torsdag 10 mars 2011

ÄLSKADE FRÖKEN DIOR & ETT PAR NYA PRIMEBOOTS

.
.


Åh vad jag gillar nya Miss Dior-reklamen med snyggingen Natalie Portman, den är så söt, elegant och soft (precis som en fransk pastellig Macaron:) Och musiken är ju så rätt!  Nu känner jag att jag längtar efter både Paris och Normandie maaassor. Det måste nog bli en tripp sen på försommaren...




Godmorgon Torsdag!


Mår ni bra mina bloggisar!?!

Tack för alla "Lambadasvar" igår!:) Ni vet ju hur irriterande det är när man går runt och nynnar på nån låt och så kommer man inte riktigt på hur den går eller vad den heter!:)

Även idag får lilla Beabus vara hemma och nu känns det som hon har varit krasslig länge. Hosta och ganska hög feber inatt igen, stackars liten. (Min "must really do right now lista" har verkligen växt på bara ett par dagar!)



Kommer ni ihåg att jag önskade mig ett par nya boots för ett par veckor sedan. Häromdagen beställde jag just ett par Primeboots från den ursnygga netbutiken Biskopsgården och jag är så himla nöjd! Superfin ljus färg som heter Linen tror jag och som känns härligt våriga. Kommer jag att matcha med allt(funkar ju med både leggings, jeans, armypants och chinos:)


Ni hittar dem alltså  här, ni som kanske blir sugna på ett par "riktigt schyssta boots":)


Nu ska dammsugaren fram för nu blir det minsann storstädning! (Gaah så trist men med schysst musik så går allt så mycket lättare inte sant!?)



Önskar dig en fin dag!


KRAM


.

28 kommentarer:

Skönt Hemma sa...

Bootsen är jättefina och ska införskaffa mig ett par själv. En fråga, hur är de i storlekarna. Har fått för mig att de är rätt stora eller är de normala?

Ha en fin dag!

/Anna

Philia sa...

Hej Anna - Tack för din kommentar!! Primebootsen är nog precis stora än små. Jag har strl 37 som alltid och tycker de är lagom!

Önskar dig en fin dag till dig också!!!:)

Kram

P

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Grattis med snyggingarna ;D Jag har exakt samma fast i High. Love the colour som inte alla trampar runt med.

Ett råd bara, -Det blir ganska lätt svarta märken på dom. Jag hade oturen att dra på mig några rediga på insidan före jag impregnerade dom & nu får jag inte bort dom :(
IMPREGNERA före du nästan ens provar dom!!!!!

Jag fick mina svarta märken av sulan antar jag & det är ju riktigt tråkigt när dom är sprillans nya.

Kram på dig, det är de skönaste pjuck jag haft på fötterna.

Familjen A. sa...

Stackars lilla Beabus.. Precis så är min lilla Astrid, hon är pigg på dagarna utan feber med bara lite hosta och på nätterna komma febern och ännu mera hosta. =( Inatt var vi vakna i 3 timmar pga att hon kände sig krasslig..

Hoppas lilla Bea kryar på sig snabbt nu!

Kramar Anna

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Det heter ju ändå exakt likadana.....
Jag är väldigt språk förvirrad om dagen *haha*

Anonym sa...

Är oxå sugen på ett par Primeboots men har aldrig ens provat ett par men nu har en butik här i stan tydligen fått hem dessa. Så måste ju dit prova. Men jag har fått för mig att de är väldigt hårda på foten? Stämmer det? har mest haft eccoskor senaste åren. Så den stora frågan är ju om dom är sköna? Men dom är iallafall sjuuukt snygga ;-)

Ha en trevlig dag!

// Eva

Det vita dårhuset sa...

Snygga boots!
Hoppas du har en trevlig städdag =)
Kramen

Anonym sa...

Hej!

