torsdag 16 december 2010

HEMMADAG & EN SÄNG PÅ G

.
.

Glad Bea igen! Hon älskar att vara på Flisans rum och brukar hänga där ofta när storasyster inte är hemma! Då får man ju kolla på allt spännande ifred liksom;)




Hello Sweeties!



Idag har Bea och jag haft en soft innedag hela dagen. Liten B var såå trött och ledsen imorse och när jag skulle fixa till mig innan färd till dagis så somnade hon i soffan... Trodde så klart att nu är det dags att bli sjukling igen men sen när hon vaknade efter ett par timmar så var hon så mycket piggare! Skönt:)





Tror du att jag kan låna den här mamma? (Tunika och tights från Lindex)


Bea trivs som sagt toppen i Flisan rum. Kanske för att Flisan har en normalstor säng där man kan sitta ett litet gäng och läsa sagor och mysa.

Nu har jag i alla fall ääntligen beställt en stor säng även till Bea och den allra finaste hittade jag så klart på fina barnbutiken Sprall i Stockholm. (Ääälskar Sprall och har handlat där så många ggr. Hade faktiskt ganska långt gågna planer ett tag på att öppna en liknande butik, med kvalitetsbarnsaker, här i Småstaden för det behövs!)
Vad sägs om detta uunderbara söta tält som jag nyss hittade på Spralls netsida? Vilken sagojulklapp:) (Har ni sett filmen The Holiday? Visst är det är bara ljuvligt med såna här barntält?)  Kan också tipsa om att Sprall, som många andra butiker, har en adventskalender och där kan man fynda finfina leksaker just nu.



Lovar så klart att visa nya sängen i Beas rum när den är på plats sen. Beas nuvarnade spjälsäng ska den kommande lilla kusinen få....


Nu väntar filmtajm med skatterna här och jag tror minsann att vi ska se på Saltkråkan!:)


Ha en mysig kväll!


KRAM


.


12 kommentarer:

MJ sa...

VILKET FANTASTISKT TÄLT!

Dr Molly sa...

Otroligt mysigt tält! Maken har precis byggt ett betydligt mindre stiligt men väldigt mysigt tält i storasysters rum inspirerat av The Holiday! Hoppas du har en fin kväll! Kramar

Hemma hos Märtha sa...

Hejsan!
Bea är verkligen en liten sötis i sina flätor!!!
Ha det så gott!
Anne-Lie

Anonym sa...

Hon är ju så galet söt lilla Bea! Min dotter är lika gammal och måste också få en stor säng, jag kröp fakt precis ner bredvid henne i spjälsängen så det ska bli mysigt att kunna ligga tillsammans sen i en stor säng! Tur för dig att du har nära till Sthlm också finns det ju gott om nätbutiker! Tältet var verkligen ursött, ser gärna mer barnprylar här på bloggen =)

Carola sa...

Åhh vilka fina bilder!
Så mysigt den äldre flickans rum var!
Jag fullkomligt ääälskar skrivbordet och ännu mer stooolen!!!
Supernice verkligen!
(har letat efter ngt sådant hur länge som helst känns det som)
Något avis i dag alltså :)

//lady-G

Ms. Kidelin sa...

Så underbart söt liten tjej och rumet ser supermysigt ut. Sprall har mycket fint. Gissar på att det är en växasäng från Sebra kanske som ska få flytta in? :)

Marita sa...

Supersöt liten tjej ni har! Älskade tunikan hon hade på sig idag!! Finns den hos Lindex nu? Har en liten tjej på knappt 2,5 som skulle vara supersöt i den.

GRANSTAV sa...

Vilken stol! Precis som en tron, prinsesstron :).
Dina bilder är alltid så fina!/ sanna

Inredningsfrun sa...

TACK för tipset!! Har precis kastat iväg en beställning på en blå barngitarr därifrån. Å jag som har letat så länge efter en sådan. Hoppas bara att den hinner komma till julafton.

// Inredningsfrun

Jennysruta sa...

Hej! Vad har ni haft för sängar åt era flickor då de varit små, spjälsäng ? Vilken typ/variant ? Tacksam för svar, Jenny.

A House With A View sa...

Jättefint barnrum och söt liten kicka!!

Kramizar aka

Unknown sa...

Visst är Sprall en underbar Webbis.. Utbudet sviker aldrig. Igår när jag skulle montera barn paveljongen så blev jag paff hur fint allt var sorterat i sina små tygpåsar. Resultatet gjorde mig så rörd så jag fick tårar.. Kram vilken fin blogg.