måndag 4 april 2011

LÄCKERT LÄCKERT LÄCKERT PÅ FESTEN

.
.

Urläckra silkesklänningar från svenska Malina Andrén. Den i mitten är jag nog allra mest sugen på...



Tjingeling första veckan i April!



Gissa om jag var duktig igår minsann! Jag målade och målade och nu är det ju faktiskt (nästan) färdigmålat - puh! Tänk att det bara var tre år sen köket målades förra gången men det händer en hel del i ett kök på tre år (smuts och små barnmärken tex:) så en uppfräschning märks verkligen!

.


Här om dagen damp det ner en trevlig inbjudan till ett tjusigt bröllop i sommar! Det jag allra helst skulla ha på mig då är just en ursnygg cool Malinaklänning (och som tur är så kommer Creative Lounge ta hem dessa så att det bara är att "klick klick":) Man har ju bla sett vältränade och ursnygga Lena Philipson i en Malina på både Melodifestivalen och på QX galan. Så himla bra hon var och vill du se henne i den modell jag gillar mest så kika här!


Men för att passa i en Malina, eller i vilken annan liten snygg klänning som helst, så måste jag ta tag i träning nuuuu! Eftersom jag åter är pigg och frisk  så finns det inga som helst undanflykter - idag blir det spåret!



Vi ses senare!


KRAM



Psst, Till alla de sura och negativa trista typer som bara känner att de måsta tycka att det mesta är fel på H of P. Gör något annat please för det är ju faktiskt högst frivilligt att besöka min sajt. Här inne är det nämligen en plats för härliga positiva tjejer som väljer att se det mesta i livet från den ljusa sidan! Och nej, man behöver verkligen inte tycka precis som jag eller ha samma smak men att yttrycka sig både plumpt, elakt och dumt hör inte hemma här, det skapar bara en otrevlig stämning och är ingen feelgood vare sig för mig eller för alla mina fina besökare.


35 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Mmmm en snygg maxiklänning, gärna i silke, är ett måste i sommar!

Anonym sa...

Hoppas du kan strunta i surisarna, tyck synd om dom istället för att de bara MÅSTE uttrycka hur dåligt allting är, ingen vidare bra egenskap! Får jag be om lite hjälp? Ska till STHLM i helgen, och vet att du skrev om ett ställe som hade fantastiska macaroons! Har finkammat dina inlägg men hittar det inte, vill du vara snäll o skriva vart det var? Tack på förhand!
Ha en fin dag! Kram Anna

Philia sa...

Att vara någons fru - Jag är absolut helt övertygad att snygga du skulle vara helt stunning med din fina mage i en silkesmaxiklänning!!! Go for tit:)

Anna - Tack för sin söta hälsning, den gör mig GLAD!!! Macarons hittar du på konditoriet XOCO på Rörstrandsgatan i Vasastan. En fin dag till dig med!


KRAM

P

Anonym sa...

De sure meldingene i forrige innlegg er jeg ganske sikker på er fra samme person alle sammen!!!!Psykisk syk sikkert

Anonym sa...

Jag brukar säga till mina döttrar när någon är elak utan anledning, att det är för att de har ett hemskt och misslyckat liv och måste trycka till sådana som de avundas för att känna att de existerar. Bry dig inte om det, egentligen betyder det bara att du är LYCKAD.

Anonym sa...

Kanske nåt för er som gillar Tine K kuddar =)

http://campadre.se/campaigns/44-tine-k-home/

H/Cilla

Veronica sa...

Åh, vilka vackra klänningar! Roligt med lite mönster på sommaren när man (förhoppningsvis) fått lite färg. Jag har lite gravidkilon kvar så jag skulle ta den vänstra men Philia, du skulle vara stunning i den korta klänningen i mitten!!

Vad bra att du river ifrån till gnällisarna! Vad tråkigt det måste vara att hela tiden se allt negativt och klaga. Gillar man inredning och estetik så uppskattar man ju miljöer även om de kanske inte liknar den stil man själv har hemma, man blir ju inspirerad ändå! Mitt hem ser inte alls ut som ditt men jag tycker att du har otroligt vackert hemma och väntar alltid förväntansfullt på nästa inlägg med alltid lika fantastiska bilder. Strunta i mistlurarna och "keep up the good work" :D

Anonym sa...

Håller helt med, varför läser man en blogg som tydligen bara irriterar en...???
Gör något annat med ert liv en att förpesta för de som vill vara glada!
Go for it Petra.

Kram Kicki

Anonym sa...

