tisdag 22 februari 2011

HALLÅ TISDAGSKVÄLL


.
.

Tjoho - busy 3 barnsmamma på väg ner från de 4:a nybäddade och nystädade sovrummen tidigare idag:) Dagens är fantastiskt fina Gerandia Dress i brunt från Chill Norway och tights HM. 



God Kväll sweeties!


Jag har ju förstått att ett par bloggisar tror att jag "bara" är hemma och "puffar kuddar" på dagarna. Det gör jag dock inte. Jag jobbar absolut inte heltid men jag försöker göra min grej + att jag har 3 barn (varav en 2-åring som går 20 tim/v på dagis) och bla också ett hyfsat stort hus  (+ en liten blogg) att fixa med och det tar ju också sin lilla tid. Alla ni som har många barn vet att aktiviteter, kompisar, läxor, tvätt etc etc tar så mycket mer tid ju fler skatter man har! Eller hur? Man hämtar och lämnar och far. Åter igen - det finns ju tusen olika sätt att försöja sig på och det jag gör själv vill jag bara inte berätta om här på bloggen just nu! (Så nej, jag piffar  inte 24/7:)


Nu ska jag dock baaara slappa och dricka gott thé och se på gårdagens inspelade Wallanderfilm! 


Vi ses imorgon!


KRAM



.

50 kommentarer:

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

OM det hade varit så att du hade "puffat" kuddar 24/7 så skulle jag önska dig lycka till. :))) För det vore väl skönt till en viss del om man fick/hade det så. Dock skulle jag sakna det sociala med jobbet men det skulle väl vara fantastiskt om man kunde försörja sig på fotografering, mode, blogga etc. :))
Hoppas du får en skön stund i soffan. :))

Anonym sa...

Har man tre barn så er det en full jobb ja. Og har man da et jobb utenom så blir man fort det vi kaller dobbeltarbeidende... At du orker med blogging ved siden om og er så proff at du oppdaterer hver dag, det står det respekt av!

Anonym sa...

Det er nok mange som er misunnelig på deg,men du er vel den som har den kosligste og mest ekte bloggen:).
Du er en super mamma og det er ikke mange som tilbringer så mye tid med barna sine.Baker,lager sunn mat og gjør det hyggelig for hele familien:).Det er koslig å se at noen setter barna føre seg selv.SUPERBRA er bloggen din:))

BelovedbyLinda sa...

Shit att folk orkar hålla på och fundera över massa strunt, who cares?? Alla har väl ett privatliv och du behöver verkligen inte förklara dig för någon, spelar väl ingen roll om man har heltidsjobb eller inte om man har det välstädat hemma. Haha den svenska avundsjukan är verkligen helt otrolig, man slutar aldrig att förvånas!

Fin outfit :)

Kram Linda

Rosor & Pioner sa...

Hej Hej,

Jag ska inte sticka under stolen med att jag inte många ggr har funderat på vad du egentligen gör "när du inte är hemma" eller spenderar tiden med dina bedårande barn. Men jag respekterar också att du inte vill berätta det, varför ska man berätta allt i sin blogg (?)

Har funderat mycket på varför just din blogg av två som jag "måste" ta mig en titt på varje dag och har kommit på att det är för att jag är så fascinerad. Av alla saker du köper, av ditt fina hem. Av att du köper saker "varje dag", som en annan tänker på att köpa men som hinner ta slut innan man ens har bestämt sig för OM man ska köpa ;) Och inte att förglömma all inspiration jag får. Så skit i den svenska avundsjukan och fortsätt fascinera folk*

Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Nu blev man ju ännu mer nyfiken på vad du gör ;) ...måste vara något...hm..som skulle förvåna oss eftersom du inte vill berätta? El. något som inte går hand i hand med den bild av dig själv du vill ge.

Anonym sa...

