fredag 15 april 2011

VÄLKOMMEN WEEKEND

.
.


Ååååhhh, vad det är härligt med fredagar inte sant!?


Speciellt sådana här soooliga aprilfredagar:) Och den är superhärlig fast att min lilla skatt Beabus tog mitt absolut mörkaste läppstift, kyssäkta coh allt, och bokstavligen kroppsmålade sig själv, Kanin och hela Ektorpsoffan i tvrummet i morse!! Grrrrrr, ibland så prövas tålamodet med de små inte sant? In i duschen men absolut ingen tvål bet på detta superläppstift, så nu är hela Bea brun/violett flammig!

I brevlådan idag så kom världens härligaste bok från "Ironins mästare" Henrik och Fredrik! Tack snyggingar! Eller ska man ta det som en pik? (Jag tar självklart för givet att du också läser House of Philia Henrik eftersom du är såå gullig och skickar Ljust & Fräscht till lilla moi! Kan ju då passa på och både tacka och berätta att jag hade vääärldens crush på dig på 90-talet och jag lyssnade på den här låten jämnt när vi "festade på Västkusten på somrarna"!;) Hur som helst har jag inte hunnit läsa boken utan bara snabbt skummat igenom men den innehåller myyycket snygga bilder och myyycket skön humor!


Nu ska jag fortsätta tapetsera hallen och japp, det blev tapeten som syns på bilden, klassiska Malabar från Cole & Son! Alltså blir det inte tokrandigt i lilla entrén. Hoppas bara att det blir bra nu:)



Önskar er en fantastisk fredag!


KRAM


.


19 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

*s* Kul med boken! Och jag slår vad om att hallen kommer att bli super, den klassiska tapeten är vansinnigt snygg.

Stina sa...

Jag fick också den där boken av dem idag.
Jag gillar den.;-)
Stina

Johanna sa...

Vilken fin present!

jättefint med den tapeten. den har jag också kikat på.

Anonym sa...

Hej!

Va kul! I den boken är vårt hem med i:) Jag är "jessica" som gillar att baka smulpaj och har dåligt lokalsinne, fniss*

Trevlig helg! Krma Lena

Anonym sa...

Har nyss börjat läsa din blogg och den är ju världens bästa! Så mysig. Jag är fast. Det går inte att misslyckas med Malabar men en randig är fräckare. (enligt moi;))Trevlig helg!

Camilla-mamma i England sa...

Hade också en crush på Henrik Schyffert och satt några centimeter brevid honom när han spelade gitarr med oss när vi spelade in en skiva på 90-talet...men var så nervös att spenderade de dagarna med honom att jag inte kunde säga ett ord!!! 14 år sen nu...time flies..minnena kom verkligen tillbaka..:)Ha en bra dag! KRAM

Anonym sa...

Suuuperfin tapet, jag älskar den!!! Vi har tyvärr "bara" vitkalkade tegelväggar hemma så jag vet inte var jag ska göra av den .... Kanske man skulle rama in den som en stor fin tavla??

Ha en härlig påskhelg!
/ Ingela

Anonym sa...

Så fin tapet!

Hva skjer med sofaen nå?trekket er vel ødelagt?

Ha en glad Påsk!

Elin D.

Malin på ön sa...

Roligt med boken och visst har Cole & Son fina tapeter, mest vita väggar hos oss men man blir sugen!
Malin

iettparadis.blogspot.com sa...

Fantastisk blogg du har. Precis hittat hit och här blir jag kvar!

Tapeten kommer sitta som ett smäck tror jag. Har själv haft randig tapet och kände en viss "mättnad" på den efter ett halvår.

Boken måste snarast inhandlas. Humor och inredning, vilken kombo!

Ha en kanonhelg!

På vår gata sa...

Åh, jag är så sugen på att läsa den boken. Hade iofs varit ännu roligare att se deras show. Gillar både Henrik och Fredrik! Fantastiskt roliga båda två.

Kram D

Anonym sa...

Jag tycker det var ett bra val av tapet - den blir jätte fin hemma hos er.
Fredag och strålande väder - kan väl inte bli mycket bättre:-)
Trevlig helg!
Kram Helene

Anonym sa...

Kolla in Smill på Styleroom. Dom hade den i sin hall ett tag. Blir nog bra hos er. Gillade den randiga mkt med! Kändes som den passade ert hus bra!

Isa sa...

Älskar den tapeten, det kommer att bli kanon!
Trevlig helg hälsar Isa

Johanna sa...

Vilken snygg tapet! Riktigt läcker.
Hoppas du får en skön fredag kväll!

Anonym sa...

Nice tapet! Blev ju kanon :)

Hoppas att ni får en trevlig helg
kram,
Linda i Uttran (Stockholm)

Jennie sa...

Litet tips! Ta olja, olivolja t.ex... till den målade tatuerade lilla damen... Fast bäst fungerar nog remover för vattenfast mascara, helst med olja i då också... =)

Anonym sa...

Hur kan du hinna med dina barn? Det verkar vara det viktigaste i världen hur allt ser ut för dig, hoppas att du inte bränner ut dig. llting kan inte vara perfekt jämt, vad är det du jagar undrar jag?

maria sa...

Hej. Underbart hem du har! Hur löser du förvaringen i hallen? tänker på skor i synnerhet? Har själv 3 barn och det blir ju lite skor..Sen undrar jag om du tycker det är kul att ge tips och råd till "folk"?