tisdag 30 november 2010

JUL I TVRUMMET

..
.
Vårt "julpimpade tvrum"!:) Pimpet består av grankvist i enkel glasvas, God Jul kudde i soffan, elljusstake i fönstret och sist men inte minst; ljuvlig zinkballerina från Walther & Co vid altandörrarna! (Lampan vid soffan är ganska ny, supercool och kommer från Tullhuset i Västerås. Ikeamattan är stor och bra när golven i gamla hus är ganska kalla på vintern!)


Hej Tisdag!


Mår ni bra finingar!?! Här i Småstaden är det toppen! Världen är ljuvligt snövacker och snart kommer mormor och morfar hem med skatterna, som varit hos sin pappa över helgen! Jippie!!!:) (Har längtat maaassor)

Vi ska tokmysa och baka pepparkakshus tillsammans idag! (Om det blir lyckat så lovar jag att ni får se, annars ja då vet ni....;)



Zinkballerina hemklickad från Flitiga Fredrika! (Inspiration härifrån!)


Nu ska jag ta och sätta på lite suupergod Saffransglögg till ig och mina föräldrar här! (Har ni testat årets smak från Blossa så gör det, den är underbar!)


Ha en fin eftermiddag!


KRAM


måndag 29 november 2010

PÅ LISTAN & FLER SVAR

.

.
Eftermiddag i mitt "sekelskifteskök" i Småstaden!:) Nu ska här strax fixas en mumsig dragonkyckling i ugnen. Min kofta (och tunika under ) kommer från uuunderbara märket Chill Norway.



Välkommen första veckan i december!

Jisses jisses jisses vad det är kallt ute nu! Stack ut näsan nyss, för första gången idag faktiskt. Brrrr. Beas dagis har stängt denna måndag så vi har världens mysigaste innedag idag, bara hon och jag, med mycket lek och gos:)

Något annat jag har roat mig med idag är att leta julklappar till mig själv på nätet...


...och denna finns på min önskelista from idag! Är inte toppen bara för söt? Som en sjuttiotalsplyschmorgonrock ungefär...(Kommer från Odd Mollys vårkollektion)


Har ju faktiskt lovat er att fortsätta med svaren på era frågor, så de kommer här:


Färgen på den ommålade kökssoffan heter Pekingsvart och kommer från Alcro.

Weimaranen Ralph fick exet vårdnaden över (han är en mycket tuff jakthund).

Jag tycker inte det känns integritetskränkande med era frågor. Jag väljer själv att svara och är det någon fråga som jag inte vill, eller kan, svara på så hoppar jag den helt enkelt!:)

Jag har inte varit så flitig med att laga egen barnmat till barnen alla ggr (är nog mer som "Mickan i Solsidan" som också serverade färdiglagad barnmat, om ni minns:)

H har varit pappaledig med Bea i 3 månader.

Jag väger 59 kilo (Vill väga 57. Har fuskat med både det ena och det andra den senaste månaden vilket inte alls känns bra. Måste börja träna igen nuuuu!)

Jag är dålig dålig på att svara på alla frågor och mail jag vet!(det är därför jag kör frågestund) Jag får så mycket frågor och de flesta har jag faktiskt svarat på flera flera ggr. Försöker dock ge er feedback både i inläggen och i kommentarfältet! Jag läser alltid alla kommentarer, jag lovar. Det är jättekul läsning och jag är så tacksam över att ni är såå söta och vill skicka hälsningar till mig:)

XMAS ljusstaken är köpt hos favoritsaker.se.

Jag har ett "prylförråd", det stämmer hihi! Hela vinden är full av kuddar, lyktor och "piff":)

Åh jag önskade att jag kunde tipsa er om goda viner men jag är så usel på att komma ihåg namnen på de som är bäst! Det är såå irriterande när jag själv ska shoppa viner...

När vi gifte oss så hade vi bara en solosång och det var Av längtan till dig. I askarna på borden under bröllopslunchen låg godis:)

Jag tror inte att plasten på Eamesstolarna är känslig. (Det har varken mina föräldrar eller jag märkt något av i alla fall.)

