torsdag 9 december 2010

HEJ TORSDAG

.
.

Åh vad jag tycker om julgranspyntet från Day! Det är så fint! Dock har jag redan lyckats ha sönder en mönstard kula:( Men jag behöver mer granpynt... Daypyntet kommer från Classic Living, Renen är från Bruka och de fina granarna i skinn som ska hänga vid trappen från Stil & Inrednings Design.Tjingeling Torsdag!Mår ni bra alla mina bloggsiar!? Jag har precis fått ett samtal från tomten och han undrade faktiskt vad lilla jag önskar mig...Hm, måste nog ta en riktig funderare där så det blir rätt!:)

Tyvärr så blev det inget Lucia på dagis idag för Bea för hon (och jag) har varit vakna nästan hela natten och hon var såå mammig och trött i morse, så jag behöll henne hemma. (Men eftersom hon inte ens är 2 år så tror jag att det var helt okej för henne ändå:)

Nu kom precis skatterna hem här och nu ska vi göra julkola tillsammans innan det blir finaste luciatåget i kyrkan ikväll!


Ha en fin eftermiddag!


KRAMHär har ni ytterligare lite skön julmusik att softa till denna "15:e dagen före dopparedan"!


7 kommentarer:

17 Cherry Tree Lane sa...

Jättefint julpynt! Lycka till med kolakoket!
Kram C

Anonym sa...

Sååå fin julepynt!!!! Har du funnet en fin fuskepelslue, forresten??? Kos dere i kveld!!! Take care.

Klem

tinajo sa...

De där randiga kulorna gillar jag! :-)

Anonym sa...

Hej! Här kommer adressen till en blogg som ingen lämnar oberörd lindaskriver.blogspot.com hennes familj behöver ett litet pengabidrag så här i juletid. Läs den! God jul!

Anonym sa...

Hej hej! Önskar så gärna fönsterinspiration. Vad för krukor kan man han, vilken grön växt är finast å vilka lampor.. inte lätt när man har tråkiga lght. fönster.. Trist med det klassiska: likadana krukor å en lampa i mitten.. //Giovanna

Ms. Kidelin sa...

Mysigt julpynt! Day har som alltid sååå mycket fint. Och du likaså såklart:)

Madame Vit sa...

Julpyntet är bara såååå läckert!!
Jag undrar en sak om dina Hunter stövlar; Använder du dem nu i kylan också?
Jag fick äntligen hem mina idag, vågar jag använda dem ute nu eller blir de förstörda pga att det så kallt? Har beställtHunter Boot Buffer också.
Vore tacksam för svar..
Fia