torsdag 3 mars 2011

MASSA TÄNDA LJUS & EN LUGN SKÖN KVÄLL

.


Ganska suddig bild men den visar ändå att jag tänt massa ljus (+ köpt vita vackra franska tulpaner) och att vi kör torsdagmys denna vecka också!:)




 Bonsoir mes amis!


Idag har inte varit den lättaste dagen att vara glad mamma för ojojoj vad lilla Beabus har satt sin mammas tålamod i gugning. Trotsålder är ingen lätt ålder minsann. Precis allt vill min lilla tvååring bestämma själv just nu...

Som när vi var i affären tidigare idag tex. Då fick Bea ta ett eget litet rött äpple i en egen liten påse, precis som hon ville. Men sen när vi skulle betala och vi äääntligen var framme vid kassan (det var superlång kö) ja då stack hon iväg med både påse och äpple och skulle absolut inte ge det till mamma så jag kunde betala för det! Puuuuh.


Men nu sover liten(trots allt ganska rar ;) Beabus och vi kör torsdagsmys med ett glas vitt och jordnötter liggandes i soffan framför tv:n!( och yes, man kan dricka vitt vin i måttliga mängder, när man kör lchf)


Njut din kväll fina du så ses vi imorgon!


KRAM

.

19 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Du har ett så vackert hem! Och jag skrattade gott åt beabus trots att det säkert var måttligt kul att uppleva det själv ;)

Hemma hos Katta sa...

Gulp! Trotsåldern är verkligen någonting jag bävar inför. Misstänker att tålamodet kommer att prövas gång på gång... Bus-Bea med äpplet! =)

Mys med torsdagsmys!

Kraam kraam

Unknown sa...

Skön avslutning på dagen ;)

Härligt när du bjuder på fina bilder från ditt super fina hus.

Kram Fia

mammaxtre sa...

Vilket vackert hem ni har!

Anonym sa...

Njut av vinet du...:))
Annsofie

Sjöbris o vita ting sa...

Så härligt det låter med torsdagsmys. Gillar att Tove Admans taggtrådskrona är på plats igen. Ha det gott och njut av vinet!

Jessica - bymom.se sa...

Ja det där trotset! Tycker att det pågår mer eller mindre hela tiden (har en som är drygt ett och en som snart är fyra). Minstingen stampar hårt i golvet när hon inte får som hon vill.. eller lägger sig på golvet och skriker. Hemma, på ICA... överallt!

Anonym sa...

Ja det kjenner jeg igjen, min lille skulle ikke kle på seg jakken idag da vi skulle til dagis...;-)

Inredningsfrun sa...

Ja, två-års-trotset är ingen lek!! Vi har alltid haft en lugn och cool kille som alltid gjort det man har bett honom om. Men not any more!! Allting är "vill inte heller" och säger vi det ena så säger han det andra. Charmigt till tusen de dagar man har en massa tålamod, men inte så charmigt de dagar man inte har det. Men, men. Det är en viktig fas som alla barn behöver gå igenom så det är bara till att härda ut,, en 16, 17 år till :D

// Inredningsfrun

Septemberflikka sa...

Här trotsats det också stor del av tiden. Vår äldsta är 3,5 och har trotsat i omgångar i 2 år nu och jag antar att det håller i sig flera år till. Puh! Djupa andetag...

Ha en fortsatt mysig kväll!

Anonym sa...

Här är det också lchf för hela slanten! Nu blir det räkor med majonnäs & creme fraiche därefter kaffe m grädde. Mums!!

Paula

Jenny sa...

Hej duktiga du!!

Jag vet ALLT om hur det är att ha ett barn i trotsåldern;)
Min Alice började trotsa när hon var 1 år, och har inte slutat ännu (är nu 3,5...)

WE LIKE torsdagsmys!!

Kram,
Jenny

Anonym sa...

Är jättenyfiken på vilket vin ni dricker? ;o)
kram från Sigtuna

Designdrömmar sa...

Ser mysigt ut. Jag gillar också torsdagsmys:)

Anonym sa...

Vad har ni för vitt matbord?Jättefint!

Butiken Handplockat sa...

Fin fredag =)
jag vill bara dubbelkolla
Chill Norway använder dina Bilder på Face book och då de visar sin kollektion...

Vi använder deras bilder idag i butiksbloggen MEN länkar tillbaka hit och har talat om att det är dina bilder vill bara kolla att detta ÄR ok annars byter vi BUMS !!!

Anna på Handplockat

Frida sa...

Vilekt fint hem du har! Var har du köpt den fina mattan som skymtar i bakgrunden?

Anonym sa...

Man kan dricka rött vin i måttliga mängder också på LCHF, sålänge det är torrt vin. Å en himla tur är väl det, annars hade jag lagt ner direkt :)

Anna sa...

du har nog världens snyggaste hem!!! :):)