Jag är född, och bodde som riktigt liten, i Stockholm. Sen flyttade mina föräldrar till en gård utanför Småstaden, så jag är uppvuxen på landet. (Mina föräldrar var dock inte lantbrukare) Som tonåring var jag nog en "late bloomer" och väldigt snäll och ordentlig ridtjej fram till gymnasiet. Sen blev det ju fokus på lite andra, typiska "tjejintressen", om man säger så;) 

Vi besöker gärna vår gård i Normandie så ofta vi får chansen!

Tine K-lampan i matsalen är den största varianten.

Barnen har sina böcker på deras rum, så klart, men mina ligger nerpackade i kartonger på vinden. Jag har ganska många böcker men dock ingen bokhylla!

Korgen på trappen är kanske 40 cm i diameter.

Overskudd! Är det överskottsenergi? Jag är väldigt väldigt "ihärdig" och har massor med energi när det gäller att hålla på med sånt som jag är intresserad av!:) och ja, jag tar vitaminer av alla möjliga slag. Nu senast köpte jag Optimalis på hälsokosten och den är toppen!:)

(Om nu någon inte finner svaret på sin fråga här så betyder det att jag svarat på dessa frågor tidigare, så titta i arkivet!)

Ha en riktigt mysig måndagskväll - nu blir här middagsfix!


KRAM


P

.

söndag 28 november 2010

1:A ADVENT

.
.


God Kväll vänner!

Härlig och mycket slapp första advent har vi haft här idag med bla långpromenad och pulkaåkning. Just nu ligger jag och halvtittar jag på inspelat Så mycket bättre och slappar med gott tomteskum som sällskap.

Jag har ju fått en hel del frågor på min lilla frågestund ser jag...För att göra det enkelt (för mig;) så hänvisar jag till frågor och svarfliken om jag svarat på någon av dessa frågor tidigare!
Here we go:

Svarta kudden i soffan med text kommer mycket riktigt från Svenskt Tenn.

Tips på tvmöbel har jag tyvärr inte någon, för jag är faktiskt på jakt efter en ny jag också! Någon annan som kan tipsa?

Vart jag helst skulle vilja resa just nu? Till Florida med hela familjen skulle inte sitta fel.


De svarta tofsarna på skåpet är jättefina och kommer från Enkla Ting. De är ca 15 cm långa.

Vi har en Harman-Kardonanläggning som jag kopplar min lila lap till när jag vill lyssna på Spotify.

 
Jag har hittat en jättefin säng till Bea på Sprall i Stockholm, som vi ska försöka få hit till Småstaden snart.

 
Hela mitt hem kommer inte vara med i ett reportage denna gång utan det blir ett par sidor i nästa (tror jag) Residence. Mina hem har varit med två ggr i Plaza 2006 och i våras. Bilder från 2006 finns under fliken Reportage.

 
Jag har en Nikon D60 kamera med ett fast 50 mm objektiv och ett 18-200 mm zoomobjektiv(hoppas det blev rätt nu)

 
Skatternas gunga i trädgården kommer från Toys R Us.

 
Mina favoritmagasin? Jag gillar Sköna Hem, Plaza, Bo Bedre, Boligmagasinet, Living Etc, och Lantliv

 
Lisa Rinnevuo är en mycket duktig konstnär och jag gillar sån naiv konst, hos andra;)

 
Var hittar man gamla halvmånebord. På auktioner kanske?

 
Jag har nog aldrig köpt begagnade kläder... Har nog inte heller tänkt på att det kan vara gifter i barnens nya kläder! Usch!

 
Om jag renoverade mitt kök så skulle det nog bli som detta! Så snyggt. Hela köket skulle jag faktiskt vilja kakla då med sånt kakel vi har idag. Sen skulle det vara ljusa marmorskivor och Bestlite armatur till...och golvet skulle målas vitt...

 
Affarilyktan är köpt hos Åsby i Hallstahammar.

 
Jag slutade att ha så stora bilder eftersom det tar sån tid för er som kollar bloggen genom telefonen.

 
Kakfatet med 2 våningar var egentligen ett kakfat med 3 våningar men ett gick sönder! Kommer från Pillivuit.

