onsdag 23 mars 2011

NYBÄDDAT

.
.


Kommer ni ihåg att jag försökte fota min nybäddade säng häromdan och det gick "så där" minst sagt hihi. Men nu strålade vårsolen åter, skatterna tittade på film, sängen var bäddad och kameran var laddad så jag "fångade ögonblicket" klick klick!:)  De härliga krispiga påslakanen + örngotten (Aqua Grå med sydda veck) och den vita sängkappan (som jag köpte förra året) kommer från det fina svenska märket Mille Notti.



Bonjour Onsdag!



Just nu sitter vi i köket här hemma och myser, jag och mina små skatter. De pärlar och målar och jag bloggar (så klart:) Bea är förkyld (igen - suck) och Trulle och Flisan har studiedag, så denna morgon har vi tagit i slowmotion verkligen. Jätteskönt att slippa morgonstressa iväg skolan.

Annars så går tvättmaskinen just nu på högvarv och det doftar nytvättat i hela huset. Finns det någon godare doft än ex Via???:) Älskar doften av ren tvätt - det är den absolut bästa. (och spotify spelar jag just nu - klassisk pianomusik faktiskt. Chopin is the man:)






På min sida sängen just nu - sötaste pärlhyacinter från torget. Älskar den doften också och färgen. Helt enkelt ljuvliga!




Nu är sovrummet precis som jag vill ha det:) Klassiskt vs modernt, ljust, vitt och lite svart. Tapeten är från Manolo Canovas, lampor Bestlite, säng + sängbord Allinwood, vitt överkast PB home, grå filt Tine K och sänkappa + lakan i bomull från underbara Mille Notti.



Ett par fönster står på glänt, jag vädrar och det är våååår girls!!! Kan ni fatta det? Hela långa vintern ligger glömd bakom oss och nu blir det bara varmare och ljusare för varje dag som går, huuuurrey!:)


Jag hoppas att solen skiner på dig också idag och att du får en härlig onsdag fina du!



KRAM


P



.

43 kommentarer:

Marina sa...

Så fint og hyggeligt. Perlehyasinter er dejlige, blå og poetiske.

signerat 71 sa...

Snyggt och stilrent!!!
Det andas vår i i hela bloggvärlden - hopp - längtan - energi. Helt underbart.
Kram Jenny

oddbrownbird sa...

Sovrumsinspiration, precis vad jag behövde!

Stina sa...

Väldigt snyggt!:-)
Stina

Anonym sa...

Vackert som alltid. Men hur är det - manglar du på riktigt!? Ser i alla fall ljuvligt ut! Man vill direkt krypa ner om det inte vore för att våren är här! Solen skiner och alla snödroppar och krokus lyser i kapp här i Skåne. Ha det bra idag - Marie från Skåne

Livet hos Linda sa...

Åå så fint du har det i sovrummet. Älskar verkligen din tapet, super snygg!! Här i Värmland lyser solen också :-) en underbar dag önskar jag er. Kram ps du tar så otroligt fina bilder.

Anonym sa...

Nyyyydelige bilder!! Du er så himla dyktig!!!
Kleeeeeem.

Anonym sa...

Vilken underbar energi du har....och ger!!!!
Njut av din dag!
Kram Cina

Anonym sa...

Vilken underbar energi du har....och ger!!!!
Njut av din dag!
Kram Cina

Anonym sa...

*Hihi*, här hos mig är det tyvärr inga vårkänslor, ca 2 dm blötsnö och storm :)) Men så går det när man bosätter sig i fjällen :))
Fick fin lunchmotion iallafall när jag skottade mig fram till brevlådan ;)

Härligt att få läsa om lite vårfeeling iallafall på din blogg!
Superfint sovrum !

Kram Kicki i Åre

Tant Åsa sa...

Hej

Min barn var nästan aldrig sjuka när de var små "ta i trä". Vi var ute i ur och skur varje dag, det stärker imunförsvaret och kan verkligen rekommenderas. Snygga lakan du har en fantastisk blogg.

kristina - ingen vanlig dag sa...