Hei,
Jeg skjønner virkelig ikke at man må unnskylde seg for å "gå hjemme" Det var da ikke så uvanlig for noen år tilbake. Og har man mulighet er man priviligert og heldig.
Det er vel kanskje akkurat det mange misunner. Andre ganger kan det også være at man er ufrivillig hjemme og da gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen. Som å aktivisere seg selv på alle mulig måter. Misunner deg bloggen din. Du er virkelig inspirerende. Kanskje om litt blir jeg også inspirert til å starte en egen blogg.
Go girl!!!
;-)

Line fra huset på landet sa...

Åh! SÅ fint å komme inn hit igjen og se at all annonsering/reklamen over headingen er borte! Herlig! Beklager P. Men jeg synes ikke det er noe fint på blogger, litt mye som distraherer og ikke akkurat er vakkert..men jeg kan i og for seg forstå at man har nooe av det, og vil tjene noen kroner på det.
Nei, jeg har forstått at du ikke dytter på puter 24/7. Hoho..jeg tror jeg har skjønt at du har litt for mye energi til det?!;) jeg er også hjemme på dagtid, vi har tilsammen fire barn..og JA, jeg kan istemme at det tar tid med barn, stort hus (ja, i og for seg et passe stort hus for mitt vedkommende:o) ). Jeg har forstått det slik at du forsøker å gjøre litt kreativt på dagtid også. Det synes jeg er kjempesunt! Hvis man kan økonomisk og har evner til å gjøre det, tror jeg det er bare bra. Det viktigste er at man selv har det bra..om det er i en jobb fra 8-16 eller om det er hjemme, eller hva?!

Ønsker deg en fin uke:)
Klemme fra Line

Anonym sa...

Jag brukar inte kommentera på bloggar men kunde inte låta bli i kväll. Jag är också väldigt fascinerad av allt fint du köper och visar. Det är alltid kul att se och det är ju inte mina pengar som brinner upp, så jag kan ju njuta gratis. Så fortsätt du och konsumera det är underhållande till tusen.
Ha en bra kväll!/Caroline

enteskedvardag sa...

Pepp till dig som fortsätter att vara den du vill!!! Fortsätt så, det är du som kommer att vinna i längden. Livet är för kort för att slösas bort på att vara andra till lags. Och den kloke förstår ju att livet med familj o tre små innebär en j-kla massa vardagsbestyr också. Näe, heja dej!

Josefine Bergqvist sa...

Hej!
Jag har följt din underbara blogg ett tag. Vill bara peppa dig! Det finns tyvärr många som är avundsjuka i vårt land. Men det ä inget att bry sig om. Jag har själv tre barn, 7, 6 och 4 och jag vet precis vad du pratar om. Det är mycket att pyssla med när man har familj och en man som jobbar mycket. Men jag tycker det är starkt av alla fantastiska mammor som satsar på familjen. Känner igen mig mycket i dig. Fortsätt vara den du är, jag gillar dig och din blogg i alla fall. Tycker det är fantasiskt att du vill dela med dig. Kika gärna in på min lilla blogg, vi håller just nu på och bygger hus och är i slutfasen. Flyttar in till påsk. Vi längtar så!
Ha en mysig kväll!

Kram Josefine

Helena Svensson sa...

Sträck på dig och mota Olle i grind... *I dont live to please you bitches* vem vill inte kunna vara hemma och puffa kuddar och vad är det för fel i det om man kan?? Jäkla Jantelag..

http://divasboning.blogspot.com/

Anonym sa...

Vadå..jag är hemma fru!!!Och puffar kuddar jämt..så det så.

D I N À R À S HUS sa...

även om du gjorde det så är det väl underbart!? Jag är också hemma, har tre små och en liten domen hemma med mig, kör lite vid sidan av och har ett lika stort hus som dig att ta hand om. ( dock en något mindre blogg ;) ) Vet precis hur det är att försöka hinna med allt. Att gå o puffa kuddar finns verkligen inte tid med. Jag brukar köra kuddpuff precis innan sambon kommer hem så att han möts av ett välstädat hem men annars är det fullt ös.