 
Jag och min familj tycker att vårt hem är jättemysigt:)

 
Gungfåret fick Bea i doppresent och jag vet tyvärr inte vart det är köpt.

 
Eamesstolarna är köpta hos Miljögården och en stol kostar 2185 kr.

 
Hihi, videoinlägg - nej jag tror inte det. (Tycker verkligen inte om att höra min egen röst!)

 
Jag har en parfym från Prada som heter Amber och just nu deo från apoteket. Trulle har precis fått en riktigt snygg och mysig vinterjacka från Benetton men har även ett vardagsställ från Everest.

 
Silverbokstäverna i Trulles rum kommer från Bruka och kroken från Bauhaus.

 
Howardfåtöljen har en avtagbar klädsel i vitt (ej borstat) bomullstyg.

 
Lunch och frukost en vanlig dag? Oftast kaffe och äggröra till frukost och helst en sallad till lunch.

 
Vår Ergorapido är super att använda till att snabbt dammsuga upp smulor i köket och smuts innanför ytterdörren (där den alltid står). Färgen på den är grå. Moccamaster gör det absolut godaste bryggkaffet!

 
Jag har strl 2 på min Odd Mollyjacka så ja, jag gick upp en storlek (kort i ärmarna!)

 
Om 10 år bor jag vid havet på Gotland tillsammans med H och tonårsskatterna, har ett framgångsrikt webb-baserat företag och målar tavlor på fritiden! (I wish:)

 
Dayskålen i silver kommer från Classic Living. Netbutiker finner jag bla genom att kolla återförsäljare hos företag jag gillar. Favoriterna är de som står till vänster på bloggen. Favoritinredningsbutik i Stockholm är bla Mathilde, NK, Zandvoort, och Posh Living.

 
Ja, jag försöker att bara äta godis på fredag OCH lördag! Ääälskar godis jag med...

 

Ojojoj, nu måste jag bryta för att fixa en kvällsfika här!


(Jag lovar att jag återkommer med resten av svaren)


KRAM


P


PSST

.
.
Tack för en alldeles FAB kväll Helena och raringarna! (Min kvällens: Klänning Ester Elenora och skinntights HM)


Hallå i natten bloggisar!

Hoppas att er kväll har varit mysig bloggisar!? Min har varit alldeles strålande och med god mat och bästa vänner. Tänk att imorgon är det första advent.... Då blir det nybakta danska bröd till frukost och att tända första ljuset.... Längtar!:)

Nej nu måste jag hoppa i säng! Zzzzzzz

Återkommer imorgon med svar på era frågor!

LOVE

P
.

lördag 27 november 2010

ADVENTSPYNT & FRÅGESTUND

.






Tjolahej vintriga Lördag!


Jisses, nu har jag riktigt bråttom bråttom för tjejmiddag ute "På en Udde" väntar!:)

Kikar in en snabbis ändå för att berätta att idag har hemmet julpimpats ordentligt minsann! Nästan allt adventspynt är nu på plats, puh. (Det blir ju direkt så himla myyysigt hemma).




Det var förresten någon av er bloggisar som önskade frågestund så nu kör vi en sån igen!

Fråga på!

 

(Men kolla gärna om jag svarat på din fråga tidigare under den här fliken)




Önskar dig en riktigt härlig lördagskväll!


KRAM


P


Psst, Såg ni Skavlan med Robbie Williams igår? Åh vad han verkar både trevlig, så rolig och såå cool (Robbie alltså;). Om ni vill lyssna på lite skön sprillans ny Take thatmusik så gör det ovan!

.
.


fredag 26 november 2010

SNYGGT

.
.


God Kväll!

Måste bara visa denna inspirerande härliga bild som andas hav och Gotland! Så coolt & sött... Så här vill jag se ut i vinter (Denna snygga leocardigan från Ester Eleonora kan snälla tomten klicka hem hos Creative Lounge)


Vi ses imorgon raringar!


Sussa så gott...




.Pssst, Så fel att supercoola Linnéa fick lämna idol ikväll!!! Hon var min absoluta favvo!

