söndag 6 februari 2011

FLISAN OCH JAG PÅ RÖDA MATTAN

.
.


Finn två fel på bilden! Haha, visst ser i alla fall bakgrunden ut som om vi var på röda mattan på en tex premiär eller galatillställning i morse? Anledningen till att vi själva ser så extremt "ogalaaktiga" ut är för att vi är på Flisans tennisträning och ingen annanstans:) (Flisan har Nikeskor + ChillN top + byxor och jag OM hood + HMlinne + favvo-Acnejeansen + Uggs)



Hallå Sköna Söndag!



Vilken strålande dag vi har idag!!! Solen skiner över hela Småstaden och det är åter vårvibbar i luften. Jag har tom köpt två ljuvliga blommande Mårbackapelargoner idag, bara för att de var så söta och våriga! Dock har jag ingenstans att ställa dem nu, de är liksom nästan lite föör söta:)



Flisan "in action" övar på bollkontroll:)

Tidigt på förmiddagen var vi allihopa i tennishallen för att Flisan skulle ha tennislektion. Hon tyckte det var jätteskoj men tyvärr så hamnade hon i fel grupp (med barn som redan spelat 1-2 terminer) så hon får gå nybörjarkursen som är på lördagar framöver istället. Det ser ju så himla härligt ut med tennis och jag önskar att jag själv kunde spela bra. Stod och sneglade på två par i min ålder som spelade dubbelt på en bana och de verkade ha så himla roligt tillsammans. Vilken mysig grej att göra med goda vänner en dag varje vecka, att umgås och spela tennis tillsammans? Man kanske själv skulle ta lite tennislektioner på gamla dar? (Kanske
av en"ungbrasiliansklagomsvettigtennisstallionialldelesförkortashorts tex?:)


Såg ni förresten Melodifestivalen igår tjejer? Jag tyckte Danny var jättebra, Jenny Silver var jättebra, Swingfly var jättebra och förhören med Häxan surtant var bäst!:)


Nu ska jag göra våfflor här i massor till små skatter!



Önskar dig en skön fortsättning på Söndagen!





.
.

14 kommentarer:

Malin på ön sa...

Kul med tennis, mina killar älskar det, men det blir ju inga söta tenniskjolar direkt ;) må så gott,
Malin

Anonym sa...

Roligt med tennis, min 9-åring har precis börjat spela tycker att det är superkul. Har en fråga angående din sons tuffa ripcurl hoodtröja vad köper man den? ocg likaså skinjackan? har sökt både på nätet och lindex butiker utan resultat. Oddmolly klänningen i går vad heter färgen och likaså den i dag modell och färg?
Tack på förhand för både ideer och insperation i mode och inredning som din blogg väcker.

Unknown sa...

Detsamma, vår söndag har hittills varit grå och trist... tennis kul! Har aldrig testat själv så det kanske vore något för barnen...

Trevligt!

ÅsaS i Småstaden sa...

Nä men så synd att hon hamnade i "fel" grupp idag. Hade hon blivit kvar i den så hade hon fått spela med min son. =)
Ha en fin söndag em/kväll!
Kram ÅsaS i Småstaden

Emma från Kastberga sa...

Så fin bild på mor och dotter!

mammaxtre sa...

Vilka fina bilder på din tennistjej. Häxansur tant, en klar favorit :-)

Anonym sa...

Kan verkligen rekommendera dig att börja spela tennis !
Jag började själv för 2 år sedan och det är det bland det roligaste jag gjort i sportväg (lika kul som skidåkning!) :)
Nuförtiden spelar jag 1-2 ggr per vecka med 3 tjejkompisar och i maj ska vi (+ 20 tjejer till från Åre) åka på tennisresa till Korsika ! :)

Kram Kicki i Åre

Mammasegen.com sa...

Jamen vad kul med tennis!!! Jag och min kompis bestämde att vi skulle börja spela en gång i veckan, men nu fick hon precis ett jobb i Barcelona och har "lämnat" mig..så måste hitta ny tennispartner...Min äldsta kille vill börja också, så det blir väl han och jag! Ha en trevlig kväll!

Inredningsfrun sa...

Ja, tennis är verkligen skitkul!! Vare sig man är duktig eller ej, har man alltid roligt på tennisplanen.

Här på the Island har solen strålat från en klarblå himmel idag och smält bort en del av all snö som fortfarande ligger kvar. Men snart är våren här! Tjohoooo!

// Inredningsfrun

Ida & Nike sa...

Jag skrattade högt åt Häxan surtant! Hon är helt klart fantastisk!

A House With A View sa...

Roligt när barnen finner en sportaktivitet de vill syssla med :) Fina bilder!

kraaaam aka

Anonym sa...

Har en fråga angående din sons tuffa ripcurl hoodtröja vad köper man den? och likaså skinjackan? online eller i butik kan ej finna den nån stans. Tack för all inspiration du ger via din blogg inom mode och inredning.
Ha en bra dag!

Philia sa...

Tack alla för era trevliga tennishälsningar!:)


Hej Anonym!

Trulles tröja fick han av min lillebror som köpt den i någon butik i Stockholm. Jag ska höra med honom om han vet namnet på den! Den svarta skinnjackan är köpt på Lindex i Västerås.

Önskar dig en fin dag!

Kram

P

Creative Lounge sa...

Hej fining! :)

Spelade alltid tennis och tävlade när jag var yngre så tankarna för en verkligen tillbaka till då när man ser dessa underbara bilder! :)

Kramar från Evelina CL