Härlig dagens vännen! Kram

Att vara någons fru sa...

Men gud, att folk orkar hålla på. Tre barn är väl för tusan jobb nog? Vem puffar kuddar med tre ungar hemma *s* Klänningen sitter som en dröm.

Unknown sa...

Det är däför jag är så impad av dig, att du förmodligen har fullt upp men att du ger sken av att du bara går omkring och är snygg medans du "puffar" kuddar =)
Mig har du lurat iallafall ;)
Jag är lite klyven när det gäller dig, å ena sidan gillar jag att du inte visar så mycket av "den sanna (och arbetssamma) vardagen", å andra sidan är det ju skönt att få se att du oxå har mycket att stå i och kanske är trött och har svårt att få ihop det ibland. Nä, jag vet inte alltid, men en sak är säker, I need youre feel good spirit!!

Kram Catta

Anonym sa...

Tycker inte heller det är så svårt att förstå vad du "jobbar" med. Och jag förstår varför du inte vill tala om det heller... då försvinner ju tjusningen med "kolla vad grejer jag köper".

Och med det sagt är det inte sagt att jag inte gillar din blogg :-)

LOPPISLIV sa...

Ohhh vilken fin tunika. Ja 3 barn är ett heltidsjobb, det vet jag minsann :-)) Piffa har man då inte tid med när de är små..ha ha, nu är mina stora och endast tonårsdottern bor kvar hemma så nuförtiden är läget lite annorlunda..hihii. Så fin köksbild i förra inlägget, bra att du tänker lägga ut lite recept, har faktiskt använt mig av flera innan, blomkålsgratängen med gräddädelosten är en favvis här hemma och vit choklad moussen inte minst...mums :-) Måste också säga att jag tycker det är så himla mysigt att du har dialekt, och att det är ju bara charmigt, kan förresten inte låta värre än vi gör här i blekinge...ha ha så jag tycker absolut du ska köra ett videoklipp här på bloggen, det ser jag framemot. Ha nu en toppendag. Kraaaam P

Anonym sa...

Tycker det är lite konstigt att du inte berättar vad du sysslar med. Du har väl inte ett vanligt jobb utan har startat någon form av egen verksamhet. Den skulle du ju kunna marknadsföra här när du har en så pass stor blogg? Att missa att ta vara på en så stor reklamkanal känns inte trovärdigt, jag menar vem som helst kan förstå värdet av att nå ut till människor via en så stor blogg! Jag kan inte låta bli att tro att det är någon form av skenverksamhet för att det inte ska låta provocerande för dina läsare att du "bara" är hemmafru. Men jag tycker inte att du behöver skämmas för att du är hemmafru, det är upp till var och en hur man ordnar sitt liv. Om du tjänar pengar på bloggen så att bloggen är ditt arbete så behöver du inte heller dölja det. Det är många som har yrke: bloggare idag.

Sofia

Anonym sa...

Hej P
PowerP.men hua vad kallt blir nog löpbandet senare.
Jaha.. då var det dags igen!! vad gör hon; om dagarna hm!! Jag läser bloggen för att jag vill, och jag känner rent spontant att vi inte alls måste veta allt om Dig, så stå på Dig var lite hemlig!!DET HAR DU RÄTT TILL.
Ha en fin Dag!!!

Rebecca sa...

Vad är det för fel med att puffa kuyddar hela dagarna? Om man är lycklig med det, och dessutom har lyckats skaffa sig en sponsor (man) som finansierar kuddarna så är det väl bara att gratulera!

Trots två högavlönade chefsjobb har vi inte råd med lika mycket "kuddar", vi jobbar båda två mer än heltid och har tre barn och stort hus. Skulle bara TOPPEN om en av oss kunde gå hemma och puffa kuddar och bara jobba 50%. Nä, det är bara att gratulera! Och ta hand om din man så han orkar fortsätta jobba och dra in pengarna som finansierar puffandet =)!

