torsdag 28 april 2011

NYFRISSAD I EN SOMMARTUNIKA

.


Finfin är min nya ljuslila Summer tunic från Chill Norway! Love står det med den  broderade texten:) På fötterna Primeboots och tights Gina Tricot.





Bon soir!


Idag har jag gjort ett litet besök hos min fantastiskt söta frisör Amanda för lite nya slingor. Blir ju alltid hur nöjd som helst när jag varit hos henne:)

På salongen där jag går så har de också hudvårdsbehandlingar och nu ska de få in en apparat som jag verkligen blev supersugen på att testa. Det är något som heter Nannic NBE och är tydligen en slags elektromagnetisk behandling som ska minska ärr, bristningar, celluliter och fixar tom ett "minifacelift" genom en ansiktsbehandling. Låter ju fantastiskt bra inte sant?:) Är det någon bloggis som har erfarenhet av just Nannic NBE? (Läste just om behandlingen på en skönhetsblogg och bloggerskan själv verkar ju i alla fall jättenöjd.)




Jag i min sommartunika uppe på övervåningen!  Till höger ligger Beas lilla rum, till vänster har vi badevarelset, längre fram i gången ligger först Flisans rum till höger och sen rakt på finns "the master bedroom". Om man viker av till vänster före Eiffeltornet så hamnar man hos Trulle:)


Nu blir det middagsfix! Grekisk sallad står på menyn denna torsdagskväll (inget grillat på ett par dagar tyvärr pga mitt magonda)



Ha en fin kväll!


KRAM




.

16 kommentarer:

Anna @ Amerikana sa...

Hej Petra! Hoppas magen känns bättre;) Min mamma har testa just den behandlingen och var supernöjd! 2 gånger gjorde hon och såg stor skillnad. Just to let you know;) Jag vill testa när jag kommer hem också!!! kram!

Anonym sa...

Är det bara bilden eller är det en liten bula som skymtar...
Kram

Anonym sa...

Jag har testat behandlingen 3ggr. Ser just inget resultat alls, faktiskt. Men jag kanske har för "lite hudproblem" för att det ska göra så stor skillnad. Men prova vetja!

Känns som du var hos frissan häromveckan bara!?

/G

Julia sa...

Vilket härligt kort på dig på eran övervåning. Wow så häftigt med ett fönster i väggen, hur läckert som helst!!

Önskar er en fin kväll!

Kram /J

Pethra C. sa...

Hej Petra,

Jag läste om din onda mage och såg sedan att du åt avokado i går, kan det kanske vara det som ställde till det för din mage? Jag har själv alltid kunnat äta det, älskar det, men en kväll förra sommaren så fick jag jätte ont i magen, det sved något djävulskt, misstänkte att det kunde vara avokadon och mycket riktigt. Så testa ät det igen, får du ont igen så har du svaret där.

Hoppas du mår bra snart igen!

Kramar från en annan Pethra

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Härligt att vara nyfrissade! :) Jag måste verkligen ta tag i det jag också och fräscha til mig. Kram

Jessica sa...

Jag måste bara skriva att jag ÄLSKAR din blogg, jag är inne och läser varenda dag (har dock aldrig skrivit något tidigare), och jag blir alltid på så bra humör efter jag kikat in här! Du är så positiv och det känns rakt igenom dataskärmen, det smittar verkligen av sig!

Tack för en toppenblogg!!

/Jessica

Anonym sa...

Det låter ju jättespännande! Lova att berätta om du testar och vad du i så fall tycker:)/ Karin

Anonym sa...

Jag har provat och det är mycket effektivt så jag ska göra det igen. Minst 5 behandlingar behöver du för att få bästa resultat.

Mvh

Pia

the super ordinary sa...

Beas rum är så fint ! Vilken flickdröm..
Även så din tunika..

Nä, jag håller mig borta från behandlingar.. Tyvärr kanske man kan säga.. Kommer nog en dag kanske..


// M i a

Casa bianca di Mia sa...

Det var inte tonfisken du åt då!? Hoppas det ger med sig ialla fall.

Vad heter de snygga lamporna ni har i korridoren? Har aldrig sett såna inomhuslampor..

Mvh Mia/Classy Living

Det vita dårhuset sa...

Men lilla gumman....Du som är såååå vacker!!! Vi kan byta vettja *fniss* Mamma var iväg på nåt sådant igår och hon tyckte sig se resultat efter bara en behandling =)

Lycka till!
Kram Erika

INNENANSICHTEN sa...

Hallo Philia,
habe Deinen Blog gerade entdeckt und ich bin total begeistert. Ich werde jetzt immer bei Dir vorbeischauen...
Viele Grüße aus Deutschland, Uschi

Anonym sa...

Sååå fin i håret!! Måste tipsa om Novalucid, har ibland sån katarr att man vill skrika, men Novalucid gör underverk och hjälper ASAP!!! Tuggtablett från Apoteket.
Tack för en underbar blogg!!!!! Ibland när man är trött och sliten får du verkligen att le och bli inspirerad igen!!
Kram Cajsa

Anonym sa...

Jag gillar din blogg sååå mkt!
Och fint hus har du!!! (ni...)
Ett riktigt prinsessrum det där :)
Har frågat innan och vill fråga igen.Vad jobbar du med och vart hittar du alla fina ChillN barnkläder???Här runtom finns verkligen inte ditt utbud!
ha en härlig helg!
KRAMKRAM

Anonym sa...

Jeg bruker regelmessig en sånn apparat fra NuSkin som heter Galvanic Spa, gjør behandlingen hjemme hver uke og er SUPER happy med den;-) Tok ca 5 år fra mitt ansikt....