onsdag 2 mars 2011

PÅ HALLBYRÅN JUST NU

.
.

På min hallbyrå står just nu ett härligt rumsspray med doften Fleur de Coton från Durance (Durances godaste doft som jag aldrig tröttnar på och som finns att klicka hem här). Brevid ligger min hemnyckel med en nytt rejält nyckelhänge från Ceannis. Behövs när man är en riktigt slarver, som jag är, med var man lägger sina nycklar...




Hej eftermiddag!



Tusen tack för alla braiga BUS-tips! Visst är det toppen att det är så många tjejer som är så snälla och delar med sig av sina tips och erfarenheter? Det är ju då man får reda på vad som v e r k l i g e n funkar på riktigt eller hur? Ska nog börja med en ny menykategori typ "Bloggisar tipsar " där alla inlägg med braiga tips finns, vore inte det bra?


Nu ska jag ge mig iväg ner på staden och köpa mig min nya buscreme. Lutar åt att det blir en i geléform från Lancome, den verkar ju riktigt bra!:)




Återigen - tack för tipsen söta ni!



KRAM



19 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Har du testat deras sticks? De man ställer i oljan? Oslagbara när man inte kan ha ljusen tända. Står och sprider väldoft hela dagen :) Själv älskar jag lavendeldofterna från dom.

Kristina - ingen vanlig dag sa...

Kanonbra idé med en egen kategori - med så många läsare som finns här finns ju ett bra underlag för massa nyttiga tips! Bra att du frågar så att vi alla får ta del av det :)
/Kristina

Anonym sa...

Hoppas att du inte blir lika besviken på Lancomes BUS som jag blev, tyckte den luktade väldigt illa och färgen blev inte fin heller. Däremot är ACOS (Apotekets) Brun utan sol (brun tub) helt superbra. Färgen blir så naturligt brun så det går knappt att skilja från vanlig solbränna. Prova den jag lovar att du inte blir besviken.
Mvh
Lena

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Det känns som det är dags att börja "pensla" på sig med lite brunfärg, så man blir lite fräsch! :))

Emma från Kastberga sa...

Haha... en sådan rejäl nyckelring hade jag också behövt!!

VI OCH VÅRT HUS sa...

Hej, ser att du letar BUS creme. Jag använde länge Lancomes gelé (gissar att det är samma som du skriver om här). Bra färg men vidrig lukt. Funkade ett tag sedan blev jag supertorr i hyn så jag fick sluta använda den helt och hållet. Senaste året har jag kört med Id minerals Faux Tan och den är SÅ mycket bättre. Luktar nästan inte alls, blir fin färg och torkar inte ut huden alls. Enda nackdelen är att den fastnar fort på händerna så snabba på att tvätta dem efter användning. Lycka till!
MVH Hanna

purple area sa...

Kul att det kommit så många rumssprej, behövs minsann emellanåt. Speciellt på vintern när man inte vädrar så mycket.

Susanne [Snusans inredningsblogg] sa...

Ja en tipskategori vore ju super. Just produkter som BUS och sådant som verkligen funkar bra är ju jättesvårt att hitta ju.

linda sa...

Hej. det är första gången jag skriver till dig så jag måste ju säga att jag älskar din blogg. Du har bra smak. Jag får många tips av dig. Jag ville bara berätta att Durance tvättmedel och skölj medel är helt ljuvligt. Jag köpte det i en butik i min lilla stad och tvättade sängkläderna i och det doftade lavendel i flera dagar.Helt underbart. Kram L

Life Of An Angel sa...

Vilken bra idé med kategorin! Återkom gärna sen med hur det gick med BUSen du köpte :-) Skulle också behöva en mot min likfejja :-D

mammaxtre sa...

Rumsspray lät spännande, det blev jag nyfiken på.

Ha det gott

Anonym sa...

http://www.hildechristina.com/selvbrunere-de-jeg-synes-duger-og-noen-fa-andre

Nanna sa...

Det där hade varit riktigt bra om du hade kunnat göra! En sådan flik är nog något som blir uppskattat! :)

Anonym sa...

Låter spännande med rumsspray
Sjöström odd Molly tröja är den normal i str vad har du?tänkte beställa en
Tack på förhand

Anonym sa...

Hej, Undrade först vad det var för bus-tips som du fått, men förstod när jag läste om Lancome-gelé längre ner vad det handlade om! Jag använder Lancome Flash Bronzer gel sedan flera år och är supernöjd. Jag läste igenom kommentarerna här ovanför innan jag kom hit till kommentarsrutan och jag förstår verkligen inte de som säger att Lancome-gelén luktar?? Den är ju helt luktfri, vilket var anledningen att jag bytte till den för flera år sedan. Lycka till! Kram Elin

Emma - white avenue sa...

Rumsspray är riktigt fiffigt! Har haft en sådan med doft av nytvättat och det luktar underbart rent och fräscht när man sprayar med den! :) Tack för BUS-tips allihopa! Nu måste jag ge mig iväg och köpa en BUS jag också. Det behövs så här års! ;)

Kramar, Emma

Anonym sa...

Du är min största inspirationskälla just nu P!

Är på väg att flytta inom snar framtid och
drömmer mig bort att få måla/tapetsera i vitt för att sen lägga till någon accent som svart silver och puder. Din blogg ger mig så mycket fina idéer Och jag hoppas att kunna få ett lika rofyllt hem som ditt.

Så sluta ALDRIG med ditt bloggande! Det skänker så mycket glädje värme och vardags(lyx)
Bry dig inte om den svenska avundsjukan!!

Kram
I.

Line fra huset på landet sa...

Jeg er HELT enig P. Jeg bruker disse hele tiden!
Klemmer fra Line

Anonym sa...

Jätte bra ide med en egen kategori "bloggisar tipsar" det är kanon att få olika inspirationstips. Vill också tacka för en mycket skön blogg, gillar massor!!
/Lena