tisdag 8 mars 2011

IDAG HAR DET VARIT....

.
.

Ett gäng med smarriga gräddbullar, färska ljuvliga snittblommor och en gräddig skatt!

.

God Kväll mina söta bloggisar!
Åh vilken seeen uppdatering det blev idag! Har varit busy hela dagen och vissa dagar, ni vet, swosch, så försvinner de ju bara! Upp i rök liksom!:) Men vi har i alla fall hunnit äta semlor här hemma, eftersom det faktiskt har varit den stora semeldagen idag!

Fast vi höll faktiskt på att bli utan dessa godsaker. Trulle och jag promenerade ner på staden i eftermiddags för att köpa oss några riktigt smaskiga semlor. Två kondis hann vi med innan vi hittade ett där de inte var slut! Sen bestämde jag att vi bara var tvugna att köpa lite färska snittisar också, av den rara farbrorn på torget, innan vi var tvungna att skynda oss hem! När jag då står där med famnen full av vackra vågiga tulpaner och ranunkler så hör jag ett smack i backen! Det var Trulle som av misstag hade tappat alla våra goda semlor upp och ner i sörjan... Det var alltså bara att trippa tillbaka till kondiset och köpa ett lass till!:)Mmmums! Idag har Flisan på sig en body från ett märke som jag nyss upptäckt, Kis Ink.häftiga amerikanska barnkläder. Flisan vill ju klä sig lite mer "vuxet och tufft" och Kids Ink:s plagg är super när tjejerna kommer i den åldern! Både söta och salta = både mor och dotter är nöjda;) (Finns hos Babyshop! Flisan har fått några fler coola Kids Ink-toppar som jag lovar ni ska få se, de är superfina!) Vita fatet med semlor kommer från Mateus.


Hur är det mer er bloggisar, har ni fått er lilla goda och tokonyttiga semla idag eller kanske har ni tom fått flera???:)


Nu - bada liten gräddsur två-åringtime!:)


KRAM


:

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen semla för min del : ) Kör GI och är målmedveten.

Fina bilder, älskar ranunkel!

Hemma hos Katta sa...

Vilka härliga bilder! Kan inte låta bli att tänka på Ture Sventons semmelteknik när jag ser den översta bilden på Flisan! =)

Njut av kvällen!

Kraam kraam

Camilla sa...

...tog en halv semla...trots LCHF. Tyckte jag var värd det efter veckor med sträng diet utan socker och kolhydrater.
Tack för en härlig blogg!

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Neeej inga bilder på semlor tack!! *haha*
jag är tok besviken, för i Norge slutade dom sälja semlor i lördags eftersom dom hade fastelavens i söndags (Norges semel dag)
Så jag fick ingen idag :( Buhuuuu

Hoppas ni njöt era från mig också ;)

Njut Kvällen

mammaxtre sa...

En semla räckte gott och väl :-)

Ha det gott

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Proppmätt efter att ha ätit en semla och en bit tårta. Puh!! Nu blir det banne mig sallad framöver. ;)

Fru N och villa Någorlunda sa...

Vi har också frossat idag! Så gott för stora och små :)

D I N À R A' s sa...

Inga semlor för min del. Haha. Har 6 stycken i kylen som vänner kom förbi
Med i veckan och ingen av oss rör de. Brödet är
Iofs gott. Tycker att de är vackrare att titta på ;)

Mammasegen.com sa...

näe....blev inga här heller pga att vi bor i england och jag har inte hunnit baka....suck..har ju i allafall blivit lovad att kondidoriet hos mamma i sverige ska baka när vi kommer till påsk! Jippieeee!!!!

Fridatjejen sa...

Åh, fatet är så himla, himla fint! Är det i Mateus färg sand eller vitt? Tänkte nämligen beställa ett imorgon och ditt såg ju så himla fint ut så jag vill ha samma färg! :)

Kram.