söndag 27 mars 2011

TÄVLING - VINN EN VIT FATBOY OUTDOOR

.
.




Tjingeling!


 
Denna soliga söndag ställer vi ju om klockan till sommartid och jag har också det stora nöjet att presentera en härlig tävling med sommarfeeling!

 
Vinsten i denna tävling är en Vit Fatboy Buggle Up värde 3499 kr, från netbutiken VIT design. Denna modell är så himla tuff och är resistent både mot sol och vatten.  Underbar att ha på terassen/balkongen eller att ta med till stranden i sommar...

.
Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg där du kort motiverar varför en Fatboy Buggle Up ska bli just din! Du måste också börja prenumerera på VIT designs nyhetsbrev här för att kunna vara med och tävla (När du gjort detta får du även 10% på allt i shopen som en bonus från VIT design) Bästa motivering vinner och jag berättar vem vinnaren är på torsdag den 31:a mars.




Lycka till!





.

274 kommentarer:

1 – 200 av 274   Nyare›   Senaste»
Ulrica sa...

Kul med en tävling en vårig söndag som denna!
Vi har precis ( efter 1 års arbete fram och tillbaka) fått vår balkong inglasad! Men vi har inga möbler ännu. Jag hade gärna satt mig i hörnan, i min vita Fatboy Buggle Up och solat nästippen i den härliga vårsolen som vi väntar på!
Nu håller jag tummarna!
Trevlig söndag Kram

Camilla sa...

Jag vill ge denna till min man, om jag vinner. Eftersom vi inte kommer ha semester tillsammans, för jag själv jobbar hela sommaren utan semester, så vill jag unna honom denna säcken. Där han kan lata sig på vårt trädäck, när han ensamt varit flitig under dagarna och jobbat vidare i vår trädgård för att få den som vi (men mest jag) vill ha den. Sen tror jag att han skulle dela med sej av en bit när jag också kommit hem efter en arbetsdag :)

Jag har registretat mig till nyhetsbrevet också.

Nu håller jag mina tummar :)

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Tänk om man för en gång skull fick vinna något, så jag är gärna med och tävlar än en gång om ett fint pris. :)) Jag skulle softa i denna på vår veranda om kvällarna med en god bok, något gott att dricka och bara njuta av livet och sommaren. På mina semesterdagar skulle jag ta med mig den ner till sjön där vi bor och lapa sol och se ut över det glimrande vattnet. Att bara få vara. :))

Jag har registrat mig till nyhetsbrevet, dock inte med "min lilla stuga" adress då jag inte har någon sådan. Men med min vanliga hotmailadress.

Önskar mig själv stort lycka till! :))
Kram

Unknown sa...

En fin fatboy skulle passa så fint på vårt trädäck som ska bli till nu i sommar. Barnen skulle älska den och kunna ligga där och mysa till sent inpå kvällen.
Hoppas på tur!

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Denna är en riktig DRÖM för en som har ond rygg!! Jag har provat en FAT Boy när jag var som illa värst & jag ville inte resa mig. Den stöttar upp där det behövs i ryggen & jag kunde "modellera" den så jag fick riktig höjd under benen som jag behöver när mitt diskbrock är illa.

Att den sedan är ett riktigt Design mästerstycke som hade gjort sig kanon både ute på vårt smultronställe om sommaren & hemma i vår nya lägenhet vi flyttar in i till hösten, är bara extra PLUS.

Jag som har svårt att sitta framför min mac på vanlig stol & blogga, hade legat i min FAT BOY hela tiden & surfat fina bloggisar ;D

En härlighet för både stora & små som vi kommer slåss om.

Jag prenumererar självklart på nyhetsbrevet från snyggaste Vit Design.

Anonym sa...

WOW, vilken underbart härlig säck! Den skulle passa perfekt på vårat nya däck. Sitta i solen barnen och jag, kan inte komma på något bättre en sommardag. Skulle kännas som vi var i en utomhussvit, när vi myser i en Fatboy Buggle Up som är vit;-)
(är prenumerant på VIT designs nyhetsbrev)
Önskar på turen Kramar Johanna Oskarshamn

Vitfärg och Kompost sa...

Den här underbara fatboy skulle passa toppen på vårt nya soldäck. Jag tänker mig att det skulle vara populär framför allt bland mina två små juveler. Känns tryggt att den klarar både sol och väta, kanske lite glasskladd också...?
Katarina

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Snygg vinst!

Den skulle passa toppen på vårat torp. Förra året byggde vi en stor altan, och på altanen skulle godingen passa perfekt!
Barnen skulle älska den!

Prenumererar på nyhetsbrevet också!

/Caroline

Anonym sa...

Vilken underbar vinst du lottar ut.
Min motivering till varför just jag ska vinna den är att vi har en väldigt stor öppen altan med stenbelagd yta där det har fattats en del möbler för att den ska bli komplett. Denna vita fatboy skulle sitta som en smäck i ena hörnet. Där skulle jag och mina tre sessor sitta på kvällarna och läsa sagor i solnedgången.

Mvh Malin i Knäred

Anonym sa...

Den här tävligen kan jag bara inte missa!

Denna fatboy skulle få "bo" utomhus på balkongen om sommaren och inomhus när det blir lite kallare. Den skulle definitivt bli ett fint inslag såväl ute som inne och den hade blivit väl använd av en som gillar att chilla och blogga på samma gång! Hoppas på massor av tur och att denna fatboy vill "flytta" hem till
mig! ♥

PS! Jag är numera en glad prenumerant på VIT DESIGN´s nyhetsbrev!

Cia i Lund

Charlotte sa...

Jag skulle önska mig denna till min 1-årige son att mysa i på gräset i sommar. Vi bor mitt i stan, utan balkong, men har turen att ha sommarhus i Skåne som vi gärna är i ett par veckor varje år. Det finns solstolar till de vuxna, men ingenting till honom... Så denna skulle vara perfekt att chilla på i skuggan, med en smoothie och lite Max-böcker :)

Det vita dårhuset sa...

Men grrrr Skrev en lång kommentar som jag lyckades radera =(
Gör ett försök till.......=)
Men vet du?! DEN skulle sitta som en smäck hemma hos oss!! Med 6 i familjen blir det lite trång att bara ha en 2-sits och en 3-sits soffa... Men vi har fnulat länge på hur vi ska få till det eftersom golven i rummen har en nivå skillnad blir det svårt att ha en fåtölj eller liknande där. Så den godingen skulle vara en guda gåva för oss då mys kvällarna blir en aningen trångt :-/
Så nu håller hela familjen tummarna på att lotten ska falla på oss =))

Kramar Erika med familj i Gustafs

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag vill självklart vara med i den jättefina tävling!

Jag vill vinna en Fatboy för jag är alldeles rysligt avundsjuk på vår hund Freja som har en egen Fatboy som hon ligger och myser på varje dag. Nu vill jag också ha en alldeles egen Fatboy som jag kan ligga och njuta i på altanen bredvid min soldyrkande vovve.

Har registrerat mig för nyhetsbrev också så nu håller vi både tummar och tassar här hemma.

Kramar från Jeanette i Sundsvall

Anonym sa...

Åh, vilken fin FatBoy och jag som älskar vitt!! Jag och min sambo har precis byggt hus och vi har en stor altan som är helt tom förutom en gammal sliten utegrupp som mina svärföräldrar ville bli av med. Vi har inte riktigt råd att lägga pengar på nya utemöbler för tillfället så denna grymma säck skulle vara fantastisk att få sjunka ner i denna första sommar med hus!!

Hoppas hoppas!

Mvh Josefin Bengtsson

Kari sa...

Min reumatiska kropp ville juble høyt om jeg
skulle være så heldig å vinne.
Både solstoler og solsenger blir for harde om
jeg ligger for lenge, men i en Fatboy vil jeg
kunne slappe av godt ute også.
Tror faktisk jeg vil flytte den inn og
ha den foran fjernsynet på vinteren.

Jeg anmelder meg til nyhetsbrevet.

Ha en flott søndag!

Kari, Halden :-)

Anonym sa...

En fatboy vit och snygg
skulle vara perfekt för min onda rygg

skulle rädda min sommar kan jag lova
där kunde jag lyxigt ligga och sova
Medan min kära skämmer bort mig med gott på grillen
kan jag njuta av rosét och flirta med
(grill)killen

Tack för en inspirerande blogg!
Malin från Enköping

Anne sa...

Men vilken fin vinst! Vill självklart vara med och tävla om en härlig Fatboy! Jag har provat att sitta/ligga i en och det var gudomligt! Tyvärr kommer plånboken aldrig ha råd för att unna mig denna lyx... Drömmen skulle vara att komma hem efter en lång dag på jobbet och sjunka ner med min värkande kropp,i en fluffig Fatboy, placerad i skuggan på min veranda. Ett glas hemmagjord jordgubbssaft, med lite citronmeliss i och en god bok att läsa. Då skulle jag må toppen!
Registrerat mig för nyhetsbrevet hos Vit Design har jag gjort såklart! Nu håller jag tummarna! / Anne

Eva sa...

Oj! Har precis varit och provsuttit en i ett möbelvaruhus på Österlen. Mina småkillar njöt för fullt! Skulle vara kul att vinna en till vårt nya trädäck på 65 kvm som vi aldrig hann inviga i fjol.Tänkte inreda i vitt, svart och grått och det skulle bli sååååå fint med en vit fatboy där ute. Jag håller tummar och tår!!! Har anmält mig för nyhetsbrevet på vit design. Ha en fortsatt trevlig och vårig söndag!!!
Från Eva i Ystad

Anonym sa...

Å vill ha,
ligga i den & äta chokla´

Vila kroppen
& läsa en bok som är bra för knoppen!
****************************************
Har registrerat mig till nyhetsbrevet & håller alla tummar o tår.
Tack för en fantastisk blogg!!

