lördag 16 april 2011

LÖRDAGENS LILLA DANSKA


.
.

Mmmm, jag gillar: lavendelhäckar, Danska Patriciervillor, rosa klängrosor och även såna där kolonialsoffor som man skymtar längst bort!:)




Tjing lördagskväll!



Här bakas det kladdkaka och marineras kycklingfileer för fullt just nu! (Jag står faktiskt fortfarande i mina löpkläder och bloggar i köket för jag har inte hunnit in i duschen än efter löpturen. Men oj så skönt det är att springa!!! Love it!:)

Bjuder på lite lördagsmysiga bilder från ett skönt danskt hem ikväll! (som blandar friskt mellan gammalt och modernt - precis som jag också gillar!)





Jag  t o k g i l l a r vita golv!!! Åh vad jag också vill ha det i köket nu...



Mer ljust, lantligt och mysigt kök.



Fantastiska Tolixstolar mina vänner och sådana kan du just nu vinna (hela 4 stycken) här!!! (En exakt sån där Floslampa har jag också fast uppe på vinden i en kartong någonstans:)



Nu snackar vi jakttrofé och det vita golvet gör heeela rummet.



Snyggt enkelt badrum med eenorma golvplattor. Detta bardrum ligger innanför sovrummet för det ser man på fönstrerna under taket som även syns...



här!:) Supersmart och snygg lösning tycker jag. Åh, så skulle jag också vilja ha. Ett riktigt snyggt stoort badrum i direkt anslutning till sovrummet vore ju absolut helt perfekt!


Strax ska jag lyssna på bra musik och laga riktigt god mat här! Det blir grillad kyckling, hemgjord Bea och klyftpotatis ikväll, schlurp! (Men först en supersnabb dusch:)



Ha en riktigt skön kväll!


KRAM


.

12 kommentarer:

Moodboardwithflowers sa...

Hej

tänkte bara kolla om du vet vart Flitiga Fredrika tagit vägen?

Ha en skön lördagkväll!

Anonym sa...

Måste bara lämna en kommentar....jag håller på och får mitt drömbadrum med sådana fönster som ligger ut mot en hall och gränsar till vårt sovrum, dom gör hela badrummet :) trevlig kväll!

Sjöbris o vita ting sa...

Riktigt snyggt!
Ha en trevlig helg.

Stina sa...

Det där köket var väldigt snyggt.
Stina

Anonym sa...

Jag tror inte att sovrummet och badrummet ligger i anslutning till varandra - fönstren matchar inte. Men tanken är härlig!

Mrs G-mammasegen.com sa...

Superfint!!! Här blev det också en springtur! Gud vad härligt det är! Nu packning! Flygplatsen nästa i morgon bitti...!

Fru N och villa Någorlunda sa...

Så fint, så fint! Drömmer också om vita golv, men vete katten om jag skulle stå ut. Är nog alldeles för pedant och skulle få noja på alla fläckar. Men gud så snyggt det är!

iettparadis.blogspot.com sa...

Underbart hem! härligt att se lite "ruffiga" kontraster. Har också vita golv, med lite dragning åt både grå och beige. Väldigt svårt att hållla rent med två små och två fyrbenta vänner, men förbaskat snyggt är det!

Unknown sa...

Ok nyp mig, jag orkar knappt längre ta in alla drömhem, jag vill ju oxå ha det så fint.. nä jag är inte bitter ;)
Tack för din energi i det du skriver, det smittar verkligen av sig. Förresten så är jag SJUKT nyfiken på hur du pratar i verkligheten, för du vet, man föreställer sig ju liksom hur en person pratar det den skriver. Är du inte liiite sugen på ett videoinlägg, kom igen, kan väl göra en dans med barnen i typ Montazamistyle, och så prata lite med förstås ;) Hehe, ett litet tips bara =)

Ha en go söndag,
kram Catta

Hanna sa...

Väldigt fint hus och vilken trädgård!
Hoppas ni får en fin söndag.
/Hanna

Anonym sa...

Superfint hem! Har du länk på var du hittade dessa bilder, vill kika lite mer : ) Ha en fin kväll hälsar Marie

Huntertanten sa...

Åh vad roligt att hitta till dig! Säger som du vilket vackert hem. Gillar stilen stort. Kram från Huntertanten