Anonym sa...

jag tycker absolut att man ska berätta "allt" i en blogg, det är väl det en blogg är till för!!!

Anonym sa...

Varför raderar du bort mitt inlägg?? Du måste ju kunna ta kritik när du väljer att blogga ;)
Dessutom var det ju en del positiv feedback med i inlägget också, eller är det helt enkelt så att du inte hade någon bra kommentar?
Fundersam Vendela

Philia sa...

Tack för era goa hälsningar tjejer!!!

Jag har ju börjat att radera alla elaka kommentarer och idag har jag fått ta bort en hel radda faktiskt! Konstigt att det så gott som alltid är samma ip-adresser som dessa kommentarer kommer ifrån?

Till Anonyma och andra - Ni gillar tydligen varken min blogg eller min person så snälla, gör något positivt istället för att skriva en massa otrevliga kommentarer till mig här inne! Så himla onödig negativitet.

Jag kan bara tala om för er, 4-5 stycken, att Nej, jag lånar absolut inte saker och lämnar tillbaka om jag inte skriver att jag gjort det, okej? Har alltid talat om att jag lånat något som jag visat. Jag har mycket kläder javisst, men det är ett stort intresse också! Om jag får rabatter för att jag handlar hos vissa företag är jag ju bara glad och tacksam över det så klart!

Gå gärna tillbaka i arkivet och kolla min stil. Bloggen har inte alltid varit så här "stor" men inrednings och klädintresset har alltid funnits där!

Sen erat tjat om att jag bara är "hemmafru" eller får betalt av olika företag för att visa deras produkter. Kan bara tala om att j ag har aldrig fått betalt för att visa något på House of Philia!!!! Jag får lön av Tailsweep för deras annonser, precis som alla andra Tailsweepsponsrade bloggar. Man kan tjäna ganska bra på det men inget du kan leva på om du inte har en av Sveriges största bloggar! Sluta nu snälla att spekulera så himla mycket kring det jag gör. Om jag gör det tillräckligt bra så blir ni minsann varse det en dag....

P

FruSofie sa...

Att ha barn och ett stort hus är ett heltidsjobb i sig, förstår precis vad du menar och självklart ska man inte behöva dela med sig av allt i sin blogg, det som känns rätt helt enkelt och det kan ingen annan veta än en själv!

Bloggen är ju med som du skriver ett litet jobb i sig, har precis som du tailsweep och det är väl hur bra som helst att man kan få en slant för något man tycker är kul att göra så kan man få unna sig lite fina saker då och då;)

KRAM till dig och tack för en underbar blogg!

Tant Johanna sa...

Jag är dålig på att kommentera men läser din blog varje dag och vill bara dela med mig av lite "good spirit" . Du är en inspirationskälla och verkar vara en härlig människa som vet hur livet ska levas, så sträck på dig och fortsätt i samma anda. Jag hejjar på dig och hoppas att det du gör ska leda dit du vill.
Ha en bra dag nu.
xxx tanten

Anonym sa...

Kul att du står på dig Philia, håll oss nyfikna det är ju det som är tjusningen!!!
Många som inte har samma "möjligheter" som du tycker nog att det är extra "svårt" att följa dig.
Men det finns faktiskt VI som har det ungerfär som du och tycker det är fantastiskt roligt att titta in på din blogg! Bor i en annan småstad och här är vi några som bor i liknande hem och köper nästan likadana saker och kläder som du, fast att vi inte följer dig regelbundet, det tycker jag är kul!!! Blir fnissig ibland när vi köpt samma lampa, chilldress, samma typ av barnkalas, hyr samma film och har samma typ av intressen och matlagning! Fortsätt Philia, ibland skulle jag vilja ha en blogg och dela med mig av mitt, men det räcker än så länge med ett heminredningsreportage, jag var helt slut efter denna forografering och min livlampa som aldrig hängde bra!

Anonym sa...