.

FRIDAY I´M IN LOVE

.


S     Så sött och så sant!:) (Fint quote från Bluquote)


God Fredagskväll bloggisar!


Har dagen varit bra söta ni? Här har det varit full rulle, med en liten Beabus som inte alls har varit på "min sida" denna eftermiddag direkt. (Tänk att en så liten tjej har såå mycket vilja!)

Tidigare idag var jag på blomsterhandeln och nyss packade jag upp lila anemoner, minigran, vita snittamaryllisar och massor med rosa och vita hyacinter  och gjorde härligt fredagsfint här hemma:) Det börjar faktiskt tom dofta juligt i huset. Mmmm.

(Första flaskan julglögg blev faktiskt också inhandlad idag...och kryddiga pepparkakor....och ädelsost... och fikonmarmelad.... Glöggmys ikväll mao!:)



Lilla fröken attitude idag! My god, vad en pyreliten "snart 2-åring" kan protestera. Ojojoj. (Är det månne någon annan liten mamma som känner igen sig???:)



På hallbyrån står nu jul-ljusstaken som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Den kommer precis som den i köket från Madame Stoltz. (Beas dagens: blus och manchesterjeans från Benetton)

Nu ska jag sätta igång med kvällsmaten här! Det blir färsk pasta med räkor och saffranssås. Yummie! (På stereon - Sarah Dawn Finer julskiva förstås:)


Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!


KRAM

P



.

torsdag 25 november 2010

SMÅTT & GOTT



Måste bara tipsa om absolut bästa julskivan just nu med superstämningfulla låtar! Winterland med Sarah Dawn Finer går redan varm på min Spotify och det är inte ens december än:) 

God kväll vänner!


Sitter just nu (äntligen!!!) i sköna soffan och myser med gott thé framför Hellenius hörna efter en busy busy dag. Så himla bra och rolig David Hellenius är tycker jag. Ikväll har han ju faktiskt tom fått vår egna statsminister som gäst...


Detta är en bild ur ett helt fantstiskt fint danskt och julpyntat hem som jag hittade ikväll och som ni också kan spana in här. (Kunde inte ladda ner bilderna som jag ville visa er här på bloggen så det fick bli en länkning istället ikväll)


Flisan flyyyyger!:) Måste ju bara visa er ett litet pics från gårdagens dansavslutning. (Min lilla skatt var sååå duktig och kunde alla stegen som hon övat så mycket på jättebra)

Oj nu är det visst slut på reklamen - nu måste jag återgå till tv:n igen!


Vi ses imorgon och då är det freeedag - jipiiiie!


KRAM


.

onsdag 24 november 2010

BTC ORIGINAL I KÖKSTAKET


.

.
Hej på er fina bloggisar!

Måste åter igen tacka er alla för att ni är så många som skriver så mycket snällt här inne! TACK!!!

Idag har jag gjort en hel del fix och jag har bla hämtat ett efterlängtat paket. Efter att balanserat lite graciöst (hmmm nåväl) på ett ben så har vi en ny taklampa i köket! En del av er kanske kommer ihåg att jag beställde en BTC Original från fina nettbutiken Lundagård för en månad sen? Nu är den på plats i "mitt lilla cuisine"!


Nu har jag en "riktig industrilampa" efter klassisk fransk förlaga med världens finaste lite glittriga sken (och som är tillräckligt stor till vårt köksbord!:)

 (Är så glad att jag hittade BTC i finska Lundagårdbutiken. För det första så är de inte så lätta att hitta på nätet och för det andra så var de på Lundagård såå rara och serviceminded!)

Nu ska vi på Flisans dansavslutning - så kul!:)


Ha en mysig kväll i blåsten!


KRAM


.



tisdag 23 november 2010

GODNATT FRÅN FLISAN & MIG

.
.
I vårt kök har "julpimpandet" påbörjats idag! Xmas-ljusstaken i zink är ny och så himla häftig tycker jag. (har en likadan fast med bokstäverna jul också) Walther & cohusen är också favoriter (mina kommer från Flitiga Fredrika). Flisan kvällens är klänning från Pop och jag har Odd Molly linne och kofta (från Country Dreams som just nu har 20% på mycket så skynda-fynda!) jeans Denim Demon



 Bonne nuit kära bloggisar!

