fredag 7 januari 2011

MYS PÅ HÖG NIVÅ

.
.
Strax ska jag åka iväg och handla massa smaskig mat till kvällen! Hittade ett mumsigt recept på Pilgrimsmusslor, så det kanske det får bli, hmmm. Älskar ju skaldjur! Bild: Tartlette


Hej Happy Fredag!


Veckans bästa dag idag igen!:) Klämdag för många och här hemma har vi ju varit lediga heela långa veckan faktiskt. Trulle och Flisan kommer också hem när som helst och då blir det ju extra extra härligt med myset denna fredag:)

Idag blev sovrummet äntligen helt klart. (mycket "gammalt vitt" som jag målar fräscht krispigt vitt igen) Jag hade ju faktiskt tänkt visa nytapetseringen i detta inlägg för er, men när jag hade bäddat och piffat  klart så var det ju alldeles på tok för mörkt för att ta några fina foton! (Vill ju inte visa en stökig obäddad säng för alla er heller;)



På lilla soffan i köket idag: mina underbara broderade Nikki Joneskudar, hemklickade från  netbutiken Stil Inredning & Design!  En till Tine K stråväska har hittat hem också, den är super till Beas leksaksförvaring (finns hos Flitiga Fredrika


Nej, nu är det dags att åka och shoppa godsaker här!

HA EN FAB FREDAGSKVÄLL FININGAR!

KRAM

P


Psst, Miljoner tack till alla er ursöta omtänksamma goda bloggisar som lämnat så många bota huvudvärktips och krya på dig hälsningar i förra inägget. Ni är verkligen FANTASTISKA! Puss på er!


.

22 kommentarer:

Emma från Kastberga sa...

Tittar snart in igen, är spänd på hur sovrummet blev! Säkert jättefint!

Gillar stråväskan, a lot!

Kram på dig

anna sa...

Pilgrimsmusslor är så fantastiskt gott. Jag la ut ett superduper gott recept på min blogg dagen innan nyår. gratinerade pilgrimsmusslor i champange. Lovely!!

kram anna

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Niki Jones kuddarna skojar man inte om. Sååå snygga!

Hoppas ni får en mysig kväll!

Puss!

Linruz sa...

Åhhh blir så nyfiken på sovrummet ;)
De där kuddarna är verkligen super snygga. Skulle inte tacka nej till.
Ha en mysig kväll med alla dina skatter.
Kram kram Lina

Linda sa...

Det ska bli spännande att se hur sovrummet blev. Gissar att det blev riktigt bra.
Ha det så mysigt i kväll!/Linda

Jenny H /Finland sa...

Ännu en till som ser fram emot att se tapetresultatet :) om du har vägarna förbi Österbotten i Finland får du gärna komma och hjälpa mej med våra inredningsbekymmer ;) du har så otroligt bra smak och öga för inredning! Lite tips på hur man skall tänka i sin inredningsshopping vore bra!

Mysig FAB fredag!

Mammasegen.com sa...

Hej!
det är så fint med en liten bänk/soffa i köket med mysiga kuddar! Kuddarna var verkligen superfina!!! Jag ser också verkligen fram emot att se sovrummet!!!! Här blir det supergod fisksoppa till middag! Ha en bra kväll!!

a piece of happiness sa...

Pilgrimsmusslor skulle jag kunna äta varje dag.

Angående din huvudvärk har du provat akupunktur. Det har hjälp två av mina vänner i alla fall.

Ha en bra fredag LiseLotte

J. sa...

You have so beautiful home and photos of your life!
Like it a lot! <3

Fru R. sa...

Blir spennende å se bilder av soverommet.
Fine puter!

Likte veldig stråveskan fra Tine K.
Ha en kos kveld
Klem

Anonym sa...

Åh jag har väntat på sovrummet länge nu, ska bli tok kul att se det!
Måste också säga att du är otroligt vacker, om jag håller din "standard" vid din ålder är jag nöjd;) Är idag 29 år och har en 3 åring hemma och visst sätter det sina spår med härlig intensiva barn men självklart är det ju såå värt det.
Hoppas du själv känner att du är jätte fin, för på många kort strålar du verkligen! Go mama!
Lo

Stina sa...

Det såg gott ut.:-)
Stina

Sara sa...

Å så kul det ska bli att få se sovrummet. Måste erkänna att jag inte riktigt gillade den där väggen som är med i Plaza, med de stora blommorna. Så nu ska det bli kul att se det nya :)

Tyren 73 sa...

Du har en fantastisk hyggelig blogg. Keep up the good work "House of Philia"! Jeg er innom her ofte og koser meg med interiør, mote og all mulig inspirasjon!!
Jeg mener at jeg en gang har lest her inne hva du gjør med bildene dine. Har lest frem og tilbake her, men finner det ikke igjen. Photoshop? Curves? Annet? Supert om du har anledning til å svare.

Anonym sa...

Supergott med pilgrimsmusslor! Är nyfiken på sovrummet och tapeten...ha en underbar helg!!! Kramizar Nina

Ms. Kidelin sa...

Superfin inredningspic som alltid. Ska bli kul att få se "nya" rummet:) Hoppas ni njuter en riktigt god måltid ikväll.

Emmie ♥ sa...

Jag har verkligen inte ord för hur mycket jag älskar din blogg! Det är verkligen ögongodis på Grand Prix-nivå, minst! ♥

Trevlig helg på dig nu!

Anonym sa...

Hej, håller med Emmie om att jag verkligen inte har ord för hur mycket jag älskar din blogg. Funderar lite kring din huvudvärk. Kan det vara stressrelaterat till allt det fina du visar på din blogg?! Jag ser ju att du har en självklar och säker stil och du är fantastiskt vacker men det kan också bli en viss press på dig med att hela tiden visa denna sidan. Kanske har jag fel men hur som helst är du och din blogg helt outstanding. Du gör allt med stil, till och med när du läxade upp anonym angående läppstiftstipset. Ser fram emot bilderna på det nytapetserade sovrummet men stressa inte! Unna dig vila!
Kram anonym

Unknown sa...

Mums vad gott detta såg ut! Kram Petra

Att vara någons fru sa...

Åh! Stråväskan är att dö för!

Saras Inredning sa...

Åååh vad gott det såg ut.
Mmm.. så fina kuddar !

AK/CanCan sa...

Bra tänkt med förvaring i de fina shoppingväskorna från Tinek. Skall på deras housewarming i Höganäs keramikfabrik Magasinet, för beställningar inför sommaren det blir med all säkerhet möjligt att handla dem ifrån cancan i vår.. Fin blogg och fantastiskt hem!