tisdag 5 april 2011

HAPPY 60-TALS P

.
.



Dagens: Silkesklänning + gummistövlar!



Todeloooo sunshines!


Mår ni bra bloggisar!?!


Jag mår faktiskt prima, det är ju vår och livet leker!:)

Just nu har jag dock en låt i huvudet som jag inte riktigt kommer på och som jag börjar tänka på hela tiden. Visst är sånt lite småirriterande? Det har varit någon reklam väldigt nyligen på tv där det är en samlingsskiva med gamla klassiska amerikanska låtar. Hette nåt i stil med "classicamericanlovebooksongs".  Tror det var ett par på framsidan? Låten har varit signaturmelodi för ett svenskt underhållningsprogram som jag inte heller kommer på vilket. Gaaah, hjälp mig bloggisar, vilken dum låt är det jag inte kommer på???




Hihi, visst är det lite "60-talshemmafru" över min dagens idag? And I like it!:) Pärlörhängen från Creative Lounge, uuuunderbar silkesklänning som man verkligen blir glad av från ChillN, tights Rosemunde och stövlar Hunter. (Färdigställandet av tavelväggen i trappen är också ett projekt jag bara måste ta tag i snaaart!)



Nu blir det lunch nere på stan!


Önskar dig en riktigt  happy dag!



KRAM


:

54 kommentarer:

Anonym sa...

Ok. du är fin men den där klänningen tyckte jag inte var så fin.
tur att vi tycker olika.
Mvh

Anonym sa...

KLÄNNINGEN ÄR JU FANTASTISK! JÄTTESÖT!

Två Trappor sa...

Hmm... ja, man kan bli galen på att inte komma på låtar! Kan det ha varit reklam för cn:n "Ljuva Nostalgi: The American Songbook?" Den finns på Åhléns och cdon.com nu har jag sett. Vilken låt du tänker på kan jag dock inte komma på, men det kanske du kan lista ut om du kollar på cd:n:

http://cdon.se/musik/various/ljuva_nostalgi_-_the_american_songbook_(2cd)-13983677

Jättesöt klänning! Du passar i allt! :)

Kram, Madeleine

Mary sa...

Det är verkligen så fräscht med gult! Happy color!

/Mary

Anonym sa...

Vacker klänning med vackert mönster. Är det fåglar och fjärilar. Du passar så bra i den. Hunter stövlar till passat ypperligt.
Tack för en feelgoodblog, kikar in hos dig varje dag.

Hälsningar
Marie

Unknown sa...

Hej! Läser din blogg dagligen. Du har en egen app på min telefon, kul va! Ett litet klick så kan jag följa dig närsomhelst. Gillar dig jätte mycket. Och vilket fint hem du har, helt min stil. Bra smak du har:) har en liten fråga. Hur ställer du in din kamera för att få så ljusa o klara bilder? Har en Canon eos 1000d, är ganska ny på systemkamera, men det är ju så kul. Har själv en blogg www.majasrum.blogspot.com kom gärna in. Gillar den blommiga klänningen, jätte söt. Måste också säga att du har fått mig att sukta efter Tullhuset. Nästa gång vi åker till Västerås, blir ganska ofta, kusinerna till dottern bor där. Sist jag var där så hade dem stängt, blev skit besviken. Gör ett nytt försök nu till påsk. Vet du om dem har öppet påskafton? Hoppas du fortsätter med din underbara blogg!! Kramar till dig!

Anonym sa...

LOVE YOUR DRESS!!! IS VERY NICE!!! HAVE A NICE DAY TO ALL SUECIA!!! LOVE ANDREA FROM BUENOS AIRES ARGENTINA

Anonym sa...

Åh vad fin klänningen var! Var har du hittat den?
Har bara sett den i en norsk butik än-ingen svensk men vill gärna ha den:-) Hur långt ner mot knät går den? Lite svårt att se på bilden. kram Maria

Anonym sa...

Allt klär en skönhet! Du passar bra i gult!

