torsdag 24 februari 2011

TORSDAGSMYS

.
.


Mmmm, havskräftor och räkor....med Lime Aioli...och gott vitt.  Hur fantastiskt god är inte denna LCHF kost egentligen???


God Evening everyone!!!


Idag har mina stora skatter åkt till sin pappa för att vara med honom hela låånga sportlovet (de ska till fjällen). Känns alltid så konstigt när de ska vara borta från mig så länge och jag blir alltid lite sorgsen när mina små älsklingar försvinner iväg:(

Dock så kom min fina H hem med min favvomat för att göra mig på lite bättre humör - skaldjur och gott att dricka så nu kör vi "torsdagsmys" här hemma!:)


Ha en skön kväll så ses vi imorgon tjejer!


KRAM


.

24 kommentarer:

Helene sa...

Det ser jättegott ut! Og Aioli... mmm Ha en fin kveld:-)

Madame Morell sa...

Skicka omedelbart hit en havskräfta! Hungrig.
Jessika

Jenny sa...

Åh, vad mysigt!!!
Skål!

Anonym sa...

hejsan bästa P
Älskar din blogg, läser den varje dag <3
undrar om du äter lchf på veckorna nu ?
Har du blivit av med jul kilona.
Själv kämpar jag med två ynka kilo låter löjligt för andra men det är min ideal vikt...
Jag är duktig på veckorna men ballar ur lite på helgen. Går upp det jag lyckats gå ner...
Skulle vara duktig två helger i rad då hade det varit löst. Men när det är fredag kväll är det sååå svårt- I-lands problem men dock så viktiga.
Hur går det för dig ? Tips ?
Kramiz Nina P

Unknown sa...

Smaklig måltid!

Underbart att mysa till det lite en vanlig vardag ;)

Önskar er en fortsatt trevlig kväll
Kram Fia

Anonym sa...

Alltid jobbigt när ens små älsklingar åker. Mina bor varannan vecka
Underbar blogg som ger mig glamour i vardagen ;-)
Kram jennie

Vitt för själen sa...

Mysigt!!

Hoppas ni får en toppen helg alla 3 :)

Att vara någons fru sa...

Mmmm jag dreglar :) skaldjur slår allt.

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Ser väldigt gott ut. :)) Njut och ha en underbar torsdagskväll. :)

Stina sa...

Ser så gott ut.:-)
Stina

eva sa...

Mmmmm....MYS!!! HÄRLIGT.

Anonym sa...

God morgon!

Jag förstår att det känns i mammahjärtat när barnen är borta m. sin riktiga pappa men det blir så om man skiljer sig. Det är ju sådant som man får tänka på när man har en relation m. "riktiga pappan", det är ju trots allt inte att tänka bara på sig själv utan barnen går i alla fall för mig i första hand.

Hälsn. En från en hel familj (ej skiljda!)

Sara sa...

Nu ska jag vara lite näsvis, men det är bara för att jag är såå avis på din torsdagsmiddag ;) Jag tror inte att vinet är LCHF hörrudu! Men strunt i det, för gott ser det ut att ha varit.

Oj vilken konstig kommentar här ovan. Jag förstår den inte riktigt. Menar personen att man ska låta bli att skilja sig för barnens skull?? Herregud i så fall! Vilken skadad syn personen måste ha på det här med familj, stackaren... Låter som hon är kvar i en relation hon inte vill vara i, för barnens skull. Undrar hur bra barnen mår då???

Önskar dig en FAAAB friday in Philia house :)

Anonym sa...

Förstår att det är jobbigt när barnen åker iväg.
Angående kommentaren ovan förstår jag inte heller vad personen menar? Tror absolut inte på att vara gift för barnens skull.
Hoppas ni hade en mysig kväll igår!
Hälsn Carro A

Anonym sa...

Så härligt att vi är olika, var och en av oss kan få njuta sitt liv, P du är otrolig som bjuder så mycket av dig själv, tack för en stunds förgyllning
och inspiration/
Christel

Anonym sa...

Ser härligt gott ut!
Vet hur det känns när min lilla tjej åker. Hon är bara borta över helgen, men ändå.

