tisdag 16 november 2010

VACKRA HELENA & NY FÄRG

.

.
Såå snygg, chic och cool 40 årig mamma som både vill stå på egna ben och som gillar lammkött!:) Idag ska nya Elle inhandlas för jag är riktigt nyfiken på denna donna, som lyckats knipa hela Sveriges fotbollskung Zlatan, 28 år.God morgon alla Snäckor!

Tack för att ni kikar in och förgyller min dag!:) Idag står bla hemmafix på schemat och färg ska inhandlas nu på morgonen och sen komma upp...

Lovar att visa er vart den hamnade sen!


Balla Helena i sitt favvomärke Dsquared2. (Hon är så himla fräsch och jag misstänker kanske "lite hjälp på traven där".  Botox tex blir ju vanligare och vanligare även bland oss "vanliga" medelålders tjejer. Blir ju liksom lite orättvisst med detta mirakelmedel! Alla vill ju vara lika släta, men är det värt att spruta in förlamande gift i ansiktet? Gör du bloggis det kanske? Ska man prova eller inte???:S)


Ha en underbar tisdag!


KRAM


P

.

73 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har aldrig gillat henne, faktiskt. Jag menar då utseendet. Alldeles för plastig och tillrättalagd för att vara min smak. Fram för mer naturliga tjejer och kvinnor!

Johanna

Mina finaste... sa...

Oj, vilken fråga botox eller inte? Hoppas att det blir en bra diksussion.

De flesta vill ju vara så fina man bara kan och ett slätt ansikte utan rynkor och skrattlijer anses ju i många sammanhang vara det vackraste. Men vad hände med yoghurttanter? Såg Förkväll för inte så länge sedan, då vackra Agneta Sjödin kommenterades. Hon verkade dock helt nöjd med sina "levnadslinjer".

Jag känner inte alls något behov av botox men vem vet hur man tycker om 10 år då man blir 40... jag hoppas dock att man känner samma då. Bara ordet nervgift får en ju att rygga!!!

Ha en fin dag!
Kram Marie

Anonym sa...

Testa inte!!
Du måste fortsätta i oändlighet och det ser helt onaturligt ut.
Titta på de senaste bilderna av Drottning Silvia, väldigt lik Michael Jackson, så akta dig du!

Anonym sa...

Jag tror inte alls på att gå ner sig i botox och fillers träsket. Inte för att jag tycker det är fel att vilja se yngre ut, utan för att jag inte tycker det ger ett bra resultat. Man ser inte yngre ut alls, utan bara botoxad.

Ironiskt nog tycker jag också man ser äldre ut! Titta bara på exempelvis Carolina Gynning och Linda Rosing. De ser ut att vara 40-45, enbart för att de sprutat in en massa konstigheter i ansiktet.

Jag tror istället på att göra exempelvis en riktig ansiktslyft eller att ta bort hud runt ögonen när man är runt 45-50. Det föryngrar verkligen utseendet. Att operera ögonlocken ger otroligt mycket om man fått slapp hud som hänger ner och döljer en vaken blick! Jag vet några 50åringar som gjort detta och helt plötsligt ser 5-10 år yngre ut.

Alla dessa tusenlappar hit och dit som unga tjejer lägger på läppar och botox.. nej, spara dem! Spara ihop till ett ansiktslyft när du verkligen kommit upp i ålder. Om man vill såklart! Jag tänker själv jobba på att acceptera mitt åldrande och har inga planer på några som helst ingrepp. Men om jag inte gillar mitt fejs om 15 år så vet jag att det finns valmöjligheter, men jag räknar inte botox o dyl till dem.

Helena Seger har sjukt tacky klädsmak, så jag blev lite överraskad att hon är på omslaget med sin hemska fotbollsfru-look (kul att hon dessutom säger att hon inte vill uppfattas som en fotbollsfru!!).

Sofia

Anonym sa...