Alexandra

Anonym sa...

Åhhhhhhh, vad den skulle matcha min nya bikini!!!

Jenny

AnnaLena sa...

Hej finaste bloggerskan!
Har hela helgen slitit ute i obefintliga skånska våren med att gräva upp 30 meter bokhäck--- pga att kaninerna haft ihjäl varenda planta i vinter. Ger mig dock inte, kriget ska vinnas och nya plantor beställda. Men att sjunka ner i en Fatboy med en kaffe på altanen och njuta av nya pigga växter känns som en dröm just nu! Och den hade matchat mina olivträd alldeles utmärkt! Kram!

Linda sa...

Nu när babyn börjar växa i lilla magen, så en skön stund i denna hade varit toppen i sommar.


Linda

nina sa...

Hoppas på tur i utlottning av Fatboy.Läsre din blogg varje dag.

Anonym sa...

Jag vill verkligen vinna en Fatboy!
Therese

Sandra sa...

Sitter just nu på en hård pinnstol med magen i vädret medans min man sliter och flyttar alla våra möbler till vårat första hus!
Hade varit underbart att få placera en fatboy under vårat stora äppelträd i sommar.
Perfekt för mig att sitta och amma kommande nr 2 med, eller för mannen att kopppla av med en öl i kvällssolen och absolut för blivande storebror att sitta och äta glass i då den går att torka av!

Caroline sa...

Vår tomt är just nu helt upp och ner vänd pga bygge och nyanläggning utav trädgård. Så kommer det att vara till stor del utav sommaren därför skulle det vara urskönt att få njuta lite grann utav sommaren mitt i allt kaos och högravida dagar i denna fina fatboy i sommarsolen :)

Fjasevas Huset sa...

hei. vet ikke om det er mulig for oss nordmenn å delta, men det er vel lov å prøve lykken...

jeg ville rett og slett brukt min fatboy som en trøst til meg selv da jeg må studere hele våren og sommeren. så har jeg noe behagelig å litt ute i solen på mens jeg leser og leser. så kan jo småttisene hoppe oppi til meg og holde meg med selskap innimellom:)

Håper jeg er heldig denne gangen da:)
Mvh Mirjam(Norge)

Unknown sa...

Hej
Då vår altan är helt kaotiskt efter en ombyggnad av vårt kök & vi inte vet i vilken ände vi ska börja hade denna vita underbara Fatboy gjort underverk , barnen hade älskat den , och altanen hade fått nytt ljust liv.
Nu blir man hur deppig som helst av att titta ut på allt bröte, grå gräsmatta, trasiga gångplattor, och det är ju nu när våren kommer som man bara vill sitta ute med ett glas vitt vin i solen & njuta av en fin trädgård..

Charlotte

Anonym sa...

Jag är en 40-årig kvinna som bor i Täby med min man och vår son. House of Philia följer jag varje dag och jag njuter av dina positiva inlägg. Härligt att få rapporter från småstaden.

För två år sedan drabbades jag av äggstockscancer och har genomgått många operationer och cellgiftsbehandlingar. Vi fick besked för ett par veckor sedan att cancern är tillbaka och har spridit sig. Jag har nu påbörjat en ny cellgiftsbehandling som kommer att pågå fram till augusti. Jag kommer att tillbringa mycket tid i sommar på vår altan och jag drömmer om en vit fatboy som jag kan samla krafter i. Den är så fantastisk och den står just nu högst upp min önskelista. (Nej, det som står högst upp på önskelistan är så klart att bli frisk, men på må-bra listan står den högst upp. Ha,ha!)

Livet är underbart och trots motgångar i livet så har jag lärt mig att kämpa. Jag har en underbar man, son, familj och ovärderliga vänner som stöttar mig. Underbart och fantastiskt att ha alla som peppar och stöttar!

Jag har nu upptäckt VIT design och jag har registrerat mig.

Stora kramar och njut av livet varje dag! Kathrine

Anonym sa...

Vilken supervinst!!! Vill vinna eftersom jag älskar att sola och bada men gillar inte de där vanliga solstolarna och ligga på en handduk klarar inte min onda rygg av. Med denna kan jag verkligen njuta av det jag älskar nämligen att ligga och låta solens strålar värma mig utan att jag blir irriterad för att jag ligger illa. En stor njutning mao

pren på nyhetsbrevet.

hillevianna@hotmail.com

Kram Anna

Anonym sa...

Hej Philia!
En fatboy har stått högt upp på min önskelista sedan länge!!
Vi har precis flyttat in i vårt fina hus, så denna skulle passa perfekt på vår altan i sommar!!
Ett glas gott vin, en inredningstidning och bara njuta av solen.....
Har även tecknat mig för nyhetsbrev.
Kram och ha en fortsatt fin söndag!
Kram Katarina O

Marta - livet på landet sa...

Hei!
Vet ikke om konkurransen er for oss fra Norge, men slenger meg uansett på!
Skulle jeg vinne, dekker jeg mer enn gjerne fraktkostnader:)
Har lenge ønsket meg en fatboy, og denne utgaven var råflott!!!
Ser så deilig ut å slenge seg nedpå en varm sommerdag!
Vi holder på å lage til uteområder på vårt nye hus, og trenger en masse!
Kan ikke kjøpe alt på en gang, og mye blir derfor værende på ønskelista ei god stund.
Tror ungene også hadde elsket denne!!!
Krysser fingrer og tær for at jeg er den heldige:)
Klem fra Marta
(Som leser alle innleggene dine, og synes de er kjempe inspirerende:))

Anonym sa...

Hej Philia!
Denna underbara, ljuvliga vinst skulle göra mig så glad !
Tack för din fantastiska blogg. Du förgyller min vardag.
Vänliga hälsningar Irene P.

P.s Jag har också börjat prenumerera på VIT designs nyhetsbrev.

Nilla sa...

Den här gången önskar jag verkligen jag vinner denna fina vinst åt min älskade svägerska och mina syskonbarn, deras liv är omtumlande just nu pga skilsmässa och jag vill så gärna kunna få se ett litet leende i deras ansikten om så än för en stund. Så den här gången håller jag tummen så hårt det bara går.

Prenumererar på nyhetsbrevet.

Kram Nilla

Anonym sa...

Hej!

Oj, oj så många bra anledningar, det kan jag aldrig matcha för min enda anledning är att jag tycker den är jättefin och fräsch och skulle vara underbara att sjunka ner i. Det känns nästan futtigt i jämförelse men jag chansar ändå för den är ju så fiiiiiin.

Kram från Anna i Lund

Anonym sa...

vilken perfekt "möbel" att liva upp en tråkig baksida med. Mina små skatter skulle nog bli överlyckliga.

Linda

Johanna sa...

Klart jag vill vara med och tävla om en Fatboy!!!! Motivering: svårt med tanke på vad alla andra skriver, jag förtjänar nog inte att vinna mer än någon annan. Men en vit fatboy skulle vara bra snygg bredvid de två vita vågö som min man lyckades prångla ut från IKEA månader innan relaunchen, så fatboyen skulle han få ligga och gnussa i som tack för att han fixar fint till lilla frugan!

Kramar / Johanna i Örebro

24seven by [bo:bakk] sa...

Men du, det här är som på beställning! ;)

Den där skulle bli superschnyggo på vår nya altan som ska byggas i sommar. Perfekt match med vår superschnygga nya svarta panel som också ska bytas ut i sommar. Och med alla nya vita fönster som såklart också ska bytas ut. Efter allt snickrande kommer jag och min Freddan jäsa i den där härliga vita Fatboyen med varsin välförtjänt kall öl och beundra vårt stordåd. ;-)

//Hälsar en nybliven bloggerska

cecilia johansson sa...

Hejsvejs! Denna skulle jag verkligen vilja vinna, har sett på dessa i inredningsmagasin och fått ha-begär! kan verkligen se mig själv och min lilla son ligga i denna och ha dett fint i solen, med något gott handen under taket på våran än så länge tråkiga altan. Men med denna och lite blommor är det nog löst! Hålle mina tummar stenhårt och hoppas på vinst! MVH Cecilia i Norrbotten

Anonym sa...

En fatboy vid min pool skulle bli familjens favvo stol..
Mina barn har många gånger titta på fatboy samt den i hängmatteversion. Denna skulle passa perfekt vid vår pool som vi nu ska renovera till våren/sommaren. Sargen brakade sönder förra hösten så nu är reparation ett måste.

MAria i Borlänge

Anonym sa...

Hej. Jag borde få vinna denna fatboy,för att ha den hos min mormor,så jag och min kusin får ha den ute på terassen och sola och samtidigt äta mormors plättar!:)

Tack för en så fin blogg!
H.Emma från Finland

Ps,jag prenumerar på vit designes nyhetsbrev.

Lantligt i smultronbacken sa...

Herregud vilket namn, FATBOY!!!!
Jag har länge trånat efter en sån men inte sjutton trodde jag väl att de hette så. Nåja, tänk att få lägga sig en ledig dag i sommar (då jag annars ska jobba hela sommaren lång) i en FATBOY och njuta av solen. En dröm och till maken säger jag bara.
- Jag går ut till min FATBOY och njuter en stund ja.
Undrar vad man då får för svar?
Men jag antar att jag inte skulle få ha den för mig själv. Han skulle absolut döpa om den också, det kan jag lova. FATWOMEN skulle den garanterat få heta tyvärr. Men vad gör det. Mjuk och skön och lagomt med valkar, det kan jag bjuda på då

Kram Teres

Anonym sa...

Åh! det hadde vært fantastisk og fått vunnet denne! <3 Håper.... : )

kristine_mjos@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vi ska till hösten flytta från ett fint litet vitputsat radhus med Mälarutsikt till ett större radhus i samma område, med hela åtta rum och en härlig trägård som vetter ut mot en stor lekpark. Här kommer jag att ha uppsikt över barnen när jag sitter och sippar champagne i den vita finfina Fatboyen.

