lördag 23 april 2011

EASTER EGG HUNT

.Mina glada skatter med sin egna skatt!
Godmorgon Påskafton!Vilken morgon! Jag väckte skatterna tidigt tidigt och hade med mig en korg som innehöll en skattkarta som visade vägen till  deras påskägg! (Jag hade smygit ut och gömt alla 7 äggen + chokladharar i en ruin här på tomten) Så sötnosarna slängde snabbt på sig kläderna och stack ut och letade och hade såå kul under tiden!

.


Påskjakt pågår!


Beabus på väg in med sitt ägg (och var hur mallig som helst över det)Happy Flisan med påskägg uppe i tvrummet (Klänning ChillN och leotights från Popupshop.)Bea slängde av sig ytterkläderna och satte igång och mumsade påskgodis redan i hallen hihi:) (Klänning lika som storasyster och tights Mexx)


Nu ska vi ta oss till en bonde i Rute och titta på alldeles nyfödda söta små lamm. Senare idag blir det påskfest med mammas supergoda påskmat!Önskar dig den bästa av Påskaftnar!KRAM


Pssst, Missa inte absolut sista chansen att tävla om Tolixstolarna för kl 12.00 idag är  tävlingen fini!


.


7 kommentarer:

Längtans Hem sa...

Vilka söta äggjägare!!
Själv har jag en liten äggletare på 4 år som inte vill ha speciellt mycket godis utan bara bara Lego! Så det fick han av haren - men det fick inte plats i ägget så det blev lite letande här med!

Önskar er en helt fantastisk påsk!!
Kom på en sak igår när jag letade efter ett påskkort på mig själv. Jag är med i din tävling om Tolixstolarna och så skrev jag att jag gärna ville köpa Fåtölj A2 till vår blivande uteplats. Och vad hittade jag igår om inte kortet jag pratade om, jag sitter i gammalemormors trädgård och de sitter vid sidan om mig vid bordet och fikar! Det kändes bara så lustigt när jag precis hade berättat om dem, och så hittar jag fotot!

Ta hand om er och ha en mysig påskafton!
Stor kram!!

Anonym sa...

Wow.... Så dyktig og god mamma du er! Barna dine er heldige! Du er et kjempegodt forbilde for mange av oss småbarnsmødre! Takk!! Hvor kommer de søte påskeeggene fra? Ha en fin påskeaften!!!
Klem Siv

Marina sa...

What a lovely pictures! Happy Easter! :)

Anonym sa...

Hallo P!

Fikk netopp et tips av en venninne av meg som er plaget med migrene,når hun kjenner migrenen kommer tar hun 600 mg magnesium,det skal lette blodårene og migrenen slipper taket,ellers tar hun 300 mg daglig.Håper dette kan hjelpe deg også!

Ha fortsatt en Glad Påsk til dere!

Elin Delbekk

vita hjärtan på tråd sa...

Kikar in för att önskar er en härlig påsk, så GLAD PÅSK!! Hoppas vistelsen på ön blir fortsatt härlig!!

/ Kram Linda

mammaxtre sa...

Vad härligt med skattjakt. Det hör påsken till
:-)

Ha det fortsatt härligt.

lugnet sa...

Skattjakt blir man aldrig för gammal för:) Härliga bilder på dina söta ungar och från miljön på Gotland!! Hoppas du får en fortsatt Mysig Påsk!
Kram//Ulrica