Jag kan tycka att det är upp till var och en.Jag har en väninna som använder det och hon ser faktiskt inte stel ut,jag vet dock att hon endast använder det i pannan och mycket för att hon hela tiden "rynkade upp" där och det gjorde att hon hela tiden hade huvudvärk.Huvudvärken är borta och hon ser väldigt fin ut.Som sagt ,det är upp till var och en.
Linda

Anonym sa...

Bra kommentar Sofia!

Kram Netti

Anonym sa...

Kanske inte botox - det är ju så, att speciellt alla modebilder är fixade, photoshoppade.

Anonym sa...

botox och fillers blir superfint om det görs snyggt. inget blir bra i för stora mängder. sen håller jag också med sofia - ett riktigt lyft blir nog allra bäst och håller ju också betydligt längre. jag kommer säkert köra på alla olika varianter när jag blir lite äldre - jag mår bra av att känna mig snygg!

Anonym sa...

Usch, så arg jag låter på stackars Helena :O Hon är säkert en jättefin tjej bara att jag inte gillar hennes stil alls.

Sofia

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Hon är speciell men jag tycker hon är cool och tycker att paret Seger/Ibrahimovic är rätt så omaka, men men....

Nä inget gift i ansiktet... får acceptera att man åldras också det är en tjusning det också

KRAM

Anonym sa...

Snyggt - nej
Billigt - ja
Kan inte säga att hon är "vacker" i mina ögon.

Maria i Eskilstuna

Kari sa...

Holder helt med Sofia sin kommentar!

Jeg har selv passert 40 år, men vil aldri vurdere botox.
Man får et drag over ansiktet som ikke tiltaler meg.
Heve øyelokk kunne jeg selv tenke meg.
Ansiktsløft er muligens noe jeg vil vurdere om 10 år.
Jeg tror heller på et sundt kosthold og
at man er forsiktig med solen.

Kari :-)

HOUSE of ADELA sa...

Nix pix, inget botox...tycker man ska vara stolt över den man är ändå och hur man ser ut;)
Tycker Helena verkar vara en stark tjej med även ett eget liv och inte "bara ZlatanHelena".=)

Adela

Elvira sa...

Klart Zlatan har en kvinna med egen stil och skinn på näsan!! Han är lycklig och då är jag lycklig :) . Bilderna är väl fixade i vanlig ordning, så spekulationerna om botox känns onödiga. Angående diskussionen om botox så är jag av den åsikten att var och en gör väl som de vill. Men personligen skulle jag aldrig störa naturens gång, även om det är trist att ju äldre jag blir, så behöver jag mer tid på morgnarna för piffa till mig innan jag går ut i världen.

Ha det bra

signerat 71 sa...

Hej,
Själv är jag livrädd för att spruta in en massa konstigheter i kroppen - en av anledningarna till att jag vägrade ta influensavaccinet mot svininfluensan ifjol;)

Att botoxa eller inte är ju så klart upp till var och en, men det är lätt att bli påverkad.

Hörde någon som berättade om ett gäng yngre tjejer som just pratat om botox och bröstförstoringar. Alla hade redan börjat med ingrepp och injektioner. Den ena tjejen undrade hur länge hon skulle kunna stå emot. Skulle hon vara den enda utan botox och stora tuttar? Hennes rädsla var större att se äldre och tråkigare ut än sin jämnåriga vänninor än rädslan att spruta in saker i kroppen, trots att hon egentligen inte ville.

Obehagligt tycker jag. Jag tänkte oxå på att min egen lilla dotter snart kommer att hamna i de här frågeställningarna...

Kram J

Anonym sa...

Kommer absolut fixa min "arg" rynka i pannan någong gång. Why not ?
/Maria

Anonym sa...

Jag har gjort Botox 2 gånger, panna och rynkor mellan ögonen. Varför gjorde jag det undrar ni?
Helt och hållet var det pga min huvudvärk. För rynkor har jag väldigt lite utav.

Anonym sa...

Tycker inte heller att denna plastiga blondin är något speciellt vacker...för mycket av allt...bling bling, bröst och botox! Inte alls fräsch! Säkert en smart och duktig kvinna med huvudet på skaft, dock inte ett yttre som visar på stil och smak. Har förstått att endel har henne som förebild...;-)

Sara

Mitt lyckliga lantliv sa...