Sen sen och snabb uppdatering blev det idag och det beror på datorstrul!(Grrr) Kan det vara blåsten som ställer till det för jisses - snart lyfter hela huset tror jag!!!

Fast det är ju riktigt mysigt att sitta här inne under filten i värmen och med tända ljus, medans ovädret dundrar förbi utanför:)

Nu ska vi mysa ännu mer med ett litet glas vitt, lite cashewnötter och se på House här( inspelat)!


Vi ses imorgon vänner!


SUSSA SÅ GOTT


P


.

måndag 22 november 2010

JUL PÅ ÖSTERMALM

.
.
Men hur ljuvligt är inte detta superdupereleganta flickrum? Så snyggelisnyggt med grått...


Hej nya vecka!


Åh, jag ska verkligen inte trötta ut er med tjat om vårt sjukläger här hemma men jag kan ju bara skriva att jag är såå trött på att inte ha en helt frisk familj!!! Blä!

Har hållt på och roat mig med att bla storstäda köket idag, med allt vad det innebär, så det var så mysigt att slå sig ner en stund i divanen med en kopp thé och Sköna Hem. Sköna Hem är ju allra bäst på just såna reportage som jag visar bilder från idag dvs "Eleganta Östermalmshem" (Me like - speciellt i juletider:)


Jag har nog varit en liten blåhårig Östermalmstant i nåt tidigare i liv för jag är såå svag för såna här ombonade eleganta hem! Såna här bilder får ju ens egna "lilla hem" att se minst sagt avskalat ut. Kanske skulle man ha såna där tjusiga frasiga fodrade sidengardiner i vardagsrummet istället...

Rogivande och sooobert sovrum.

Cool mix med antik guldpegel och stol till tokmodernt skrivbord!

Rum i fil, spatiösa sällskapsytor och "riktigt schyssta paneler" måste man ha om man bor på Öfvre Östermalm!:)

Där borta på bänken står ett pampigt pepparkakshus - det får vi inte glömma att göra ett här hemma också snart:)

"Skönt hem" eller hur???


Nu ska jag göra en brasa i öppna spisen här och sen blir det "Den försvunna diamantenspelet" vid matsalsbordet för oss som är krya här hemma!


Ha en bra start på veckan så ses vi!


KRAM


P

.

söndag 21 november 2010

LITE JULFEELING

.


Frukost på g i vår matsal! Skål, thékanna och ljusstake är från underbara Höganäs som jag faktiskt gästbloggar för idag här!:)




Hej Sköööna Söndag!


Mår ni bra söta bloggisar?

Det lilla pepparkaksbaket igår gick  jättebra och skatterna var såå duktiga och noga. (Dock ska jag erkänna att vi fuskade vi med köpedeg;) Idag ska de fina kakorna som vi gjorde spritsas och komma upp på ett band i köket är tanken! Det är ju faktiskt första advent om en vecka så det är bara att gasa igång med den mysiga julen! (Heeelt galet vad tiden går fort eller hur?)



Pepparkaksbak i köket igår!:)


  Min mysiga thékanna från Höganäs och bakom syns nytt underbart gott thé från Stil, inredning & Design. (Det heter Earl Grey Eko och är ett tips om du gillar gott klassiskt thé som jag!)


.
Förresten, såg ni braiga "Så mycket bättre" på 4:an igår??? Stackars stackars Lillebabs, som slog sig helt blåsvart i ansiktet men ändå gjorde sitt uppträdande för Christer Sandelin. Vilken Powerwoman hon är! Jag är mycket imponerad av denna häftiga dam:)

Här ska vi nu äta mumsig risgrynsgröt till frukost, för att får lite mysig julig feeling här hemma.


Jag önskar dig en skön Söndag!


KRAM


.

lördag 20 november 2010

LUCKY IN LOVE

.
.