Kan svara till dig Eva. De är väldigt hårda och rejäla i skinnet. De sitter väldigt hårt om foten, fotleden och är inte så följsamma.
Jag har vanligtvis 37,5 och fick rådet att ta storlek 38. Fick ordentliga skoskav i alla fall så jag sålde mina på blocket och köpte istället från "Fiorentini + Baker", finns hos tex Mathilde i Stockholm och W19 i Göteborg. Dessa boots är betydligt mjukare i skinnet och väldigt slitstarka. Och dem blir bara finare och finare med åren!
Har också gått runt i eccoskor och älskar dem, jobbar i sådana också! Är du van vid mjuka och ergonomiska skor tycker jag tyvärr inte att du ska satsa på ett par Primeboots :(
Sök istället upp Fiorentini + Baker och jag lovar, du kommer att älska dem!!!
Prisklassen är ungefär densamma, kan vara någon hundralapp dyrare med dessa boots, men det är det garanterat värt! Min väninna litade på mig och blev inte besviken!!! :)

Lycka till!
Kram

Anonym sa...

Nä, Primebootsen är inte bekväma. Har ett par precis som dom ovan, fast svarta. Stora i strl, strl 36 blev stora på mig, så jag har lagt i en lammullssula. Och de är inte alls följsamma.

Däremot har jag ett par boots i precis samma stil, låga MC boots i just den ljusa färgen, men i ett mycket mjukare skinn från spanska Sendra. Ungefär i pris som Primeboots, lite billigare kanske. Mycket skönare.

Kram/Greta

Att vara någons fru sa...

Stackars liten Beabus. Ge henne Piggelin och svala händer på pannan :(

Camillasnyahem.se sa...

Samma sak här hemma, men nu har jag börjat få näääästan-ordning på tvätt och städ. Skönt!

Hoppas Bea piggar på sig snart, inge kul med sjuka barn. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Lovely!
Helt underbara boots, vill ha.

Inte kul med sjuka barn och en lista som växer, jag vet hur det känns. Delar ni på VAB du och din man? Så är det inte hos mig tyvärr.

Ha en fin dag.

D I N À R À s sa...

Har också de låga i den färgen! Tycker dock inte att de är så bekväma. Ganska hårda att gå i. Har andra boots och de är mkt skönare. Men färgen är ju helt klart underbar.

Josefin sa...

Hej!

Snygga boots i snygg färg :-)!

Vi funderar på att hyra hus på Normandiekusten till sommaren. Har du några tips om bra områden att hyra i, aktiviteter osv?

Tack för en bra blogg!

Josefin

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Måste bara flika in i meningarna om Primeboot här...

Jag är väldigt spänd på vad mrs Philia kommer tycka när hon använt sina en stund. För jag förstår inte alls er som inte tycker dom är sköna!?
Jag har väldigt onda fötter pga Fibromyalgi & brukar reagera momentant på onda stövlar/skor.

Första gångerna jag använde mina tänkte jag, -My gadd, vad dom gör ont över vristen, hur skall detta gå?
Jag tog 41 i mina för det är oftast min storlek, i dessa kunde jag ha tagit 40 för dom är stora i storleken.

Nu när jag använt mina i en månad snart är dom så himla mjuka & sköna. Dom har vidgat sig rejält över vristen & nu är det dock bara problemet att jag måste lägga i en sula för att dom är stora.

Jag kan gå i dessa hela dagar utan att få ont & har inte fått ett enda skavsår.
Det är inte många skor & stövlar jag kan säga detsamma om.

Så smaken är uppenbart som baken ;D

Unknown sa...

Stackars lilla Bea, dessa dumma sjukdomar =(, men tror nog att hon är på benen snart och full med energi!

Måste tyvärr säga att Primeboots känns extremt uttjatat nu, har haft mina i fyra år nu, samma modell som dina fast svarta och ett par höga i brunt. Jag har verkligen älskat dem, och använt dem mer eller mindre varje dag, året om. Fast nu är de inget kul längre, ALLA skobutiker har kopierat dem och säkert mer än varannan människa (i Gbg åtminstone) traskar kring i dem. Nä, dags för något nytt! Ett plus till dig för färgvalet =)

Ha det gott!
Kram Catta

Anonym sa...

Oj, nu blev jag så osäker, var sugen på ett par Primeboots men eftersom jag inte kan har hårda skor/stövlar så kanske dessa inte passar mig!?
Iall fall inte om man läser de flesta kommentarerna. Det bästa är väl att prova ett par i sin stad innan man bara klickar hem från nätet....
/Sanna

TIDSOPTIMISTEN sa...

