måndag 21 februari 2011

EXPOSED

.
.

Idag bjuder jag på en dagens där jag tokkisar för det var verkligen ljust ute! (Jacka + klänning Odd Molly (Country Dreams och Tullhuset) tights Gina Tricot, sjal Ester Elenora och sockor + stövlar Hunter)



Hello mina vänner!



Nu på morgonen fick jag en så himla rolig förfrågan! (Rolig därför att jag blev så otroligt full i skratt:) Kan inte gå in närmare på vad det gällde men det gällde iaf. mig och ett spännande erbjudande, där jag skulle medverka i media av något slag. Har ju även fått  frågor och mail där några av er vill att jag gör videoinlägg här på HofP. Men men men - jag är ledsen men jag måste avslöja att jag har verkligen en av Sveriges absolut mest osexiga dialekter - detta går ju bara inte! Ni kommer ju skratta ihjäl er! Ledtråd - Maria Montazami kommer från samma Småstad. Så ja - ni förstår ju själva, tååppän, expåååsed, täääzzels... Inte vill ni väl höra mig bräka på också, när ni riskerar att få ont i öronen av det???



Nu - Ica Maxi för storhandling!


KRAM


.

37 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha nu MÅSTE du ju lägga upp ett klipp där du pratar! *s* En ny tofsdrottning, alltså? Svårt att föreställa sig.
Jag är förälskad i dina stövlar - så klassiskt snygga.

BLONDETTY sa...

Joooo, det är klart vi vill höra dig! ;)
Det är ju bara charmigt med dialekter!

Ha en bra dag!

Kram från
BLONDETTY

Tess : Istla.se sa...

Vilken fin outfit.

Anonym sa...

Men Philia, stå för den du är! Vi gillar ju dig, du vet ju det! Kram

Anonym sa...

Självklart vill vi höra din röst, vore hur kul som helst oavsett hur du låter...du vet vi älskar ju Maria M med hennes dialekt.
Låter du de minsta lik henne chaaarmigt säger vi då!!
Hoppas du glädjer oss med en videohälsn.
Ha en helt grym vecka!!!

Det vita dårhuset sa...

Ha haaa
Vet hur det känns ,)Var livrädd när intervjun skulle sändas av mig på radio dalarna! Men det gick bra så nu kör du *ler*

Ha en bra dag ♥

D I N A R A sa...

Guuud fryser hon inte om fötterna i gummistövlar tänkte jag. Men du har ju sånadär tjusiga fleecestrumpor i. Måste verkligen investera i sånna, använder knappt mina Hunters i skräck om att frysa av mina tår ;) haha kram

studio karin sa...

HAHA! JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DIALEKTEN ;)
Min dotter - som är en infödd femårig nollåtta - härmar mig ibland när hon tror att jag "pratar rätt" och hon "fel". Istället för att säga "hit" - som hon säger hiijt - säger hon som jag ett tjockt "hiäät" :))))))))))))))))))
Klart du ska göra det.
Eller "gör't" ;)

tinajo sa...

Fin klänning - och det är väl inget fel på dialekter. Tror man är mest självkritisk själv, jag kan tycka att jag låter så trist norrländsk men här (i Östergötland) där jag bor så tycker alla att jag har en SÅ fin dialekt medan de avskyr sin egen. :-)

kvinna sa...

Super! Jag gillar det.

eva sa...

TYCKER DET ÄR JÄTTE CHARMIGT MED DIALEKTER.

EVA

Helena Svensson sa...

Är det efter tio som hört av sig? Har tipsat dem om dig och flera inredningsbloggare att det skulle vara roligt att få se andra bloggare än bara modelejonen i rutan.. Ha det gott..!

http://careeducationpunktse.blogspot.com/

Inredningsfrun sa...

Så häftigt att du ska bli "exposed" snart :).

Sin dialekt ska man bara vara stolt över. Eller ja, kanske inte om jag som jag, har världens mest bräkiga kalmaritiska :D! Tur att jag slipper lyssna på mig själv hela dagarna :).

En härlig måndagskväll önskar jag dig

// Inredningsfrun

Anonym sa...

Jorå jag som är från grannstan Yvonne Ryding-land vet ju vad det vill säga att hör "sin" dialekt i media via härliga Yvonne... Huwa - men man får skratta åt det, för det värsta är ju nån som försöker prata en annan dialekt än sin egen.
Kram Milla

Anonym sa...

Hej!

Kommer från samma småstad och jag förstår dig...Snyggt klädd som vanligt. Jag har själv en likadan klänning men jag tycker det är svårt att veta vad jag ska ha under, har du något tips?

Häln småstadsavflyttade Cilla

Anonym sa...

Jag fattar inte. Hur kan du skämmas din dialekt!?
Gör inte det :)
Katjuska

Unknown sa...

Coolt!

Glad måndag!
Kramar från Västkusten

ansi-balansilivet.blogg.se sa...

