söndag 13 mars 2011

LOVELY LOVELY FÖR KROPP & KNOPP

.

.
Bea och jag tidigare idag utanför vår villa i Småstaden! Massa med slask och is men såå skönt att snön äntligen smälter. Bea var så rolig, hon skulle absolut ha hjämlen på hela tiden, fast vi inte alls skulle åka pulka:) (Hennes overall och mössa kommer från bästa märket när det gäller sådant nämligen Reima. Min jacka är en ChillN och silkesscarfen kommer från Ester Elenora, jeans Acne och Hunters på fötterna (som var så glossiga och fina i höstas men som nu blivit alldeles helmatta!:()



Godkväll vänner!

.

Nu kör vi söndagsmys jag och H här hemma!:) Vi ligger i soffan framför tv:n och H tittar på sporten och som tack för att jag tittar med (jag är totalt ointresserad av handboll som verkar vara den bollsprten som gäller just nu) får jag lite massage samtidigt = bra deal!:)

Efter min lilla egostund tidigare idag så känner jag mig så mjuk och len och dessutom doftar jag mums!:) Märker ju mer och mer hur otroligt viktigt det är med bra produkter till huden! Närmar man sig fyrtio, som jag faktiskt gör, så är det jätteviktigt att ta hand om huden. Dvs dricka vatten, vara noga med rengöring (som jag är superslarvig med) peela och smörja smörja och smörja!



 Detta är mitt senaste hudvårdsinköp nämligen ett gäng sköna produkter från Clarins. Jag brukar nästan alltid köra med Dermalogicas hudvård, som också är toppen, men ibland känns det som att huden behöver "byta lite" eller hur!? Clarins passar min ganska känsliga hud och känns också lite lyxigt. Dessutom är deras slimmande kroppskräm absolut bäst för den funkar faktiskt! (Har använt den från och till i flera år nu) Från vänster: fuktserum att ha under dag/nattkrämen, ögonkräm, mask (superskön), peeling, kroppslotion + body lift. Alla produkter har jag köpt hos netbutiken Visage Online (där jag tidigare även klickat hem Dermalogica)


Snart blir det i alla fall Solsidan istället för handboll, för det programmet får man ju bara inte missa! Efter det blir det sen riktigt bra krimtv nämligen Stig Larssonfilmen Män som hatar kvinnor på 1:an!



Önskar er alla en mysig söndagskväll!



KRAM



39 kommentarer:

Anonym sa...

Har spännena på dina hunters gått sönder då stropparna sticker rakt ut? Mitt ena har nämligen gått sönder och jag funderar på att reklamera..
Trevlig kväll önskar Cattis

Att vara någons fru sa...

Hej fina du! Vilka härliga bilder! Jag har också snöat in lite på Clarins, funkar särskilt bra på känslig hud tycker jag. Ha världens mysigaste söndagskväll.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Då vill jag passa på att önska en trevlig kväll tillbaka!!!

Må gott och mys på!


Maliin

Anonym sa...

Hej P!

Vill bara säga att gatunamnet syns på den där lilla skylten bakom dig. Bara så du är medveten om det!

KRAM M - http://somelittlethings.blogg.se

Anonym sa...

Hej!
Det finns ett siliconspray att köpa till hunter stövlarna då blir dom fina och glansiga igen.
Hälsningar från Finland!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Go kväll och tack för tipset på hudvårdsprodukterna. :)) Ja, nog känner man att det blir viktigare o viktigare med att ha bra produkter och smörja in sig mycket när man närmare sig 40. :)) Jag har använt Clinique men tror som dig att det är bra att varva med olika produkter och funderade just på vad jag skulle köpa härnäst. :)) Kanske ska pröva ditt tips. Ha det gott. :)

Anonym sa...

Solsidan har startet opp i Norge også nå, på norsk TV2 hver Lørdag, sikkert fra början så vi er vel tidlig i serien (men den er jätterolig!)
Jeg benytter også dyre hudpleieprodukter, og har gjort det helt siden jeg begynte å tjene egne penger (huden er viktig)...:-)

Åsa sa...

Tack för en underbart inspirerande och snygg blogg! Håller verkligen med dig om Clarins produkter, de är superbra.
Trevlig kväll Å

Anonym sa...

