tisdag 4 januari 2011

JULCHUBBY

,
,
Soft (rund) och glad hemma i mamsen & papsens våning igår kväll. (Jeans NYC, OM Kofta + OM klänning från ROS som just nu har upp till 80% rea!) 


Hallå Tisdag!


Ställde mig på vågen imorse för första gången på ca två veckor....+ 4 kg!!!! Gaaah..

Icke bra detta. Inte alls "fresh". Alla kläder stramar  känns det som! Har dock förstått att jag är i gott sällskap när jag surfat runt bland andra "julchubbiga bloggerskor". Vi är tydligen många mammor och damer i samma situation just nu med nya goa valkar och halvdålig kondis:)


Jag och Beabus på väg hem genom ett iskallt och snömysigt Småstaden! (Mössan är av märket Lindeberg)

 Fast, som jag nämnde igår, personligen väntar jag nog några dar till med att ta tag "i det hela på riktigt"!

Nu ska vi i alla fall ta en långprommis och sen blir det nog tapetsering i eftermiddag! Hurrey!:) (Givetvis får ni se resultatet sen:)




TJINGELING SÅ LÄNGE!



.

41 kommentarer:

Familjen A. sa...

Du ser då så fräsch och fin ut så, inte alls nå julchubby!

Kram Anna

Anonym sa...

Viktklubb.se from i går....trots en vecka kvar på semestern...tänkte starta upp lite lugnt för att sedan köra hårt from måndag. Men det var trevligt så länge man åt upp sig! ;-)
//L

Unknown sa...

Håller med föregående talare, du är tokfräsch!
Jag kan ta ett par kilo annars, önskar verkligen jag kunde lägga på mig lite, jag är osexigt smal :(
Gillar din mössa jätte mycket, himla fin =)

Kram Catta

mina finaste. sa...

Hihi, jag kallar det att vara chubbychic!
Fast jag vet precis vad du menar! Samma sak har hänt mig nu under julen...förkylning, julmat och ingen motion har satt sina spår och jeansen klämmer. Not nice! Men nu så, bara att köra åt motsatt håll :)

Kram Marie
ps jag tycker att du ser precis lika fin ut ändå!

Anonym sa...

Underbara super, supersnygga Du!
Önskar att jag var lika smal som Dig! Får jag fråga hur mycket du väger nu? Tycker att Du ser helt perfekt ut!!

Kram!

Maja sa...

Välkommen i klubben :-)
fast jag kan skylla på graviditet..kanske...i vecka 25 och vågen på Plus 10 kg, men kan nog inte skylla allt på bebisen utan får nog gott erkänna att allt julgodis och julmat gjort sitt också.
Kan VARMT rekomendera ett löpband som sambon och jag köpte i julklapp.
Han kan löpaträna och jag powerwalkar.
Dvs, man kan inte längre skylla på ont om tid, kalla vindar, kalla kvällar eller oplogade vägar.
20 min om dagen så får man dessutom en himmelens massa energi.

Önskar dig en härlig dag fina du!
kramar, Maja

Anonym sa...

Gleder meg til å se hva du skal tapetsere,kiloene raser av når man kutter ut karbohydratene!

Det er på grunn av deg at jeg oppdaget LCHF i sommer,og siden det har jeg tatt av 7 kg,og jeg er glad og mett med mye mindre søtsug!

Godt nyttår til dere!

Hilsen Elin D.

Att vara någons fru sa...

Äsch. Hellre mätt och glad än sur och hungrig :) Heja oss som blivit lite chunky. Det går över.

http://sandrasfamily.blogg.se sa...

Här sitter en bloggmamma till och har ökat 5 kg sen i somras. Nu får det vara nog !!! Ska verkligen försöka komma i form och röra på mig. Alla kläderna stramar, byxorna sitter åt i midjan och måste knäppas upp så fort jag sätter mig.
Ska bara låta denna envisa hosta och förkylning kureras men sen så . . .

Unknown sa...

Du är fin som du är! Man ska njuta av livet... Må gott!

Anna-Panna sa...

Du ser iaf väldigt fräsch o trimmad ut ändå måste jag säga :)

Mammas egen sa...

Tycker du är jättefin sådär!!! Du ser väldigt pigg och fräsch ut! Hela vår familj fick influensa så det har varit 2 veckor utan nån motion alls och lyckats äta massa julgodis trots influensa...Nu blir det första dagen ute i dag och jag har lovat killarna en varm choklad med grädde på Starbucks i Windsor...hmmm..

