onsdag 23 februari 2011

STILL IN LOVE WITH BLACK & WHITE

.
.

Okej bloggisar - vad har hänt i vardagsrummet här nu då?:) Jo soffan har snurrat ett halvt varv, randiga Daymattan är tillbaka, gammalt ommålat soffbord Indiska har flyttat från tvrummet, svart skåp har också flyttat på sig, lampa från hallen har hamnat här osv osv...(+ ny supersöt Daykudde från Classic Living med texten Love me a little har hamnat i soffan för att matcha övriga svart/vita kuddsamlingen!:)



Hallå alla söta och rara tjejer!



Att blogga är oftast bara bara jätteroligt! Får så otroligt fin feedback av er mina besökare och det är jag så glad och tacksam över. Ibland får jag kritik och det kan absolut vara helt okej om den är framförd på ett "hövligt" sätt. Men falska påståenden, elaka kommentarer och hån hör inte hemma här på House of Philia! Här ska det vara en skön avslappnad och mysig stämning - inget annat (så därför, tyvärr, är jag tvungen att ta jag bort allt annat).

Nåväl, jag har precis kommit innanför dörren efter en riktigt mysig lunch på stan. Nu ska jag vidare ut igen för ett besök med skatterna hos mormor och morfar!



I solskenet! Visst blev det ganska så trevligt med fåtöljen i burspråket? Kan berätta att vardagsrummet nu faktiskt känns ännu lite större.



Vi ses lite senare och då ska jag visa lite pics från ett fantastiskt fint svart/vitt hem jag hittade i en tidning igår!


Ha en strålande fin eftermiddag!


KRAM


.
Psst, Det finns så mycket inspiration på nätet och det är nog lätt att man fastnar för saker bara för att de är nya och fräscha inte sant? Kanske inte alls är ens stil egentligen men så läckert packeterat att man blir supersåld ändå!:) Sen finns det vissa superinspirerande bilder som etsar sig fast hos mig och som är preciiis så som jag verkligen gillar det!  (Tycker fortfarande att detta var klart snyggast i stuen Anita! Ääälskar bilderna:)


.

27 kommentarer:

Sophie sa...

Det ser ut att vara ett fantastiskt ljus hemma hos er, och det blev väldigt bra med fåtöljen i burspråket. Svart och vitt tröttnar jag heller aldrig på, jag är dock lite feg när det gäller att lägga till accentfärger, för det kan vara fint också. Snyggt hos dig som alltid!

Kram,
Sophie på Hammarö

Att vara någons fru sa...

Det blev skitsnygg tjejen! Luftigare på¨något sätt. Och lampan är gudomlig.
Bra att du rensar bland kommentarerna tycker jag. Detta är ju ditt "hem" - det är du som avgör vilka som är välkomna. Precis som i vanliga livet. Kan man inte vara hövlig lär man inte få stanna hemma hos någon så länge heller.

Mammasegen.com sa...

...och du har fått mig att vilja ändra mitt hem nu!!! Ska försöka övertala mannen att det är dags att ändra om ALLT...eller om jag kan försöka lite pö om pö! Har verkligen börjat ÄLSKA svartvitt pga ditt jätteinspirerande hem! Fortsätt som du gör, för det är så BRA!!!!

jenny ~ house of jenny sa...

Supenyygt som vanligt!

Puss!

FruSofie sa...

Du har det fint som alltid!!!
Ja visst är det lätt att inspireras och vilja ha nytt när man tittar in hos alla duktiga inredningsbloggare...
Har precis fått hem ett skåp jag förälskade mig, det var långt ifrån nytt och fräsht men så charmigt och fint ändå=)

Kram Sofie www.frusofie.se

PS. Tycker att det är bra att du tar väck trista kommentarer, jag gillar den positiva stämningen här inne!

Anonym sa...

WOW, vad bra det blev.

Om du orkar så vore det kul med en lite mer "översiktsbild" så man ser från matplatsen sett.. sen vore det kul att se tvrummet som det ser ut nu när du flyttat om :)

Det gör så mycket att bara flytta om det man har :)

kram
Emma

Anonym sa...

Finfint! Du får det svart-vita att se mjukt och mysigt ut på samma gång som det blir stilrent. Vart gjorde du av den helsvarta mattan? Tyckte att den var kanonfin också.

Trist med alla elaka kommentarer du får. Förstår inte varför man måste lufta så negativa åsikter - gillar man inte bloggen så är det ju bara att klicka bort sig väl...

Hälsar Pia

Helena Svensson sa...

Hejsan HoPpsan Mrs fashonista. Har läst kommunikation på universtitetsnivå och intresserat mig lite för antagonisten du har här inne, som tydligen i flesta fall är samme person och som triggar andra. Den personen skriver i underförstådda texter och metaforer så som om denne skulle vilja säga mer saker rätt ut men inte törs för risken att avslöja sig själv. Nu är detta mina tolkningar MEN det är en person du känner eller indirekt känner, kan vara någon du trampat på tårna eller som du har tagit någon man av och kan relatera till ren svartsjuka. Du P måste slå näven i bordet och visa att du fått nog, för denne person kommer inte ge sig.