Jag gör det dock inte.. tror jag inte. Så den klänningen hade inte fått flytta in i min garderob. Men gärna maxi-klänningen du visade härodagen, en till vänster av tre olika! :o)

Ha en skön dag!
// Mia

Mrs G-mammasegen sa...

Superfin!!! Har sett många fina gula klänningar nu bara senaste veckan! Jag väntar på min "vårklänning" som nog kommer i posten i morgon!!! Ha en bra dag! KRAM

Kerstin sa...

Nydelig kjole :) Håper lunsjen smakte :)
Klem

Anonym sa...

Vad har du för st på stövlarna?? Är det "vanliga" storlekar eller måste man gå ner en st.?

Anonym sa...

Den klänningen har jag också väntat på. Den finns inte i någon webbutik än verkar det som. Var har du hittat den om jag får fråga?
Vore intressant att se den uppknäppt i halsen, antar att det blir en annan stil då.
Frågade tidigare två frågor om Hawthorne blusen men fick aldrig något svar...
Hälsningar Helene

Anonym sa...

Du är så söööt och snygg i ALLT!!

Ha en mysig kväll!

Kram Anna.S i Uppsala

Aina sa...

Love this dress!!!

Emma från Kastberga sa...

Det var den snyggaste klänningen jag har sett på länge!! Vill ha!!

Kram!

Livet hos Linda sa...

Alltid lika vacker!!! =)
Hoppas du hade en trevlig lunch!
kram

Malin sa...

Så fin du är!
Ljuva nostalgi - american songbook är det nog du söker, underbara låtar <3
Ha en underbar dag.
Kramar

Anonym sa...

Hej,
läser bloggen varje dag! Den är jättebra och den ger så mycket inspiration! Klänningen är supersöt, klär dig verkligen :)

Nu till något helt annat...
Har letat inspiration till ett prinsessrum och har helt klart fastnat för din stora dotters tapet (hennes rum är otroligt fint!!!)

Nu till mitt stora problem nämligen hennes vimpel, har du nån aning om var jag kan finna den, har kollat runt på nätet utan resultat :(... Och jag bara got to have...

Mycket vänliga hälsningar
Cecilia

Gnistrande snö sa...

Åh vilken söt klänning! Jag tycker du är jättesöt i den :-)

Anonym sa...

Kjempe fint bilde av deg : )

Anonym sa...

Men herregud elaka människa! Alltså den anonyma människa som kommenterar över mig här... Låt kommentaren stå kvar HoP. Det kanske är nån vars pojkvän du stulit nån gång ;)Hon verkar iaf oerhört avundsjuk!!! Tycker du är oerhört duktig och blir mycket inspirerad och glad när jag läser din blogg. Till skillnad från föregående kommendora så inser jag att allt inte alltid är rosenrött VARJE dag men hur intressant är sånt att läsa om ????

//Pernilla (som för övrigt också har HoP app på min Iphone)

Philia sa...

Tack för alla söta hälsningar!!!

Vad roligt att ni gillar min glada & gula klänning. För er som undrar var den finns kolla ex här: http://www.chicliving.no

Anonym - Hunter är normala i storlekarna.

Madeleine - Det var ju preciiis den samlingen jag menade. Tusen tack!!! Du gjorde min dag nu:)

Helene - Tack!!! Dessa bilder har jag tagit med Manuell inställning där jag har haft lite lite blixt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, är så dåålig på att förklara fotografering på ett vettigt sätt. Prova dig fram är mitt tips! Vet ej om Tullhuset har öppet då men ring gärna och fråga på tel: 021-133888

Cecilia - Blir osäker om du menar Flisans eller Beas vimpel nu (Flisans gamla har fått flyttta in till Bea)De stora vimplarna är hur som helst från Rice och de små från Maileg!

Önskar er alla en trevlig kväll!


P

Philia sa...

