onsdag 30 mars 2011

SOCKERSÖTT

.
.

Varsågoda  - massor med sockersöta tjejrum att njuta av! Men vilket tycker du är finast??? Bilder: House to Home, Boligmagasinet, Sköna Hem och Hus & Hem




Tjingeling!



Sitter just nu och letar lite flickrumsinspiration! Är faktiskt sugen på att göra om i Flisans rum och det finns ju så mycket fint. Men hur ska jag kunna bestämma mig för hur det ska bli??? Några av picsen ovan visar supersöta flickrum men som nog blir lite för gulliga. Lite tuffare vill nog Flisan ha! Det ska vara både sött, lite coolt och fint samtidigt:)


Nu ska jag minsann smyga ut i köket och ta ett stort glas iskall mjölk innan jag kryper ner i sköna sängen för det är ju så gott och så sover man så mycket bättre!!:)




Sussa gott så ses vi imorgon istället!


KRAM




Psst, Imorgon presenterar jag vinnaren av Fatboytävlingen! Du kan vara med och tävla fram till kl 12.00!!!

.


.

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag tycker rummet med "lapptäcke" tapeten är superfin :-)!
Kram

Stina sa...

Jag gillar det översta till höger.:-)
Stina

HOUSE OF SVEA sa...

Åh det är svårt... Flisan är ju i en ålder då man både vill ha lite sött men även tufft. Det var ju snyggt med de olika tapeterna men kanske att man väljer lite tuffare tapeter! =)

Jag gillar även rummet som är på andra raden till vänster, lite orientaliskt. Där blir det både sött, tufft och fint.

Kram Anna

Aratorps Lena sa...

Längst ner till vänster helt klart. /L

evalevabo sa...

Nej gillar INTE socker sött eller rosa, tyll och volanger. Usch. Är mer basic av mig oavsett barnrum eller vuxenrum. Så därför abolut 3:e nerefrån till vänster. Möjligtvis sista bild till vänster och höger bild. Klassiskt fint. Så inget rösch pysch för mig.Eva

Anna / Sand´s Drömmar sa...

Hej, kan du ange varifrån bilderna är tagna så vore jag tacksam. Gillar rummet i vitt med stort A på hyllan.

Anonym sa...

Hej, gillar rummet längst ner till vänster.
Fina färger och det går ju bra att ta in rosa inslag till grått/vitt.

AnnaLena

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Hoppas att du fick sova gott.
Massor av fin inspiration bjöd du på men jag tyckte nog bäst om nr 4 och 7. De lite mer neutrala rummen.
Ha en riktigt bra dag nu
Kram
Helena
ps. tävling hos mig om posters till barnrummet

Anonym sa...

Hoppas du inte väljer svart/vitt iaf. Barn behöver ha färg. Min son hade blivit jätteless på mig om jag inredde hans rum i svart/vitt. Som vi har lite som bas i resten av huset. Hans rum går i olika milda blå toner, och lite rött.

/G

Anonym sa...

Men vem är det som har bestämt att barn behöver och måste ha massa färg? Alla leksaker har grälla färger och det räcker väl med dem?

Anonym sa...

min datter på ellve valde farge selv, en beige tone, som passer godt med hvitt og grått. Hun liker best myke og naturlige farger. Så bryter hun av med farger som turkisblå/lime på små detaljer som puter (kuddar). Hun vet bestemt hva hun vil ha og får velge helt selv;-)

Livet hos Linda sa...

Tack för alla fina flickrums bilder, håller på att planerar två flickrum, ett till en 12åring och det andra till en 1,5 åring. Så helt olika rum ska det bli, men ändå tjejiga. Men det är verkligen kul att få gå loss på rosa och annat sockersöt. =)
Jag tyckte alla rummen var jätte fina och kan faktiskt inte riktig bestämma mig för just ett. Men gillade helt klart sänghimmelssängarna. Måste vara det bästa för en prinsessa =)
Tack för en underbar blogg!!! =)
Kram kram

Barnens Hjältar sa...