Två Trappor sa...

Håller med ovanstående kommentarer, du är hur fräsch och snygg som helst! :) Men här är det likadant, har också lagt på mig 4 kilo sedan i somras. :O Men jag skyller på att jag opererade foten i höstas och inte kunde röra mig på flera veckor. Då tröståts det en hel del, minsann! Å sen kom julen på det... Uj uj uj. Men jag väntar också till nästa vecka innan svångremmen dras åt. Måste ladda lite först och "ställa om mig" så inte kroppen blir alltför chockad! :)
Kram, Madeleine

Inredningsfrun sa...

Lite "kurvor" klär alltid en kvinna :). Du ser strålande ut!

Själv har jag gått på mig cirkus nio pannor sedan i somras. Men jag har dock en bebis i magen som gör sig påmind varje gång man ställer sig på vågen :).

KRAM

// Inredningsfrun

Hanna sa...

Tycker du är fin som du är!:) Men jag förstår precis vad du menar. Jag har börjat med mitt år med promenader :) tycker det är så härligt och gå ute med vagnen. :)

KRAM

Anonym sa...

Litt sent, men godt nytt år!!
Gleder meg til å se tapeten:)
Heidi

Anonym sa...

Håller med de andra tjejerna och tycker att du är fin precis som du är!! Själv går jag stadigt uppåt och det är meningen för till sommaren ska jag bli mamma! Undrar därför var du köpte kläder nar du hade en "bulle i ugnen". Hoppas på bra tips för jag tycker att det är jättesvårt att hitta fina mammakläder...:)

Ha en härlig fortsättning på denna dag!

Kram S

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi :-)

Anonym sa...

Er ikke dette et mainstream tema i januar? Når man i tillegg er ganske normalvektig så blir det ganske sørgelig synes jeg, finnes så mye mer viktigere tema og verdensproblemer å ta tak i. Ups kritikk, nå blir jeg vel sensurert vekk.....

Anna @ Amerikana sa...

Absolut inte julchubby!

Jag kör the Dukan Diet! Som LCHF, fast lite lättare. Jag älksar det och ha gått ned flera kg under November & December. Och som vete-allergiker så är den perfekt!

Anna

Philia sa...

Tack alla, ni är ju alldeles för snälla och goa!!! Jag blir så glad över era hälsningar och peppningar, speciellt då jag känner mig vääldigt obekväm med min "form" just nu!

Sen till dig Bergenkvinna(eller man?)i Norge. Ja jag har tagit bort flera av Dina kommentarer eftersom Du har verkligen satt i system att bombadera bloggen med massa tråkig negativ energi. Du är ju inne på H of P hela tiden och detta ser man lätt genom ditt IP nr. So what´s up? Snälla gör dig själv GLAD istället! Precis som du skriver så finns det stora svåra världsproblem, kanske skulle du själv ägna dig åt dem? Så får jag fortsätta med att skriva till de andra fina girlsen som trivs här. Om fler av de som är som du kunde vara snälla och vänligt sinnade istället och gjorde sina medmänniskor glada, så skulle det kanske inte finnas lika mycket problem i världen...

Ha en fin kväll!

P

Anonym sa...

Hej, det synns i alla fall inte på dig :) Själv väger jag bara 49kr men kämpar att gå upp några till.. men det fastnar liksom inte. Inte snyggt när kotorna "sticker ut" genom koftan ;) Längtar efter fina inredningsinlägg på tex fina fönster/krukor/växter/små lampor/vaser/ljusstakar även lite klädinlägg ;) Men lite mer budget ;) //J

Anonym sa...

Hei, søte deg!! Hvor har du kjøpt den fine lua? Nettbutikk? Blir kjempeglad for svar! Ha en fiiiin kveld kveld med dine!
Klem Siv

Anonym sa...

Bry dig inte om det..vikten. Huvudsaken man trivs..med ALLT. Du ser så smal ut. Kanske Behövde dom små extra kilona faktiskt.
Eva

Anonym sa...

Fint med lite "extra" hår igen! Lagom längd, får man fråga hur många slingor du satt i denna gången, är det keratinfästen?