Till dig otrevliga anonyma Mamöbo som skriver falska påhopp gällande mig - Jag ser på ditt Ip nummer att du tydligen gillar min falska blogg eftersom du så gärna besöker den. Du skriver att jag skriver elaka kommentarer på andras bloggar? Nu är det så att jag faktiskt är väldigt dålig på att kommentera hos andra så snälla ge mig ETT exempel där House of Philia skrivit något elakt??? Är det jag som skrivit så syns min signatur, annars är det någon som utger sig för att vara mig.


P

Anonym sa...

Hej, vill bara säga att jag blir så otroligt glad och inspirerad över att läsa din blogg! Jag är "fast" helt enkelt :)
Många kramar fr Lotta i Jönköping

Anna-Panna sa...

Nämen hallojsan! Det var verkligen 60-tals chict - döläcker. Påminner lite om en Pip-tapet - o det e inget negativt tvärtom ;)

Nu är jag ännu mer sugen på att köpa den där gröna barnjackan till min 4 åring, har spanat på den länge, och jag har ju redan scarfen till henne. Ska nog slå till!

Tack för att du delar med dig av ALLT. Sen de dära jäkla kommentarerna - oh my oh my.

Fokusera på oss som gillar dig - fast det vet jag ju att du gör ;)

Ha det bäst!

Ingrid sa...

Vackra fina P, allt klär en skönhet sägs det ju. Tyvärr ses inte sådan med blida ögon av många.

Sträck på dig du är både kreativ, har ett vackert hem, god smak när det gäller inredning, vackra fina barn, duktig och SKITSNYGG!!

Så kallade "Troll" finns överallt på nätet, ofta dyker de upp under olika alias och göra sig lustiga eller skriva elaka påhopp. Ge dem inte näring genom mer publicitet de lever av detta...

Med värme,
Ingrid

Mariette sa...

Den där klänningen var på pricken min stil!

SUPERSNYGG!!!

Kram Mariette

Dr Molly sa...

Supersnygg är du som vanligt! Den klänningen kommer även i en rosa variant! Om ni vill se vilka butiker i sverige som tar in den håller jag precis på med ett inlägg som kommer imorgon bitti! KRAMAR

Två Trappor sa...

Åh, vad roligt att det var den musiksamlingen du menade, och att jag kunde glädja dig lite idag med det tipset! Du som glädjer mig och såå många andra med din härliga, inspirerande blogg varje dag! :) Tack för ditt svar!
Nu ska jag snarast ut och spana efter vårfräscha gula klänningar i affärerna... ;)
Kram, Madeleine

Helena Svensson sa...

Hallå P... Angående låten så vad heter underhållningsprogrammet? kanske finns en snutt kvar via webbtv alt Youtub. Kan köra trackID och se om jag får tag i låten...

Ser att du har antagonisten kvar. Asch va trist. Kolla nu IPadressen är det på dagtid så ring arbetsgivaren om personen sitter på jobbet.. Blir bara värre och värre vad jag kan se. Ta inte bort inläggen för detta triggar personen till värre elakheter och kommer passa på då du inte kommer åt kommentarfälten på sena kvällar och då du skriver att du skall bort.

Bemöt kritikerna och ta inte illa vid dig.. Konstruktiv och saklig kommunikation gör att det blir trist att tjafsa.

Tar du bort kommentarer så triggar du bara igång flera och du har ett radband av surpuppor efter dig. Mitt tips...

Sen återigen alla surpuppor.. Kan ni inte hoppa på mig och jävlas lite. Har ju så jädrans trist med alla mina inslag som inte granskas under lupp... Jo jag flyttar också kuddar och dessutom lever jag på staten i ett och ett halvt år. Borde väl vara något att reta sig på.

http://divasboning.blogspot.com/

Live från radhuset sa...

Så vacker klänning som väcker ha-begär! Lovely.
/Katarina

Kari sa...

Så fin du var i gult! :-)

Jeg må få spørre deg om hvordan du klarer å holde dine Hunters så blanke? Jeg klarer det ikke.

Kari :-)

mammaxtre sa...