Hej Petra,
Förstår faktiskt inte alls hur du kunde tolka min kommentar som negativ eller elak (jag försvarade ju dig och din blogg!!) men det måste du ju uppenbarligen gjort eftersom du tog bort kommentaren... :(

Du får ju nya läsare varje vecka och de, som inte vet att du ABSOLUT INTE vill prata om vad du "jobbar med", kanske blir nyfikna på vad du gör, särskilt när du själv väljer att skriva att du får "hemliga jobb erbjudanden" och att du jobbar med ett "hemligt projekt" ;). Det är ju du som själv skapar spekulationerna på detta sätt.

Var i alla fall inte alls min mening att vara elak på något sätt, jag gillar ju dig och din härliga blogg. Men samtidigt om du väljer att exponera dig själv och ditt hem som du gör, måste du ju också kunna ta att vi som läser, blir nyfikna på dig som person, utan att ta illa vid dig.

Vänliga hälsningar Susanna

Inredningsfrun sa...

Ja, jag säger då det. Att folk bara orkar hålla på! Idag finns det tusentals bloggar och om inte galoscherna passar så är det ju bara till att surfa vidare ut i cyberspce och kolla på något annat. De behöver ju inte kika in här om de inte vill.

Men jag fortsätter att hälsa på hos dig och njuter av vackra bilder i vacker miljö och ägnar inte en sekund åt att fundera på vad du gör när du inte "fluffar kuddar" ;D.

Fortsätt i samma goda anda och skit i jante-lag och missunnsamhet!

KRAM

// Inredningsfrun

Anonym sa...

Men vem tar korten? Har du sällskap därhemma?

/Betty

Anonym sa...

Gjør som Malenami og flere andre, legg inn den funksjonen i kommentarfeltet at alle må registrere mailadresse, ELLER at kommentaren må godkjennes INNAN den publiseres...

Stjärnor & Champagne sa...

Jag har slutat att kommentera på din blogg men kan erkänna att jag går in nästan dagligen och inspireras. Jag gillar din stil och copycatar dig och andra bloggar också ibland men vissa går ju kanske till överdrift med att härma.Kan ju vara bra att ha sin egen stil. Inte för att jag vill lägga näsan i blöt men jag tror att du skriver på en bok kanske, en barnbok eller något annat....

Kram Anne

Anonym sa...

Hejsan kära Petra,

jag bara ÄLSKAR din blogg. Jag är jätteglad över att jag har hittat den. Jag tycker du är en snygg, cool och känns som en riktig mysmamma samtidigt :) Jag tycker erat hus är otroligt fint och du har en fantastiskt bra smak...det är mycket som jag vill kopiera till vårat hem!! typ allt, inklusive garderoben!! haha..
Jag hade den Plaza tidning från -06 och tyckte då att ditt hem var jättefint och har många gånger undrat över hur/om det blev någon relaxavd och vinkällare! Sen var du med i Plaza igen, köpte tidningen bägge ggr pga ditt hem! När jag sen hittade din blogg så är jag inne varenda dag och njuter och får inspiration :) Fortsätt vara precis som du är, en människa som sprider glädje, inspiration och jag tycker iaf att du bjuder mycket på dig själv.

Ha en härlig onsdag

Stor kram J

Anonym sa...

Jag bara älskar din blogg du härliga människa!! En snabb fråga såhär på lunchen... vart har du fått tag på din snygga pälsmössa du hade "på isen" häromdagen?? Vill så gärna ha en stor, härlig, varm mössa nu när vi ska på fjällensemester. Tacksam för ditt svar. Kram och på återseende. Caroline.

Anonym sa...

Jag läser din blogg varje dag och kikar in flera gånger varje dag för att se om du gjort något nytt inlägg.
Verkar som många här är avundsjuka på dig men jag är glad att det finns såna som du som kan inspirera mig till tusen.
Fortsätt precis som du gör.
Kram Carro A

Helen sa...

