söndag 23 januari 2011

ROMEO & JULIA




En liten del av tjejegänget utanför Göta Lejon på Söder igår!



God Morgon Sköna Söndag!

Har ni sovit gott raringar??? Jag har faktiskt fått en hel natts skön ostörd sömn, utan små fötter som stampar mig i ryggen - tack för det lilla Bea!:)
.
Gårdagens tripp till Stockholm var verkligen supertrevlig! Vi var hela 7 "Småstadsmammor" som med våra små döttrar gick på musikal tillsammans igår.

Först blev det lunch på TJ Fridays och sen skulle vi gå och kolla i favvobutikerna innan föreställningen började. Hade vi tänkt i alla fall.... Men var tog tiden vägen? Nåväl, vi hann i alla fall med COW (en fantastiskt mysig skönhetsboutique vid Biblioteksgatan) och en supersnabbis på Mathilde. Sedan bar det i full fart av till Söder för att gå på Romeo och Julia!! 




Våra tuffa småtjejer och en superduper cool kille:) (Flisan står längst till vänster i ny söt ChillN-dress) I mitten står ännu en "Småstadsbo" som några av er kanske känner igen? Han heter Fredrik Rydman och spelar Tybalt i musikalen, men är även med i dansgruppen Bounce som gjort den fantastiska koreografin i Romeo & Juliaföreställningen! Han är grym helt enkelt:) 



Inne på Cow gick vi verkligen loss bland alla krämer, parfymer och annat som fanns i denna härliga butik. Jag och min väninna köpte bla parfymen Pure Grace från Philosophy och den doftar lovely! (en väldigt mild och pudrig doft)



Flisan och hennes söta kompis fick också shoppa lite på Cow. Här står de och handlar läppglans och har fått den snälla expediten att "ta bort allt klister efter prislappen" på dem också. (Så himla gulligt av henne:)



Romeo och Julia var en helt fantastiskt bra föreställning och snyggingen Måns Zemmerlöv gör Romeo, bara en sån sak:) Jättetjusig rekvisita, superbra musik, dans och sång och en helt grym ensembel! Jag rekommenderar verkligen alla att se den:)


Nu ska vi äta frukost här - sen blir det tennisträning!


Vi ses senare!


KRAM


P


.

25 kommentarer:

Karin sa...

Härligt med såna här mamma-dotter aktiviteter, kul att göra nåt med bara ett av barnen ibland också.

Ha en bra dag!

mammaxtre sa...

Vilket feel good inlägg du bjuder oss på. Vad härligt!

Ms. Kidelin sa...

Vilken härlig mamma-dotter-dag det låter som ni haft, supermys. Hoppas ni får en lika fab. söndag!

Bokcaféet i byn sa...

God morgon!
Låter som en riktigt mysig dag i fina huvudstaden! Kul med musikal!
Må så gott!
önskar Anna T

Helena sa...

Hej,

förstår att Ni haft en supermysig dag igår! Härligt! Jag har följt din blogg ett tag och har tyckt att det varit riktigt roligt att läsa om dina dagar, dina barn och ditt hus. Men nu har jag ett tag känt att det blivit mer och mer fokus på materiella saker, det handlar (tycker JAG) mycket om att köpa nytt: nya kläder och nya möbler/inredning och tyvärr är det inte i den prisklassen jag rör mig. Din blogg riktar sig uppenbart till en annan målgrupp och jag kommer därför sluta läsa den nu. Vill inte väcka debatt, skriva ett "avundsjukt inlägg" eller "hota med att lämna" utan bara förklara varför jag inte längre läser.

Tack för denna tid och må så gott!

[room] by sofie sa...

Åhh, vilken härlig dag i huvudstaden, bara tjejer! Vad söt Flisan är gillar fina hennes pannband! Kan tänka mig hur lyriska de var när de fick shoppa lipgloss, hihi!

Kram Sofie

Nilla Q sa...