Tycker kanske att man bör kunna ta till sig kritik, all behöver ju inte vara av ondo ibland blir man ju lite "hemmablind" Jag tittar gärna in på din blogg varje dag, men kan hålla med att du nog skulle få in lite mer färg i hemmet. Det är ju naturligtvis en smaksak, men eftersom du ju skrev om det själv så... lite goda råd är väl aldrig fel?
Samtidigt blev jag ju lite nyfiken, någon frågade efter vad gör mannen, eftersom det ju verkar vara du som hela tiden fixar, målar ,köper. I vårt hem har vi alltid ett samråd om vad och hur saker skall vara!

Ha en bra dag i dimman och duggregnet! Ingrid

Fia sa...

Hej hopp, strunta i de negativa sura personerna. Bloggen är perfect, precis som den är! Ha en trevlig måndag.

Anonym sa...

Jag har läst i någon intervju med Lena Ph att hon i princip aldrig tränar... det är ju svårt att tro, hon ser ju verkligen vältränad ut! Klänningarna känns inte riktig som jag, men säkert jättefin på dig! Tack för en superbra blogg!!!! Kramar

Unknown sa...

Puuh, att somliga orkar!

Du är bäst :) glöm aldrig att vi är många fler som älskar din blogg, än de negativa, avundsjuka tråkmånsarna som besöker din fina feelgood blogg är! Att besöka en blogg är frivilligt och kanske dax för alla er som verkar ogilla denna typ av blogg att välja ett annat forum.

Duktiga bloggare finns det inom alla olika kategorier, fundera på att besöka nåt som i sådana fall tilltalar er bättre nästa gång så kanske ni också känner er inspirerade och glada!

För det är iallafall den känslan jag får av att besöka House of Philia varje dag :)

Till min favvo bloggare: Keep up the good work ;)

Kram Fia

Anonym sa...

Hej, vill bara säga att bloggen är den absolut bästa och mysigaste så strunta i alla sura och fortsätt som tidigare!! Älskar din blogg och måste bara gå in och titta varje dag, ibland flera gånger ifall det skulle ha kommit något nytt inlägg.

Kram Anna i Skåne

Tina sa...

Hej!
Vilka vackra klänningar. Tror du skulle vara hur snygg som helst i dem.
Har bara en liten fråga ang. badrummet (vet att du inte vill visa det...) men undrar om renovering är på g. Får vi i så fall följa den resan? Är så nyfiken då vi själv är på väg att börja renoveringen av ett ganska fult badrum :-)
Ha en bra dag.
/Tina

Anonym sa...

Heja dig!!
Alltid kul å inspirerande att läsa din blogg!!!
Det ger verkligen en "feel good" känsla och positiva vibbar att kika in hos dig så fortsätt som du gör och strunta i surisarna!!!

Malin på ön sa...

Alltid lika roligt att kika in på din blogg! Såg att du inte ville visa upp badrummet - förstår precis! Vi hade ett 80-tals badrum och hjälp vad glad jag var när vi var färdigrenoverade, funkar jättebra med carraramarmorn än så länge, ha en bra dag,
Malin

Snor och Glamour sa...

Hej där!
JA, Malins klänningar är fantastiska!
Tyvärr är det ju så att har man en stor blogg så kommer det alltid folk dit som inte tycker som man själv. I mitt jobb jobbar jag med några av Sveriges största bloggare - och hur man än gör så kommer det alltid tråkiga kommentarer. Det är synd för stämningen - men oundvikligt tyvärr! Love & let go!

Ha en fin dag!

Line sa...

herlige klær!:) du har en helt nydelig blogg og jeg er innom stadig:)ha en flott dag!

Anonym sa...

Håller med du har en fantastisk blogg och en super fin stil folk är bara avundsjuka : ( kram från Sofia i Hjo : ) Ps. urläckra klänningar super fina vill ha Ds.

Unknown sa...

Hej snygging!
Tack för klänningsinspiration! SÅÅÅÅÅÅ jädrans snygga, jag älskar maxiklänningar!
Tråkigt med dumma människor, de har väl no life helt enkelt.

Kram Catta

Anonym sa...

Men du, många skrev ju bara att de vill se någon annan sida av ditt hus/ditt liv! Det är väl bra med lite tips på vad folk vill se och läsa om! :-D

Anonym sa...

You go girl...
Kramar Annsofie

Anonym sa...

Takk for masse feelgood og herlig inspirasjon! Stå på!! Klem Elisabeth

Kristin sa...

Hei, finner masser inspirasjon i bloggen din og ditt fine hjem!!
Kan jeg spørre om Howard serien du har i stuen er fra Engelsson?
SÅ fin :)

Hilsen Kristin

Anonym sa...

