söndag 10 april 2011

BUSY BUSY BUSY

.
.

Bea har också varit upptagen idag. Bla vankades det uppvaktning av kusin! Kappa Esprit, klänning Mexx, jeans Fix och nya rosa Converse på fötterna.
Hellooo mina vänner!Vilken Söndag - busy as a bee har jag varit hela dagen idag!

 
Vissa dagar har bara helt enkelt för få timmar och man hinner knappt det man ska! Nu står det middagsfix på schemat och idag kör jag enkelt: smörrebröd! Dvs riktigt grovt bröd med god rostbiff, potatissalllad och lite inlagda grönsaker + massa rostad lök. Till det - iskall öl:) Yummie!


.

Vad tror ni om denna flickor? Vacker, full av bra skådesplelare men kanske lite för, hm, märklig kanske? Lars von Trier är ju alltid Lars von Trier och han brukar gör väldigt speciella filmer. Men jag blir lite nyfiken på denna nya som har preimär på festivalen i Cannes i maj. Hur är det med dig, är du ett " Trierfan"?Återkommer lite senare girls!


 

KRAM


.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du köpt Beas kappa???

Kram

Pia

FruSofie sa...

Vad fin hon är! Ser verkligen ut som en bestämt liten "dam" =)

kram

Anonym sa...

Söt som alltid lilla Bea! Vilken fantastisk vårkappa.

Måste fråga, ser att du har vitoljat eller vitlaserat ekparketten, hur har ni gjort det? Tänkte göra likadant med vår parkett men vet inte vilken metod som funkar bäst. Vår granne gjorde vitoljat men det blev tydligen helt flammigt, tyvärr. Har du något tips?

Tusentack för en underbart bra blogg!!!

Kram

Anonym sa...

Hej! Gå in på skidåkerskan Anna Haags blogg och kolla på hennes inlägg om scrapbooking, du är med på ett litet hörn där =)

Mitt söta lilla hem sa...

Vilken supersöt outfit!!! Rosa o rött, super!

@nettes lilla blå sa...

Nice skor ;)

Kramar @nette

Angelica sa...

läset i ett inlägg om er stuga på Gottland om att du tyckte att det var synd att stolarna Vågö hade slutat tillverkas, men såg nyss att de har faktiskt kommit in igen http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50193223

Anonym sa...

Hej Fina P
Jag skickade en kommentar i tidigare inlägg och skulle vilja veta var du köpt Beas fina lila velourklänning med fjärilar bak?? Snälla svara:)

Ha en skön dag!

Kram J

Anonym sa...

Hei : )

Så fin Bea er : )

Til dag som lurte på Beas kjole,den er fra Chill Norway ; )

Hilsen Marte

Emma från Kastberga sa...

Helt underbart söt vårkappa lilla Bea har på sig!!