Superfint! Och härligt att höra om din sköna dag och vårkänslor. Nu är nog banne mig våren här för att stanna!
/kristina

Anonym sa...

HEY!!! happy spring!!!!! KISSESSS FROM ARGENTINA!!!! ANDREA

Anonym sa...

Hej, supersnyggt sovrum, verkligen! Nu är det vår och det känns underbart! Tack för inspirationen du ger mig varje dag :) Kram från Mia i Stockholm

123 sa...

Vakkert:-) Ja endelig er det vår! Og snart sommer også!!

Två Trappor sa...

Såå vackert och fräscht!! Mmm, det blir nog att köpa en liten söt pärlhyacint till sängbordet å det snaraste. Den lilla lyxen kan även jag ha råd med. :)
Vårkram,
Madeleine

Anonym sa...

hej!

Fräscht med nybäddad säng! Fina sängkläder. Tycker dock att man ser tapeten mest och det andra kommer inte till sin rätt riktigt,enligt min smak. Lite hysteriskt för mig.

Åsa sa...

Supersnyggt i ditt sovrum. Nu blev jag allt bra sugen på att piffa lite i mitt eget. Hoppas din dag fortsatt lika lugnt och skönt som den börjat. Hälsningar Å

Anonym sa...

Snyggt! Men vilka priser på sängkläder både på dessa och Beach house Vem har råd??

Mrs G-mamma i England.. sa...

Superfint!!!! Har precis fixat till i vårt sovrum också och det där med att ha fönster på glänt och solen som tittar in (och tvätten hänger ute!!!) är ju bara UNDERBART!!!!♥♥♥

Anonym sa...

VACKERT & PERFEKT!

Anonym sa...

Till Anonym som undrar vem som har råd.

Jag har råd, bland många andra. Skulle ingen ha råd skulle ju dessa märken inte överleva.

En ganska korkad kommentar, tycker du inte?

/Maja

Anonym sa...

Gillar inte tapeten. Får migrän när jag ser den. För rörig. Inte min smak.

Madde - Dagarna.nu sa...

Så snyggt ni har det i sovrummet!

Vem är jag.. sa...

Hej!

Den klicken satte rätt, du är verkligen duktig på att fotografera, jag tycker att det är jätte svårt at fota rum... tycker att jag får så gula bilder och jag vet ljuset... men redigerar du bilderna något, får jag vara så besvärlig att fråga vad du har för kamera och för objektiv?

kram Lisa

Fru N och villa Någorlunda sa...

Oj så fint! Älskar tapeten. Håller med dig om att pärlhyacinter är underbara. Försöker förgäves få dem att sprida sig i min gräsmatta, men de vill liksom inte. Det blir att köpa dem på torget ;)

Anna sa...

Härliga lakan, ser verkligen ut att vara krispiga. Är det bomull eller linne?

Inredningsfrun sa...

Så härligt det ser ut! Kanonläcker bäddning!

Å jag håller med dig, inte mycket slår doften av nybäddat!

En härlig onsdagskväll önskar jag dig!!

// Inredningsfrun

Elin sa...

Åh, kan inte titta på bilder från ert sovrum utan att bli sugen på att tapetsera om. Tror jag måste påbörja en övertalning :)

Anna-Panna sa...

Där är den ju!! Nybäddad o fräsh! Ert sovrum ser ut som värsta mysiga hotelrummet. En annan skulle ju oxå byta rent häromdan..hrmmm....hann inte, blev för trött. Men ikväll så!!

Läste din kommentar - på min kommentar tidigare här. Åh söta du, jag blev jätteglad av den. Tycker jag är lite dålig på att kommentera här, även fast jag kikar in varje dag. Så jag blev varm i hjärtat av att du gillar mina kommentarer o "minns mig" här :)

Detta är verkligen en riktig feelgood blogg. Du lyckas verkligen!! Även om jag inte kan unna mig saker i din prisklass så älskar jag att se din inredning ändå! Och Gotlands huset - I LÖV IT! Ska dit i sommar med familjen o en annan familj. Vad ska jag INTE missa???? :)

Kram.