Tycker oxå du ser alldeles lagom ut i formen. Men jag är som du, tolererar inga extra kilon! Har gått upp 2 kg själv, och de ska bort, pronto!

Gillar mössan, är den stor o strl? Såna mössor åker lätt ner i pannan på lilla mig =)

Kram/Greta

Sara sa...

Jaaa, du känner det säkert själv, men det är då rakt inget som jag funderat på, att du blivit chubby. Själv tänker jag nog köra iso-dieten om ett tag. Ska först sätta mig in i den lite mer... Men den går nog bra även om jag ammar. Kramar från en ännu mer chubby :)

Ida & Nike sa...

Du är super fin Petra! Hoppas du haft en fantastisk jul och nyår! Hörs snart!


Ida,Sprall

Hemma hos Märtha sa...

Hej!
Du är lika fin som vanligt, men jag förstår vad du menar....Samma sak varje år vid den här tiden efter mysiga helger tillsammans med familjen och en massa god mat..:-)!
Kram
Anne-Lie

Anonym sa...

You look fantastic. Don't worry about a thing. Can you maybe block that persons messages from appearing at all?

Have a great evening!

PS Where did you Bea's snowsuit and winter cover?

Anonym sa...

Jag tycker inte heller att du behöver gå ner ett gram, du är jättefin! Är också nyfiken på löshåret, blev det en ny omgång med keratinfästen? Hur många slingor och hur länge ska du ha i dem?
/B

mammaxtre sa...

Det är nog som sagt på så sätt att du inte är ensamen om att ha gått upp i vikt under julen
:-)

Vilken fin blogg du har. Ha det gott.

Anonym sa...

Ingen fara med dig, kan inte påstå att du är speciellt chubby...!
Sååå coolt att du åker snowboard! ..och säsongat i Sälen. Själv brukade jag säsonga i Chamonix eller i Österrike! ÄLSKAR att åka skidor, inte snowboard.. då slår jag ihjäl mig!! Försökte lära mig i Österrike... ;)
Var kommer den supercoola åkpåsen ifrån???
Ha det bra!
/MD

Malin sa...

Jag gör som du och kör igång på riktigt nästa vecka =)Passar mig jättebra då jag samtidigt börjar jobba igen efter nästan två års mammaledighet! Så tillbaka till jobb, tillbaka till sundare vanor. Hoppas jag ;) Dela gärna med dig av dina tips!
Malin

helen by the westcoast sa...

Hej! Din blogg inspirerar verkligen! Vad mkt frågor du får! Tänka sig tom vad du väger och hur lång du är !Ett är säkert och det är att du är verkkligen fotogenique eller hur det stavas?!I ett tidigare inlägg har du uppgett längd och vikt och tänka sig det var samma som jag. Men inte är jag så där vacker inte på bilder.
Nä, du behöver inte vara orolig för formen, men jag förstår själva känslan när man fuskat med träningen och gottat sig för mkt i soffan. Det är bara att komma igen!

Elin - Ett Hem sa...

Tänk att man alltid känner sig lite "chubby" efter julveckorna, att man inte lär sig! :)

Har du några bra tips på att komma igång snabbt så dela mer än gärna med dig! Ska gifta mig om 6 veckor så jag behöver verkligen en rivstart nu efter allt julgodis.

Kram Elin

TIDSOPTIMISTEN sa...

Du är jättefin som du är men förstår också om du vill att kläderna ska sitta bekvämt igen. Cool fåtölj du sitter i på fotot ;)....och superfin blogg!

Lycka till med träningen sen.
Kram F

Anonym sa...

Hej!

Dina föräldrar verkar ha ett riktigt fint hem, har dom varit med i någon inredningstidning någon gång?

Undrar lilla jag

Anonym sa...

Vilken underbar blogg, fick tipset av min mamma att kolla in din blogg. Och jag älskar dina bilder. Vad använder du för kamera?

Kram Mia

Anonym sa...

Hei!
Kan du ikke ha en liten reportasje fra din mor og fars hjem?! he he
Lekkert det lille vi har sett!

Miss Linda sa...

Vilken härlig fåtölj ♥

C. Eloise sa...

Synes ikke du skal tenke så mye på vekten. Du er superfin slik du er uansett ;)
Men selvfølgelig er det viktig at man trives med den vekten man har selv uansett hvordan man ser ut :)

Du er jättesnygg Philia ;) <3