tisdag 15 mars 2011

HELLO TISDAG

.
.

Haha, jag bad Flisan att trycka av ett litet kort nu på morgonen! Tänkte fixa ett "dagensinlägg" med mina nya Primeboots eftersom ni är flera som önskat se dem på. Hmmm, men det blev ju så där va??? Väääldigt knepig hållning jag vet men bootsen kan ni i alla fall "ana" längst ner:) Tunika ChillN, jeans Denim Demon och scarf Ester Elenora. Den gosiga kitfärgade pläden (som matchar de nya kuddarna i soffan) på divanen kommer från Tine K och går att klicka hem hos Bloominghome.



Todeloo raringar!



Förlåt min tråkiga bloggfrånvaro igår!!! Mycket mycket att göra och ett nätverk som sen inte samarbetade igår kväll är orsaken till att jag inte fick till ett ända litet inlägg under måndagen! Men jag har saknat er kära bloggisar, det ska ni veta!:)

Idag ska jag bla gå på salong och få en ansiktsbehandling och det ska bli så skönt! Huden är verkligen vintertrött och supertorr just nu, fy fy fy.

Fick någon fråga om hur det går med träningen just nu och ja, den blir långsamt långsamt "mer frekvent" kan jag väl säga hii:) Jag var i alla fall ute och sprang igår en sväng. Ska dock strukturera upp träningen ordentligt nu och kanske hitta nya former. Funderar på att börja med yoga, kan det vara något kanske?




Måste bara visa er dessa bilder på den otroligt duktiga stjärnstylisten Rachel Zoe, som just nu samarbetar med Lindex och som kommer ut med en egen kollektion den 18:april (Rachel är ju den som stylar de allra chicaste i Hollywood som tex Nicole Riche och det var hon som var den stora förespråkaren för size zero för ett par år sen). Just nu är Rachel höggravid och med andra ord inte alls size zero, som hon var på bilden till vänster,  längre. Men hon är ju så otroligt mycket vackrare med "normalvikt", inte sant??



Nej, nu tar vi tag i dagen tjejer!


See U later!


KRAM


.

29 kommentarer:

Monika sa...

Hejsan!

Jag brukar aldrig skriva kommentarer men kan inte låta bli nu.
Jag läser din blogg varje dag och låter mig verkligen inspireras och jag måste bara säga att du verkligen bjuder på dig själv!

Ha en härlig dag!

/Monika

Bygdegården sa...

Kurvor vinner alltid i längden :) Ha en skön dag på salongen, kram! /emma

Anonym sa...

Hälsa Flisan att hon är ett riktigt proffs på att fotografera:-)

Att vara någons fru sa...

Otroligt mycket snyggare!
Hoppas du får en skön dag med pampering :) Brukar göra under för humöret.

Helene sa...

Size zero er ju anorektisk, skin and bones...usj
Nice boots!!
Jeg laget et innlegg om hudpleie nyss, det finner du her: http://123-hopp.blogspot.com/2011/03/skin-care.html

Malin på ön sa...

Åh vad härligt med ljusa jeans, gillar definitivt Denim Demon som även kommer med snygga skor nu! Träningstips:Zumba, superkul träning, roligare än yoga, fast det kanske bara är jag....
/Malin

Anonym sa...

Jättehärlig pose! :-) Snygg outfit och snyggt rum ändå!

Rachel Zoe ser helt SJUK ut på bilden till vänster!! Som en riktigt dålig kopia av sig själv till skillnad från bilden till höger där hon ser kanon ut!! Tanigt mager är verkligen inget ideal att sträva efter...

Anonym sa...

Hej! Provar att slänga iväg min fråga ännu en gång. Day-kudden med peacemärket. Varifrån kommer den? Vill så gärna ha en sån i färgen kit. Den är inte från blackballoon som du skrev. Tack! Mvh Camilla

Anonym sa...