En sån härlig favvoscen, ur en av faktiskt både min och H:s favvofilmer Love Actually, som vi såg igår. (Tror nog faktiskt att jag ska skaffa mig en liten samling här hemma med alla de bästa mysigaste feelgoodfilmerna!:)



Hej Supersnöiga Lördag!


Oj oj oj vad det har snöat inatt! Småstaden är alldeles pudrig och så vacker idag:)

Vi har precis att brunch här och strax ska H gå iväg och bowla med Trulle och Flisan medans Bea lilla stackaren återigen får en innedag (skruttan hade feber inatt).

Mycket LOVE i soffan hos oss idag!:) Morgonens små sessor tittar ut på all snö som kom inatt i skönaste plyschklänningarna från Chill Norway.(Chillnorway till flickor hittar du bla här )


Mina gullungar! (Har Bea tappat något bakom soffan månne?:)


Igår fick Bea en liten supersöt "småbarnspulka" med ryggstöd som jag verkligen hoppas att vi kan inviga inmorgon om Bea är frisk! Hon längtar nog efter att också vara ute och busa i snön .


Idag blir det istället pepparkakebak - också mysigt:)



Jag önskar dig en riktigt mysig och soft lördag!




fredag 19 november 2010

LOVELY TINE K

.


Känner ni igen ljuskopparna kanske??? Visade dem i det här inlägget om ett härligt danskt och juligt hem. (Gissa om jag var tvungen att klicka hem dem till min kommande lila jul,  när jag såg att de fanns hos Flitiga Fredrika)



Tjingeling Freeedag!


Idag mår vi bättre - puh:) Tur det, för på en fredag vill man ju definitivt inte att hela familjen ska ligga nerbäddad med maginfluensa minsann!

Smyger just nu runt här hemma i mysplyschkläder och lyssnar på skön musik, lägger pussel med Bea och njuter av det åter är helg:) Trots att vi mår mycket bättre så ska vi noga inte springa runt ute bland folk på stan, så jag ska strax ringa till H och ge honom en låång lista på sånt han måste shoppa inför kvällsmyset!


Mer Tine K hos oss! Den häftiga krukan i fönstret tokgillar jag och har ju visat tidigare. (Om du bor i Västerås så finner du den och vita lyktan från Tine K hos Tullhuset i hamnen) Men spegeln från House Doctor och Tine Klampan är ny:) Lampan är helt fantastiskt fin och kommer också från Flitiga Fredrika.


Nej, nu måste jag verkligen sätta igång och skriva denna "friday-must-havelista" här!


Jag önskar er en suupermysig Fredag!

(och vill ni komma i riktig skön partyfeeling så lyssna på den här låten som jag hörde på radion nyss- den är ju grym!;)


KRAM

.

torsdag 18 november 2010

PSSST




.


Jobbig magsjuka pågår...

Kommer tillbaka (förhoppningsvis) piggare imorgon istället!

KRAM



.

onsdag 17 november 2010

BACK TO WHITE

.
.
Mina små skatter tidigare ikväll framför favoriten Buskul på SVT! (Ser ni förresten vad jag gjort idag?:)


Godkväll söta bloggisar!


Liten Beabus har varit lite krasslig ikväll och mått illa liten stackare. Hoppas hoppas hoppas att det inte är någon jobbig maginfluensa som hamnat hemma hos oss nu:S

Idag har jag bla målat den antracitgråa väggen vit igen... Det var snyggt med mörkgrått men jag tyckte att det blev lite för dystert med allt det mörka och  tröttnade ganska fort... Tur att man har målade väggar, det går ju faktiskt så fort att ändra om man inte blir riktigt nöjd! Kanske blir den tomteröd om en vecka?;)

(Lite smått och gott och superfint fick flytta in iag i samma veva som vitfärgen, men jag lovar att jag ska fota och visa det i annat inlägg!)


Nu ska vi faktiskt titta på den gamla 80-talsklassikern Wall Street här!

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!


KRAM


.

NATURLIG I FARTEN

.