Katarina i Stockholm

jns sa...

Hej Philia!

Jag och min man har slitit med vår oinredda övervåning nu i snart två år medans våra tre söta barn i åldrarna 3 till 11 har fått samsas i ett litet rum på nedervåningen. Snart är iallafall "deras" övervåning färdig och de ska få flytta in i sina egna nya rum plus få ett tv-soft-sällskapsrum för dem och deras vänner. Satt just här om kvällen och fundrade på att just köpa tre fatboy,vita i stället för soffa dit upp så när jag såg denna tävling var jag ju bara tvungen att chansa!

Hälsar på din blogg varje dag då den ger mig en så skön känsla och massor av inspiration!

Bästa hälsningar Karin

Anonym sa...

Hej Petra.
Jag borde få vinna denna tjusiga fatboy för att få ge den till min murrmurr i 60-års present. Hon har drömmt om en sånhär som man kan ha ute på sommaren. Den skulle passa perfekt till hennes nya hus och fina inredning. :-))

Jag prenumerar på vit designes nyhetsbrev.


MVH: Vera från finland

Anonym sa...

Denna skulle passa mig perfekt - fatgirl - gravida jag, kan ligga o ta igen mig i den medans make o far bygger klart vårat altandäck nu i vår. Sedan skulle far få den som tack för all hjälp med altan o allt annat i vårat nu nyrenoverade vita hus :)
Håller tummarna! Kram johanna i dalsjöfors
ps. prenumerar på nyhetsprevet ds.

Linn S sa...

Jag skulle vilja vinna fatboyen till min moster. Hon har haft det lite tufft på senaste tiden... Hon bestämde sig för att köpa ett radhus, det håller på att byggas nu. Men bygget blev självklart försenat i tre månader så nu bor hon plus hennes två barn (11 och 7 år gamla) hos mormor och morfar eftersom hon har sålt sitt hus.
I onsdags kväll när hon var på väg hem i från ett event med sitt jobb snubblade hon och slog ut en tand, fick hjärnskakning och en sprucken läpp. Trots det möter hon mig med ett leende (inte stort, hon har ju precis sytt läppen) och lika positiv som vanlig dagen efter. Hon är fantastisk!
Det vore så kul att ge henne en surprise i form av en fatboy!


(jag prenumerar på nyhetsbrevet)
Kram Linn S

Anonym sa...

Då jag å min sambo inte kommer att ha någon semester tillsammans i sommar så får jag å våran dotter mysa så gott vi kan själva, skulle vara en perfekt present till min dotter att ta med ner till sjön vid huset där vi bor, krypa upp i den snygga fat Boyén uppe på bryggan å mysa tillsammans under härliga sommarkvällar, eller varför inte bara kunna gotta sig i å sola på dagarna!
(Jag prenumerar på nyhetsbrev på vit design!)
MVH!Sandra & Emilia

Anonym sa...

Åh, vilken fin och mysig!

Mina föräldrar har ganska nyligen renoverat balkongen och jag vet att de hade önskat att kunna sätta upp en hängmatta där. tyvärr finns inte utrymmet och uppsättningsmöjligheten, och då hade det varit fantastiskt fint att få överraska dem med denna istället. denna sommar som kommer blir dessutom den första då jag (som är ensambarn) inte bor hemma så då skulle de kunna kramas med fatboyen när saknaden blir för stor ;)

tack för en bra blogg!

kram Linnea

(prenumerar självklart på nyhetsbrevet)

Vardagstugg sa...

Jag skulle vilja vinna den då vår uteplats inte består av något endaste snyggt just nu! Vann man den där vet man ju liksom var man skulle sätta ribban ;-) Flyttade in i höstas och nu tinar uteplatsen fram och det kliar i händerna och få göra lite snyggt!

Prenumererar på nyhetsbrevet nu.
Vänligen /Annelie

Anonym sa...

Hej! Vilken tävling! Vi har precis blivit husägare och jag kan se denna underabara fatboy på vår inglasade altan och den platsen skall bli en "kopplaavplats", att bara samla ny energi och njuta på. Kram Åsa

Anonym sa...

Såklart önskar jag mig oxå vinna denna häärligt fina vita FATBOY som jag skulle dela med mina kids. Dom vart heeelt såld på en sån som fanns på ett hotell vi bodde på utomlands : )


Kramizar Kattis i Luleå

Anonym sa...

Nämen åhh!
Jag vill vinna en vit fat boy för att jag hur länge som helst velat ha en. Dessutom vill alla i min familj ha en! Nu när det dessutom blir vår, sommar och sol vill man ju ha nya saker, eller hur? Perfekt att ha och mysa i på sena sommarkvällar, när man grillar tillexempel. Sen ska vi även ha ett bröllop, då skulle gästerna uppskatta att få sitta i en fat boy;) Nu vill jag verkligen vinna!

mvh Filippa

Anonym sa...

Åh vad kul med tävling! Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom vi aldrig verkar hitta det hus vi letar efter, vi kommer därför sitta ännu en sommar i vår lägenhet i stan och denna FATBOY skulle passa perfekt, som tröst, att ha på vår lilla uteplats! Kram på dig och tack för en superblogg!
Åsa/Örebro

Anonym sa...

Då jag saknar både altan och balkong i min lilla lya, skulle en FATBOY vara helt perfekt :o) Lätt att bära in och ut för att kunna njuta av soliga sommardagar. Prenumererar.nu :O)

Johanna

Anonym sa...

Åhhh, jag ser framför mig hur hela familjen myser i denna Fatboy en varm sommarkväll. Liggande på stugans trädäck med utsikt över solnedgången från Ölands Norra Udde. Det vore en fantastisk överraskning till mig, mannen och barnen. Kram Victoria

Anonym sa...

Som en nybliven ung tvåbarnsmamma, som dessutom har köpt hus med maken, så skulle denna FATBOY, vara perfekt i vår/sommar för en trött mamma att sitta i solen och vila upp sig lite.
"håller tummarna"


Alexandra, Ängelholm, Skåne

Anonym sa...

Den skulle passa som pricken över i i mitt hem. Har så länge önskat mig en sådan. Så tack House of philia att jag får chansen att få vinna en sådan:))

Kram jannike Örebro

Anonym sa...

Hej!
Önskar vara med i tävlingen om den ursnygga Fatboyen! Den skulle bli min ständiga följeslagare i sommar, på trädäcket i gassande sol, under äppelträdet i skuggan när jag är mätt på solen, och till sist på kvällen i uterummet med grilldoften i näsan och ett glas i handen, när jag väntar på att maken gör maten klar. Softar hela kvällen och får kanske även maken plats!!

Sweetassugar sa...

Vilken härlig tävling. Det får en verkligen att längta till sommaren. Jag och min familj är verkligen i behov av en sådan här. Har 2 små busungar som alltid ska upp i mitt knä, samtidigt. I en fatboy skulle vi få plats allihop och ändå sitta fantastiskt skönt. :-) Nu hoppas vi att vi har turen på vår sida.

Tack för en fantastisk blogg med massor av inspiration. Kan inte låta bli att kika in varje gång jag är ute på nätet.

Sandra Lindh

Kicki sa...

Jag har gått ned i vikt, 22 kg. Så vad rimmar bättre än en inte längre fet tjej i en fet boy och jobba på sommarbrännan :-)

Anonym sa...

Oh,vilken snygging! Vit Fatboy som kan vara ute i sol och tål vatten. Den skulle mina barn(13 och 10 år) får njuta och koppla av i efter bad. Vi har byggt en stor altan med pool på vårt berg.(Vi bor på en kuperad tomt)Vi har inrett med en härlig "loungekänsla" och den skulle bli så himla bra för dem att "softa" i,med sina kompisar. De kämpar på i skolan hela året och med aktiviteter på fritiden. Hjälper varandra och mig när mannen är ute på jobb under veckorna. Jag är så stolt över dem. De är värda en fin fatboy!
Malin/ Gbg

Anonym sa...

Vill jätte gärna vara med och tävla! Har precis signat upp mig på nyhetsbrevet.

Jag är en BUSY tvillingmama med två super goa killar på 4,5 år. Det är aldrig en lugn stund hemma... Ser hur jag ligger i min nya vita Fatboy med ett glas bubbel i handen i solskenet på altanen medans killarna springer omkring i trädgården. Vilken ljuvlig dröm! Skulle så gärna vilja vinna denna tävling så drömmen blir verklighet!!!

Tack förresten för en rolig blogg som jag precis upptäckt. Jag går numera in varje dag och läser vad du har för dig. Ha det gott. Kram! /Linda

Anonym sa...

Denna vill jag vinna och ha på vår altan i sommar där jag kan mysa med mina fina barn, ligga och sola och läsa böcker. Eftersom ett mirakel som borde vara ute nu (BF+9) ska ammas kunde det vara lyxigt att få sitta och amma i en fatboy. Jag håller mina tummar för att lyckan blir min!

Tack för din underbara inspiration!

Kram Patricia

Minna sa...

Vilken fin tävling! Vi har just funnits ett nytt hus med liten veranda och fatboy skulle passa perfekt til den!

Du har jättefin blog, som jag läser varje dag!

Mvh,
Minna

Sofia sa...

Jag skulle skänka den till barnen och ungdomarna på mitt jobb, Vi har ett vitt rum för vila och rekreation där skulle en fatboy vara den ultimata möbeln! Jag jobbar på ett korttids för barn och ungdommar med funktionshinder och tror att många skulle uppskatta den!

Anonym sa...

Det skulle vara som om man vore på ett stort, vitt, härligt, fluffigt moln - jag längtar!
Toppen på min balkong högt upp i det blå!
Hälsningar Jeanette/Kalmar

Helena S sa...

