torsdag 28 april 2011

GODMORGON VÄRLDEN






Nej de blir nog inte goare än så här de små:) Mina tre skatter på Flisans dansträning igår kväll. (Trulle kom direkt från sin Tae Kwando) Flisan har topp och shorts I dig denim och Bea jacka och topp från samma märke. Tights Lindex, sjal HM och jeans Benetton




Tjingeling Toooorsdag!


Vaknade tidigt tidigt med världens "magsvid" denna morgon! Ajajaj. Har tagit ett par sådana där "magsyretabletter" och de lindrar ju något i alla fall. Kan det vara all grillad mat som dykt upp helt plötsligt tro?  Igår åt vi tex grillad tonfisk till middag (med avocadsallad och mayodressing mmmm va gott det var!)




Flisan dansar! Hon gillar att dansa jättemycket och har gått på dansskola ända sen sen hon var så liten som två år.(Dock inte samma skola)




En glad Flisan och (en något lite mindre glad) Bea utanför dansstudion:)


Nu ska jag uppdatera mig lite kring det kungliga bröllopet mellan William och Kate imorgon för det vill man ju inte missa! Gissar på att bruden kommer vara hur stunning som helst:) Sen blir det frukostfix dvs snäll och len youghurt för magen!



Njut dagen tjejer!



KRAM



.

5 kommentarer:

Mia sa...

Grillad tonfisk.. låter intressant! Jag har bara provat tonfisk en gång, i London. Jag älskar att grilla lax eller makrill!

Ha en fin dag!

Life Of An Angel sa...

Ja grillat är ju inte så snällt mot magen, men ooooooh så gott det är :D

Anonym sa...

Har nästan precis hittat hit men vilka fina barn du har.....livets lottovinst :)

/Jessica i Malmö

Arcturasidyll sa...

Lchf:ar du? Jag får magkattar av allt fett när jag Lchf:ar! Så jag har gått över till Gi som är skonsammare...

Anonym sa...

Varje dag måste jag läsa vad som händer...lika roligt varje gång..så sööta barn...Kram