Åh, jag vill verkligen gå på den!!

kram Pernilla

Lenita från Bohuslän sa...

Förstår att ni hade en underbar dag i storstaden med alla era söta döttrar "mamma dotter dag". Nu har ju jag bara söner så det kan bli lite annorlundare!!! :-) Du är fantastiskt duktig på att ta kort och att lägga upp dom på ett spännande inspirerande sätt på din blogg.Fortsätt med det...vi är många som älskar det.Ha nu en underbar söndag! Kram Lenita

Mammasegen.com sa...

Låter jättmysigt med mamma/dotter dag!!! Samma här som Lenita ovan..jag har söner (vilket såklart är helt underbart), men det låter så mysigt med mamma/dotter dag..skulle inte få med mig mina killar på t.e.x spadag eller shoppingrunda..;)
Kanske dags för nummer 3 snart..;) Skämt åsido!
Tack för toppenblogg! Ha en bra dag!

Mammasegen.com sa...

...glömde säga...Tack för parfymtipset! Jag har så svårt för många parfymer, men den här låter som min "cup of tea"...
Har du några andra bra parfymtips och vet du var man hittar Pure Grace från Philosophy? Ska googla och kolla..

Anonym sa...

GENUS!!!!!!!!!

/Tina Svensson, Göteborg

Janne sa...

Høres ut som en super hyggelig kveld, skulle gjerne sett den filmen:)

Kos dere videre denne søndagen**Janne

Anna sa...

Låter som om ni haft en riktigt mysig helg tillsammans! Kikar in här då och då och njuter av ditt fina hem och dina trevliga inlägg>!

Hemma hos Katta sa...

Vilken MYSIG dag!!

Visst är Cow helt underbart!? Där jag köper jag alltid Philosophys duschkrämer som doftar helt underbart. Urhärliga!!

Kraam kraam /Katta

Anonym sa...

Hej!
oj vilken trevlig dag vi hade igår,småtjejerna var sååå nöjda!Nästa gång är det pojkarnas tur att följa med till storstan.Kram på dig från Reseledarna hi,hi

Anonym sa...

Hi

Do you know that your house is on cover in finnish Plaza Interiör ?

MHV
Sanna

Ceciliaba sa...

Det såg jag också! Är det ett helt repotage?

studio karin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Quick question: i liked your friend's coat. Do you know what brand it is? I just wanted to add that I like your blog, but I am a little disappointed that you don't answer questions in the comment section. I have asked many times questions, but you haven't answered them. I know you are busy, but could you please answer sometimes. And I know you have a question and answer post, but it would still be nice to get answers sometimes in your comment section. Thanks.

studio karin sa...

GUD SÅ GULLIGT! Jag dör, nu längtar jag efter kompis M och lilla V som syns i bilderna :))) Och vad roligt att ni träffade Fredrik, så söta tjejerna är framför honom. Låter som en kanondag, verkligen. :) Måste åka till Småstaden snart! Kram

Att vara någons fru sa...

Härliga bilder till vad som verkar ha varit en toppendag! Fint att ni trivs så bra ihop.

http://www.mammasegen.com/bloggar/jenny sa...

Vilket härligt inlägg. Hoppas min lilla son vill åka på "tjej weekend" med mig när han blir lite större. Kanske får man dock kompromissa något om innehållet och programmet :)Ha det bra!

Philia sa...

Tack för alla era hälsningar tjejer!!!

Mammas egen - Jag vet faktiskt inte var det finns Philospphy förutom på Cow då:) Ett bra patfymtips om du gillar lite pudriga dofter är Flora från Gucci, den är fin!

Sanna - Nej, det visste INTE!!! Tack för tipset!

Anonym - Sorry! My friends coat (the black one) comes from Odd Molly.

Ha en mysig kväll!

KRAM

P

Anonym sa...

Thank you so much for the info.

Sofia sa...

Vart har du köpt Flisans pannband? Ser så fint ut :) Kramar till dig och tack för all inspiration som du ger!