Jag som liten tjej
skulle verkligen bli glad av denna fina grej,

Min födelsedag är nu på tisdag ju
min önskan är ett mejl från fina du :-)

Tack för fin blogg !!
Helena

Unknown sa...

Tjapp!

Snacka om att det skulle vara så fett med en FATBOY ute på altanen! Sola, mysa och bara vara... YES, jag är med och tävlar och maxar tummhållningen för att få njuta av denna i sommar!!!

Kram

/Cecilia

Anonym sa...

En vit fatboy buggle up vore helt perfekt till mina två små sockerbitar!! Vi har precis gjort oss av med en sönderälskad vanlig sittsäck och oj så de saknar den!! De har gosat, busat, hoppat och t o m sovit i den! Tänk vilken lycka att få en ny, större och finare som dessutom går att ha utomhus!! Och när fina sötisarna somnat för natten, kanske även en trött liten mamma kan slå sig ner och pusta lite.. :) Vänliga hälsningar Nina

Piffa o puffa sa...

Att drömma mig bort ett tag
från värk och sorg ett litet slag
I en Fatboy kan jag njuta
och se båtarna glida förbi och tuta
Med denna möbel i vit design
får jag lite tröst och mår "toppenfine"
Kramar Anette

GladisKattis sa...

Oj, Fatboy ;)

Den ska passa perfect i vår nya terassen!

Mina tre älslingar har längtat efter en myshörna, och med fatboy skulle jag verkligen samla ihop en ställe var ungar kan läsa och vila. Så därför jag skulle vilja vinna FB för mina skatter, no ja kanske kan jag också då och då sitta och vila när solen har gått ner :)

Anonym sa...

Vi har precis köpt vår drömlägenhet, efter många års letande. Lägenheten har tre balkonger, en balkong som löper utanför mina två barns rum. Hade verkligen velat ge dem en fatboy, tror det hade blivit riktigt tufft för dem att ha på sin. Tack för en superhärlig blogg som är otroligt inspirerande till vårt kommande hem! // Camilla

Anonym sa...

Godkväll!

Vilken ljuvlig vinst!

Har varit sjuk i vinter och kommer nog ta ett tag till innan jag blir frisk.
Efter en arbetsdag är det bara vila som gäller.
En fatboy skulle vara underbart att vila kroppen i och bekvämt
Att ha både inne och ute.

Har såklart anmält mig till nyhetsbrevet.

Söndagskramar
Charlotte

Anonym sa...

En fatboy skulle passa alldeles fantastiskt bra på min altan. Tänk att kunna slå sig ner i den och sola på dagarna och slappa efter grillkvällar med ett glas gott vin på kvällen :) Vill även säga att du har en härligt blogg som ger massor med inspiration och rolig läsning, läser den dagligen!
Hälsningar Marie

Anonym sa...

Den hade gjort sig bra på vårna brygga med utsikt mot havets E6. hoppas på vinst!!!!!
Kram Petra Heed Hamburgsund
petra.heed@telia.com

Anonym sa...

Om de blir vinst ska jag ge den t min dotter
Kram Birgitta Ljungberg Hällevadsholm
tele:0524-50055

Anonym sa...

Hej,
Vilken fin tävling du har!
Älskar Fatboy och skulle vilja köpa en till vardagsrummet. Visste faktiskt inte, att Fatboy kan tas ute på terrassen...skulle vara såååå fint att vinna en i din tävling.
Läser din blogg varje dag, man kan väl säga att jag är litet addicted:-)
Soliga hälsningar från Tammerfors Finland

Sanni sa...

Förra sommaren fick jag av min underbara man 2 vita trädäckstolar som jag länge önskat mig : )
Mannen och sönerna ville ha 2 fatboys.......men det var jag som fick igenom min önskan.
Nu i april fyller min man 35 år OCH han håller på att bygga ut altanen.
Tänk att få överaska honom och barnen med en fatboy!

Våriga hälsningar från Sanni i Uppsala

Ann-charlotte Borgenhoff sa...

Skulle bli så glad om jag vann en fat boy till min underbara man. Förra sommaren skrapade o målade han hela huset själv, då jag blivit sjuk. Nu är det altanbygge som gäller för min man. Hade varit så roligt att kunna överraska honom.
Jätte fin blogg. kram från Ann-charlotte

Hanna sa...

Sikken härlig Tävling nu när våren börja smyga sig fram. Varför jag skulle vinna en Vit Fatboy har länge suktat efter en till våran prins bus som hade storm trivas i den ute på vårat trädäck nu till vår & sommar då vi har en fatboy hängmatta till oss vuxna. Hade varit skoj o utöka fatboy familjen här hemma ; )

Kram // Hanna

Anna sa...

Hej! Vi fick idag beskedet att vi får huset som vi drömt om länge och inflyttning till sommaren. Skulle vara en helt underbar inflyttningspresent att ha en Vit Fatboy på verandan =)

Kramar Anna

Anonym sa...

Vår sommarstuga börjar vara nästan färdig efter en svår och lång byggnadstid.. det har kommit mycket oberäknade tillexkostnader och just nu har vi inte råd att köpa möbler. Vi vuxna kan nog leva med saken.. men sku vara jätte skönt att bjuda åt vår dotter en sån fin sits var hon kan vila o leka o njuta av solen.

Hälsningar från Patrick i Helsingfors, Finland.

Anonym sa...

Åh vi håller på som bäst med att bygga vårat drömhus i New England stil,vit liggande panel och svart tak, gör allt själva och börjar efter ca 1 års tid känna oss slitna både i kropp och själ, vad skulle inte passa bättre på den kommande uteplatsen än en stor vit fatboy!!

Kram Lisa

Anonym sa...

Jag vill ju såklart härma min favvobloggerska och har därför bestämt mig för att vitputsa vår tegelvilla- vad skulle då inte passa bättre på vår gräsmatta om inte en liten FATBOY. Den skulle användas av oss alla, stora som små.

YVONNE, Nyköping

Lisa, 36år sa...

"- jag skulle vilja ha preccccis en sån där 'puffi-säng-kudde',
då kan jag sova middag ute hos fjärilarna i sommar."
Hoppas jag vinner!
Klara 1år (via mamma;)

Unknown sa...

Åhh, jag vill jättegärna vinna en fatboy till min lilla kille som precis fyllt ett år så att han kan mysa i skuggan i trädgården i sommar. Till hösten kan han sedan ta med den in på rummet och få världens bästa myshörna =P Kramar/ Helena

MRS JONES sa...

Jag vill vinna den för min ungsta flicka,som fyller två i Juni!!! Hälsningar jonna/mes jones från Esbo, Finland

Tove test sa...

Hej fina mamman!
Vi flyttar snart till ett "house of no-pheeling" som ska metamorferas till ett vitt hem med svarta undertoner. Fat Boys står redan på inköpslistan, men vi är beredda att släppa in denna hermelin bland våra svarta katter. Tack för en inspirerande blogg.

Anonym sa...

Jag vill " pimpa " våran balkong med en vit fatboy . Vi bor i en lägenhet och jag har tänkt varje år att jag ska göra fint på balkongen. Men det har aldrig blivit av . ( är inne på 6:e året nu ) Den här skulle bli perfekt att starta med :)
Kramar från Anneli i Norrköping

Anonym sa...

I min lilla syrénberså vill jag ligga och njuta en minut eller två. Så ja tack, gärna en Fatboy, skulle passa fint med en vinst på torsdag - som råkar vara min födelsedag.

/Jenny

Malin sa...

Jag vill ge denna till min son i 6-års present.(han fyller 16 maj) Jag vet att han skulle bli sååå glad över att få ligga och chilla i denna snygga Fatboy! Just nu har han en utsliten brun och ärvd saccosäck i form av en björn och ja, du hör ju vad läckert det låter. Så, please låt OSS vinna! Ps. TACK för en bra blogg!

Anonym sa...

Till min dotter Madde som flyttar in i sin första egna lägenhet med stor härlig balkong i småstaden.

SOFIE sa...

Åhhh vilket pris!! =) Som jag suktat efter en myyyysig fatboy! ;) Den skulle jag njuta i med min (nu) 6 månader gamla/unga dotter i sommar!!! Så mysigt vi skulle ha!! <3 Vilken lycka! Håller tummarna!
Sofie i Gävle

Madde sa...

Åh vad det hade varit häftigt att ha en sån i trädgården!!! Har levt i snart 5 år utan trädgård pga renovering...Nu ska en uteplats stenläggas och Fatboyen hade verkligen kommit till sin rätt där:)

Anonym sa...

Because Iam worth it!!!!!

Nina

Anonym sa...

Jätteskönt med en Fatboy. Om jag vinner skulle jag ge den till min dotter som alltid hjälper till och hämtar sin lillebror på dagis, lagar middag när jag är i Uppsala på min barnmorskeutbildning och passar sina småsyskon när det behövs. Hon har möblerat om i sitt rum och en vit Fatboy skulle passa perfekt i hennes läs/myshörna som nu är tom..

Ha en bar kväll

Åsa

ulrika sa...

En vit Fatboy Buggle Up!
En kombination som är svår att slå - snygg, bekväm och praktisk att hantera.
Jag önskar mig inget mera!

Anonym sa...

This would be just perfect to our new house for my little princess, who is five years old and would love to lay on this and read books in the evening. I love the colour. So fresh!!!
best wishes, Riikka from Oulu,Finland

HasaSlasa sa...

jag vill haaaa! välj mig så lovar jag att visa fulsnygg sommarbild med mig i , lapandes en knallig paraplyförsedd lättjedryck. samtidigt som mina små busar försöker tjäla den och ha som kompis till deras BarbaPappa-säck!
kanske de får snaska lite jordgubbar i den också...
kanske ska ha den i "landet" bara att ligga och smaska...?