Ingen botox för skönhetens skull MEN jag skulle faktiskt kunna tänka mig det enbart för att få bort min huvudvärk som man sägs kunna bota med att ta bort "arg" rynkan.

//Jeanette

cruella sa...

Tror mer på ansiktsmassage och yogaövningar för ständig spänningshuvudvärk i så fall.

Jag tycker det är slående hur lika alla dessa blondiner är nu för tiden - snacka om stereotypt skönhetsideal! Och med botox har de ofta inte ens sina ansiktsuttryck kvar, vilket ju är halva utseendet.

Anonym sa...

Jag kan inte säga något om Helena som person, har aldrig läst ngn artikel om henne, men utseendet är inte i min smak alls, för mycket "Barbie" tycker jag... det finns så många andra vackra tjejer, kvinnor, damer!

Laila

Once in a lifetime sa...

Helena är en vacker tjej tycker jag! Hon verkar skärpt och har inte alls utnyttjat sin position som fotbollsfru som många andra gjort på ett negativt sätt. Jag tycker att de verkar jättekära, underbart! Kärlek är det vackraste som finns!
Alla skönhetsingrepp tycker jag är upp till var och en, man ska må bra! Just botox skulle jag själv ej våga då jag tycker att det idag finns för lite forskning på vad det kan ge för sviter om några år... Sen tror jag också att det tyvärr ger mersmak och att man vill rätta till alla skavanker, då blir det plastigt...
Ha en bra dag!
Kram/C.

Ljuva Magnolia sa...

Nej till allt vad botox och skönhetsoperationer heter tycker jag, ok kanske finns ett och annat undantag. Tex om man har ett väldigt avvikande utseende, onormalt rynkig osv, då dömmer jag inte gärna om man gör något ingrepp. Men för övrigt tycker jag det är obehagligt och ganska sjukt, men det är min åsikt..

Kram på dig och alla andra fina människor!
Catta

Anonym sa...

Undrar om det inte finns andra sätt att bota huvudvärk med? Jag vet inte, som aldrig har huvudvärk, men är det värt att spruta in gift i kroppen, som man inte i längden vet vad det har för effekter?!

Håller med signerat 71, skulle aldrig ta influensavacciner och överväger att avbryta alla vaccinationer till min 1-åriga dotter. Själv är jag 43 och har inte ens lekt med tanken på att spruta in nåt i mitt ansikte. Varför inte hellre acceptera "åldrandet" som en del av livet? Är det ett mål att se ut som en baby-rumpa? Tycker bara det ser onaturligt ut...
Men alla gör som dom vill!
Susanne

Therése sa...

Intressant diskussion detta. Jag funderar lite över var gränsen går - de flesta verkar helt emot att spruta in saker i kroppen men jag tror att jag i princip är den enda i mitt tjejgäng som INTE färgar håret... och det ser ju knappast mer naturligt ut det heller! Men, det är upp till var och en, som sagt!

Therese sa...

Har ingen klar uppfattning om Botox som skönhetsmedel än faktiskt.
Tycker oftast inte att det ser snyggt ut, men det är väl bara de misslyckade man tänker på.

MEN, det är faktiskt ett läkemedel som används på våra sjukhus. Blir oerhört provocerad av att man i okunnighet rackar ner på människor som får det i medicinskt syfte. Ja, min dotter har fått Botox i sina vader. Som åttaåring. Ovanligt? Nej. Förr fick man göra en mycket stor operation och efterföljande smärtsam behandling. Nu Sprutas Botox in i vaderna på dessa barn och sen är det bra med det. Inga biverkningar.Låter så dramatiskt med nervgift och liknande. Fick en lektion av läkaren om det att det är väldigt överdrivet.
Så om min huvudvärk skulle kunna botas, så jag lätt att jag skulle ta det då oxå.

Anonym sa...