Min lilla flicka har likadan mössa, super
söt:-) Har också använt clarins ett tag och de har jätte fina produkter. Det är helt rätt att man behöver byta ibland, så nu har jag testat Shiseido och är riktig nöjd! Kram V

Karin - AlicesMamma sa...

Tack för bra hudvårdstips! Jag börjar närma mig 30 och borde förmodligen också fundera på att ta hand om fejjan lite bättre men kommer mig aldrig för...

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Anonym sa...

Prövat att använda Boot buffer till dina Hunter-stövlar?

Anonym sa...

Tack för bra tips,kände inte till visage oline,super bra priser.Har handlat på eleven förut men nu beställde jag här och fick lite pengar över.Tack för alla supertips du lämnar och positiv energi.Ha en bra kväll
Malin

Anonym sa...

Hei, Når det gjelder hunter støvelene som har blitt matte så fikk jeg en gang et tips om at man skulle putte støvlene i stekeovnen faktsik. Da skal de få igjen glansen. Jeg har ikke prøvd det selv da jeg ikke har hunter, men damen som anbefalte det hadde selv gjort det. DU får google litt og se hvilken grad ovnen skal stå på isåfall:-)
Herlig blogg forresten!

Tina sa...

Har også brugt Clarins i nogle år - super produkter!
Har i de seneste år brugt Beauty Pacifique / dansk firma - Helt fantastisk hudpleje, som bl.a har været i de danske nyheder og blevet anbefalet af dansk læge :-)

Anonym sa...

Hej! Har inget att göra med dagens inlägg men när jag kom längst ner på detta, upptäckte jag lampan i taket i ditt vardagsrum från ditt tidigare inlägg. Undrar var man kan tänkas få tag på en sådan?
Ha en god kväll.
Susanne

BelovedbyLinda sa...

Använder också Clarins, kanon!! Vad fräsch du blev :))

Ha det bäst!

Kram Linda

Anonym sa...

Jag vill bara säga att alla dessa produkter som ni köper och betalar tusentalskronor för är samma kräm som grundsubstans.Alla ni vackra unga snygga folks, tror ni verkligen på alla dessa skönhettips ni får i alla reklamblad och bloggar.Köp inte dessa dyra preparat det finns så mycket bra saker på tex. apoteket.jag är lite över 50+ och blir lika förvånad varje gång jag ser att ni går på detta.Ni unga snygga smarta kvinnor...Hur tänker ni??????????????????

mammaxtre sa...

Dottern din är smart som använder hjälm. Det är riktigt halt ute :-)

Ett par Hunter stövlar står min min vill ha lista. Ska kika i London, kanske har de bättre priser där. Snygga är de :-)

Ha en fin måndag

Unknown sa...

Ett tips på produkter som du kan testa nästa gång, Exuviance! Riktigt bra grejer, och lite mer prisvärt =), kanske inte du bryr dig så mycket om, men ändå.
Gillar oxå Clarins grejer, Dermalogica hade jag mycket förr, då det fortfarande var överkomliga priser. Nu är det klart överpriser på deras produkter, priserna steg i takt med populäriteten, med hästlängder och därmed känns det väldigt oseriöst.
Fin hon är din dotter, jätte söt!

Ha en fin dag,
kram Catta

Mia sa...

Undrar över arbetslamporna i silver som du du har i fönstret i tv rummet ?? Är dom från Ikea jättefina vill ha likadana !! Tacksam för svar Ha en trevlig måndag

LOPPISLIV sa...

Hej hopp! Skönt när snön försvinner...ett steg närmare våren :-) Clarins produkter har jag bara några få av, tack för tipset!! Jag gillar Clinigues produkter, men även apotekets krämer tycker jag är toppen, prisvärda dessutom. Berätta gärna om du får upp glansen på dina stövlar igen. Kram P

Sara sa...

Jag använde både clarins, cliniques, dermalogicas produkter förr, men sedan prövade jag Clerasil och jag har aldrig gått tillbaka! Hade inte höga förväntningar men de var verkligen super! Billiga är produkterna dessutom och jag älskar dem! Är 14 år med en känslig hy och får lätt en finne men för mig har de iaf fungerat väldigt bra! Älskar din blogg, Philia! :)

Anonym sa...