Helena Broberg sa...

Om jag vann skulle jag genast ge min nioårige son Ville något som han verkligen behöver och vill ha!
Han har en CP-skada och skall samma dag som du drar vinnaren genomgå en större muskeloperation i båda sina ben vilket innebär sängläge med gips upp till höften i sex veckor. Det är svårt för honom att finna goda sittställningar i vanliga fall, som är bra för kroppen och som samtidigt är bekväma. Efter operation, med gips, blir det än svårare... Med en Fatboy Buggle Up skulle det inte bara bli möjligt för honom att sitta bra överallt inomhus. Vi skulle dessutom lättare kunna ta med honom ut på altanen i vårsolen på ett smidigt sätt, utan att behöva bygga upp värsta sittarrangemanget för det stora gipspaketet.
Vi håller tummarna för detta, både jag och Ville!

Ha en fin kväll!

Lilla Blanka sa...

Hej och GRATTIS till nomineringen! ♥

Jag är också nominerad, och så blev jag nyfiken på din blogg - som är jättefin!!!

Halkade visst in en dag du har stor utlottning :)

Tittar in snart igen..!
Kraaam
Mia

Jennie i Sala sa...

Jag har precis blivit mamma till en riktig liten sladdis. Hennes systrar är 16 och 21!Underbart!En utomhus-fatboy skulle ju vara hur härlig som helst att krypa upp i med bebisen i skuggan i sommar!

Mysig blogg!

Jennie

Anonym sa...

En vit och skön Fatboy Buggle Up,
skulle passa påskens tupp.
Då kan han (jag) ägget enkelt fylla och påskkorten posta,
och vem vet kanske även i buggle up hinna "tjuvsofta"..

Kram M

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna denna Fatboy just därför att jag är värd en ;) Oftast sätter jag mig själv och mina behov åt sidan för min familj, vänner, jobb...ja det mesta, vilket jag gärna gör...men kanske inte alltid. Har en fin man som verkligen försöker få mig att ändra detta men det är så svårt...vilket gör att det inte alltid är så lätt att stå ut med mig då det helt enkelt blir för mycket. Denna skulle bli bra att softa i till sommaren och bara vara...om jag har hunnit lära mig det tills dess :) Kram CarolaL
Ps: Tack för en fin och inspirerande Feel Good blogg.

Anonym sa...

Jag har väntat ett par år på vår härliga terass och förra sommaren blev den klar! Dock med fördröjningar, i slutet av augusti. Alla drömmar om härliga sommarkvällar och dagar fick koncentreras till en enda kväll. Sen blev det sämre väder och för kallt.

Nu har jag väntat ett helt långt år på att få börja fixa och möblera där. Dock slog oturen till och hela terassbudgeten har nu förflyttats till laga-bil-budget. :/ Med en fatboy skulle jag ändå kunna njuta fullt av min uteplats denna sommaren och ladda för alla fina inköp jag ska göra till nästa. Många kramar! Marie-Louise, Kristianstad (Jag prenumererar på nyhetsbrevet)

projecantasi sa...

I want to be the winner of this thrilling race. Sunshine Antalya in the balcony of our house is very relaxing to use fatboy. Very nice too.

Anonym sa...

Hej! Jag skulle vilja mysa i den här vita sköningen i sommar. Äntligen en solstol som passar mig som är kort!! Bara att gosa ner sig och njuuta av efterlängtad sol och värme.. Nu håller jag tummarna!!
// Kerstin

Teresa sa...

Hej. Första gången jag överhuvudtaget skriver en kommentar i någon blogg, men jag vill så gärna vinna världens finaste Fatboy i världens finaste färg så detta blir en perfekt premiär. Jag ska få min första bäbis i sommar efter fyra års kämpande med operationer, hormoner, sprutor och mediciner. Tänk vad perfekt om den lilla skroten fick tillbringa sin första sommar på en vit fatboy! Jag skulle bli ännu lyckligare än vad jag är idag :) Många kramar och tack för en fin blogg.

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

Anonym sa...

Hei
Fatboy er supertøffe, fantastisk god og sitte i og i det hele tatt perfekt til vårt tilbygg på huset. Det skal være i grå murpuss, med en stor veranda på toppen. Vi har foreløpig ingen møbler der, og en fatboy ville uten tvil være som en drøm! Den passer for både store og små, og er bare helt supertøff. Vinterstid kan den garantert flytte inn i vår TV-stue. Men nå gleder vi oss til sommeren og utetid <3
Fast følger av bloggen din som er superflott, og nå også Vit design.
Vennlig hilsen gunnberit1@gmail.com

Anonym sa...

Men vad konstigt!
Satt för första gången i en Fatboy i går, på min sons slalomtävling i ett sponsortält...tänkte då att vilken lycka att äga en sådan!!!
Den skulle passa såå bra på min terass men den passar tyvärr inte min plånbok....
Ingen vore lyckligare än jag om jag skulle ha turen att vinna!

Hälsning Lotta /Ekerö

Anonym sa...

Tittar på den härliga bilden och konstaterar att det vore härligt att vinna fatboyen. Varför?
Jo för jag borde verkligen chilla mer. De borde kanske alla men just nu känns det extra stressigt i min tillvaro, för att jag :

Har ett heltidsarbete och studerar på sidan om , har två små söta töser att ta hand om samt ett hushåll. Utöver detta så brukar jag ännu extra jobba på helger och nätter.. Så summa sumarum jag borde verkligen förstå att varva ner och sitta i en fatboy buggle up och kolla på molnen och njuta ev din härliga blogg :)
och blev just prenumerant på vit design!

Med vänliga hälsningar från en som borde stressa mindre, Linda M

Anonym sa...

kär, frieri...JA!!!...gravid!?! :-D...son nr 1!, bröllop, köpa hus, jobba, renovera, gravid :-D... son nr 2, jobba, renovera mera, gravid :-D...son nr 3...bygga ut!!...renovera massor + jobba + ta hand om barn, läxor träningar...älskar min fina familj över allt annat...men OJ vad jag skulle njuta av att få sätta mig ner i en VIT! (love it!) fatboy...på vår nybyggda balkong!
Sara

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla. :)

Förra sommaren satt jag och dottern så gott som varje kväll på vår veranda och räknade stjärnor, myggor och flugor :) Men nu har vi tyvärr sålt huset och flyttar snart i lägenhet. Jag vill så gärna uppleva förra sommarens mysiga stunder med dottern igen.Dottern pratar ofta om sommarkvällarna och undrar när snön smälter så vi kan börja sitta ute igen. Dessa dyrbara stunder är viktiga för både henne och mig eftersom vi ofta är ensamma hemma när mannen/pappa jobbar shift eller i annat land. En Fatboy skulle göra det hela mycket mysigare och bekvämare :)
Jag är nu också prenumerant av vit design.

Tack för en fin och inspirerade blogg.
-Linda E.

Anonym sa...

Det började med att mina barn slogs om min gamla saccosäck (som jag hade som barn) En dag kom Sally, vår hund (en vit engelsk bullterrier) på att det var skönt att ligga i den... sen bäddade hon sönder den och ett vitt inferno av små kulor spred sig i vardagsrummet. Vi räddade hålet med silvertejp. Snyggt?! Så det skulle ju vara topp med en ny (hundfri) mysplats för oss andra i familjen till sommaren, som dessutom kan vara utomhus(!) WOW!

PS Mycket snyggt på VIT DESIGN, tack för tipset!

Kram Karin (från den ännu mindre småstaden på andra sidan sjön)

Caroline sa...

En sån måste vi ju bara ha i sommar på terassen till vårt nya radhus!! Och var ska jag annars tillbringa hela sommaren, som gravid med bf i augusti?? Skulle passa perfekt...!

Anonym sa...

Hei. Så fin den var i hvit:) Har lenge hatt lyst på en fatboy. Skal bygge veranda til sommeren, men møbler blir ikke prioritert i år. Jeg vil gjerne servere is til mine små barn i sommer, imens de sitter i en slik fin fatboy. Da skal de få grise og søle så mye de vil;)

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Maria sa...

tänk att få sitta i den till sommaren på baksidan av huset men laptopen i knät och surfa runt bland favvo bloggarna och shoppa lite bland alla härliga webbutiker.=) Den är ju bara så snygg! Kram Maria i Sollefteå

Josefine Bergqvist sa...

Det är alltid lika trevligt att kika in och läsa din blogg! Det finns alltid mycket inspiration :)

Outdoor fatboy WOW säger jag bara! Den hade verkligen passat på vår balkong. Har alltid önskat mig en sådan! Vi har precis byggt ett nytt hus och flyttar in om två veckor. Möbler till vår balkong har vi inga just nu... men en fatboy hade verkligen passat där. Håller just nu på och städar ut vårt hus. Tänk att bara få sitta och coola ner i en fatboy... Längtar så! Har precis blivit prenummerant på vit design.

Tusen tack för en kanonbra blogg!


Kram Josefine

Jenny sa...

Denna skulle passa så bra utanför vårt nyköpta hus där det för övrigt är ganska tomt på utemöbler än så länge! :)

Jag är nu också prenumerant på vit design nyhetsbrev!!

LiSSaN-WE are FAMILY 4 sa...

Vilken DRÖM!
Vi väntar på att få bygga vårt drömhus MEEEN bygget drar tyvärr ut på tiden kan man lugnt säga då vi från början trodde vi skulle vara inflyttade nu i sommar. Jag kan köpa och kunde nästan ha räknat med förseningar under byggtiden MEEEEEN vi har ju inte ens fått börja ännu : ( Så ibland känns det så himla overkligt att vi verkligen kommer att få bo där en vacker dag. Känns toklångt bort eftersom inget händer på tomten som vi bara betalar av lite surt månad efter månad. Trångt börjar det bli också med i vår nuvarande lilla 3:a för fyra personer..