Hej P Jag tycker att du helt enkelt ska skita i alla avundsjuka människor, herregud alla kan väl inte leva samma typ av liv, man blir bara sur o förbannad och jag förstår att du blir ledsen och arg. Men egentligen är det väl de som ger den typen av kommentarer som mår sämst, tror iaf jag. Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, har ganska nyligen hitta hit via Tullhuset, som jag ozå älskar. Men jag kan lova att det blir dyrt att följa din blogg för jag blir så himla inspirerad( o det är väl delvis din tanke:-) att jag titt som tätt måste köpa ngt nytt och helst då från ChillN, var har du hittat Gerandia dress någonstans? Den verkar lite svår att få tagi i. Stå på dig och låt inte gnällspikarna vinna!!
Mvh//Helén från gnällbältet...

Anonym sa...

Hei

Om det er lov til å tippe på hva det er du driver med så tipper jeg også barnebok som en leser over eller illustrasjoner til en bok.... tror du er glad i å tegne siden du har tegnet headeren din.

Anonym sa...

det är väl bara o njuta o bli inspirerad för mig skall det finnas ett "rosa skimmer" när jag läser HoP o Gizmolinas mfl....elände o vända pengar finns i mitt eget liv när jag läser era bloggar vill jag bara drömma mig bort:)o lite lycklig blev jag allt av att hitta en kopia för bilig peng som liknar ChiliN el Odd M eller Tine K

Philia sa...

Tack igen söta ni för ert pepp!!! Det är ju för er, rara vänliga tjejer, som jag bloggar! Ni gör mig verkligen GLAD:) Tycker ju själv om att läsa en viss typ av bloggar och min egen är en blandning av sånt jag själv gillar! Förstår ju att vi är ett gäng damer som tycker om just inredning, shopping, god mat, hälsa, småbarn, vardagslyx och allt annat POSITIVT och härligt som (mamma)livet har att erbjuda!


Caroline - Mössan är superskön och ett pluss är att håret dessutom inte blir tokplatt i den!:) Kommer från Lindeberg.


KRAM På Er!

P

Anonym sa...

Herregud är folk helt dumma i huvudet.
Fattar dom ingenting alls, hur tydlig kan man vara med att man inte just NU!!! VILL GE MER!!!
Ska de inte gå in i vissa höns....???
Usch!!
Är det enda sättet att få Er( vissa) att fattaSLUTA........
Kram till dig P och alla snälla människor som inser var gränser går.

mina finaste. sa...

Jag hade inte tackat nej till att jobba mindre och fluffa mer...eller! Tror ni inte att man väldigt ofta kan påverka sin situation mer än man tror??? Lägg energin på att specificera era drömmar och go for it! Påverka er egen situation så att den blir mer som ni vill!


Om man gillar Petras blogg kan man använda delar/bilder/inslag av den som målbild.


Jag blev så himla inspirerad av din berättelse om hur du träffade H och har haft tron på att man kan träffa någon lite oväntat med mig. Och så gjorde jag det :) Happy day! Gillar man ditt hem, ta intryck av alla fina bilder som inspiration...


Skit samma att man inte vet om P har köpt eller fått plagg. Hade ni läst bloggen oftare om ni vetat? Hade ni gillat den mer då? Kanske hade det kännts ärligare?

Lite osammanhängande tankar med syfte att hitta det fina i det man läser och ser och liksom inte irritera sig i onödan. Svårt kanske men rätt gott när man lyckas :)

Ha en fin dag!
BabbelMarie

Anonym sa...

Tjoo!! gillar verkligen din fina sida! Hur lyckas din soffa hålla sig så fin o vit? MVH /anna

Anonym sa...

Du tog nog bort mitt inlägg? Jag blev förvånad, fanns inget otrevligt alls i det, ingen kritik, inget påhopp, bara en fråga? Men den handlade om att bloggen skulle kunna kännas ärligare, som någon annan var inne på ovan.