Hallå!!Skit i surhönorna!Din blogg är superbra och med härlig blandning. Även om jag inte är bjuden på ngt bröllop (än...) så har jag också börjat med min träning nu och det är så himla sköönt, och ngn läcker blåsa el likande ska nog införskaffas som lockbete till forts träning om inte annat ;) Ha det bra och fortsätt som du gör!!
Sussi

Anonym sa...

Hej P!
Snygg, lyckad och rik... det sticker i mångas ögon.. det märks här i kommentarerna på bloggen. Men P låt dem hållas.. du vet vad du gör och gör det bra. Du kommer att få en lysande karriär med bloggen som skjuts framåt...du kan bli vad du vill bara du vill det tillräckligt mycket, det säger jag också till min dotter. Lycka till P med det du vill göra.
Kram Kamilla

Anonym sa...

Tycker också du ska strunta i sura läsare - hoppas de inser att de inte ska gå in på din blogg då!! Jag tycker det är härligt att läsa i alla fall!! Ha en fin dag

Emelie sa...

Hejsan!

Jag gifte mig i en klänning från Malina. Malin som driver det är helt underbar och hon tog mina mått över mailen och skickade den till Prag där vi bodde då (Kunde inte komma till Sverige och prova) Den satt som en smäck :)

Ha en underbar dag och fortsätt som du gör. Blogga gör man först och främst för sin egen skull och det är där man får bestämma och göra precis som man vill :)

Stephie sa...

Läser din blogg dagligen den är jättebra och du har det så himla fint hemma hos dig, kul med inspiration till vårt nya hem (vi flyttar den här veckan) o bry dig inte om de som skriver dumma kommentarer, de är bara avundsjuka!! Ha en fortsatt fin dag!
Kramar Stephie

Anonym sa...

Överallt finns dom, de som inte har något självförtroende och självkänsla. Tror stenhårt på det jag läste någongång...Folk som kritiserar, baktalar och mobbar andra gör det för att skjuta fokus från dem själva så att man inte ska se vilka små människor dom själva är.
Helen

Anonym sa...

Jag blir SÅ TRÖTT å dina vägnar finaste Philia! Ena stunden får du kritik för att du "bara" är hemma. Näste sekund får du kommentarer om att det bara är du som fixar och trixar, målar och fejjar! "Vart är mannen"? Herregud Ingrid det är väl 2000-talet och det är väl uppenbart att Philia är en kvinna som klarar av att fixa och dona utan en mans inblandning! OCH VARFÖR skulle hon ha en massa färg hemma när hon mycket tydligt skriver att det INTE ÄR HENNES STIL!!!! Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra...finns det en bok som heter! KÖP, LÄS, LÄR!!! Goooooo Philia!

KRAM Tessan

Anonym sa...

Mange interessante synspunkter over. Jeg slenger meg på og lurer på om du og din mann er helt enig om hvit/svart stil? Har han vært med å bestemme deler av inredningen? Siden huset har såpass feminin stil hadde det vært rolig å vite hvordan dere bestemmer inredningen.

Anonym sa...

Till anonym om Lena Ph: det kan nog stämma att hon inte tränar, smal är inte lika med vältränad, utan just bara smal. Men hon är fin ändå. /Lis.

Catharina sa...

Din blogg är den allra bästa! Förstår inte hur man orkar lägga ner tid och energi på att gnälla.

Anonym sa...

Ingrid hej,några goda råd..för det är ju aldrig fel eller hur??
Ingen av oss läsare vet om philia o hennes man har samråd hemma eller hur? Ingen av oss vet om dom tar sina beslut om inredningen tillsammans och det är sen Philia som förverkligar saker o ting! Varför spekulera i saker vi inte har en aning om?? Varför ta problem om ingenting liksom?

I vårt äktenskap är det även jag som fixar,donar,ändrar o lagar om,allt som har med inredning att göra.
Min man är inte ens det minsta intresserad!
Ibland frågar jag kanske hans åsikt och då kan han både ge den eller säga att jag får själv bestämma. Inte betyder det att vi inte har samråd hemma för det!
Färg är en annan sak folk tycks jämt o ständigt ha problem om....Gud, när ska det gå hem för endel?!? Det handlar ju inte om att VI INTE VÅGAR sätta färg på hem o hushåll utan det handlar ju kanske mer om att VI INTE VILL ha! Det är philias stil o det är min stil!
Vidare har ju även Philia skrivit flera gånger att det här är ska vara en positiv o skön blogg o att det är upp till var och en att läsa den.
Följ det rådet ni som bara orkar gnälla o se fel i allt o alla!/ Petra från Finland