Men fina prylar som den här lyxiga Fatboy:en skulle - inte bara liva upp humöret - utan även passa till vårt blivande hus & är SÅ välkommet! Är övertygad att det skulle ge oss en känsla av att huset snart är på väg till oss : )

Anonym sa...

Oj en sådan skulle ju bara vara för lyx att vinna,hoppas på tur! :) / Nina

Anonym sa...

Jag valde förra mellan en fatboy och ett promenadband. Min man trodde att jag skulle ha bättre nytta av gåbandet medan jag trodde att användningen skulle bli större med en fatboy. Gåbandet vann - och nu står den där och dammar.....Jag skulle ha köpt en fatboy! Om jag vinner så skulle jag ju defintivt ha något att vila i efter att jag dammat av förra årets inköp!
//Camilla i Torshälla

Anonym sa...

Hei på deg.

Denne trenger jeg til finværet kommer og jeg skal ut med mine to døtre. Deilig å ta en "pust i bakken" i en slik i mellom all løpingen etter dem! Dessuten hadde den vert perfekt på min terasse.

Har meldt meg på nyhetsbrev, og krysser fingrene for at jeg har lykken med meg;)

Klem
Kari Petra, Norge

BelovedbyLinda sa...

Ser den här bilden framför mig: Efter all denna stress som varit det senaste och en kropp som värker hade det varit så otroligt skönt att sjunka ner i denna vita pösiga goding på altanen. Ett litet brickbord vid sidan av med en god smoothie och inredningsmagasin och vårens varma solstrålar som värmer på kinderna. Vilken fat dream!

Kramar Linda, Göteborg

Anonym sa...

Hejsan!
Din blogg är supermysig! Kollar in den varje dag till morgonkaffet. Jag skulle verkligen behöva en fatboy att softa i efter vår husmålning. Vi skall snart påbörja vårt stora vårprojekt....måla rött hus VITT....puh! Måste ju ha någon mysig plats att ligga på och softa och beundra resultatet när det blivit klart!
Ha det gott!
Anette i Markaryd

Julia sa...

Jag skulle tro att de flesta rafsar ihop något klyschigt svar, ett rim om varför just dom ska vinna.

Hur gärna man vill ha precis just denna fatboy, hur bra den passar in på sin nybyggda altan, smälter in i ens hus och dess inredning osv,osv...

Men nu ska jag lämna ett ärligt svar. Jag skulle helt enkelt vilja vinna denna Fatboy för att det vore så skönt att sjunka ner i den en solig eller molnig sommardag och bara koppla av och göra absolut ingenting :) Såna dagar finns det få av, men ack så underbart sköna dom är!

Tack för en underbar blogg Philia, en av mina absoluta favorit bloggar. Tack!


KRAM Julia i Örebro

Men nej,

Caroline Hansson sa...

Hej!
Känner mig liiite skraj för att jag nästa vecka ska krysta ut en bebis i femkilos-klassen! Det hade varit skönt att veta att jag har en rejäl sittkudde som väntar på mig efter det....

Tack för en grym blogg!
Hälsningar från Caroline i Göteborg.

Magdalena Lanetoft sa...

Haha åh så komiskt..! Detta hade varit superkul att få vinna :-D

Min sambo och jag har pratat om att skaffa oss en sådan här till en än så länge väldigt tom hörna i vårt vardagsrum ända sedan vi upptäckte Fatboy i en affär i Kungsbacka för ett par veckor sedan! Idag fyller ♥ 25 år, har precis lämnat boet för en dag på jobbet, men ikväll ska vi fira honom! En Fatboy hade varit en riktigt uppskattad present (även om jag hade lagt beslag på halva, hihi :-D).. lite försenad, men VÄL VÄRT att vänta på ;-)

Kram och tack för en toppenmysig blogg!
/Nybliven prenumerant på nyhetsbrevet från VIT DESIGN

Therese sa...

Hej,
I sommar kommer jag vara gravid i vecka 20 och skulle älska att ligga i den fräscha kudden och klappa magen, kanske läsa ett glossigt mama magasin och eventuellt dricka lite alkoholfritt rosé....
Therese

Anonym sa...

Hej!
Så fantastiskt kul! Min son fyller 8 år den sista april och önskar sig en cykel OCH en fatboy. Nu har jag chansen att få ge honom både och:)
Jag prenumererar numer på nyhetsbrevet också.
Mvh Jenny

Anonym sa...

Vilken härlig tävling du fått till!

I love Fatboy! En sådan här underbar skapelse skulle passa perfekt på mitt trädäck! Där skulle jag slappa, slöa och läsa inredningstidningar och bloggar hela sommaren! ;)

Är prenumerant på nyhetsbrevet.

Kram Sofia B i Skövde

Anonym sa...

Har precis lyckats övertala min älskade sambo till att måla huset VITT i sommar. På vårat gråa trädäck tillsammans med vårt vita hus så skulle denna underbara Fatboy Buggle Up sitta som en smäck! Å jag skulle bli såå lycklig!!

Häls Martina, Värnamo

Anonym sa...

Hejsan House of Philia! Alltid drömt om en sådan Fatboy Outdoor säcken... Våra grannar just beställde förra sömmaren en likadan men svart. Vit är min favvofärg i alla fall! Hoppas jag vinner prenumererade också nyhetsbreven :-)

BR,
Anu

Anonym sa...

Det vore en dröm att vinna denna underbara säck! ♥ Jag har suktat efter just den vita länge och skulle bli otroligt lycklig om den blev MIN! ♥ Kram Malin ♥

Josefin sa...

Ååå, en sån underbar Fatboy! I den skulle jag vilja tillbringa min sista sommar som mammaledig. Med en läskande smoothie i ena handen och en bra bok i den andra. Själva anledningen till varför jag är mammaledig (dvs bebis) är alltså borttänkt i denna stund ;-).

Tack för en bra tävling!
Josefin

Anonym sa...

God morgon!

Skulle sitta som en smäck på min uteplats, den är helt ljuvlig. Du har så underbara tävligar, förtsätt med det.

Ha en bra dag!

Kram Elinor
el.ny@hotmail.com

Elinor

Anonym sa...

Åhhh..... Den måste bara bli min!!
Jag och maken målade och målade hela förra sommaren för att få vårt hus med tillhörande friggebod alldeles underbart vitt! Vår son som fyller 16 i april har fått sitt eget lilla hus med tillhörande soldäck på tomten och med en vit FatBoy skulle det bli alldeles, alldeles underbart.....

Anonym sa...

En vit fatboy, ohoj!! Perfekt på uteplatsen med så mycket skoj!

(prenumererar på nyhetsbrevet, såklart)
/ Ingela

Therese sa...

I en Fatboy kan jag mysa tillsammans med mina tre barn på vår härliga altan. Jag älskar flexibiliteten hos en Fatboy - underbart skön att sitta ensam i, men ännu mysigare tillsammans med någon då man kommer sådär riktigt nära varandra som man inte gör i en vanlig soffa. Nu håller vi tummarna!

Hej Petra! sa...

Denna Fatboy Buggle Upp slulle passa perfekt till mina två prinsar!

När hela familjen sitter ute på altan och myser om sommarkvällarna, efter de lååånga middagarna... vilken skatt vill då gå in för att lägga sig? I den bekväma Fatboyen kan de lätt krypa upp, dra över sig en mysig filt och somna. Efter vi njutit klart av kvällen, får starke pappa bära in de små prinsarna :)

Åh vad jag längtar till de ljuva sommarkvällarna!

Prenumererar nu på VIT design:) Tack för din inspirerande blogg//Åse <3

Anonym sa...

Denne var suveren! Passer utmerket på vår uteplass :-)
Flott blogg!!
Lena

Anonym sa...

Hej! En fat boy i vitt skulle passa fint på våran altan som vi håller på att bygga. Den skulle jag sitta i och mysa medans barnen busar på gräsmattan. KRAM Anna-Carin.
PS. Jag prenumererar på VIT DESIGN. DS

Elin sa...

Tillsammans ska vi skruva, såga, mäta, slå.
En ny veranda bygga, min man och jag, vi två.
Vad vore bättre än?
Att få göra sen?
I Fatboy kan vi två, välförtjänt vila få!

Har naturligtvis också anmält mig till nyhetsbrevet på VitDesign. :)

Anonym sa...

Hej,

Är mammaledig och under hösten har vi flyttat till parhus. Så nu ser jag framemot en skön vår och sommar på den egna altanen! Då när lillan och hennes 2 åriga storebror sover ( förhoppningsvis samtidigt..) så vore det underbar mammalyx att få ligga och sola i en fat boy :)

Är nu också prenumerant på vit design!

Må så gott,
Anna Axelsson

Sara sa...

Hej!

I vår flyttar vi in i vårt hus :) Men man är tyvärr inte gjord av pengar så några utemöbler har vi inte så en vit fatboy skulle passa ypperligt på vårt trädäck. Där skulle jag, min sambo och vår lilla 6 månaders skatt mysa hela våren och sommaren!

Jag prenumererar på nyhetsbrevet, såklart!

Kram

Anonym sa...

Vi har sex barn (varannan vecka) och de älskar vår fatboy hängmatta men det blir lite trångt i den med alla barnen.. Vi skulle därför verkligen behöva en kompletterande underbart fin vit fatboy Buggle Up så att alla får plats :-)

Tack för fin inspirationsblogg. tinacqr@gmail.com

Anonym sa...

Har tre underbara grabbar(6,8,10 år)som skulle få en Fat Boy i vitt i examenspresent som de kan chilla i och leka i. Mamman, dvs jag, skulle också vara grymt lycklig att ha något snyggt och praktiskt att sätta på den nybyggda altandäcket.

Häls Anna H

Yummy Mummy sa...