/Greta

Anonym sa...

Det är väl bara sunt att man inte jobbar heltid när man har tre barn, annars så är det ju tyvärr så att folk jobbar för mycket i detta samhället. Jag själv nöjer mig med att jobba 50 % och vara med familjen!

Anonym sa...

Din blogg är superkul att läsa!!! Och visst är jag nyfiken på vad det är du jobbar med men självklart måste du inte berätta det om du inte har lust. En del jobbprojekt vill man kanske inte outa förrän man vet vart det barkar hän... Själv har jag precis bytt jobb och därmed gått ned i arbetstid eftersom det är nattjobb. Och det känns så bra!!! Stort hus med dito trädgård och fyra barn med alla aktiviteter och tränaruppdrag det innebär skulle kunna vara ett heltidsprojekt, men... lite mindre arbetstid är skönt. Kramar.../Yvonne

Anonym sa...

Låter helt rätt tycker jag att du gör somd u vill.
Vi läser ju helt gratis och vi läser för att vi vill!
Kom att tänka på ett jobb som många av mina vänner har, de vänner som har de absolut finaste hemmen, är mest vältränade och snygga, de mest ödmjuka människor jag känner. De är alla 3 lokalvårdare! Wow, säger jag till dom, de hade inte heller velat skriva det i en blogg om inredning vet jag, vilket är jättesynd, för mina 3 vänner är så fantastiskt fina och gör ett fantastiskt jobb! Så en liten hyllning till ett annat jobb man inte skriver så mkt om, ni är grymma alla lokalvårdare! Kram C

eastcoastmom sa...

Ja vad gör man hela dagarna som hemmamamma...? jag är också en sån, och vänner i Sverige funderar ofta hur jag får tiden att gå.

En sak jag tror Petra håller med om, det är att om någon är hemma och har barn, då är man hemma för att man har BARN inte för att man råkar vara gift. Jag är alltså hemmamamma, inte hemmafru.

Keep up the good work, Petra!

Hälsningar från Connecticut,

Anonym sa...

Blir så fruktansvärt irriterad och ledsen å dina vägnar över alla påhopp som Du får! Du har den absoluit bästa blogggen EVER och jag bara älskar att gå in och få inspiration och njuuuuta av alla ljuvliga bilder och alla härliga "feel good" texter!! Du sprider så otroligt mycket positiv energi till oss läsare och det ska Du har all cred för!! Du vekar vara en helt underbar mamma som gör så mycket för och med dina ljuvliga skatter!! En stor förebild!! Du är supersnygg, har en fantastisk kropp, helt bedårande barn, underbart vackert hem, massor av så snygga kläder etc. Detta skapar uppenbarligen avvundsjuka som en del personer inte klarar av att hantera! Skit i dem och fortsätt att gjädja oss övriga som verkligen älskar det du "ger" oss!!

Stor kram AnnA. S i Uppsala

Anonym sa...

OMG! Som jag är trött pâ denna svenska mentalitet! Även om du "bara" hade piffat 24/7, so what? Man ska väl göra det som gör en glad och lycklig?! Du ska absolut INTE behöva försvara dig! Dessutom har du tre fina barn och det tar tid att ta hand om en familj!
Jag tycker att man ska följa sitt hjärta! Om alla hade ett val sâ hade det väl ändâ varit att kunna spendera mer tid med sin familj! Sâ himla svenskt att man inte kan unna andra, som har möjligt att vara hemma mer, det!
Din blogg är dessutom heeeeelt fantastisk, trist att det sticker i folks ögon!
Ha en härlig helg fina P! Hoppas att du spenderar den med att fluffa kuddar och mysa med dina skatter!
Kram Anni x

Anonym sa...

Hej!
KLänningen såg jag redan på produktbilden och tyckte den såg fantastisk ut. Den är inte så vanlig, endast få webshoppar har tagit in den. Vilken storlek har du på din Gerandia dress? Hälsningar Helene