onsdag 16 februari 2011

MITT SÄLLSKAP JUST NU

.
.

Ny härlig tidning och medicin. Ja jag vet kära ni, att man inte bör äta treo ofta men det är ju typ det enda som hjälper mig vid huvudvärk (jag tycker tom att det är gott, konstigt va?) 

Hallå alla söta hjärtan!


Jag har världens jobbigaste huvudvärk idag! Får ju huvudvärk ganska ofta, men vissa dagar är verkligen värre än andra och idag är det en sån dag:(

Så mitt sällskap just nu är nya mama och sköna divanen medans skatterna är hos morfar och mormor.

Återkommer snart när jag är lite piggare.


KRAM


.

44 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Försök med massage. Om det inte hjälper mot huvudvärken är det iallafall ett skönt försök :)
Ta hand om dig.

jenny ~ house of jenny sa...

Krya på dig! ♥

Puss!

lilla Tildes hem sa...

Jobbigt med huvudvärk. Hoppas värken snart går om! Som "att vara någons fru" säger så kunde det kanske hjälpa med rygg- och nackmassage, eller kanske du kunde prova indisk huvudmassage.

Sofia

Karin sa...

Usch inte skoj med huvudvärk.

Krya på dig!

Anonym sa...

Hörde om en läkare som injicerade botox i musklerna i nacken på patienter med återkommande huvudvärk.
Krya på dig!!
Christin

More of White sa...

Usch, din stackare.
Såg att någon rekommenderat massage, jag tänkte rekommendera spikmatta. Har inte själv någon erfarenhet av just den kombinationen om det hjälper mot huvudvärk, men jag upplever iallafall att spikmattan medför en härligt
avkopplande känsla.
Värt et försök ;)
Krya på dig
Kram Fia

lilla.u sa...

Fy då!
Ska själv till sjukgymnasten imorgon för att rätt till 'min huvudvärk'. Den kommer alltid från ryggen. Kan kanske vara värt att kolla upp det ...

Krya på dig! u.

Micholina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Michelle och GirlZen sa...

krya på dej ♥

DINARAS HUS med TRE små sa...

MASSAGE hjälper inte på mig. Jag får bara mer ont av massage. Drick mkt vatten, sov och vila bara skulle jag säga ;) Vila är bästa medicin mot allt haha...mitt motto det! Kram och KRYA PÅ DIG

17 Cherry Tree Lane sa...

Usch. vad trist..Jag började själv ta (läs missbruka ;)) Treo när jag pluggade juridik..Förutom att de får migränen att släppa piggar ju de rackarna upp och det ganska rejält :). Tyvärr gör de att huvudvärken kommer oftare.. Till slut gick jag till doktorn och fick recept på Seloken ZOC att ta varje dag (har tydligen som bieffekt att migränanfall kommer mer sällan - bra!) och Maxalt att ta om ett anfall väl kommer. Detta har funkat finfint för mig. Kanske värt att prova.. Krya på dig nu.

Kram C

Charlotte sa...

Ja - här kommer ytterligare ett tips.
Har själv mycket huvudvärk och migrän (2 olika sorters smärta) Jag har skaffat bettskena som jag har på natten eftersom jag pressar mina tänder ganska hårt. Huvudvärken har minskat men har kvar min migrän. Ett besök hos både tandläkare för bettskena och ett hos farbror doktorn för att kolla om du har migrän. Förstår att du tycker Treo hjälper bäst. Treo kan vara ett knep för att försöka förhindra att ett Migrän anfall.

Ta hand om dig!
/charlotte
Charlotte

Mammasegen.com sa...

Hoppas du känner dig bättre snart! KRAM

BBQ VILLAGE sa...

Vad roligt att läsa om en till som tycker om treo, jag är precis likadan. Men inte roligt att du har huvudvärk så ofta, det hade jag förr också innan jag fick mina barn. Då gick det nog åt ett par såna där rör i månaden men nu är det väldigt sällan det händer....skumt egentligen man borde ju får mer huvudvärk av småbarn ;)

Kram F och god bättring!

Helt Enkelt sa...

jag liiiiiider med dig!! migränen/huvudvärken är HEMSK! är det inte spänningshuvudvärken som spökar så är det migränen :(((((

jag fick min första behandling med akupunktur, mot min migrän igår. det är iallafall värt ett försök. den kanske inte går att bota helt(min migrän är hormonell och det känns hopplöst att bli liggande i bland i upp till tre dagar varje månad...) Men akupunkturen kanske kan förebygga lite och lindra symptomen när den kommer.

hoppas det blir bättre snart.

kram.