Å, tenk å kunne få kose på terassen med min lille prinsesse i en såååå fin kosestol! Perfekt for en kosestund med bøker eller, når Nahla er i seng, et glass hvitvin og en bunke med blad for Mamma'n! :)

Takk for en flott blogg!

Jennie sa...

Förra våren byggde min man och svärfar en riktigt fin altan precis utanför vår vardagsrum med en altandörr rakt ut till vår trädgård. Det blev så fint, och precis som vi ville ha det!!
Samtidigt var jag gravid och längtade efter att få sitta och njuta ett par veckor innan förlossningen.
Men tjii fick jag, vår lille kille hade bråttom och kom ut lite tidigare, vilket var förstås jättekul. Men jag hann inte njuta alls på vår fina altan, nyförlöst och allt!
Oj vad långt detta blev, men min motivering är att jag denna sommaren väldigt gärna skulle vilja njuta ordentligt och då hade det absolut inte varit fel med en sådan tjusig Fatboy på vår fina altan.... "håller tummarna"

Tack för att du är du och att du inspirerar oss med dina fina bilder och text!!

Jennie

johanna sa...

Oh, vilken roligt tävling, klart jag vill vara med!!
Efter en hektisk tid i min och min blivande mans liv skulle en fatboy ge oss den avkopling vi behöver.
Vi planerar bröllop, vi måste flytta och vi båda jobbar och sliter för vi jämt vill ställa upp.
Den skulle ge oss den ro vi behöver efter vårt maj bröllop!!

Anonym sa...

Hej och Happy new Week!

Åh vad jag denna skulle vilja vinna,
så ungarna mina den skulle finna.
Alldeles glad och spralliga så,
att de knappt kunde stå.
Och mamman och pappan me,
Om vi denna dem fick ge!

Häls. Mini

Ceciliaba sa...

Våra fina siameskatter skulle få den fina vita Fatboyen i present för vi har försummat dem så sedan våra två döttrar föddes. Kanske kissarna kan tänka sig att dela med sig utav kudden när de små småningom förlåter oss! Vem vet...Fatboyen kan ju vara den ultimata platsen för det planerade familjefotot! Med eller utan sura katter...

Prenumererar på nyhetsbrevet! Tack för en fin blogg Philia!

Mia sa...

Me and my FATBOY!!! Den ultimata avkopplingen...

Kul tävling...

HA EN HÄRLIG VÅRDAG!!

Mia

(Reg. nyhetsbrev)

Emma sa...

Förra sommaren byggde vi en ny stor altan, 40 kvm! Känns superhärligt inför denna sommar att få ligga med (förhoppningsvis) en stor mage och se på sonen som cyklar runt på en trehjuling.
Och att dessutom få ligga i en Fatboy skulle vara suveränt.

Emma

lugnet sa...

Wow!! Kan inte missa denna underbara chans! För fem år sedan beställde vi äntligen vårt drömhus från en leverantör som jag inte bör nämna här.., så Glada vi var den dagen då huset skulle resas, tills vi såg stora byggfel, väggar som lutade 7cm fel från golv till tak, för kort limträbalk..mm... Så det var bara att täcka eländet med presenning och starta en lång process på över två år..Detta åt upp vår budget så huset är inte klart ännu. Gästhuset nere vid sjön är däremot helt klar. Hit går vi ner och andas när vi vill komma ifrån röran i boningshuset och här skulle en fatboy passa såå Bra!! Barnen(och jag)skulle Älska den! Hoppas!!!
Kram//Ulrica

Anonym sa...

Tänkte direkt att den skulle passa i vårt hus, som vi ska börja bygga. Med en 1,5-åring och en bebis i magen, som ska komma om 4 veckor, tror jag att dom skulle gilla den (efter ett tag!). Fast det kan ju hända att det är mamman i huset som skulle ockupera den...
Susanne

Anonym sa...

Tjingling!

En Fatboy till vårt nybyggda altandäck vore toppen. Helmysig att sola och läsa bok i tillsammans med vår dotter.

Anmälan till Nyhetsbrevet är gjord. (så mycket snyggt dom hade)

Blir så inspirerad av din blogg vill bara vara hemma och pyssla.

Kram från Nettan i Norrköping.

Malin - Tultan Linnéas mamma sa...

Men vilken fantastisk tävling, som jag gärna är med i ;)

En vit fatboy hade suttit utmärkt att ha på våran balkong. Vi har balkongmöbler men inget som passar vår lilla tjej, tänk vad skönt om hon hade fått ligga i en fatboy till sommaren på balkongen, och hon älskar verkligen att vara på balkongen när mamma pysslar vår & sommar fint där. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen på tur nu!
Premunerar på nyhetsbrev.
Tack för en härlig blogg. Önskar dig en fin start på veckan. Kramar Malin

Anonym sa...

Denna säck verkar så skön och gó,
ge den till en trött Umébo!
Med färgen vit och formen fin,
vill jag absolut att den ska bli min.

Tack för en inspirerande blogg!

Kram från Julia i Umeå

Anonym sa...

Mine, mine, mine! En Fatboy skulle passa perfekt på vår altan - är precis nyinflyttade och har inte börjat inreda altanen än, så den hade varit en bra utgångspunkt för oss. Tack!
mvh
Camilla, Kungsbacka

Anna - Hundra kvadrat sa...

Den 1 juni flyttar vi från vår lägenhet inne i stan ut till ett hus. Mitt första hus! Drömmen om egen trädgård och stora ytor blir nu äntligen sann. En Fatboy hade passat så perfekt in i min dröm. Eftersom det kommer vara fullt upp med flyttkartonger, städning och allt annat som hör en flytt till, så kommer utemöbler till trädgården att vara en prio 2. Tänk då att ha en Fatboy som man kan slänga sig i på flyttkvällen, med ett glas vin i handen, och njuta av drömmen som blev sann. :)

Jag prenumererar nu även på nyhetsbrevet.

Evelina sa...

Hej!

Helt enkelt en sådan juste pryl som alla borde ha. Jag har ingen ännu, men vem vet, snart kankse den pryder min altan. Ett glas Rosé i solnedgången tillsammans med sambon i en fat boy :)

Anonym sa...

åhh en fatboy buggle Up, vilken dröm!!!
Tänk att få segla på ett moln och drömma sig bort ibland! och med detta underbara moln så får vi ju plats att drömma tillsammans! :-)

Tack för en fin blogg, är inne varje dag och läser och inspireras!
kram Ann (är nu prenumerant på VIT Design)

Anonym sa...

För att den är heeelt underbar och för att din blogg är så inspirerande!/Malin

Anna sa...

Har registrerat mig till nyhetsbrevet och hoppas nu på turen. En fatboy buggle Up hade varit en underbar dröm på vår lilla altan, vi längtar och håller tummarna.
/Anna

Ulrica sa...

Med världens minsta trädgård o noll plats till mys så måste en FATBOY vara perfekt :)Du har en underbar blogg, inne varje dag minst 2 ggr/dag
KrYa På DiG

Mikaela sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om godingen fatboy buggle up! <3

Jag skulle verkligen behöva en snygg & skön sittplats till vårt 80 kvm stora altandäck som är gjutet i betong. Älskar verkligen kombinationen "ruffigt" grått & modernt, avskalat vitt. En vit fatboy skulle vara den ultimata mysplatsen för mig & lilltjejen i sommar!

/Mikaela K

PS Har förstås registrerat mig till nyhetsbrevet också DS

Anonym sa...

Hej P!

En vit Fatboy Buggle Up är den enda som saknas på vår fina balkong. Så nu håller jag tummarna!

KRAM Mirva

malin sa...

Hej!

Jag skulle såå gärna vilja vinna för jag försökte att sy en som bara går sönder och ser så sorglig ut så några gäster tom skrattat åt den...

Om jag vinner blir det jag som skrattar sist:-)

exklusivvardag sa...

Nu när vårt poolbygge nästan är klart kan jag se mig själv, liggande i denna underbara FAT BOY som jag önskat mig så länge... tänk om jag kunnat vinna denna som en present till mig själv :-) kram

Lina sa...

Jag fyller 30 nu i april och detta skulle vara den perfekta 30-årspresenten. Vi håller för fullt på att inreda vårt nybyggda hus och vårt trädäck är än så länge tomt så denna skulle vara skön att slänga sig i en solig vårdag nu när jag närsomhelst ska få mitt första barn :)

Karin sa...

Om jag vinner vill jag ge fatboyen till min man Christian. Vi har nyligen flyttat in i vårt nybyggda hus och nu i vår och sommar väntar anläggning av trädgård och att snickra altaner. Själv är jag gravid och ska föda så snart sommaren är över och tyvärr kommer jag inte kunna hjälpa min man så mycket som jag hade önskat med alla trädgårdsbestyr. Den vita fina fatboyen hade varit en utmärkt present till min man som pepp och tack för allt arbete han kommer att lägga ner nu i vår och sommar.

Anonym sa...

Hej!
Vill bara börja med att säga vilken underbar blog du har, hittade den för några dagar sedan via More of white.
Och självklart vill jag också var med och tävla om en Fat Boy. Så jag skriver några rader.

"Tänk att få sitta i solen,
men att få skippa pinnstolen.
Att få sätta sig i Fat Boy säcken,
är det bästa för häcken.
Att luta sig tillbaka och slappna av,
glömma alla måsten och alla krav.
Det skulle bli en plats för bara mig,
vad med kan en mamma önska sig?"

Nu är det bara att hoppas.
Kram Åsa Sjöblom

Anonym sa...

En Fatboy skulle passa perfekt som present till min syster eftersom hennes gräsmatta tyvärr är ett tillhåll för fästingar.....Sommaren är härlig men inte dessa småkryp som vi alltid får pilla bort från våra barn som älskar att ligga i gräset hos henne. En Fatboy är ju också så snygg och cool så den drömmer jag verkligen om att vinna!