Vi är från samma ort! Snacka om en "jag mötte Lassie" :-)

Frågan är väl inte hur hon ser ut, utan HAN! Hon har aldig i världen tagit honom för utseendet...sncka om att hon visste vilken skattkista han är :-)

Ida

cruella sa...

Ida: Det kan ju finnas andra anledningar till att folk blir ihop än pengar och/eller yta...

Madeleine sa...

Jag hör till dem som inte uppskattar Helenas typ av utseende och stelt, plastiga skönhet. Tror dock att hon säkert är en skärpt och trevlig tjej men det är synd att hon måste sälla sig till alla blonda barbiedockor med uttryckslösa stela ansikten utan minsta spår av liv som ju gör ett "moget" ansikte intressant och vackert (i mina ögon). Jag är själv 40+ och har alltid varit väldigt mån om mitt utseende, och jag ska inte säga att jag aldrig skulle göra någon skönhetsfix, men precis som "Sofia" skrev i sin kommentar här ovan så tycker jag ofta att det paradoxalt nog ger motsatt effekt: tjejerna ser äldre ut när ansiktena stelnar! Det värsta är när de fyller läpparna så att de inte kan röra munnen naturligt. Jag vill också vara slät och ungdomlig så länge som det går, men aldrig på bekostnad av att se ut som en vaxdocka.

Madeleine

Anonym sa...

hej igen! Här är jag igen, jag som har gjort botox 2 gånger mot min huvudvärk. Ni anar inte hur mycket jag har försökt att bli av med min migränliknande huvudvärk då jag fick tips om botox och jag sökte själv info på nätet om detta. Det fungerar för mig. Jag tror på det.

Milla sa...

Hej! Jag är 45 och klart märks att man inte är superung längre, och i min ålder syns det ganska tydligt vilka som har solat alldeles för mycket, röker och kanske inte sköter sig helt. Jag ser direkt om jag sover för lite eller stressar för mycket. Ta hand om sig själv, kanske göra ansiktsbehandling då och då och inte tokstressa sparar en del "ålderstecken". Skrattrynkor och livslinjer sätter en karaktär så fint på andra mer än på sig själv tycker man nog oftast tyvärr, men att (vilja) se ut som 20 när man är 40 tycker jag är lite spooky, för det är ju inte bara ansiktet som visar tidens tand...
Sen hoppas jag tjejen som funderar på att ta bort sin lilla dotters vacciner verkligen tänker om, alla de svåra epedemier som nu börjat komma tillbaka i världen (tex polio och TBC) är väl nägot vi verkligen inte vill få tillbaka och riskera våra, andras och alla barns liv för? Kram Milla

Anonym sa...

Visst finns det lite likheter mellan bloggerskan och Helena, blont och stela pooser... förstår att hon gillar Helenas utseende.

Anonym sa...

Är 43 och nöjd med att jag faktiskt gillar att bli äldre. Livet blir bara bättre och bättre. Tycker synd om folk som inte kan acceptera sitt yttre och må bra trots rynkor osv. Skulle aldrig lägga mig under kniven (trots ridbyxlår, kejsarsnittsöverhäng, celluliter och "för små" bröst. Jag har ett bra liv med en fantastisk familj. Det räcker. Läste en artikel om Jane Fonda där hon säger "I Sverige syns det att kvinnorna lever"......... det gillar jag!

Carin sa...

Jag provade Restylane i min "bekymmersrynka" mellan ögonen innan jag gifte mig, för jag ville vara mitt bästa jag på dagen B (=bröllop). Det är nu 3 år sedan, så det är väck sedan länge eftersom man måste fylla på Restylane efter ca 6 mån. Det behövs nog inte göras om man väljer Botox.

Nu har jag en liten prins på 20 månader och med så liiite sömn under hela hans första år och massa vakna nätter så funderar jag på Botox runt ögononen. Gillar inte att ha rynkor! Jag dömmer ingen, om ingen dömmer mig:)
Jag tycker att du skall testa om du känner att du skulle må bra av det.
Ha det så gott!