Haha, vet ju varifrån du kommer...och själv kommer jag usprungligen från Örebro. Vilket de flesta brukar påpeka att det inte hörs när jag pratar, och det är jag glad för. Den dialekten är inte fin, men jag tycker ändå att det är charmigt med olika dialekter. Vad tråkigt om alla lät likadant. Numera bor jag i Gbg, där de flesta har en superhärlig dialekt. Jag skriver en blogg om positiv psykologi, lycka, hälsa, livstillfredsställelse och allmänt välmående (jag är själv leg psykolog), där även Odd Molly dyker upp ibland ;)) Det hör till kategorin allmänt välmående enligt mig

Anonym sa...

Du vet ju hur poppis Maria Montazami blivit så din dialekt är nog inga problem ! :))
Låter spännande med media ! Lycka till !

Kram Kicki i Åre

evalevabo sa...

Dialekter är härligt..ramför allt Marias kanske.
Klänningen du har tröttnade jag på för ett tag sen. Sålde på tradera. Säljer allt jag tröttnar på på tradera. Framför allt gamla oddisar. Mycket bra andra handvärde. Fick nästa lika mycket för den som jag köpte den för. Kanon. Jag tröttnar så fort. Ett tips ifall Ni har mycket kläder som bara hänger i garderoben....annars är min mamma väldigt glad över att jag tröttnar...!!

Anna sa...

Jag instämmer med övriga kommentatorer här: vi skulle ääääälska att få höra och se mer Philia! Go for it säger jag också. :-)

Anonym sa...

Sååååååå himla skönt att logga in här och så är IKEA-reklam-blaffan äntligen borta... ialla fall högst upp!
Great!
/Minna

Radhusdrömmar sa...

Vilken härlig blogg du har, kul att du bjuder på outfit bilder. Snyggt!

Kram Johanna

På vår gata sa...

Men då måste vi ju bara få höra dig... :) Maria Montazami har ju en helt underbar dialekt och röst...

Anonym sa...

Dialekt er bare fint:-)

Nanna sa...

Alltid så snygg och alltid så vackert hem... suck :)

Charlie sa ... sa...

Jag kan bara hålla med alla, det är helt rätt att vara stolt över sin dialekt.

Du har en härlig feelgood blogg och massor av regelbundna läsare. No worries!

mammaxtre sa...

Vad spännande med en rolig förfrågan.

Ha en fin dag

Anonym sa...

Att göra saker som man är "rädd för" brukar ofta leda till någonting ännu bättre
Go for it Philia.

Anonym sa...

Jo vi vill höra! :D
Malin

Kakans mamma sa...

Jomen, vi vill höra faktiskt! Jag blev nästan lite chockad första gången jag hörde Montazamis röst men den är ju så urgullig och man blir ju bara lugn i kroppen när hon pratar. :)

Anonym sa...

Skånskan måste vara den sexigaste dialekten i detta avlånga land... :D

Anonym sa...

Måste säga att jag är grymt imponerad över hur du orkar fixa till dig och ha fina kläder på dig varje dag, trots att du "bara är hemma" på dagarna.

Själv har jag "fina" kläder på jobbet, men hoppar snabbt in i tights och hoods när jag kommmer hem. Och inte bryr jag mig om att styla håret heller när jag är hemma, det åker upp i en slarvig tofs.

Så frågan är, är du verkligen den du låter oss se här på bloggen, eller stylar du upp dig för oss och tar fina bilder för att sen hoppar i favvo jeansen och solkiga t-shirten ;)

Samma gäller fotona på hemmet, är de homestylade inför fotograferingarna eller har du det alltid så städat och fint hemma :)

Du har ju ändå 3 barn som borde stöka ned en del och du lagar ju rätt mycket mat hemma (och det gör i alla fall inte jag i min stickade OM som suger åt sig matos som bara den) :).

Spelar ingen roll egentligen, för jag älskar att titta på dina fina foton och ditt vackra inspirerande jag, men ibland känns det som om du inte är en "verklig människa" med ett "verkligt hem", då allt känns så yber perfect, om du förstår vad jag menar ;).

Kramar Susanna

Anonym sa...

I just wanted to say that I really love your blog altough I don't always understand the whole text (I'm from Finland) :) Keep up the nice and refreshing blogging :)

Anonym sa...

Jag håller med Susana, jag förvånas över att du orkar hålla dig själv o hemmet så perfekt.

Anonym sa...

Om jag var "hemmafru" skulle jag nog oxå ha ett sånt fint och städat hem.
för det är väl inget att skämmas för om du nu är hemmafru, det är ju jättebra om man nu har råd att vara hemma. Ta hand om barnen när dem kommer hem,låta dem vara hemma på lov, inget "tjafs" vem som ska vabba.
Inte som för dem flesta ett evigt pusslande med jobb, hämtning, lovdagar och få alla semesterdagar att gå ihop.
min dröm skulle det oxå vara.

fananda sa...

Jag ÄLSKAR dialekter-och då även "tofsvarianten". Tycker bara det är charmigt och gör språket och människorna mer intressanta...Kör på...
Tack för en inspirerande blogg.