fredag 4 februari 2011

FREDAGENS

.
.

Dagens älskade lite bleka sessa är sjuk  - magsjuk:( Dock är detta världens tuffaste tjej som "tar det hela med ro" och vill sjunga och spela på lilla flygeln, prata kvällens middag och om vad vi ska göra imorgon istället för att vila just nu:) 
Todelooo mon ami!Mår ni bra rara bloggisar? Här mår tyvärr inte alla i familjen "helt hundra" men vi är på bättringsvägen iaf (Förlåt för missade lunchdejten idag, finaste väninnan A)

Visst är det är såå segt när sjukdomar "går runt" i la familia? Nu är det i alla fall så gott som bakteriefritt här hemma då alla lakan och täcken är tvättade, "badevarelse och le toilett" skiner och det doftar Maison Belle, Ajax och Comfort i hela huset! Det fräscht här hemma igen och det är ju faktiskt härlig fredag idag som ska njutas så gott det går!På matsalsbordet står körsbärskvistarna kvar med några små små ljuvigt vackra vita blommor och massor med illgröna skott. Det finns hopp om våren girls, trots att vi fått typ en decimeter snö idag!:S Silverskål och lykta från Day Home.Beas nya vårset från Pop som jag hoppas hon snart ska kunna använda! (Jag hoppas också att Flisan vill ha en likadan uppsättning, så att de kan matcha så sött sen. Men hon börjar bli stor och vill ju "bestämma själv" när det gäller kläderna:)

Jag har fått flera kommentarer och frågor igen om Flisan modellar för Pop i deras nya kampanj. Det gör hon alltså inte men visst finns det lite likheter mellan tjejerna om man kisar (mest kinder mun och näsa tycker jag:) Söt som socker är i alla fall barnmodellen, precis som min lilla tjej, så vi tar det som en komplimang. ((Kanske behöver Pop "en lillasyster" till sin modell till nästa kampanj?:)

.


.
Det verkar inte bli någon mer vila här så nu ska Flisan och jag lyssna på denna sköna låt som får oss på bästa humör, så kanske vi piggnar på oss ännu mera här och får rätt fredagsfeeling också!!!Önskar dig en riktigt FAB fortsättning på dagen!KRAM

.


8 kommentarer:

Mina finaste sa...

Isch för meandrande sjukdomar! Hemma har vi smittat varandra fram och tillbaka ända sedan nyår (känns det som :) ). Men nu så, nu verkar det hela ha lagt sig och vi sticker ut våra bleka knoppar i solen och njuter.

Kram Marie

[ c o y o t e ] sa...

Fy! det är vidrigt med magsjuka...
Hoppas ni håller er friska nu..

Era nya lampor i sovrummet blev ju kanon!!
Mycket snygga...

Krya på er nu...

//Mia

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Va tråkigt med magsjuka. Hoppas det går över fort o att ni ändå kan få en mysig fredagskväll!

Puss!

Camillasnyahem sa...

Trist med magsjuka, hoppas att det är över för er del snart. Jättefina PoP-kläder till Bea, byxorna ser jättetuffa ut!

Hoppas ni får en trevlig helg i friskhetens tecken. :)

Kram Camilla

Anonym sa...

Hej Petra!

Hoppas ni får en frisk helg! Jag undrar, har ni någon städhjälp? Kram Mia

Anonym sa...

Hej!

På väg till Aruba inom en månad och tänkte fråga om du kan säga något om priserna på klockor och smycken där? I samma prisklass som i Sverige?

Hoppas ni kryar på er snabbt,
hälsningar: Suz, Jakobstad

DINARAS FAMILJELIV sa...

Vilken härlig blogg du har, hamnade här av en slump idag och måste säga att den verkligen ger feelgood känsla! måste komma tillbaka! trevlig helg på er!

Anonym sa...

Tack för den sköna låten! :) Blev genast på glatt humör, jag glömde helt bort min hemska nackspärr för en stund, vilken gjort mig på dåligt humör hela dagen, grr.. Trevlig helg & tack för alltid så inspirarande bilder & skön läsning! Kram från Linda