Superfin färg, jag provade själv ett par igår och tyckte de kändes jättebekväma på. Anledningen att de inte fick följa med hem var att det såg lite konstigt ut när de satt på eftersom tårna "står upp" (om ni fattar vad jag menar)....ska bli intressant och se de när du har de på dig, det kanske inte alls ser konstigt ut då. :)

Kram F

Anonym sa...

ja herregud såå uttjatat det blir med vissa märken!
Som sagt ALLA traskar verkligen runt i dessa boots och stövlar och helt galet p.ga priset dessutom!?
Att folk är så osäkra och villiga att betala detta pris för att kunna se ut som alla andra....För det är ju så våran ytliga värld ser ut idag. Inget ont om dig Petra eller din blogg för du ger mycket positiv energi här och verkar vara en hyvens tjej ;-) Men ibland är det lite ledsamt att se att alla bloggar om samma märken. Hunter, Hunkydory, Odd Molly, Primeboots, Chill Norway, Tine K, Day, lexingtob.bla bla bla.... Någon som känner igen detta?
Nu ska jag sluta klaga! ;-) Önskar er en trevlig torsdag istället. Snart är helgen här!

Lise-Lotte sa...

Riktigt snygga!
Hårda i början (har själv ett par höga svarta)men efter ett tag riktigt riktigt sköna tycker jag precis lika sköna som Fiorentine Baker.
Ha det så bra
Lise-Lotte Nydahl

Anonym sa...

anonym, det finns jättemånga småbloggar som handlar om lindex hm kappahl ikea boconcept village mq och annat. Att några av de stora bloggarna skiver om dessa exklusiva märken är ju för att många vill läsa om detta. Svenssonstilen får nog många nog av i vardagen, där dessa märken kanske inte är så vanliga att se som de är hos några av de stora bloggarna på nätet.

Det finns massor med bloggar för alla smaker och det gäller bara att leta.

Anonym sa...

Var hemma med sjuk skatt i början av veckan :-( Känner så igen mig med "att göra listan" som bara växer... Det är verkligen helt otroligt hur mycket det finns att göra i ett hem när man har barn... Emellanåt känns det helt "oöverstigligt" att jobba heltid och ha barn...

Var kul att du har beställt bootsen från Biskopsgården. Besökte denna ljuvliga butik härom veckan och då tänkte jag på dig - en riktig "HoP butik"!!

Underbar reklam- Natalie är en av de vackraste kvinnor jag vet!!

Hoppas att Bea snart är på benen igen!

Sköt om dig och din fina familj!

Kram från Anna.S i Uppsala

LOPPISLIV sa...

Supersnygga boots, och färgen på dem är helt underbar!! Ha en fin kväll. Tack för all inspiration jag alltid får när jag kikar in här. Kramar P

BelovedbyLinda sa...

Har likadana primeboots i den färgen :) ett råd är att impregnera dem innan!

Hoppas lilla Bea snart är på benen!

Kram Linda

Fryd & Sjarm sa...

Nydelig reklame! Og Serge Gainsbourg og Brigitte Bardots sanger er så fine!! Ha en god helg om litt!

www.frusofie.se sa...

Dessa skorna var riktigt snygga, du får visa hur dem ser ut på med!

hemms hos oss är det med hosta och feber på den lilla, så himla trist är det=(

Hoppas alla är friska och glada nu till helgen!

Kram

Anonym sa...

hallå igen. angående inlägget innan och svaret jag fick av dig anonym.
Jag vet att det finns olika sort bloggar och jag lovar dig att jag själv inte väljer kedjor och det du kallar "svenssonliv"!?? Haha!! Men det finns förhoppningsvis annat än det jag skrev om tidigare och "ikea"?? Vilken bubbla lever folk i egentligen... Och förresten så tycker jag mycket om fröken Philias blogg, men man kan fortfarande ha olika åsikter och smak. Jag ser det faktiskt ganska underhållande att se hur folk konsumerar...på gott och ont.....Antar jag!? ;-)

Mo sa...

Den här reklamen är heller inte så tokig:

http://www.youtube.com/watch?v=p-ngh-9eeMo

Chanel No 5