Ludvigsdal sa...

Helena Seger är mycket snyggare i verkligheten bilderna gör henne inte rättvisa!!

Anonym sa...

Förlåt mig P. Men du får ta det som en komplimang ;) Jag trodde absolut att du redan provat. Du ser så himla slät och fin ut. Sen tyckte jag fina läppar såg större ut när du gifte dig än innan.. så jag trodde att du fixat dem?!? Men du kanske har någon superbra läppglans med plumper?! Tipsa oss isåfall :)

Kan du inte tipsa oss om dina skönhetsprodukter också? Hur håller du dig slät och fräsch?

Mvh
En tunnläppad och lite rynkig mamma

Anonym sa...

NO Botox! It is a serious poison best used for medical purposes, not cosmetic. The long term side effects of repeated cosmetic use are not known yet.

The goal should be thankfullness for each year of living, and to look attractive at every age.
Being attractive is not from the surface appearance only. It is also youthfullness, which is differnt from being young. Youthfullness is a spirit of optimism, joy, exploration that makes for attractiveness whatever the age. Looking falsly "young" is not youthful nor attractive.

Anna-Panna sa...

Jag som gått runt o klurat på botox för min numera ständiga bekymmersrynka mellan ögonen. Jag må vara ytligt men det är fasen inget kul på sommaren att ha vita streck där. Jag har oxå återkommande huvudvärk så att kanske även bli av med den för lite botox - ja men nu blev det ju genast ännu mer intressant!

Tycker helt klart att det är upp till var o en, men jag tycker inte det är snyggt när man ser för plastig ut o tyvärr verkar det ju som att om man börjar kan man lätt fastna i "träsket". Och som sagt, ett nervgift låter ju inte direkt lockande egentligen.

Sen gällande Helena Seger så tycker jag inte hon var speciellt fin på dessa bilder. Hon är nog vackrare i verkligheten som ngn skrev här. Förresten trodde jag det var slut mellan henne o Zlatan...man hänger väl inte med i svängarna längre riktigt...hihi.

Ha en fin kväll!
Kram Anna

SessanOchPrinsessan.Com sa...

Hade du frågat för tio år sedan hade jag svarat blank ALDRIG.
Men nu är jag 40 & säget -Tja why not!?

En kvinna skall le med ögonen när hon rundat 40, men hon behöver ju inte ha djupa fåror i pannan för det liksom :)

Lagom är bäst tycker jag.

Fast inte Botox..... Restylane

Anonym sa...

Det är klart att man vill vara slät och rynkfri för evigt, men tyvärr fungerar ju inte livet så..Håller med många av de andra som kommenterat att man bara ser äldre ut efter dessa behandlingar och att det är skrämmande att så många unga tjejer förstör sig genom att spruta in botox,restylane osv. Jag tycker att du är jättefin som du ser ut nu, ta vara på det istället för att förstöra det! Sedan tycker jag även vi vuxna tjejer/kvinnor måste ta ett ansvar för vad vi sänder ut för signaler till de små/yngre tjejerna som får ta mycket konsekverser av våra handlingar.
Karro

Anonym sa...

Jeg bruker et apparat fra NuSkin med Galvanisk strøm, det heter Galvanic Spa, og brukes sammen med geleer med aktive virkestoffer (Age Loc)
Kan anbefales! Jeg synes det har tatt 5 år fra anisktet, løfter pannen og fjernet "sinna" rynken mellom øynene. Uten kirurgi og gift!
Helene

Anonym sa...

Är din marockanska lyckta från Affari el. har du hittat ngn liknande till bättre pris? : )

lite odd sa...

Hej!
Jag har träffat Helena ett par gånger i affärssammanhang och jag måste få skriva att hon är väldigt ödmjuk och gör inget väsen av sig alls, hon är yttepytt liten och är lätt att ha att göra med...ingen diva alls=) och söt är hon..:)

Anonym sa...