Martes atelie` sa...

Jeg har tatt akupunktur mot migrene hodepine. Det har blitt mye bedre for min del....

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Krya på dig, samma här, lite feber & huvudvärk.. och på min födelsedag och allt...

Anonym sa...

Jag vet precis hur det är med Treo, det enda som hjälper mot mega huvudvärk!! Men jag hade förr, precis som du verkar ha, huvudvärk jämt och ständigt och tog då Treo jämt och ständigt med... En läkare rådde mig bestämt att sluta med Treo för han sa att min huvudvärk var utlöst av huvudvärkstabletterna... Jag vet det låter skumt men har hört det från andra med. Ju mer Treo man tar ju mer huvudvärk så att säga!

Anonym sa...

Jag skulle kolla upp med en läkare, så ofta som du har huvudvärk!

Om det är migärn är det ju skönt att få det konstaterat och få medicin för det.

Johanna

Anonym sa...

lider med dig då jag själv haft mycket huvudvärk (migränliknande). Jag tröttnade på att bota symptomen och har försökt luska ut vad orsaken är (fick ingen hjälp av läkare med detta, de vill bara skriva ut tabletter).
Bortsett från att sluta oroa sej för saker och ting, träna bra och få mycket frisk luft samt äta ordentligt (inte för lite som många tjejer gör) samt att jag regelbundet går hos naprapat (typ 2-3 ggr i tät följd, en gång per år) och löser upp knutor i rygg, axlar och nacke så är huvudvärken nu så gott som bortblåst! (*peppar peppar säger jag, har inte haft huvudvärk på 3-4 månader i alla fall).

Ljuva Magnolia sa...

Misstänkte att det var nåt, gick längre mellan dina inlägg än vanligt.. din stackare..
Både jag och min bror har haft huvudvärk och migrän sedan vi gick i småskolan men har blivit bättre med åren. Treo är oxå det enda som hjälper, nästan, voltaren/diklofenak stolpiller kan faktiskt göra susen ibland. Har skrivit det förr tror jag. Annars är det att försöka sova bort det, i ett mörkt svalt rum som funkar för mig.
Hoppas du mår bättre snart,
kram Catta

Anonym sa...

Bettskena om du vaknar med huvudvärk. Annars käkövningar/käkgymnastik, har en kompis som blev ordinerad det och det löste allt för henne. Lycka till!

Gunilla sa...

Hej!
Stackare!
Har lång erfarenhet av huvudvärk/migän.Åt mycket Treo(Comp) och det slutade med,att jag var tvungen att äta dem dagligen samt öka dosen hela tiden.
Jag tvingade mig att sluta ta dem.Det var svårt.
Nu funkar det oftast med,att så fort jag känner
huvudvärken komma,tar jag 1Ipren(den starkaste) samt en kopp kaffe.Det låter så lätt,men funkar faktiskt!
Prova!
Kram från Gunilla

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Hej!

Här är en till som lever på Treo. Och tycker det är gott.. haha.. märklig man är.

I alla fall så har jag haft huvudvärk i princip sedan jag var 7 år. Migrän, spänningshuvudvärk, stresshuvudvärk osv. You name it! Jag har allt.

Det blev bättre under graviditeten men sen har den kommit tillbaka. Tror det beror på min brist av sömn. Migränen har hållit sig borta, den får jag inte lika ofta i alla fall sen efter graviditeten.

Ett tips förutom Treo är att ta två panodil någon timme efter. Det brukar hjälpa mig! Jag har fått hutlöst många mediciner och tips av läkare men bara Treo hjälper. Ibland inte ens det.

Treo, vila och två panodil. En annan bra är Diclofenac eller Eeaze som finns receptfritt på apoteket.

Har du kontrollerat din syn? Om du sitter mycket framför datorn och läser tidningar/böcker kan det vara synen som gör att du spänner dig och därmed får huvudvärk. Kan ju vara värt att kolla upp.

Nu ska jag sluta babbla, som du märker så är huvudvärk ett ämne jag kan alltför väl. Suck.

Ha det så bra och krya på dig!
/C

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Just det. Så länge du inte tar mer än några Treo i veckan är det ingen fara. Inte enligt Neurologen som jag går till i alla fall. Det ska vara så om man tar flera Treo om dagen nonstop. Då är det ju inte så himla bra... undvik Treo Comp... vanlig Treo är snällare.

/C

Sara sa...

Uff, dumma huvudvärk! Hoppas du kryar på dig snart!

