fredag 17 december 2010

EN LITEN HÄLSNING TILL ER

.
.
Jag uppskattar er så, alla ni suveränt fina och rara HofP-besökare!!
Dagens: Plysch-wrap från OM (samma härliga mörkt rosa färg som klänningen jag hade här om dan) och jeans Levis. Wrapen finns hos ROS.



Todeloo!


Just nu har jag ett stort berg av smarrigt smågodis framför mig och massor med tända ljus runtom. Det är seriöst fredagsmys på gång och nu ska vi se på Robinson  här hela familjen (ja utom Bea då, som sussar så gott redan)

Tittar in en snabbis för att bara berätta att jag tycker att det är så roligt att ni är så fantastiskt många som följer HofP.  Stort Tack verkligen för att ni tittar in och för att ni är så generösa och lämnar så mycket härlig feedback till mig både i mail och kommentarer. Det är ju det som gör det så roligt att blogga! Utan er - ingen blogg.

Ni är bäst!


Njut kvällen


STOR KRAM


P

.

.

17 kommentarer:

Dr Molly sa...

fredagsmys och Robinson här också! Ett barn kvar att lägga först bara! Superfin du är i wrappen. Tomten kommer med en mörkblå till mig! Tack själv för fantastiskt mysig blogg! Kramar

Septemberflikka sa...

Även här är det fredagsmys. Minstingen sover och vi andra kikar på Robinson. jag iförd en skön dress från Chillnorway. Mys på hög nivå! Tack för en fin och inspirerande blogg.

kram

Unknown sa...

Du passar perfekt i alla dina fina OM plagg ;)
Tack själv för en underbar blogg!
Ha en mysig helg
Kram Fia

A House With A View sa...

Fin tunika och härliga kuddar!

Kramiz aka

Anonym sa...

Älskar denna personliga och fina blogg, så mkt inspration och feel good känslor! Tack för att du delar med dig av dig och de dina! Dagens höjdpunkt vid datorn är att få läsa din blogg! Jag är så nyfiken på hur era badrum ser ut, något som kanske kan visas? Jag behöver inspration och får alltid det av dig via bloggen! Tänkte även på att det vore lite kul med "dagens detalj" kanske, som bild på små saker som gör "det" exempelvis fina knoppar på skåp m.m. sånt som är svårare att se på en stor bild, ja hoppas du förstår.
Jätte vacker är du i nya oddM. plagget, du strålar!
Tack!
L

Unna dig alltid sa...

Hälsningar från ett annat fredagsmys. Minstingen somnade på mitt bröst i soffan så nu kan jag ta en sväng bland bloggarna.

Jag har varit här förr och älskar att läsa din blogg. Önskar att jag hade lika fint hemma men tittar gärna på dina bilder istället.

Jag har en undran. Skulle inte du kunna göra den stora bilden i toppen lite mindre. Man måste scrolla ner så mycke för att komma till första inlägget, framförallt när jag läser bloggen på min mobil. Bara en tanke...tycker bloggen är finare än toppen om jag så säger ;-)

Trevlig helg!

KRAM

PS. Här är det bara Odd Molly som gäller :-)

Anonym sa...

Hej P
Här såg vi på spåret!!
Var det någon mer som tyckte att Martina H. inte var sig lik??
Fina bilder hos dig som vanligt, alltid lika mysigt att titta in!
Ha en fin Helg!!

mina finaste. sa...

Fredagsmys is the best!
Ha en skön kväll och helg.

Kram Marie

LIVSGLITTER sa...

Din blogg är såååå mysig att gå in på, får såå mycket inspiration av dej! Ha en super mysig fredag kram // Lisa
psst..har lagt till dej på min blogg, hoppas det är okej? =)

VivanDivanGoesFashion sa...

Tack själv för en underbar blogg. Helt fantastiska bilder jämt och sååå mycket feelgood. Ha en riktigt skön helg!
Kram
/Vivvi

Erika sa...

Vill bara skriva en liten rad..Tack för all inspiration. Ha en underbar helg & jul såklart.
Kram Erika

Unknown sa...

Du har ju en sån mysig blogg och bjuder på dig själv och din fina familj..:)) Å du är ju så snygg i dina OM kläder..Ha en mysig coh skön adventshelg nu..Kram/Annelie

Turid sa...

Titter innom fra Norge for å gi ros til en nydelig dame, med en blogg som utstråler rikt innhold. Du & du som jeg liker å følge bloggen din. Familien er vakker, huset har sjel, dama har stil - hva mer kan man ønske seg!?:) Håper du får en strålende fin helg. Klem fra Norge!!

LOPPISLIV sa...

Helg hälsning tillbaka till dig som förgyller min tillvaro med underbara inlägg, som jag alltid blir glad över :-)) Superfin tunika, ser mjuk och gosig ut. Och undebara bilder från din dotter Lovisas rum, aaahhhh så vackert, vitt och rosa, en riktig flickdröm, förstår att lillasyster tycker det är spännande att få gå där inne och kika. Stor kram till dig från mig //Paula

Anonym sa...

Tack själv för att du delar med dig av allt vackert och mysigt. Snygg och skön tunika. Jag får verkligen massor av inspiration, när jag ser och läser din blogg. Ha en skön helg, Varm kram till dig. Rita

helen by the westcoast sa...

Du har en mkt trevlig blogg, vilket du redan fått höra ggr flera. Kul att följa dig, dina projekt och fina bilder från hemmet. Hade gärna själv viljat få till det lika bra som du, men insett att det kommer aldrig ske, bl.a. brist på tid och konstnärlig kunskap! Önskar dig och dina en trevlig helg!

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!
Vilken fin blog jag hittade till!
Vad fint ni har och vilka söta barn!
Ha en fortsätt bra kväll!
Kram