Hej varför retar sig så många tjejer sig på andra som blonderar och slingar sig Det är ingen som stör sig om någon färgar rött brunt eller svart .Men råkar man tycka om blont hår blir man genasr idiot förklarad.Färg som färg .DET ÄR VÄL INSIDAN OCH PERSONLIGHETEN SOM RÄKNAS OCH INTE HÅRFÄRGEN.Jag tycker hon är en ur läcker tjej . Ha det gott Lena

Anonym sa...

Fram tills man kommmit över 40 strecket är det lätt att säga att man aldrig skulle prova Botox eller fillers. När jag var 36-37 hade jag inte en tanke på det, såg fortfarande riktigt ung ut. Men så sakteliga efter man fyllt 40 händer det grejer. Jag som alltid sett ung ut för min ålder, och egentligen fortfarande gör, sätter kanske ribban lite högre. Jag är så van att se ung ut! Känner mig ung! Jag vill att mitt yttre ska fortsätta stämma med mitt inre.

Botox och fillers förnuftigt använt, gör INTE alls att man ser stel eller "äldre" ut. Bara mer utvilad/yngre ut. Om det görs BRA, och med måtta!

Restylane har jag använt i pannan 3 ggr. Men jag vill inte använda det mer, då det ibland blir små knölar som kan ta ett tag att försvinna. Botox använde jag för första gången, en liten dos mellan ögonbrynen. Det blev jättebra! Mimiken fanns kvar, men det slätade ut och lyfte mig bara lite, lite. Men det räckte, jag mådde bra av det. Ingen har sett att jag gjort något.

Jag har inga djupa rynkor öht, men lite tröttare drag än för 10 år sedan. Jag ska fortsätta med Botox mellan ögonbrynen, och kanske över ögonbrynen 1-2 ggr/år. Samt en laserbehandling under ögonen, för att tajta till huden där.

Tror galvanisk ström som Helene ovan nämner, kan funka oxå!

Hur som helst är det ju sannerligen upp till var och en. Men att unga tjejer gör det är jag helt emot. Inte förrän efter 40, om man i övrigt sköter om sig själv, så räcker det gott.

Kan man hålla sig fräsch och ungdomlig även när man blir äldre, både på naturlig och lite av icke naturlig väg, så gör det gott för självkänslan Man mår bättre, blir gladare!

Kramiz/Greta

Anonym sa...

Du är så väldigt vacker precis som du är, slopa botox. Giftet är för dem som inte vågar åldras och bor i en osäkerhet.

Anonym sa...

Helena är sååå V A C K E R på riktigt!

Allt annat är så skitsnack!!!

Och photoshop använder väl alla uppdaterade tidningar 2010????

Apropå Zlatan så är han ju supercharmig, vilken kille skulle prata och tänka på sina barn främst när han mottar den femte guldbollen i rad ???

I bet You don´t have such a Guy at home!!!

Tror inte att någon annan av er skulle tacka nej till Honom, han är ju supersexig!

Avundsjuka och missunnsamma är vad Ni är!

Anonym sa...

Du ser redan väldigt stel och opererad ut!
Så gör ingenting utan försök att slappna av..

Anonym sa...

Botox - det beror väl på om man tycker det är okej att ha nervgift i kroppen... Så länge jag inte har en medicinsk orsak till ett sådant gift är jag gärna utan. Men självklart upp till var och en hur mycket man prioriterar ytan...

Anonym sa...

Hmm... Botox eller inte!? Jag vet faktiskt inte, men det låter intressant om det kan hjälpa mot min migrän..
Däremot skulle jag inte backa för att lägga mig under kniven när det gäller min hängmage efter mina graviditeter... Kostar en del bara..!

Mvh Kicki

Anonym sa...

Ikke overrasket om du en gang prøver deg på botox - det perfekte er viktig for deg, det viser du hver dag gjennnom bloggen. Synd at utseende skal ha så mye å si både i hjemmet og klær. Dette skal være en feel good blog skriver du, får mer følelsen av at det er hvordan oppnå det perfekte...og så få en bekreftelse. FEEL GOOD er å være sikker på seg selv og ha en avslappet holdning til livet, ikke jage merker, dietter og det siste som er in akkurat nå.