Karin sa...

Hoppas du snart känner dig bättre!!! <3

Anonym sa...

Hej!

Har du testat akupunktur? Har hjälpt mig jättebra och jag brukade ha huvudvärk så gott som varje dag..

Krya på dig

Mvh Åsa

carpe diem sa...

mmmm...a mi tambien me pasa a menudo....es por el tiempo, que te mejores!!!

Anonym sa...

Go kväll P!
Trevligt att du skriver svar på kommentarer..det har jag saknat! Fortsätt med det, det är trevligt..blir liksom lite feedback.
Kramar Annsofie

SpdZ sa...

Ah that's really terrible, to feel like that.
Hope you feel better soon!
Hugs from Holland!

Anonym sa...

Hej P!

Lider du kanske av migrän? Kolla upp din huvudvärk m. doktorn så att du inte lider av ngt allvarligare än så.

Hälsn, sjuksköterskan

Anonym sa...

Hej! Har aldrig kommenterat förut, men nu är det dax... Sen´ jag ändrade min kost till mer åt LCHF-hållet är min migrän mycket bättre! Har tidigare känt att huvudet lätt börjar bulta om jag får ett blodsockerfall och då har det hjälpt att "äta" bort det. Nu ligger nog mitt blodsocker betydligt mera stabilt och jag slipper mycket huvudvärk! OBS! Jag är ej diabetiker utan en helt "vanlig" småbarnsmamma som ibland slarvar med både mat och sömn! Krya på dig! hälsningar barnmorskan

Anonym sa...

Hej
Har du kollat att blodtrycket är ok?
huvudvärk är ett av symtomen vid högt blodtryck

Två Trappor sa...

Fy, vad trist!! :( Hoppas, hoppas att du får hjälp mot den jobbiga huvudvärken så du slipper få det så ofta.
Krya-på-dig-kram,
Madeleine

Anonym sa...

jobbigt med huvudvärk! led själv av det länge tills jag drog ut en tand som hade dött. Krya på dig!

Anonym sa...

Tror du ska börja med att sluta ta Treo. Sådana mediciner ger huvudvärk om man tar dem för ofta.

Petra/Grannfrun sa...

Jag har också haft/har mkt huvudvärk och det kommer nästa alltid i samband med brist på sömn eller att man känner sig stressad över något (spänningshuvudvärk)...
Går och spänner mig och kan komma på mig själv med att bita ihop käkarna hårt, axlarna är ofta superstela... Du kanske alltid har haft huvudvärk ofta (kanske är det migrän) men annars är det ju bra att försöka komma på vad som orsakar huvudvärken och därmed komma åt problemet...
Krya på dig!

Anonym sa...

Hej!
Jag rekommenderar dig att googla på Botox mot huvudvärk, så gjorde jag och tog sedan beslut om att prova, jag har tagit Botox spruta mot huvudvärk och det har hjälpt mig. Jag gillar inte att knapra tabletter. Botox fungerade för mig.

Mahim sa...

Jobbigt med huvudvärk! Krya på dig!

Ljuva Magnolia sa...

Inget nytt inlägg, nu blir jag orolig för dig. Antar att huvudvärken fortsätter att hänga i, tycker så synd om dig för det är verkligen hemskt. Det där med kaffe som någon nämnde hjälper många gånger för mig med men bara om jag vaknar med huvudvärk, då kan jag klara mig bra om jag skyndar att slänga i mig en kopp.

Stor kram Catta

Eva sa...

Skulle vara JÄTTE KUL men bilder från ert BADRUM..nyfiken på det!!!
Är det migrän du har? Jag hade det i många år. Akupunktur funkade bra för mig. Ett tips.
Annars..ät tabletter. Absolut ingen fara. Man måste ju orka med vardagen.
Jag ligger mycket på spikmattan oxå när jag har ont. Underbart..eller ont. Men det känns verkligen att det hjälper.
Eva

House of Philia sa...

Tack alla söta underbara för era hälsningar och tips!!! Jag är så otroligt tacksam över detta ska ni veta!

Eva - Hahaha, vårt badrum ger mig migrän! Nej, jag tänker inte visa vårt terrakottagolv 90-tals fula badrum. Nope, aldrig - never! Ni ska inte behöva se det. (När det nån gång blir fixat däremot, så lovar jag massor med pics:)


KRAM

P

Anonym sa...

hehe, synd omn dej att du mår dåligt, men kors... d e bara du som kan få brustablett att se så tjusigt ut!! :)