söndag 13 februari 2011

MINA KÄRLEKSMUMS

.


Tjejerna i tvsoffan. Det är ju så roligt att ha två döttrar, två systrar! Jag har ju inte själv någon syster och det känns som nästan alla andra runt omkring mig har det! Har nog känt mig lite avis på det ibland (fast jag älskar mina fina bröder så klart:)
Hello sköna söndag!Såg ni melodifestivalen igår??? Jag tyckte att det var ett mycket sämre startfält än i Luleå faktiskt och vad tusan gjorde Babsan där? Är heller inget stort fan av vare sig Sanna eller Brolle, men däremot av superduktiga  Christian Waltz. Vad hände där förresten, varför gick inte den här låten vidare? Världens skönaste melodi(även om rösten var lite svajjig) som definitivt kommer gå varm på Spotify här hemma sen. ( Hoppas i alla fall att inte Brolle går hela vägen med sin "Elvislåt" för ni kommer väl ihåg Martin Stenmarcks flopp med "Las Vegas"? Sånt funkar ju inte i Eurovison:).

Idag står bakning på schemat. Det ska bakas kärleksmums som ska säljas av barnen i skolan imorgon på Alla hjärtans dag (ett försök till att få ihop pengar till klassresan) Wish me luck att de blir smarriga nu bara!

.

Systrar som ritar vid köksbordet! Dagens: nya matchande mysdresser från ChillN.


Mina båda små tjejer är såå lika, de är nämligen båda två spexiga och bestämda "små divor":)Flisan skapar!:) ( Det är så många tokfina detaljerna på ChillN:s flickkläder, se bara det söta broderade ankaret!)Dagens jag (Topp ChillN och Levis)


Nej, nu ska förklädet på här - bakingtime it is!:)Kommer tillbaka i eftermiddag och då talar jag om vem som vann Bestlitelampan! Spännande:)KRAM


P


.

15 kommentarer:

Anonym sa...

HEj!
Vilka sötnosar! Är på jakt efter en första chill norway till min tjej. VAR har du hittat dessa randiga karameller? HAr inte hittat någon webshop med liknande utan mest klänningarna eller brallorna med loggan på benet. Hur är de storleksmässigt? Lycka till med kärleksmumsen! Trevlig söndag.Maria

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Supersöta döttrar och fina kläder på er alla tre. :) Jag var avundsjuk på min bästa vän när vi var små som hade en jättefin syster och som dessutom var fotomodell! Ja, du/ni förstår ju avundsjukan att jag också ville ha en sån syster. :)) Men jag har en fantastisk bror som jag älskar så klart!

Lycka till med baket o ha en skön söndag. :)

Sara Small Town sa...

Söndagsmys! Härliga bilder på dina döttrar!

Jag har inte heller någon syster och som kvinna upplever jag detta med systerskap nästan som lite mystiskt och något alldeles extra.

Själv har jag en dock bror och vi har en speciell realation. Så hoppas att mina tre barn (flicka-pojke-flicka) också kommer känna inför sina syskon, oavsett ålder och kön.

Hur man kommer överrens i syskonskaran, handlar nog mer om personkemi än något annat.

Ha en fortsatt fin söndag P!

/Sara Small Town

-Livsstilsbblogg ur ett småstadsperspektiv-
http://smalltownlife.se/

Camillasnyahem.se sa...

Fina bilder på söta döttar!

Hoppas ni säljer bra så att barnen får en en trevlig resa.

Ha en fin söndag!

Anonym sa...

Låten hette "som självmord" och jag tyckte att namnet var det fånigaste jag hört !!! Med andra ord inte alls konstigt att han inte gick vidare...............! Man skämtar ju inte om självmord! Och det är inget som man kanske skall välja som ett namn till en låt. Det är något mer allvarligt med tanke på hur många människor som väljer att avsluta sina liv på detta sätt...DAGLIGEN!

Anonym sa...

Jag hejjade och hejar såklart på Brolle. Han är hur skön somelst! Sanna var också bra.
Vi har bara olika smaker!

Maria

DINARAS HUS med TRE små sa...

Vilka söta tjejer du har! Här i Sthlm är det kallt men soligt. Ni ser ut o haft en mysig dag iaf. Ha en fortsatt fin kväll.

Anonym sa...

Fina töser i fina kläder! :-)

Vad gäller Melodifestivalen tycker inte jag heller att "Som självmord" var någon särskilt lysande titel - passade inte alls in, anser jag... Brolle däremot har karisma och hans Elvis-moves gillar nog många. Hans röst är ju dock hans egen, så där är det slut med likheterna med Elvis. Svårt med musiktävlingar - smaken är ju som sagt delad! :-)

Anonym sa...

Men snälla.... ta bort den hemska stora irriterande IKEA-reklamen högst upp..... inte bra!

/Sandra

Anonym sa...

Money,money....

Anonym sa...

Har du IKEA som sponsor ????

Anonym sa...

Alla ni som stör er på så mycket på denna blogg, varför skaffar ni er inte ett liv???
Ni ger verkligen pinsamheten ett ansikte./bettan

Johanna sa...

Jag undrar också på vilken web-sida man kan klicka hem dom fina barnkläderna? Är så sugen på dom fina randiga myskläderna!

Karin sa...

Åååå.. tipsa mig, var kan jag köpa den marinblå dressen??? måste ha!!!

Anonym sa...

SÅ lika kan de väl inte vara? Du har väl barn med olika pappor? Utseendemässigt är de inte lika iaf, flickan i rosa är helt otroligt vacker. Gissar på att hon kan bli modell en dag. Kolla strukturen i ansiktet!

/Mia