måndag 7 mars 2011

MMMMUMS

.
.


Det är något så fantastiskt sött och härligt över dessa små bakverk som kallas Macarons eller hur? Man blir ju nästan lika glad över att både titta på dem som att smaska i sig dem:)
Välkommen nya vecka!
Ojojoj vilken liten dunderförkyld tjej jag har här hemma idag! Nästan 40 grader har min lilla Beabus just nu och hon är så matt:( (Hon var vaken nästan hela natten inatt, och ville ligga nära och titta på filmer. Så nu är hon jättetrött, stackars liten skatt.).

Visar dock lite upp-piggande smaskiga bilder från helgens inköp på det superfina konditoriet XOKO i Vasastaden i Stockholm idag!(Kondiset ligger nästan utanför lillebror och hans söta sambos port, så om ni besöker det så kanske ni ramlar på dem:) Detta får bli mitt lilla tips idag till er som är sugna på ljuvliga exklusiva bakverk eller grova härliga limpor och befinner er i närheten av Rörstrandsgatan 15 i Stockholm!
Mmmmmmm - ljuvliga choklad och bärmacarons.


Nu ska jag ta och plocka fram Piggelin till liten sjukling här. Är man så pass krasslig som hon är idag är det no limit på glassarna! Vi ses senare alla!KRAM


.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, glass er best når barna er syke;-)

Linda sa...

Vilka gooodaaa!! Nu blev jag ju såå sugen på att äta dessa underbara kakor!

Stackars lilla Bea :( Hoppas hon kryar på sig snart!

Ha en mysig dag!

Kram Linda

Anonym sa...

Ursäkta men nu har väl http://mittvitahus.blogspot.com/2011/03/tavling-vinn-en-valfri-ester-elenora.html

gått lite väl långt eller???

Nån måtta får det väl vara även bland bloggar när det plagiering???

Jättepinsamt!!!

/Elin sa...

Hej!

Javisst är macaronsen underbara. Fina att titta på och himmelskt goda! Jag har bakat dem själv en gång, men tyckte att de blev små. Så, hur stora är de du köpte med hem på ett ungefär i diameter? Tack för en underbar blogg. Hoppas lilla bea kryar på sig. kram!

Signerat Karin sa...

Gott med macarons och så är de så fina att se på oxå.

Hos oss blir det också glass idag, har en liten tjej med vattkoppor hemma.

Anonym sa...

Anonym, det är flera bloggare som har utlottning av Ester Elonora samtidigt från samma ställe. Det är knappast ett plagiat utan det är (nog) leverantören som har en smart idé att ha bloggarna som sin marknadsföringskanal, vilket jag personligen inte har något emot. Jag tror inte Philia har något emot det, eller hur?
Och den andra bloggen är INTE ett plagiat, hur ska man kunna veta vem som "plagierar" vem egentligen i bloggvärlden när det gäller inspiration, egna bilder osv. den diskussionen börjar bli tröttsam. Kram Milla

AnnaF sa...

SOCKER! *gah* ;)
Stackars lilla Bus..

Anonym sa...

Själv så handlade jag en laddning underbara macaroner på Mälarchoclaterie i helgen. Fantastiskt goda och vackra att titta på.
Hälsningar Cattis

Anonym sa...

Nu blir jag upprörd på anonym som skrev att Mittvitahus har plagierat Ester Eleonora tävlingen.
För det första så "hintade" MVH om att en överraskning skulle komma, alltså en tävling!
För det andra så är det säkert så att leverantören vill marknadsföra sina produkter och låter då bloggare ha tävling. Sluta klanka ned på MVH blogg. Både MVH och HOP är så fina och underbara bloggare som visar oss sina vackra hem. Till sist hoppas jag att ni fortsätter ge oss denna underbara inspiration!
Hoppas liten Bea krya på sig snart!
Kram Malin

Anonym sa...

