lördag 9 april 2011

SOLIGA LÖRDAG

.
.


På matsalbordet just nu: Mimosa, Hortensia och härliga gula citroner! Blev så influerad av de gula accenterna i de inlägg jag visat tidigare så nu provar jag att smyga in lite. Det är ju faktiskt snart påsk och allt:) Men några kycklingar och annat har inte kommit in än här hemma men det kanske är dags för det nu? Har ni påskpyntat? (Ljuskoppar, vas och stor vit skål Tine K. Skålen med silverkant är hemklickad från fina netbutiken Stil, Inredning & Design)Härlig solig Lördag har vi i Småstaden idag och jag är just nu i köket och lyssnar på musik på radion, jazzar med, bloggar, bakar bröd OCH målar samtidigt! Nej, köket är inte riktigt klart än men det är inga jätteförändringar som sker utan mest en rejäl uppfräschning men det är klart att ni ska få se det när det är färdigt:)

Ber om ursäkt bloggisar för min trista frånvaro igår men jag hade faktiskt en riktigt blå dag (ibland blir man riktigt besviken, så är det ju för alla). Så den glömmer vi bums!
Lite gult är ju inte alls fult!:)


Idag är jag dock Happy P igen och efter frukosten åker minsann löparskorna på! Jag har laddat ipoden med ny skön löpmusik bla den här nya för att få lite extra fart. Ska bli så skönt att komma ut i spåret igen!Nu fångar vi dagen girls! 
KRAM.

13 kommentarer:

Othilia sa...

Precis tillbaka efter en joggingrunda i den sköna morgonluften. jag njuter av fågelkvittret i ena örat, och Lisa Syren i andra. Passar mig bra.
Blev inspirerad av ditt gula, skall upp på vinden och hämta ner min lilla påsklåda.
Ha en underbar helg.

Anonym sa...

Godmorgon! Jag tycker gult är underbart! Speciellt i dessa tider... Vi har härligtvårväder i Örebro idag och jag kan inte annat än må bra! Kram Ann sofie

Tina sa...

Dejligt at dagen idag er skøn igen :-). Alle kan have en "øv" dag...
Her skinner solen og det skal nydes!
Har idag et indlæg om påske-pyntning...kig forbi:
http://filucahouse.blogspot.com/2011/04/easter-by-lovely-blue-and-nature.html
Rigtig dejlig lørdag til dig og dine!
Tina

weissbunt sa...

Your pictures with the yellow accents are beautiful. I do enjoy springtime so very much, too. I'm going to plant lots of little white impatiens this weekend ;-). Check out my blog for plenty of Easter and spring ideas. I have some elegant whites for you, too ;-) http://weissbunt.blogspot.com/2011/03/fruhling-in-unserer-garage-spring-in.html. older and newer posts, too. Have a wonderful, sunny weekend - maks :-)

tinajo sa...

Gult piggar upp humöret i alla fall - och så klart dagen ska bli bra! :-)

Linda sa...

Fint med gult :) Härligt med en löparrunda med brittan i lurarna!

Ha en fin Lördag!

Kram Linda

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Ser snyggt ut:)

Vi ska med påskfixa idag. Fast härhemma blir det lite vita keramikfåglar samt några blommiga i tyg från House doctor.

Jag gillar ej när det blir för mycket färg

Ha en underbar helg
Kram madde

Anonym sa...

Jag har påskpyntat igår eftersom jag aldrig är hemma under påsken. Jag satte fram lite påskliljor, målade betongägg och en tupp. Inte mycket men det räcker gott och väl. Ska bli spännande att få se ditt kök. Trevlig lördag!
/Jenny

Hemma på Landet sa...

Jag tycker att gult är otroligt snyggt i små mängder. Fina bilder.
Stina

Att vara någons fru sa...

Tack för de vackra inspirationsbilderna du bjuder på. Visst är det ett underbart väder?! Man blir ju alldeles matt. Ha världens bästa lördag, tjejen.

@nettes lilla blå sa...

Mycket fina bilder och tack för att jag hittat hit ;) Det var genom tidningen Lantliv som jag fann dig och nu ska jag scrolla runt i din jättefina blogg

ha en härlig lördag

kramar @nette

Liselott sa...

Gillar dig "Philia", you always "bounce back", stark tjej - me like !<3

lena_hem@yahoo.se sa...

Alltid lika snyggt & smakfullt...Glad Påsk!
/Lena