Jag gillar det med beige sänghimmel med rosa knytband! Det är lite tufft och sött på samma gång

Anonym sa...

Fina bilder, men jag tycker att alla för lite för söta för min smak. Jag gillar när det är lite tuffare tjejrum, men lite svart, vitt och kanske rött eller starkt cerise. Inte så mycket blommigt.

Ska bli spännande att se vad du hittar på.

Kram Johanna

Anonym sa...

Fina bilder. Jag tycker att du ska köra på samma stil som i Trulles rum fast välja till en färg i kanske rosa eller rött, hon börjar ju bli en stor tjej.

Unknown sa...

Å så fina bilder,men hade jag en tjej så skulle jag välja lapptäcksväggen,både tufft och gulligt..:))Lycka till och ha en bra dag..Kram!!

Anonym sa...

Det översta till höger, jag är svag för enkla men romantiska rum. Och utan gosedjurskollektionen på hyllan så skulle denna typ av rum kunna stylas lite "tufft"? Ja, jag ställer mitt påstående som en fråga, du är mer av en inredningsexpert än vad jag är :)

Sofia

Anonym sa...

I love fina barnrum!!
Men visst är det mycket svårare att hitta/inreda fina pojkrum än flickrum?
(Precis som det är lättare att hitta fina flickkläder, pojkkläder får man leta lite mer efter guldkornen). Tipsa gärna om fina pojkrum med stil, långt från hemska batmantapeter och toy storymattor ;-).

Malin sa...

Vilka fina barnrum! Tycker alla är lika fina :)

Mrs G sa...

Åh jag gillade rummet med lapptäckstapeten!
Finns lite barnrumsinspiration på

http://www.mammasegen.com/inredning

Gillar också när man blandar in lite turkost med vitt och rosa..som i ett av rummen! ska bli spännande att se när det är färdigt! KRAM

Emilia sa...

Någon som vet vart lapptäckstapeten kommer ifrån? Blev helt kär, och skulle vilja sätta upp den i mina tjejers rum. :)

Anonym sa...

Anonym: Det är nog ingen som bestämt att barn ska ha massa färg. Men däremot tycker jag att barnet själv ska få välja, inte mamma! Jag som mamma gillar svart/vitt, men det gör inte mina barn. Därför får de välja färger de själva vill ha! De väljer dock inte "grälla" färger, utan lite mildare tonaer!

Classic Living sa...

Kul att du kikade förbi idag rara P!
alltid kul med finbesök.

Kram
M

Jessicka sa...

Visst är det härligt att inreda tjejrum!! Vi håller på förfullt oxå nu, för nu är det dags för lilla Astrid att flytta in i sitt rum. Såg att du hade så fin sänghimmel i Beas rum, har letat som en tok efter en enkel fin vit.
Må så gott.
Kram

Anonym sa...

Mange lekre rom, men akkurat til Flisan og hennes alder synes jeg det rommet øverst til venstre, eller det med knall rosa lift gardin, sirkler på teppet og himmelseng.
Jeg har vært hermegås, og akkurat i dette øyeblikk har jeg tapetsert til min 4 åring den turkise som flisan har på sitt rom nå! Ble lekkert:) Men det viste jeg jo. he he
LOOOOVE your blog
Heidi

studio karin sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH P jag som älskar moodboards och att göra koncept, nu såg jag en vision för en tuff-sessa som Lovisas rum. Jag gjorde ett moodboard åt dig, hoppas du inte misstycker, på

http://studiokarin.blogspot.com/2011/03/barnrum-at-flicka.html

Stilen skulle räcka ett par år, och kan dressas allt eftersom gullighetsgraden försvinner. Enjoy, hoppas du gillar inlägget :)

stor kram Karin

Herman Grans ♥ sa...

Så fiine bilder! :)
Lekkert :) Hilsen Grete