torsdag 13 januari 2011

HEJ TORSDAGSKVÄLL

.
.


Trulle och Flisan ute och lunchar tidigare idag på Småstadens nya café i Newport stil, Robs Café!


Hello You!


Torsdag har vi idag och studiedag har skatterna! Både idag och imorgon faktiskt. Så det blev en mkt mkt lugn morgon imorse vilket var så skönt eftersom jag varit vaken halva natten.... Vaknade exakt kl 03.00 med världens huvudvärk (igen - jag vet att jag tjatar;). Tog ett par värktabletter och blev mkt bättre men däremot belv jag så klart tokpigg istället! Sen kunde jag inte somna om förrän kl 06.15. Kl 06.30 sharp pep alarmet, gääääsp....

Idag har vi varit nere på stan och haft en lunchdate och efter det blev det bowling för skatterna. Tennistid var bokad med tydligen blev det något fel vid bokningen så det fick som sagt bowlas istället!:)



Tröött bloggerska och mamma har vi idag (Ja det är helt enkelt den "tiden i månaden" för mig då vi girls inte är "top notch" direkt;) Till lunch blev det laxtallrik  med sallad och skagenröra för mig, mums! (Dagens: Levis, blus Odd Molly som finns just nu på rea hos ROS och linne HM)



Skatterna var så söta inne i Trulles rum idag när de snällt delade stol medans de tittade film på Trulles julklapp! (Dagens Flisan har skjorta RL, kjol Rabalder och tights från PoP, Trulle piké Gant och jeans Quicksilver, Bea har blus Lindex, klänning Benetton och tights Fix) 

Nu - middagsfix!

Ha en fin torsdagskväll alla!


KRAM

P

..

19 kommentarer:

mammasegen.com sa...

Åh så otroligt fina bilder på dig och barnen!!! Ni är supersöta allihopa!! Vet hur du känner dig..har en sån dag själv i dag, men en kompis kom med Starbucks skinny cappuchino (bor utanför London) innan våran powerwalk i morse och både cappuchino och powerwalk hjälpte verkligen en vecka som varit väldigt stressig...Nu måste jag skjutsa i väg mina killar på karate, men en stund vid datorn och inspiration i din blogg är en toppenstund för mig...

BelovedbyLinda sa...

Vilken härlig dag trots allt :) Har själv haft jätte ont i huvudet så det kanske är ngt med vädret!

Kram Linda

Kristin, Norge sa...

Hei!

Har sendt en mail til deg, men du får nok veldig mange. Lurte bare på om din Howard fra Englesson var str medium eller den største? Den ser veldig fin ut på bildene dine.

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Härliga bilder du bjuder på! Så mysigt med cafébesök! Det längtar jag också efter denna mörka januarikväll. Men fredag och helg i sikte!!! Ha en mysig kväll!
önskar Anna T

Emmas inne och ute sa...

Vilken mysig dag ni ser ut att haft. När vi var på julbesök i "småstaden" fikade vi samma café. Jättehärlig inredning och atmosfär där. Jag gillade inredningsbutiken som man går igenomför att komma in i caféet.

Ha en skön kväll!
Kram Emma

Frida- trendenser.se sa...

Vilka fina bilder på dig och barnen! Underbart söta som delar stol!
Ha en skön kväll // Frida

Vitt för själen sa...

Men jisses kvinna- du ställer alarmet så tidigt när ni är lediga??!!

Du ser jättefräsch ut fast du känner dig trötter :)
Kram!

Hemma hos Märtha sa...

Hej på dig!
Du ser inte trött ut, lika fräsch som vanligt, men jag förstår vad du menar....Är där i månaden oxå just nu...tur att det går över snabbt!
Ha det så bra!
Kram
Anne-Lie

Anonym sa...

ÅÅ, vilka mysiga bilder!!
Du är som vanligt "vacker som en dag" och ser superfräsch och inte alls trött ut :-)
Ni verkar ha haft en jättehärlig dag!
Visst är det fantastisk med "syskonkärlek"... Man blir sååå vvarm i mammahjärtat när man får uppleva det med ens egna skatter..

Hoppas att du känner dig piggare ikväll och får en riktigt fin helg!

Kram Anna.S i Uppsala

Anonym sa...

Hej P!
Jag äter Cerazette (p-piller) och slipper allt vad PMS och blödningar heter...tips! Har inte haft mens på 8 år!!
Nu över till något annat, har förstått att många av er bloggisar kör LCHF som du P, behöver tips på frukost! För mig är frukost mackor mackor, så jag tycker det är svårt..
Kramar Annsofie

Anonym sa...

Så utrolig søte barn!!Herlig søskenflokk!Og mammaen også!; )Hilsen Tine

Anonym sa...

HejP!
Vad kommer dagens fina blus och linne från?
Hoppas du känner dig bättre.
Tack för alla ideer av hem och inredning och tips på inhandling av kläder du delar med dig via din blogg.
Kram Carina

Anna sa...

Jag tycker du ser fräsch ut, för att vara den dagen i månaden. När jag hade de besvären så såg jag ut som eller rättare sagt kände mig som ett ösregn.... eller nyss utkommen ur ett ;-) Numera har jag åtgärdat problemet med hormonspiral o slipper alla besvär, gött!

Gillar den söta blusen du har på dig. Är det en Molly?

Kram Anna

mammaxtre sa...

Tröttheten syns då inte på bilden. Det är ju alltid en tröst :-)

Vilka fina barn du har.

Ha det gott

Erika sa...

Tack för din underbara inspiration till mej...jag får alltid "feelgood" känsla när jag läser din blogg...det är skönt att läsa om andra mammor när man är mamma till två änglar själv...andras vardag liksom.. Huvudvärken hör ju liksom till den "där" veckan..tråkigt men hoppas du mår bättre snart..kramisar från mej

Philia sa...

Tack för era söta hälsningar!!! Extra härligt med lite peppning så här ibland när man behöver det lite extra:)

Kristin - Åh jag har missat din fråga, förlåt!Howardfåtöljen är den största.

Kram & God Natt

p

Anonym sa...

Verkligen fina bilder och du ser trots trötthet jättefräsch ut! Visst är det härligt när barnen lyckas komma överens och kan var tillsammans för en stund. Ha nu en riktigt härlig fredag! /Jennifer

amyC sa...

Your kids - such cutie patooties!!!

Anna sa...

Hej!

Du har skrivit tidigare och frågat om du huvudvärk! Ifall du får i samband med dina röda dagar kan det vara så att det är hormonerna som spelar. Det är väldigt att drabbas av migränliknade huvudvärk och många blir hjälpta av PMS-tabletter!

Lycka tilL!