Fy för size zero :-/ Honn ser ju tio år yngre och lyckligare ut på bilden med "normal" vikt.
Body Pump är min favorit av tränig. Härligt att ge järnet och utmana sig själv genom att lyfta vikter till bra musik:-)Och utöver det lite vanlig motion i form av promenader.
Prime bootsen är såå snygga! Själv gått och varit sjuk på sådana.

Ha en bra vår utan huvudvärk(migrän?)!!Själv lider jag av svår migrän och solen är inte alltid så kul fast den är härlig. Tur finns det nuförtiden mediciner, som tar bort anfallet, men roligt är det ju ändå inte. Man är ju så fruktansvärt trött.

H Viveca

Sandra sa...

Om du vill testa yoga så föreslår jag ashtanga, det är den mest fysiska yogaformen som ger bra hållning, stark kropp och vackra långa muskler (man håller sig frisk mycket mer också har jag märkt).

Ha en bra dag!

ps 1 snygga boots!
ps 2 Rachel Zoe ser sjuk och gammal ut när hon är sådär läskigt benig. Blä!

Anonym sa...

Anonym, kudden med peacemärket är en Day kudde från förra säsongen så den kan nog vara slut hos vissa webshopar, prova att söka på nätet för att se om någon har den kvar i lager..
Bricka, silverljusstakar, vit kudde med svarta broderier, lilla svarta bordet i förra inlägget kommer också från Day Home.

Lotta sa...

Usch och fy för Rachel till vänster!

Anonym sa...

Vänstra Rakel ser ju verkligen sjuk ut!!!
Snygga boots på dig, och bra jobbat av Flisan. Man kan ju inte vara proffs från början men om man börjar öva redan i hennes ålder så blir man nog! Ha en bra dag! Kram

Mitt lille hjem sa...

Så flott blogg du har!
Jeg legger deg til i blogglisten min og kommer gjerne tilbake :)

Klem
Christine

Anonym sa...

Suuuuper blogg!!! Er det noen som vet hvor man får tak i jeans fra Denim Demon??? Nettbutikk??? Kos deg med hudpleie!!

Klem Siv

Milla sa...

Som någon ovan så rekommenderar jag varmt Body Pump. Kör det själv flera ggr i veckan. Toppen för alla muskelgrupper och kanske speciellt de som man inte tränar på annat sätt så lätt. Toppen i kombination med konditionslöpträning, som jag själv ska ge mig på idag, för första gången... kram

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Oj, hon ser ju "otäck" ut på vänsterbilden med en anorektisk bröstkorg och armar och ser ut att vara minst 10 år yngre på den bilden där hon är gravid. Såå fin på den högra bilden. :)) Vad har vi för ideal egentligen? Skönt att jogga, jag var ut i förrgår, man blir så pigg. :) Önskar Er en fortsatt härlig dag. :))

Pinkmommey sa...

Och kolla bara hur mycket äldre man ser ut när man är för smal - glåmig och grå och alla rynkor kommer fram + syns mycket bättre. Jag har flera i vänkretsen och i familjen man kan se det på. Dock skulle jag väll själv kunna byta ett par kilon mot ett par rynkor då jag väger alldeles för mycket (enligt mig själv då) just nu ;)

Mvh Vanessa

http://pinkmommey.blogg.se

Sara sa...

Men du, har du provat zumba? Galet kul och svettigt!!! Fy för spinkebilden. Vem vill se ut så? Nog för att det här lilla fettot behöver lite träning och rätt kost, men så där eftersträvar jag i allafall inte att se ut. Huuu. Nu ska jag kolla runt bland dina inlägg efter vad du har för kamera. Vet att jag läst det nånstans... Kram på dig, njuuut med ny feja!

Anonym sa...

Yoga är underbart för både kropp och själ, själv har jag fått så mycket bättre hållning känner mig smidig och lätt som en fjäder.
Jag undrar om det inte är lite mer som har fyllts på än graviditetskilon, men jag håller med er andra, stackarn, hon kan inte ha mått så bra då den vänstra bilden togs.