Borta bra men hemma bäst sa...

Åh, härlig inspiration som vanligt. Vad skönt att få slippa morgonstressen. Håller med om att nytvättat luktar fantastiskt och ännu bättre är det om den fått torka ute i friska luften... Jag har följt din blogg ett tag nu och vill bara säga att jag verkligen gillar feelgoodstämningen du har här inne på din blogg.

hemma hos tod & lou-sanna sa...

Nybäddat är bäst!
Barnen har fått Beach house lakan i kväll å jag vill krypa ned där jag me:-)
Snyggt med den grå kanten, helt i min smak här hemma!

Ha en bra kväll.

"hemma hos tod & lou"

sanna

Gamla skolan-Jennie sa...

Åh lika fina bilder som vanligt! Jag gillar allt som du har i ditt hem! Lite roligt är att det troligtvis är min sambo som gjort sängborden! Han är möbelsnickare och gör bland annat Allinwoods möbler. Jag är sugen på nya sängbord så kanske får jag be lite snällt om nya:)
Vill också tacka för din positiva blogg, du gör mig glad!
Kram Jennie

mammaxtre sa...

Vilket sovrum, så fint! Vilken god smak.

Anna sa...

Maja: jag tror att kommentaren var menad som en retorisk fråga, du behöver ju inte vara otrevlig och kalla folk korkade bara för att du tycker annorlunda? Det är roligare att läsa konstruktiv feed-back om man nu måste tycka till.
//Anna

BelovedbyLinda sa...

Åhhh vad fint!! :)) Älskar lamporna, tapeten ja allt!!!!!!!

Ha en fin kväll!

Kram Linda

Line fra huset på landet sa...

Lekkert nyredd;) så fiint med svart/hvitt. Men jeg tror kanskje jeg kan slå den duften som du mener er best altså;).. har du prøvd Durance sine vaskeprodukter?! Vel.. jeg innrømmer at jeg kjøpte flaskene baare fordi de er så lekre. Men så lukter de så himla godt også! Jeg har i vanlig vaskemiddel, men også så en "dash" med lavendel-vaskemiddel som gjør at det lukter himmelsk i rommet en god stund etterpå:) verdt et forsøk;)
Usj. Stakkars lille Bea. Men det er jo tiden. Kjenner godt til det..med en tre-åring som kommer hjem våt hver eneste dag fra barnehagen nå om dagen! Nå smelter jo snøen i rekordfart..heldigvis.. men blir det jo også myyye vann.. og det elsker jo de små go`ingene våre:))

Nyt uken ;)
Klemmer fra Line

Anonym sa...

Anna: Jag förstod mycket väl att det var en retorisk fråga, en korkad sådan. Därmed inte sagt att personen som lämnade kommentaren är korkad. Två helt olika saker.

/Maja

SpdZ sa...

Your bedroom looks lovely, so fresh, so clean!

Anonym sa...

Superfräscht! & lamporna...gaaaah de är så snygga.
/Johanna

Anonym sa...

Utrolig lekkert sengetøy! Nå fikk jeg lyst til å kaste ut det meste jeg har og kjøpe nytt.... Men det får vel bli med tanken :) Her vaskes det hus idag, selvom jeg gjerne skulle vært ute i solen istedet. Men snart er det ferdigvasket og luftet i hele huset, så ikveld legger vi oss i rent sengtøy vi også. Ha en herlig dag, og imorgen er det fredag. Yippi!!
SiriH

Unknown sa...

Så mye fint du har her på bloggen din :) Jeg følger deg gjerne videre og kommer snart igjen :)
Fortsatt fin mandag!

Beate :)

Anonym sa...

hej vad är det för modell på sängkappan? Ljust och fräscht! :)


Anna