Skall hjälpa dig om du vill. Eller så kan du se hur långt du kommer med denne länk. Hur man kan få en radarbild på IPnummer. den visar väldigt exakt kan jag säga...Lycka till...!

http://www.ip-adress.com/map/Map_of_Gaevle_in_Gavleborgs_Lan_in_Sweden/20825c68618a108f03fad4863527dbb4

Min gata på landet sa...

Du har så otroligt fint hemma! Får så mkt inspiration från din blogg.
Ha en fin onsdag
Elin

Anonym sa...

Kjempe fint på denne måten også! Og grattis med lekker lampe i gangen.

Heidi

Anonym sa...

Hej!Har läst din blogg ett tag nu och älskar dian fina bilder på ditt hem,alltid så fräscht!I ditt vardagsrum har du snygga gardiner..var kommer dom ifrån? Julia

Radhusdrömmar sa...

Snyggt du har det!!! Väldigt ljust.
Tråkigt att en del inte kan låta bli att skriva dumma saker, varför inte bara låta bli att skriva något då :-)

Kram!

weissbunt sa...

Beautiful! I never thought that black and white could look so much like spring ;-). Love your blog! maks

Anonym sa...

Hej P!
Vad rolig du är som flyttar runt hela tiden!!! Men det kan göra ett helt rum annorlunda med gamla saker på nya platser...billigare än att köpa nya saker!
Kram Annsofie

Anonym sa...

Hej,
har missat allt tjafs och är lika glad för det, sånt är aldrig kul! Klart att andra kvinnor blir avundsjuka på dig och det måste du ju förstå att dom blir. (säger INTE att det för den skull är ok att lämna elaka kommentarer för det.) Den bild som du ger av ditt liv här (sann eller inte är helt upp till dig) är väldigt lätt att bli avundsjuk på! Ditt hem är otroligt vackert och välstädat, maken snygg och kärleksfull och du själv ser väldigt bra ut och inte alls som många andra slitna småbarnsmammor! Men det är DIN blogg och DITT liv och vill man inte läsa om det så måste man ju inte gå in här! Fortsätt precis som vanligt för det är ju just den härliga känslan vi vill se här eller vad säger ni tjejer?
Kram Charlotta i småstaden

Anonym sa...

hej!
Jättefint!!!
Jag mailade dig å frågade om det var oki att länka till min blogg, ville vara sjyst innan å fråga om de var oki, tacksam om du skrev om det var oki eller inte :)

kram emmeli R

Anonym sa...

Vilken inspirationskälla du är! :) Du har ett fantastiskt vacker hem.

Fråga - var kommer det runda vita bordet i vardags-/tvrummet från? Sedan måste jag fråga vad ni/du har gjort med ert ekparkettgolv? Jag och min man ska slipa golvet och jag vill gärna att det ska vara ljust och matt. Har du några bra tips?

/Angelica

Anonym sa...

Men vad tråkigt att du får trista kommentarer...Man undrar ju vad som driver människor som lägger ner energi på att vara elaka och negativa. Personligen blir jag alltid lika inspirerad till att fixa hemma när jag kikar in på din blogg! Du får försöka tänka att de som skriver elaka kommentarer säkert är avundsjuka! Strunta i dem och fortsätt inspirera - det är du verkligen jättebra på!

Trogen läsare i en annan Småstad

Anonym sa...

Hur ofta möblerar du om?

Unknown sa...

Fint som alltid :)

Jag gillar möbleringen, hoppas på en bild som bjuder på hela den nymöblerade delen ;)

Åh, vad jag gillar din stil.

Kram Fia

Anonym sa...

Superfint! Detta är ingen elakhet bara en åsikt från mig ;-)
Kanske är det fel att kommentera här men jag tycker att det är lite svårt att läsa/se din "profil", "bloggarkiv" för färgen på texten är så ljus mot den vita bakgrunden att den texten liksom försvinner. Överskriften "House of Philia", "Inredning, småbarn och trädgård" syns bra men det är pga att din svarta "bloggbild" bryter av...
Jag kommer att fortsätta läsa iaf :-)
Trevlig kväll

Hem och Harmoni Marie sa...

Jisses så fint du har överallt! En sann inspirationskälla, tack för att du delar med dig.

Önskar dig en skön kväll, kram Marie

Anonym sa...

Vilken fantastisk blogg och vilket vackert hem, har nyss hittat hit. Var kan man köpa den fina byrån du har i entrén? Tack för att du ger inspiration och delar med dig.
Carina

Ceropegia sa...

Inspirerende vakkert!!!

Anna sa...

Jag gillar den "gamla" Day-mattan bättre än den svarta så jag tycker det ser toppenfint ut nu. Men va sjutton, ombyte förnöjer och det är så kul att se att du vågar förändra, flytta runt, fixa och trixa. Jag borde bli bättre på det här hemma känner jag!

Fröken K och livet på landet sa...

Hej Philia!

Du har ett så vackert hem och din blogg ger så mycket inspiration! Älskar att besöka den och drömma mig bort en stund! Tips...senaste lantliv hade ett danskt hem som jag tror att du skulle gilla! Strunta i dumma kommentarer och ta bara till dig det positiva...livet är för kort!

Bästa hälsningar Karin från Borås

Anonym sa...

Det snyggaste vardagsrum jag sett tror jag!

KRAM Marie