Vendela

Anonym sa...

Hej!

Tack för din otroligt inspirerande blogg! Jag följer den slaviskt : )

Tänkte rådfråga dig om en sak: jag letar tapeter till vårt sovrum i svart och vitt. Du som verkar vara guru på svartvitt och har så snyggt hemma, har du nåt tips på leverantör eller tapet?

Kram Caroline

Anonym sa...

Hejsan!!
Otroligt fräch outfit på dig idag..gillar chilln tunikan och zebra sjalen. Vilken modell har du på tunikan? Är zebra sjalen lika lång som dödskalle sjalen? (tycker den är onödigt lång)
Ha en fortsatt bra dag!!

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HIMLA MYCKET SNYGGARE PÅ HÖGRA BILDEN!!!! Ser inte klok ut på den vänstra bilden, hon ser sjuk ut!!!! Hoppas hennes man talar om de för henne! OCh att hon fattar vilka kroppsidela hon sänder ut till våra små tjejer. NÄÄÄÄ. fy tusan!!!!
Du e snygg som alltid!

Fru N och villa Någorlunda sa...

Kan bara hålla med övriga talare, gravida Rachel ser så mycket yngre och vackrare ut. Hon är ju smal på den bilden också, men på ett sundare sätt.

SOFIE sa...

Ja herregud!! Hon ser ju 10 år äldre ut på den beninga bilden (minst!!)! Sjukt ideal hon fick alla att vilja ha.. hoppas de alla ser tillbaka på bilderna med rysningar nu.. verkligen inte vackert.. och så sjukligt!!

Anonym sa...

God kväll!

Tycker själv att yoga är en otroligt bra träningsform. Erfarenhet av body balance (mix; thai chi, yoga och pilates i Les milles koncept), föredrar dock poweryoga med smidihet, styrka och yogans lugn. Prova olika träningsformer och yoga varianter. Good luck!
Hälsningar Elinor i Vårågrda

Lotta sa...

Hej!
ifall du har möjlighet så prova på hot yoga eller bikram yoga! Själv har jag blivit helt beroende trots att jag inte just nu har möjlighet till att hålla på med det. För övrigt tycker jag din blogg är fräsch och fin!
h. Lotta

Anonym sa...

Ang.kudde med peace märke,Kolla med" Uthuset i stan".Det ligger i Gävle men hon skickar oxå.Gå in på hennes blogg,hon har visat dom där.

Philia sa...

Tack för alla era söta häldningar och träningstips!!! Ni gör mig GLAD!:)

Camilla - Day kuddarn med stjärna och Peacemärket har jag beställt direkt från Day Home: http://shop.day.dk/ Supersmidigt! Kom ett paket bara till dörren två dagar efter beställning:)

Viveca - Åh jag känner med dig - preciiis så känns det ibland. Hääärligt med vår men också innebär det en stark sol = jobbig huvudvärk :( Ha det så gott!

Siv - Mina Denim Demon har jag köpt på Solo i Västerås.


Caroline - Mitt tips på en svart vit (alt grå) tapet är att köra på en klassisk fint mönstrad Toile, även om ni har tokmodernt hemma! Iom att svart + vitt är en ganska hård kombo så kan det lätt blir för mycket med för mönstrade och moderna grafiska tapeter (tycker jag presonligen) Men Toiler är förlåtande just därför att de har funnits så länge och smälter lätt in! Fina tapeter har: Manuel Canovas, Zoffany Borastapeter och Ralph Lauren.


Anonym - Jag har faktiskt två nya zebrasjalar från Ester Elenora. En i silke och en tjockare som är dubbelmönstrad med zebratryck på bara ena sidan - ursnygga. Båda är rektangulära och mycket bättre i storlek än den tidigare du menar som jag också tycker är lite onödigt stor!
Tunikan från ChillN heter Drape Shirt, kolla ex Nantucket!


Önskar er alla en fin dag!

KRAM

P