onsdag 9 februari 2011

HOS MORMOR & MORFAR

.
.

Naaaaw, trött liten skatt tog en liten powernap på soffbordet hemma hos mormor & morfar idag. (Hon är trött på dagarna just nu för att hon är vaken halva nätterna, hm....)




Hallå!



Mår ni bra kära bloggisar!


Idag har Beabus varit hos mormor och morfar en sväng medans jag har uträttat en del ärenden. Hon älskar att vara där och leka och ja, hon blir ordentligt bortskämd både med glass och kärlek - precis som det ska va!:)




Kolla mamsen vad jag hittade i mormors skafferi!!! Bea är pytteliten men vet redan att halstabletter är "nästan" som godis  minsann:) (Blus Benetton och strumpbyxor Pop)


Har egentligen knappt tid med detta inlägg för på köksbänken väntar disk på att bli undanplockad och i tvättstugan tvätten och heeela övervåningen behöver dammsugas! So girls, (and boys) - got to go! (Fast först blir det en snabblatte för att vakna till lite:)




Återkommer senare när allt hemmafix är avklarat istället!



KRAM



.

19 kommentarer:

Emma från kastberga sa...

Så söt hon är, en liten busunge!

Anonym sa...

Undrar fortfarande...har INTE fått nåt svar..vad jobbar du med?. Nu eller förut?
Tja

Anonym sa...

Ja håller med du är inte så Jätte snabb med att svara oss nyfikna. Jag undrar nämnligen FORTFARANDE var du/ni köpt ert kontorsbord........Skulle vara kul om du tog dig tid och svarade.
Tack

Michelle & GirlZen sa...

söt hon är!

Anonym sa...

ser ut precis som det kontorsbord jag har och det är köpt på ikea.

Philia sa...

Anonym och anonym - jag får måååånga många frågor om samma ungefär samma saker hela tiden på bloggen. Därför finns det en kategori som heter frågor och svar i menyn, där finns ofta svaret! Var bordet i kontoret kommer ifrån svarade jag på för inte alls länge sen:) (Men okej - det kommer från....IKEA!:)

Önskar er en fin eftermiddag!

P

Anonym sa...

Var glad över att vi frågar och kollar in här på bloggen. Inget att bli sur över..då ska man inte ha nån blogg seeru. Tar du dig tid och blogga får du ta dig tid att svara...

Att vara någons fru sa...

Du har nog världens sötaste barn. Faktiskt!

Anonym sa...

Till anonym ovan. Man får väl svar som man frågar? Hur kan du tro att du kan kräva svar förresten? P gör väl precis som hon vill med det? Det är ju hennes blogg. Dessutom är hon inte alls sur i sitt svar tycker jag.

Marie

BelovedbyLinda sa...

Hihi söööt hon är lilla Bea :) Klart hon vet vart gottan finns, det hade jag full koll på med när jag var liten ;) Mysigt att få vara hos sin mormor och morfar!

Ha en go dag!

Kram Linda

Mammasegen.com sa...

Gud vad söt hon är!!!! Ha en fin eftermiddag!

Anonym sa...

Søte lille Bea!
Drømmer fremdeles om at du skal vise litt inspirasjonsbilder om baderom:)

DINARAS FAMILJELIV sa...

Vilken GULLUNGE!! HÄR har dagen gått i matens tecken! ;) trevlig kväll till er!

Ms. Kidelin sa...

SötisBea. Det där med sömn är inte alltid lätt... Söt som socker är hon iaf.

Anonym sa...

Hej P!
Dö snygg lykta från Tine K....men priset var väl saftigt för min del! Men jättesnygg i alla fall!
Annsofie

Nanna sa...

Åh så söt hon är!!!!

Anonym sa...

Bea är så himla söt, liksom dina andra skatter och på sitt speciella sätt. Dem liknar dig jättemycket!

Och kom ihåg; ditt hem är just DITT och du bjuder in oss andra att få ta del av det. Så kommentarer om hur vida du borde ha mer färg eller så tycker jag du skall ignorera.

Jag själv kanske skulle ha mer färg, men väljer istället att få använda mig av ditt hem som inspiration till mitt kommande nya hem då mitt nuvarande ligger på hemnet. (så spännande förövrigt)

Så fortsätt vara den underbara bloggerska, mamma, fru, dotter, syster och vän du redan är. Det är ju just därför vi valt att följa just; dig i ditt liv.

Kram från en av många vänner i cyberrymden.

mammaxtre sa...

Efter att ha blivit inspirerad av dig besökte jag idag Tullhuset. Så fint, jag är innerligt glad att jag åkte dit. Klart värt ett besök.

Ha det gott

Angelica sa...

Bedårande söt!