Men vilken fin bild på dig i fina klänningen.

Ha en fin dag

LOPPISLIV sa...

Ohhh så himla söt hemmafru look med nya fina klänningen :-)) Söt som bara den är du som vanligt och en urgullig klänning!! Ser att dina hunter återigen är blanka och fina, hur bar du dig åt ?? Ha en toppendag nu, Kraaam P

Anonym sa...

..en liten fråga igen ifall du missade den ovan..Vilken stl har du på klänningen och hur långt ner på knät går den ungefär? Har du beställt den från den norska shoppen? Fungerade det bra? kram Maria

Mamma Mat sa...

Du har en underbar blogg och jag läser den varje dag. Tillhör min morgonrutin tillsammans med kaffe innan jag sätter igång att arbeta hemma vid mitt skrivbord. Du gör mig glad och positivt inställd till dagen, även dagar med regnmoln på himlen. Keep it up, för nu är jag helt beroende...

Villa Björkebo sa...

Sjukt söt klänning!...precis som du.
Ha en Toppen dag, det ska jag ha.
Kram Linda

Anonym sa...

Vet ikke helt hva jeg synes om klänningen, den er kanskje søtere hvis man ikke knyter til i halsen? Virker som ChillN har testet ut litt nye stiler nå i vår....
Håper de anonyme hetserne gir opp, hvis ikke kan du legge til kommentarbegrensning, dvs at du må godkjenne kommentarer innan de publiseres...

Anonym sa...

Blir ändå väldigt förvånad över att du bara bär kläderna 1 gång på bild...har jag fel?! Sponsring? Och det tror kanske jag. För dyra för att bara köpa och hänga in i garderoben eller....I annat fall måste du vara vääällddigt rik. För vad handlar du för i månaden i så fall?? Och vad säger mannen om det. Pengar som bara går upp i rök.
Mvh Undrande.

Anonym sa...

Man herregud anonym det är väl klart att P har på sig kläder även när hon inte visar dem på bloggen??? Och vad har du med deras överenskommelser och ekonomi att göra? Herregud igen.

Anonym sa...

oj oj oj, vad vissa gnäller ...tydligen många retar sig på bloggen men inte riktigt kan hålla sig borta endå... nyfikna på P som är supersnygg, har ett vackert hem, en snygg man, har en karriär och friska fina barn och dessutom är hon är lycklig. Det sista jag skrev borde fler vara lyckliga över, just att leva. Det som alla gnäller över.. är ju vardagen det är ju livet... förgyll din vardag i stället, var glad och tacksam för just det du har. Ta hand om er vardag den är värdefull. :) P du vet att du är lyckligt lottad, du uppskattar livet och försöker sprida glädje och positiv energi till andra.. fortsätt med det.. vi som läser din blocgg tackar för det!Tack och kram! från KIA

Anonym sa...

Men kanske är det så att många från början kände sig avundsjuka (utan att vara missunsamma) på att någon kan shoppa för så gigantiska summor som det handlar om här. Men vartefter övergår avundsjukan till en misstänksamhet, hur i hela friden kan detta gå ihop? P har inte berättat att hon har ett märkvärdigt, välbetalt jobb och hennes man jobbar tydligen på bank...
Så tror jag att det är, folk är inte avundsjuka, bitchiga eller elaka bara misstänksamma och undrande...
(oj, nu får jag väl på pälsen...)

Anonym sa...

Hej P
Hur går det med löpningen ??tror det passar med en löptur efter denna läsning av,tråkig läsning människor som lägger sig i det dom inte har med att göra, hur fasiken orkar dom???
Tänk om vi imorgonbitti läser att Du lagt ner din blogg, för att du inte tycker det är kul längre att göda vissa galna sjuka, Höns!!
Kära P jag skulle förstå DIG men jag hoppas du orkar!!
Kram du fina goa P!!

Anonym sa...