Till kommentaren ovan vill jag säga att vi är en "hel familj". Min dotter har fördelen att ha "två" pappor som älskar henne. Hon har inte "halva syskon", hon har syskon! Vem vet vad livet har att vänta, inte jag men inte heller du!

mammaxtre sa...

Vad härligt med torsdagsmys:-)

Jag vet hur du känner. man blir hel först när barnen kommer hem igen. De fattas en.

Ha en fin fredag

Mammasegen.com♥ sa...

Jippieee för torsdagsmys!!! Det är mitt i veckan man behöver festa till det lite mer med god mat och vin i bland! KRAM

Anonym sa...

Jag skulle ALDRIG stanna i ett kasst äktenskap för barnens skull!! Det mår barnen absolut inte bra av!
Så jag säger bara; stackars den tjejen som skrev att hon tänker på barnen i första hand, för det kan hon omöjligt göra då!

Skilja mig från min första man är det bästa som hänt oss! och då menar jag även honom..! Vi funkade inte ihop, och det drabbar även barnen.. även om man försöker undvika det. Barn är inte dumma.. dom känner att någonting är fel.

En mamma som vet!!

Anonym sa...

Till "En mamma som vet!".

Vad sorgligt! Men att upptäcka att man inte funkar ihop känns ju rätt sent när man tillsammans har fått barn osv. Borde man inte upptäcka det tidigare?

Jag vet inte ens vad ett kasst äktenskap är eftersom jag själv befinner mig i ett lyckligt sådant (tack och lov) men jag vet också att kärleken skall vårdad, de mår alla bra av.

Philia sa...

Tack för söta hälsningar tjejer!

Jag bara känner att jag MÅSTE lägga mig i lite här! Tycker absolut INTE att man ska ha åsikter om hur andra har det i livet med sina förhållanden när du/ni inte hara en aning hur det ligger för orsaker bakom! Lätt att säga "att man ska hålla ihop" för barnens skull om man aldrig varit i en extremt uppslitande separation. Det är bland det värsta man kan gå igenom och ingen gör nog det "frivilligt" och utsätter sina barn för detta om det inte finns väldigt starka skäl till det! Det kanske inte alltid så lätt "som att man upptäcker att man inte passar ihop". Vad skulle du ovan tycka om du ex kanske blev lämnad av din man och människor uttryckte sig på sådant vis som du själv gör? Vårda kärleken, det är jättebra, men tro inte att kärleken alltid är lika enkel för alla som för den är för dig!

KRAM

P

Jenny sa...

Vilken underbar man du har som kommer hem med sådant gott :) (tips mottages hur man "fostrar" dem så bra).
Jag tycker att dina barn har det fantastiskt bra, trots att ni är skilda. Jag är själv ett skilsmässobarn men har en far som drack alldeles för mycket och flyttade så långt bort att vi inte kunde träffas så ofta. Ni har verkligen löst situationen bra och gjort det bästa för era barn! Att folk ids ge sådana kommentarer som hon längre upp tyder på att man lever i en alldeles för liten bubbla. Hoppas hon skäms!

Ha en underbart fin helg fina Philia!

Anonym sa...

Tack P!
Som jag skrev i min kommentar.. skiljas var det enda rätta både för mig och barnen! Orsak: ständigt otrogen man.. därav många bråk! = barnen blir lidande..
Skulle du stanna i det läget är det din ensak, givetvis. Men jag valde tillslut att lämna..
Tråkigt, javisst! Men livet blir inte alltid som man tänkt sig...

Idag lever jag i ett mycket lyckligt äktenskap med min "nya" man och alla mina barn! =) Precis som fröken vi följer här!

Lycka till med ditt äktenskap och hoppas du slipper genomlida samma saker som jag gjort!
Kram på er!

Anonym sa...

Hello, Tunikan fran Odd Molly ar jatte fin pa dig. vad tar du for storlek 1 el. 2? Vill garna bestalla en och tror jag ar nastan din storlek eller an storre. Tack for en underbar blogg som lases varja dag av manga har i Kanada. Kram fran Anna