måndag 6 december 2010

ÅRETS JULKORT (NOT)

.
.
Hello nya vecka!


Det blev ju tyvärr ingen julmarknad igår. Jag hade ju helt blandat ihop datumen. Så jag gav mig in på det nästintill tokomöjliga uppdraget: "Årets Julkort som måste innehålla en bild på 3 små glada skatter samtidigt" istället:) Ja, det är jättecharmigt med naturliga poser, det tycker jag också, men hmmm, vad gör skeden i Beas hand där? Syns det förresten att Trulle och Flisan toktröttnade på att stå still medans lillasyster for omkring som ett yrväder och absolut inte satt still för en millisekund??? (Nej, dessa bilder kommer inte bli julkort 2010. 3 ostyriga skatter och en enorm taklampa liksom - not nice;)Min stora duktiga flicka älskar ju att posa, så kanske får det bli ett julkort med bara Flisan i år... (Manchesterklänningen som hon och Bea har lika kommer från Benetton)


Kom igen tjejer, vi ska ta julkort - det är jäääätteroligt!:)

Nope, Lilla Miss "Vill göra som jag vill" var inte samarbetsvillig denna dag!:)


Jag önskar dig en riktigt bra start på veckan!


Vi ses senare!


KRAM


.

17 kommentarer:

BLONDETTY sa...

Så söta!

Nej, det är inte lätt att få till julkort på de små!

Jag hade svårt och då har jag bara EN liten busunge ;)

Hoppas att du får en alldeles strålande bra dag!

Kram från
BLONDETTY

Jenny sa...

Hahahaa!! Jag skrev precis om detta i min blogg!! Det är omöjligt! Jag försökte härom dagen, men fick ge upp till slut. Bara av med finklänningarna, lackskorna etc.... och börja om en annan dag. Puh!!

Kram

Eva sa...

Ta kort på dem alla tre var för sig och gör sedan ett montage av bilderna iställe? Det är ibland enklare än att försöka få ihop dem på samma bild.

Vi har hos oss åtta barn som vi har försökt få ihop på julkort varje år. Ibland har vi lyckats direkt och ibland har vi fått "klippa och klistra"

Hemma hos Katta sa...

Hi hi, inte lätt att få alla tre att sitta stilla på SAMMA GÅNG! Själv tycker jag att det är supersvårt att få till fina bilder på Philip som helst bara vill röra på sig så fort jag tar fram kameran.

Bilden på Flisan var ju superfin!!

Kraam kraam

Anonym sa...

Hej, det är inte lätt med julkort :) vart beställer du dina julkort ? Hittade ett företag som gjorde reklam på din sida men jag kommer inte ihåg vad den hette ... Och skulle gärna vilja beställa där !! Ha de gott

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Jag har bara två o tycker det är omöjligt. Men det översta till höger tyckte jag blev fint! Fast iofs ser nog Bea lite suddig ut...

Puss!

Anonym sa...

Var köper du Benetton kläderna?

17 Cherry Tree Lane sa...

Visst är det näst intill omöjligt att få till det helt perfekt, ju fler desto svårare ;). Jag tycker i alla fall att dina kort är jättecharmiga! Ha en fin dag!
Kram C

Anonym sa...

Hahaha.. Underbart! Visst är dom sköna dom små liven! Försöker febrilt få min lilla docka att behålla tofsarna i håret, men de åker ur innan man hinner blinka...! ;)

Ha det gott

Anonym sa...

Tihi, jag tycker ditt montage var jättefint, allvarligt; mycket roligare än en "perfekt" bild :) Ett julkort som iaf jag skulle bli superglad att få för det är ju så dom är de små yrväderna :D
//L

Eva sa...

Oj vilken snygg blogg. Och vilket hem Ni har.
Kul att få ta en titt. Kommer tillbaka.

Anna-Panna sa...

Hahaha, sött.

FAst vetdu - jag kan tycka det är mer charmigt att faktiskt ha såna där lite galna/naturliga bilder. Det får säkert era jukortsinnehavare att dra lite extra på smilbanden, så go for it, det där "collaget" du gjort va ju störtskönt!

Hoppas bullbaket gick bra. Jag bakade faktiskt igår med mina två huliganer...eller hmm..jag mena skatter ;-) Hihi.

Kram
A

Sandra sa...

Haha känner igen mig! Försökte ta kort på mina pojkar, en på 1 år och den andra på 3,5år.. Ingen ville sitta still :-)

Kram!

Rebecka sa...

Haha, där känner jag verkligen igen vår familj i fredags! Den gulliga syskonkramen förvandlas ju ganska snabbt till ett strypgrepp när lillasyster försöker ta sig ur bild :-) För vår del slutade det med en utomhusbild där man bara ser två söta röda näsor och skrattande ögon under mössorna - inga lackskor så långt ögat når - men det blev väldigt fint ändå, och ett dokument över tiden på något sätt. Hoppas ni hade bättre lycka sedan. Skulle vara roligt att se slutresultatet

Kram
R

Anonym sa...

Åh, dine små skatter er så skjønne!!

Og veldig koslig blogg! Titter innom nesten hver dag. :-)

mvh ellabella

Anonym sa...

Jag tycker att du ska ha julkortet som du har det på bloggen. Det är riktigt charmigt när det inte är så där helt perfekt arrangerat. Det är kul med flera bilder. Jag ska göra något liknande med mina 3 skatter.
kram jessica s

Hubbe sa...

Apropå julkort så måste jag slå ett slag för Postens Levande julkort, riktigt kul grej där du kan styra 4 kameror och välja inställningar och fota av renar live opå en bergstopp i fjällen och sen posta iväg!
http://www.levandejulkort.se/

Snygg, rolig och smidig kampanj i jul!