Anonym sa...

P.S
Det handlar knappast om att man som 40 åring vill se ut som en 20 åring med botox. Det är omöjligt! Botox kan få dig att se ut som 5-10 år yngre. Inte mer än så. Men det räcker ju. det är det lilla som gör det!

Anonym sa...

Gick på samma skola som Helena och minns henne som en skitsnygg tjej med sååå smal mildja och som var ihop med de populäraste killarna. Kan förstå att hon inte vill bli sedd som "fotbollsfru" då hon är en skärpt tjej med egen karriär som tjänade 50 000 i månaden långt innan hon träffade Zlatan.
Angående att fixa saker på sin kropp tycker jag verkligen det är upp till var och en. Mår man bättre av det så varför inte? För egen del kan jag tänka mig ett litet lyft när spegelbilden börjar se alltför sliten och trött ut. Kanske i 45-50 årsåldern? Tills dess spar jag på banken så att det inte ska hänga på ekonomin.

Anonym sa...

PS. Glemte å si at Galvanisk strømhar hjulpet på migrenen også.
PS x 2 Kvinner rundt 40 er på høyden og ofte veldig attraktive for menn som er yngre;-)
Helene

Anonym sa...

Helena är INTE snygg och har rätt tacky stil tycker jag...

helen by the westcoast sa...

Herregud vilken diskussion du har fått igång! Många delade åsikter men jag har personligen ingen direkt åsikt. Det är upp till var och en.En bröstförstoring efter 3 ammande barn har man ju ibland drömt om, men hur vanligt är det igentligen? Tack för din mysiga blogg och allt du delger.

Anonym sa...

Tjejer, glöm botox och restylane, här är svaret på det ultimata ansiktslyftet: 21 år i husarrest !
Kolla bara in Aung San Suu Kyi. Kvinnan är 65 år gammal, kan någon fatta det ????

Anonym sa...

Jeg er ikke imot Botox, kan godt være jeg prøver det når jeg blir eldre, f.eks hvis rynken i pannen blir FOR sjenerende....jeg skal i alle fall aldri si aldri :-)
Men som med andre ting - alt med måte!

Klem Kristine

Anonym sa...

Det är nog en och annan som är "dopad" på detta sätt. Branchen omsätter miljoners miljoner trots att "ingen" verkar göra det.

Anonym sa...

Jag har gjort botox en gång är var extremt nöjd med det. För 3000 kr blev jag av med kråksparkar runt ögonen (som var lååånga och djupa eftersom jag solat lite mycket tyvärr) och fick dessutom bort rynkan mellan ögonbrynen. Blicken blev mer öppen. Doktor Gabriella Sellman på Plastikkirurggruppen i Stockholm.

Tyckte inte alls att det var dyrt om man utgår ifrån det resultat jag fick och det har hållit i 5 mån. Fick positiva kommentarer av min omgivning men ingen kunde sätta fingret på vad det var jag gjort.

jessica s sa...

NEJ till Botox...jag tror att det är riktigt farligt för kroppen!

Anonym sa...

Helena er kjempepen!!!!! Kan det være noe tvil om det??? Ang botox, hvorfor ikke bare gjøre det man føler for, man kan ikke bry seg om hva alle andre mener! Takk for en fantastisk fin blogg!!! MYE feelgood her!!! :-) Ha en fin onsdag! Klem

Lady-G sa...

Ja hjälp hon är tokfin, Helena!

Botox var frågan.. hmm vette f.. men jo varför inte..?
om det blir så fint som på dem..
Har en kompis som är hudterapeut, och när läkaren från strandkliniken var där och skulle undervisa osv om botox så sa han : - att om man gör det rätt och i rätt tid, så det enda man gör är ju "pausar" åldrandet precis där.. för de linjer du redan har har man ju.
Så ja.. jag hade gjort det.. haha eller ja man kanske gör det i framtiden.. eller njae.. ja jag vet inte :D
roligt ämne iaf!

suuper fin blogg och inspirationen är på topp!
Ha en bra dag!
//lady-G

Anonym sa...