.
Tittut raringar!:) Morgonmosig 38 åring i farten på väg till dagis kan se ut så här. En väldigt oglamorös mamma med ganska otvättat stripigt hår och lite  concealer och läppglans,  "naturlig och ophotoshoppad":) Leende och glad är jag dock på bilden och det är jag faktiskt nästan alltid. Dock har denna "glada uppsyn" resulterat i dessa förargliga "kråksparkar" runt ögon och mun... Men Botox - nej tack, det vågar jag inte (inte just nu i alla fall;)



Hej Onsdag!


Oj oj oj vilken diskussion det blev angående gårdagens lilla inlägg! Både kul och såå intressant att läsa allas åsikter om små skönhetsingrepp och oss tjejers åldersnojjor. Är man runt 40 så har nog många många av oss  just såna utseendetankar! 

Jag förstår dock inte riktigt de damer som skriver kommentarer om att bara "äkta skönhet" kommer inifrån och att det tex är bara olyckliga tjejer som fixar till sig (och onödiga elaka påhopp på Helena Seger). Alla får väl göra det som gör just dem lite nöjdare? Jag kan känna mig glad över olika små ting i vardagen som tex en dansande ljuvlig liten skatt men även över tex en ny snygg frisyr eller tjusiga skor! Jag tror nog de allra flesta tjejer mår som allra bäst om de känner sig nöjda med sig själva, b å d e på in o c h utsidan. Att någon tjej får vara missnöjd med något i sitt utseende, även om ingen annan ser felet, måste accepteras av oss andra tycker jag. Man behöver nog inte alls vara olycklig för att man vill "piffa till sig lite". Alla vill väl vara så snygga som de kan bli, med eller utan "hjälp"! Helt upp till var och en tycker jag.


Var snälla mot varandra tjejer!


KRAM


.

tisdag 16 november 2010

VACKRA HELENA & NY FÄRG

.

.
Såå snygg, chic och cool 40 årig mamma som både vill stå på egna ben och som gillar lammkött!:) Idag ska nya Elle inhandlas för jag är riktigt nyfiken på denna donna, som lyckats knipa hela Sveriges fotbollskung Zlatan, 28 år.



God morgon alla Snäckor!

Tack för att ni kikar in och förgyller min dag!:) Idag står bla hemmafix på schemat och färg ska inhandlas nu på morgonen och sen komma upp...

Lovar att visa er vart den hamnade sen!


Balla Helena i sitt favvomärke Dsquared2. (Hon är så himla fräsch och jag misstänker kanske "lite hjälp på traven där".  Botox tex blir ju vanligare och vanligare även bland oss "vanliga" medelålders tjejer. Blir ju liksom lite orättvisst med detta mirakelmedel! Alla vill ju vara lika släta, men är det värt att spruta in förlamande gift i ansiktet? Gör du bloggis det kanske? Ska man prova eller inte???:S)


Ha en underbar tisdag!


KRAM


P

.

måndag 15 november 2010

FÖRSTA JULPYNTET

.

.
Första julpyntet har faktiskt kommit upp här hemma idag! Såå fin försilvrad mistel, med svart sidenband för upphäng, ur serien Karen Blixens jul för Rosendahl.



Halloj nya novembervecka!

Idag vill jag faktiskt vara en lite retsam storasyster och  "genera min lillebror" genom att gratulera honom på hans födelsedag här på bloggen!:)

Hurra Hurra Hurra för dig lillebror "Tårtan" och stora kramar från oss allihopa här i Småstaden!!!
(Hoppas du har en riiiktigt fin och mysig födelsedag idag!)



Mer danskt underbart Karen Blixenpynt: en silvrig järnek. (Såg dessa både i senaste Bo Bedre och Boligmagasinet)

Finaste handgjorda keramikjulljusstaken med text. Finns hos Ellis Corner.


Helt ljuvliga linnékuddar i soffan, också från Ellis Corner! (Okej, de är bara upplockade fotade och undanplockade igen. Det är ju faktiskt bara 15:e november idag!:)


Nu ska jag äta en riktigt seen lunch här. Oh my vad hungrig jag är och på menyn står inte mindre än grillad kyckling, halloumi, tsatsiki och sallad - mumsfillibabba



Ha en skön eftermiddag!


KRAM


.