Therese i Bandhagen :)

Kiara sa...

Ååå, jeg har ønsket meg en slik lenge. Har ingen ute-møbler, så hadde vært veldig fint å hatt en slik som vi kunne brukt ute om sommeren. Samtidig passer den fint i stuen foran tv. Min datter på 4 år hadde elsket den! Fatboyen er perfekt til avslapping for mor og datter med lite møbler <3

Anonym sa...

Om jag vinner fatbojen skulle jag ge den till mina barn som har haft ett tufft år men mycket mycket indragningar har bara haft råd att köpa mat. Så det skulle vara en verkligen överraskning till mina älskade skatter.
CATRINE VIMMERBY

Cia sa...

Hej söta :-)
Vi flyttade från Storsta´n till en småstad för några år se´n,men livet blev inte riktigt som vi tänkte...ibland är det extra svårt...men vi byggde ett hus med en härlig altan och en önskan vi har är just en vit Fatboy!
Både min man, våra barn och jag skulle bli väldigt glada om vi fick njuta av solen i denna vita :-)
Jag har aldrig vunnit något och det skulle ju vara extra kul om det var från dig och din underbara blogg som jag följer varje dag!
Tack å må så gott!
Kram Cia

Anonym sa...

En FAT BOY har jag önskat mig läääänge (får nog önska mig en livet ut=)
tänk att få slå sig när en underbar sommarkväll efter jobbet och ta ett glas rött, och bara njuta utan en massa måsten.
det skulle vara helt underbart.
Mikaela.

lilla@ sa...

Denna FatBoy skulle vara mitt eget vita & fluffiga moln under bar himmel...

Lite iskallt rosévin i vackert glas & en inredningstidning som sällskap.

En farhåga är dock att jag skulle bli ego och ständigt släpa (baxa) runt detta fina 'moln' för mig själv. Vilken syn för gudarna...

Kram & tack för en inspirerande blogg,
LIlla@

Soffe sa...

Om jag finge en sådan här skulle jag ge den till min syster i födelsedagspresent. Vi har sedan många år tillbaka en sådan sköning och varenda gång syster är på besök intar hon denna och avger ett högt: aaaah! Hon skulle älska den, helt enkelt!

Anonym sa...

Hej P!
Underbart snygg är Fatboy Buggle-Up! Den skulle bli fantastisk på vår stora altan bredvid en vit Fatboy Headmock som jag spanat in.
Nu håller jag tummarna och hoppas på denna dröm.

Nyhetsbrev från Vit Design är beställt.

Johanna Linköping

Cilla och Vitis sa...

Hej!
Jag skulle vilja vinna "fatboyen" för att den är snygg & skön och för att jag aldrig vinner nåt...

Sophie i Enhörna

Anonym sa...

En fatboy är något för mig som är loj. Den är till för att slappa för både mamma och pappa. Att den sen är vit är heller inte kattskit. När frugan i trädgårn pilla kan jag den ha när jag ska grilla. En fatboy vill vi vinna för att sommar ro finna.

/ Sara & Calle Berglin
krogenskogen@hotmail.com

House of Fiddeli sa...

Den skulle jag vilja ha -bara för att den är så himla snygg, och vit!!

Trevlig kväll

Hälsningar Lina

Anonym sa...

Ofta när man i trädgården "påta"
värken ryggen så man bara vill gråta..
Då kan de vara skönt att få vila en stund
Ja, kanske t.om få ett besök av John Blund..
Detta kan ibland vara kanska svårt
För trä och plast möbler är ju ganska hårt..
Men med en härlig fatboy säck
är det onda snart puts väck!
Så en sådan önskar jag mig
och hoppas jag får det av dig!

Tusen tack för en fin blogg med finfina priser!
har amält mig till nyhetsbrevet och skall nu kolla in hela sortimentet!

Kram från Alexandra i ÖStersund

Anonym sa...

Så himla cool! En sådan har jag aldrig sett förrut! Skulle passa bra å vår altan, våra två småttingar skulle älska att dyka ner i den!

Jenny från Skellefteå

Postadress Torslanda sa...

Jag vill också vara med och tävla och är nu prenumerant på nyhetsbrevet

Fatboy i vinst, vilken grej
Skulle ju passa utmärkt på träddäcket till en designälskande tjej
Utemöbler jag testat av många slag
Fast ingen som just denna vita skulle göra min dag
Med detta rim hoppas jag ro hem
Den sköna vinsten till Torslanda tjugosju minus fem

FruSofie sa...

Åh vilken bra tävling, denna skulle jag gärna vunnit då vi har ett stort uterum + trädäck som är rätt så "oinredda" än då vi bara bott här en sommar. Den här skulle gärna fått ta upp lite plats och jag tror att barnen hade ÄLSKAT att få mysa i den, just nu har dem en liten "puff" där dem inte alls får plats båda 2 trots att dem jämt försöker.

När barnen har fullt upp med att leka skulle jag gärna skaffat sommarbrännan i den där med något bra magasin i handen =)

Kram ifrån "FruSofie" i Kristianstad som har anmält sig till nyhetsbrevet!

Malin sa...

Det finns bara ett sätt för mig att få rå om och njuta av en egen "tjockgubbe" (som min tioåring kallar den) och det är att vinna en.
Min man vill nämligen inte ha in någon "konkurrent" i huset som kommer att ta all uppmärksamhet ifrån honom!

Ha det gott!

PS.
Jag var bara tvungen att fråga sjuåringen vad han trodde en Fatboy var. Svaret: "det är väl en sån som bara äter fett eller?"

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla och prenumererar såklart på nyhetsbrevet!

I en underbar blogg som jag älskar att följa
hittade jag en Fatboy som man bara kan skölja
när söta små kladdiga fingrar vill busa
hoppa, skutta, vila, sova eller rusa,
En fatboy är till glädje för hela vår familj
tänk att ligga och njuta med en glass i vanilj
vi tackar VitDesign och HoP om denna kan bli vår
eftersom vi älskar design men inte har råd..

Kram
Jenny från Växjö

Monika P sa...

Åh vilken rolig tävling. Jag kommer att vara höggravid med vårt första barn i sommar och kan inte tänka mig ett bättre sätt att ligga och vila på än på en mysig vit fatboy på vår då nybyggda amerikanska porch med strålande sol och en mysig bok i handen....

Anonym sa...

Åhhh så fin, älskar att den är vit oxå!!! Köpte torp på Öland
I somras, nu är det dax att fixa finfin inredning!! Denna
Skulle ju bli underbar att mysa i för hela familjen! ( två barn)
Vid syrenbersån, eller på soldäcket?!
Tack för att du finns och förgyller våra dagar!!
Kram cajsa

Monica sa...

Jag har precis läst några fina o gripande motiveringar. Min motivering bleknar jämfört med många andras och jag är oerhört tacksam att jag, min man och mina flickor är friska och har det bra! Jag tycker att du är otroligt stilsäker och högst på min "sak" önskelisa står just nu en vit Tine K taklampa och en vit fatboy. Lampan har jag börjat spara till så att vinna en fatboy vore ju alldeles fantastiskt! Den skulle hamna i vår nya tillbyggnad tillsammans med familjen och vår blivande lampa! ;-)
Vårhälsningar från Monica i Skåne

kim sa...

vi flyttade i slutet av förra året från vårt fina hus till ett annat hus på annan ort pga av jobb. väl inflyttade i huset (höggravid och allt) upptäcker vi en vattenläcka. vår tjej blir storasyster och allt är upp och ner, det är det fortfarande för läckan är fortfarande ett försäkringsärende och håller på att åtgärdas. så med två små barn, ett nytt boende som inte kommer i ordning pga läckan är trädgården nu mitt tillflyktsmål. där är allt helt och rent och inget kaos. i trädgården skulle jag vilja sitta i den fina fatboyen med mina fina barn och fika mellis efter dagis och invänta sommaren!

Jenny sa...

Min son skulle kunna sitta så skönt i den, han är handikappad och har svårt att röra sin armar pga att han har en hjärntumör. Snälla låt mig vinna den till honom. Så snyggt att ha en Vit Fatboy Buggle Up istället för alla fula grejer han prövat från landstinget. i nuläget har min sambo byggt värsta stora grejen som vi sätter i soffan så han får upp armarna när han vill spela tv-spel. i en Fatboy Buggle Up sjunker han nog ner och får stöd:) Jag som älskar inredning.
jag prenumererar på nyhetsbrevet.

tack för en fin blogg
krya på dig

Marlene sa...

Igår ritade vi klart hur vår terrass ska se ut, det ska bli så roligt att få fixa till den. Tänk va lyxigt och fint det skulle vara med en vit fatboy, åhh drömmer!!!! Där kan jag ligga och njuta av sommaren, familjen och känna det nya livet i magen leva runt :)
Kram Marlene

Anonym sa...

Vi har just köpt vårt första hus som ivrigt väntar på våren, på att få visa oss hur det är att bo här när solens strålar värmer. Denna härliga "puff" vore en fin invigning att vila kroppen efter trädgårdsarbete, eller med något svalkande i handen en solig dag. :) Kram och tack! Michaela

Tess på Tilda och Mamma sa...

En fatboy för mig skulle vara en dröm,en fyrbarns mamma som aldrig har tid för sig själv skulle kanske få ha den ifred som en tillflyktsställe där bara mamma får vara ifred.Efter fyra barn en 12 åring som spelar hockey 10pass i veckan,och tvilling pojkar på 11år som sportar dygnet runt och till sist lill prinsessan på 4år så behöver jag unna mig något lyxig har länge suktat efter stuggrannens men ack vad jag får drömma. Hoppas på tur för en mamma som behöver lite lugn och ro.En sommardröm.
Ha en bra dag.Theres
Ps nyhetes brevet är anmäld men i min andra mail.

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 274   Nyare› Senaste»