Det kanske inte behövs så mycket Botox för din del, bara mindre krav och prestation och jakt efter det perfekta - försök vara mer naturlig och tyck om saker i sin enkelhet så kommer det vackra, avslappnade fram innifrån. Promise!
Eva

Anonym sa...

Jag håller fullständigt med ovannämda anonym, slappna av och försök hitta en harmoni i dig själv. Verklig skönhet kommer inifrån, det "perfekta" åldrandet är det som kommer av sig själv, när man inser att man duger som man är, att kropp och själ är i balans. DET uppnår man inte med botox eller några andra operationer. Fast i och för sig, äkta skönhet måste man ju jobba på inifrån och det kan bli jobbigt... Så visst är det enkelt att tro att lite botox skulle göra en lycklig?!!!
Susanne

Vicky World sa...

Hej!
Otroligt fin blogg...!

Jag måste bara fråga en liten fråga trots att du har så många som kommenterar dig!
Jag har själv en blogg som jag flyttat hit på blogger, mina läsare gnäller att de inte kan kommentera så lätt, de vet inte vad de ska kryssa i?
Har du möjligen något bra svar på hur jag ska göra det lätt för dem att kommentera?
Kram
V

Mia sa...

Du är vacker!!
Helena är vacker!
Med eller utan hjälp är var och ens ensak!!

Kram

Anonym sa...

Herregud säger jag bara! Varför klaga på Helena som bara gjort något bra! Tycker ni att hon är så ful och lyxsökerska. Skit i det! Kolla på er själva i stället och håll tyst så länge som ni inte tycker att någon är vacker. Säg det då! Så typiskt kvinnligt att bara klaga på andras utseende! Är det ren avundsjuka?? Karlar håller ju knappast på så!

jja sa...

I prefer for now really high SPF (50 or so) - since sun is the biggest aging factor, healthy life and lot of sleep and good cosmetics. There are some women younger then 30 already with ruined skin because of too much sun exposure.
I also don't like the woman from this magazine cover since it looks just like she is a product of too much photoshop.
And too much of "beauty help" like here.
http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2007/02/10/1.246835TS1283861687196_defaultImage.jpg

Plus she looks really bald head?!

I am now under 35, but maybe in 10 years I would do something little to help stay younger, but do believe in good care for myself beside fascials and co.
I think moderate is the porper word.

Casa Très Chic sa...

I live in the south of Brasil, so I must take care with sun exposure because the sun here is too agressive, very, very hot.
Tereza

Camilla P sa...

Hej!
Det är ju upp till var och en vad man vill göra med sitt utseende tycker jag, men ganska skrämmande när unga tjejer börjar prata om det. Men min personliga åsikt är att ALDRIG jag skulle spruta in något sådant i min kropp. Det finns faktiskt andra alternativ. Jag själv använder Galvanic Spa och Nuskins ageloc produkter. Helt ofarligt!! Men sen är det ju min åsikt....=)

Anonym sa...

jag har restylane i min överläpp. Och ser helt naturlig ut, ingen har tänkt på ingreppet, för det är så bra gjort. Jag hade ingen överläpp och kan inte beskriva hur bra det kändes att få naturligt fylliga läppar! och ni som klagar och säger att vi kvinnor som använder botox eller restylane har dåligt självförtroende, så har ingen anning vad ni pratar om!! Hemskt att ni inte kan känna lycka med en annan människa..

23årig frisör

Anonym sa...

Klart man ska testa, varför inte? Gäller bara att hitta ett bra ställe att göra det på så det blir snyggt, botox har används hur länge som helst så det är ju verkligen beprövat och att det används i medicinskt syfte är ju fantastiskt (mot svettningar, epilepsi mm). Däremot finns det ju andra fillers man kan testa med, både Restylane och Juvederm är bra grejer! När ålderns höst knackar på min dörr (är 20++) kommer jag inte tveka!

Kram!