Det är faktiskt inte bara det att bloggen Mitt vita hus lottar ut en Ester Elenorasjal som är exakt lika utan även:

typsnittet
textinnehållet
språket
markeringen av ord
rubriken
loggan
uppställningen
fotot
redigeringen
sjalen

och

Ester Elenoratävlingen!!!

signerat 71 sa...

Stackars lilla Bea. Själv tycker jag det är så läskigt när barnen blir så febriga och helt matta - är så jobbigt att se de stackars små.

Macarones är så goda. Svårt att sluta vid en... Min favis är de som har lite citron/lime smak. Tror jag gillar den eftersom det blir en fräsch kombination tillsammans med allt det söta.
Mums mums!!!

Krya på lilla söta Bea!
Kram J

Anonym sa...

Förstår inte alls vad en del har emot Mitt Vita Hus-bloggen. Tycker inte alls den är särskillt lik denna som ni försöker få det till...
Många bloggar har väl lika smak när det gäller inredningen, så det är väl klart att det kan påminna om varann ibland men så är det ju med andra bloggar också.

Johanna

Anonym sa...

Bor din bror på "min" gata?? Kul!
Då kanske man ramlar på dig någon dag!;)

Kram på dig min sköna och hoppas söta Bea kryar på sig snart!
Helén

Anonym sa...

Tittar man på datumet som MvH skrev att det skulle dyka upp något som hade med hennes bild att göra så är det INNAN HoP skrev om sin tävling.
Lägg av att klanka ned på MvH och HoP!! Alla inspireras vi och kopierar varandra i bloggvärlden. Vem som är först är bara larvigt, det är väl ingen tävling??
Jag gillar både House of Philia och Mitt vita Hus och vet att det är flera med mig.
Hoppas Bea kryar på sig och blir frisk snart.

Kram Fia

Anonym sa...

Först vill jag bara säga att jag tycker att det är så spännande att läsa din blogg. För det första för att du alltid uppdaterar den så ofta, för det adnra för att ditt liv skiljer sig så mycket från mitt. Du ger mig inspiration och glädje genom din blogg.

Sedan vill jag bara kommentera till alla er som klagar hit och dit. Om du är missnöjd med en blogg, läs den inte. Låt oss som tycker om bloggen läsa den i lugn, ro och lycka. Att läsa en blogg är valfritt. Jag förstår att Ett hus i vitt fått en hel del klagomål, men läs den då inte. Jag tycker att den är underbar. Dessutom läser man då och då kommenterar som ifrågasätter "Philias" liv. Hon har skapat sig möjligheten att leva på ett sätt som jag inte har skapat för mig. Hon kan köpa kläder som jag drömmer om, hon verkar ha mycket familjeliv, vilket jag inte har råd till, men, jag är lycklig ändå. Att få läsa Philias blogg ger en lite drömmar i verkligheten sedan är det upp till var och en att skapa det liv som man vill ha. Så, om ni istället inspireras av Philias lycka istället för att klanka ner på hennes liv, så mår ni alla säkert mycket bättre.

FruSofie sa...

Krya på lilla söta Bea och hoppas att ni har en mysig dag trots sjukdom.

kakorna ser ljuvliga ut!

Kram

Anonym sa...

Älskar din blogg och följer den dagligen (oftast flera gånger)! Förstår att den både inbringar lite att leva på numera samt skapar sysselsättnig ordentligt. Bloggande tar tid, och är ett jobb om man lyckas och vill. Funderar själv på att starta en och få ge utlopp för min kreativitet. Fortf lite rädd för offentligheten dock... Undrar också om man får länka till och ladda ned katalogbilder hur som helst typ Odd Molly, Black Balloon etc el vilka regler gäller?? Hur lär jag mig redigera min sida som jag vill, vrida text, lägga till små roliga figurer etc? I blogspot finns ju nästan inga redigeringsmöjligheter som std.

Krya på lilla Bea så har hon snart spring i benen igen!

(Plagiat...?! Larvigt)

GO PHILIA!