Hej!
Jag älskar den här bloggen, min klara favorit. Det enda negativa är kommentarerna. Negativa kommentarer stör en annars positiv blogg och det är LIKA jobbigt att "lyssna" på de som gnäller på gnällspikarna som själva gnällspikarna. Jag kanske ska sluta läsa kommentarerna helt enkelt:)

Anonym sa...

Men herregud!Vad spelar det för roll var P får sina saker el pengar ifrån?!!! Mår ni som klagar bättre om ni vet det eller? Kanske har hon sparade eller ärvda pengar..eller så får hon sponsrade saker (bloggen är ju som ett jobb för henne) el så har hon en generös välbetald man el så försörjer hennes föräldrar henne fortfarande..eller så är hon världens bästa aktieinvesterare...spelar det ngn roll?! Och har ni verkligen med det att göra? En blogg är väl aldrig hela bilden av en människa.
Jag tycker bloggen och P verkar supermysig. Det är därför JAG läser den. Annars skulle jag låta bli. kram Maria

Helena Svensson sa...

P bemöt dom och ignorera dom inte.. Har erfarenhet av detta lovar.. Säg som det är med ditt yrke alternativt reklamintäkter, få det överstökat. Ingen av oss skulle tycka sämre om dig för det.. Risken är att konflikten ökar och du får gäng emot dig. Tyvärr så är man inte privat som man skulle vilja. Folk har inte med ens liv att göra men ser att det tär på dig och då är det bara att bemöta tills dom tröttnar.. Nu är det för spännande och triggas igång för flera... Vänligen Helena

http://divasboning.blogspot.com/

Anonym sa...

Hello Philia,
your Blog is so nice.

Dragana from Germany

Anonym sa...

Hello Philia,

your Blog is so nice......
I love it


Dragana from Germany

Inspiration box sa...

Hej! Jag har just startat en ny inspirationsblogg för design/mode/inredning (allt som är inspirerande helt enkelt) och försöker att sprida ut mig här i bloggosfären! Jag skulle bli överlycklig om du ville skriva om/länka till mig. Adressen är inspbox.blogspot.com. Alla ni andra som läser detta är också hjärtligt välkomna att besöka min nya blogg! Jag är just i startgropen, så ge mig gärna feedback. Tack för ordet

Anonym sa...

Bättre att bara säga som det är ibland! Iom att man har en stor blogg, blir man ju som en officiell person. Man får väl ta "the good with the bad" kanske. Såsom livet är i allmänhet. Bloggen ger dig stora fördelar som sponsring av fina saker, och mycket bekräftelse och feedback. Tänk på det!

/G

Helena Svensson sa...

Japp instämmer med talaren ovan. Säg som det är och sträck på dig. Vi är sååååååå MÅNGA som skiter i vilket för vi vill ha din blogg ändå, där vi kan få tanka lite skönhet och glädje. Täpp till truten på dem och sträck på dig. sen kan du be dom gå in här så förtydligar du TYDLIGT vad du menar.

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://28.media.tumblr.com/tumblr_lci8ynvIPW1qf76m1o1_400.png&imgrefurl=http://keep-calm-and.tumblr.com/post/1692890170/keep-calm-and-say-bitch-i-dont-live-to-please&usg=__0Oy5nuxkw2CqbgeHRMB0ImZNVUM=&h=466&w=400&sz=22&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=F0gGXguKAdYaSM:&tbnh=149&tbnw=128&ei=5omcTY-jJ4-SswaMyMW_Bg&prev=/images%3Fq%3Di%2Bdont%2Blive%2Bto%2Bplease%2Byou%2Bbitch%26um%3D1%26hl%3Dsv%26rlz%3D1R2ADRA_svSE399%26biw%3D1259%26bih%3D587%26tbm%3Disch0%2C145&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1025&vpy=66&dur=2886&hovh=242&hovw=208&tx=160&ty=156&oei=UoacTc2UD8rIsga-xLWDBg&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:0&biw=1259&bih=587

Tova sa...

Åh så härlig klänning!

Tracey sa...

That dress is just gorgeous! x