Måste bara få ge dig komplimanger! Du är så FANTASTISKT FRÄSCH och SNYGG!! Det riktigt strålar och lyser om Dig!! Är helt övertygad om att Du är en underbar tjej och supermamma:-)

Fortsätt att dela med dig av din positivitet och energi! Njuter så av att läsa och inspieras av din blogg!

Ha en strålande vecka!

Stor kram Anna.S i Uppsala

Anonym sa...

Njuter av att läsa och inspieras av din blogg!
undrar vad du har för ram till dina vackra hagendornhagen tavlor??
Har beställt 2st men har inte hittat nån passande snygg ram.
Tack på förhand
Ha en bra dag:-))

Anonym sa...

Instämmer med föregående skrivare undrar istället vad du har för storlek på dina vackra fjärilstavlor ? tänkt beställa
Ha en bra dag :-))

Anonym sa...

Clinique, Clarins, Nivea L´oreal, Vichy, alla innehåller mineraloljor, vissa även parabener etc. De flesta krämer på marknaden som säljs i affärer eller apotek innehåller tyvärr ganska mycket sånt.
Här finns ett test på hudkräm från några märken, bl.a. Clarins (dock för män)även ett test på hudkräm längre ner. URK säger jag bara!
http://www.simplypure.se/pages.php?page=tests&SESSID=c678145cf38952e1f4c93bbf8a111fad


TACK för en trevlig blogg däremot! =)

Anonym sa...

Tack! För att din blogg gör mig så glad!
// V

Anonym sa...

Hej!
Jag såg att fler än jag undrar över lampan du har i taket. Var hittar man en sådan, så snygg!!!
Kram Anna i Lund

Anonym sa...

Oops! Julbelysnigen kvar! Eller är det grannen kanske...

Anonym sa...

Smörj in stövlarna med matolja :-) Kanon!!!

// Ell

Anonym sa...

Anonym 11:12: Visst finns det mycket tveksamt i flertalet produkter! Dock bör man inte tro att allt "naturligt" är det "bästa" och säkert. Trist att se att den sajten säljer tandkräm utan fluor. Jag har sett både på barn och vuxna vad detta har skadat deras tänder. De blir inte lika motståndskraftiga och karies drabbar de betydligt lättare. Däremot kan vissa örter m.m. vara mycket positivt när det gäller tandköttsinflammation.

Du ser alltid fräsch ut Petra! Tack för din fina blogg!

Anonym sa...

Om man vill pröva ett annat "lyxigt" märke som inte innehåller några onaturliga ämnen, kan jag tipsa om märket NUXE, som har riktigt bra produkter...Rekommenderas !

Anonym sa...

Hej P!
Hur går det med träningen undrar jag?
Kram Annsofie

Anonym sa...

Finns en jättebra sida från England med både hud och hårvård. Har alla bra märken Redken,Tigi,Kerastase,Clarin,Dermalogica,Decleor,md,id mm mmm.Riktigt bra priser.Ofta 20% dessutom.Har skickat efter mååånga gånger o funkar perfekt! www.lookfantastic.com
Kram
Christina

Anonym sa...

Anonym 17:52. Förespråkade inte alls sajten i övrigt. Bara testet på produkterna. Tandkräm utan flour gillar jag INTE, men tandkräm utan onödiga tillsatser MED flour finns det faktiskt bra att hitta. Som sagt, var och en gör sina egna val men folk i allmänhet är ganska "förblindade" av reklam etc. och har ofta inte stor koll på vad de använder på sig. Fast vi börjar "vakna till liv" lite och ifrågasätta mer och mer vilket jag tycker är bra.

Anonym sa...

Anonym 10:26; håller med dig helt! Menade inget illa. Det blir så fel i text ibland...

Anonym sa...

Anonym 12.02 HAHAHA ja verkligen, och jag menade heller inget illa....fniss =)

Anonym sa...

Dear Philia,

such a tasteful blog, it is a pleasure to follow. You are so beautiful and elegant and I share your love for Hunter rain boots!

Best regards, Philipp

Daniel sa...

nice article..thanks for the post..