla, land:)

 Nu ska vi snart promenera ned på stan för lite lunch och smaskiga inköp till ikväll!


Ha en riktigt fab fredag alla!


Psst, Ikväll funderar jag på att prova denna pasta, vad tror ni om det receptet?

Psst igen, Lite skvaller:)Ni har väl inte missat "nya boken om vår kungskandalen" som de pratar om på nyheterna? Kände en gång en kille som hade varit livvakt åt kungen ett par år. Det han berättade för mig om den tiden påminner lite om det som jag hört står i nya boken, hmm, vilket sammanträffande...;)


Psst för tredje gången, Var det med någon mer än jag som tittade på programmet Ladies på Östermalm igår? Helt overkligt och riktigt underhållande säger jag!:) Vad det dessutom någon som även såg nya Leilas Home Delivery på samma kanal? Riktig besvikelse tycker jag där istället...


.

27 kommentarer:

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Snygg klänning!

Håller med om Leilas program....man vill ha det där myset som hon förmedlar med sin styling. Såg att de "pimpat" Weises hem med diverse Leilaprylar. Det blev bara fel!

Här i Uppsala är vädret perfekt, nu prommis!

Kram

Anonym sa...

Hej JAG TYCKTE DER VAR BRA. FAST


ARNE ÄR VÄL INTE MIN FAVVO PRECIS MEN MATEN BLEV JAG SUGEN PÅ SÅG GOTT UT.SNYGG TUNIKA BLEV JAG OCKSÅ SUGEN PÅ. HA DET GOTT LENA

TESSAS MAT sa...

For en vakker klänning!! Den skulle jeg gjerne hatt. Jeg liker bloggen din veldig godt...fine bilder, fine saker og et vakkert hjem. Jeg skal nok titte innom deg igjen. Riktig god helg! :o)

Anonym sa...

VAR SNÄLL MOT KUNGEN!!!

Malin L sa...

Superfin klänning! Såg Ladies... igår,jag tyckte det var underhållande! Gaby är min favorit!
Trevlig Helg!

Anonym sa...

Hej!

Gillar klänningen men jag tycker även om tröjan fr samma serie. Dock verkar inte ROS:s hemsida fungera idag så det får bli en beställning via en annan sajt istället. Trevlig helg!

// Fröken M

Anonym sa...

Ojojoj, såg precis att huset du har beställt går på hela 999:- sek! Jag har också två Walther & Co hus sen tidigare men nöjer mig med dem :)

// Fröken M

Anonym sa...

Var snygg du är i klänningen, passar din figur perfekt!

Trevlig helg!

Sofia

Anonym sa...

Klänningen ä runderbar, skulle vilja ha den mörkgrå, får ta mig en titt på nätet :) Ang boken om kungen tycker jag det är ett riktigt lågvattenmärke, folk som tjänar pengar på skvaller är det värsta jag vet!
Hoppas ni får en härlig fredag-kväll!
Kram Anna

Anna sa...

Supersnygg klänning! Hur är den i storlek? Vad har du i storlek annars? Skulle inte vilja att den sitter åt runt höften o då m a o sitter löst i midjan.... Dagens I-lands problem!

Trevlig helg!
Kram Anna

Anonym sa...

Är lite förvånad över att livvakter berättar sånt, de brukar hålla sånt för sig själva.... :-)

eva sa...

MYCKET SNYGG KLÄNNING.PASSAR DIG PERFEKT.TREVLIG HELG.
EVA

Mrs S sa...

Hei Philia:)

Kan jeg spørre hvordan du "lager" slike tape biter i hjørnene av bildet? Er det gjort via bloggen, eller er det photoshop?

Riktig god helg til deg og dine <3

Klem

Stina sa...

Fin färg.
Stina

Anonym sa...

Håller med föregående talare. folk som lever på skvaller förtjänar inte sitt levebröd.
Ja var snäll mot kungen.

Skvaller är det fulaste som finns,,(förutom bruna kor (enligt kråkan))

Caroline sa...

Tittade också på Leila men blev inte heller så imponerad. Kändes stelt och väldigt stressat. Hoppas på ett bättre program nästa vecka :) Trevlig helg!

Emma från Kastberga sa...

Husen från Walther & co är så fina! Köpte ett förra året, men lite besviken. Eftersom de blir sååå varma undertill, så jag måste ha det på en bricka eller liknande.

Ha en fin helg,
kram Emma från Kastberga

Ninnie mamma till Noah sa...

Såå läckert ljushus! Ha en fin helg du och din fina familj!

Jessica sa...

Hej Petra!
Håller med om Leilas nya program, inte alls så där mysigt så som hon själv kan vara.
Vill passa på att tipsa dig om en sida www.miminett.com och så kollar du in "Lapis Tunika", kändes som de var en riktig "house of philia" tunika/klänning :)
Trevlig helg

Anonym sa...

T.G.I.F, käkade lunch där i Kungsan igår! Toppen ställe att sitta å luncha på..
Snygg klänning, har den i almost black!
Annsofie

Anonym sa...

Hei du:)

Har faktisk fått hjem den kjolen i mørk grå i dag fra Nelly.com og elsker den allerede:) Den var så myk og god.Tror jeg må ha en i en annen farge også.
God helg:)
Klem

Anonym sa...

Jösses amalia, glömde säga det! För du är JÄTTESNYGG i klänningen!

KRAM Fröken M

Bofinken 5 sa...

Ja guuud så snygg klänning! VILL HA!!!! och den sitter perfekt oxå, en sån härlig outfit som man är både snygg och bekväm i.
Såg längre ner i bloggen att du är förtjust i fjärilar....då är vi två:) Hos mig dyker dom upp lite här och var i inredningen, ja kanske tom du har sett dom hos Stil inredning och design?

Kram Andrea

Frida- trendenser.se sa...

Riktigt söt klänning du klickat hem! Måste vara ett perfekt plagg nu i höst. Hoppas att ni fpår en underbar helg.

Anonym sa...

Ser ut å vara en skön klänning!

Jag är inget för skvaller oavsett om det finns substans i det eller ej. Kan dock känna oro/stor förvåning över att en del människor inom vissa yrken inte tar hårdare på tystnadsplikten!
Ha en fortsatt skön allhelgonahelg!

Anonym sa...

Nydelig klänning! Jeg må virkelig se om den selges her i Sør-Norge et sted!!
Ha en fin lørdagskveld :-)

Klem kristine

Anonym sa...

Hejsan!

Så snygg du var i den modellen! Får man fråga vilken storlek du har där??? :-)
Är 169 cm och väger ca 58-59 (pendlar)och har svårt att veta vilken storlek man ska beställa ;-)

Kram Sofie