lördag 14 maj 2011

ÅÅÅÅÅÅÅH NEJ

.
.

Solen skiner och vädret är underbart men jag ser inte så där jätteglad ut inte sant? Nej, det gör jag inte för jag är inte jätteglad just nu:( Dagens: klänning Odd Molly och Rosemunde-tights



Hello mina vänner!


Nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv...

Order för dagen var att jag skulle ha weekend-bagen packad för H lovade en surprise för att vi hade vår första bröllopsdag i söndags. Hurrey tänkte jag, jag ääälskar överaskningar! Men....

Beabus kräkte ner precis heeela sängen inatt och var jättejätteledsen, så det var bara att ställa in vår lilla tripp. Eftersom jag hade ett möte i Stockholm (det var dit vi skulle) ganska tidigt så var det bara för mig att skynda mig som bara den till tåget istället imorse. Så sötisar, ja jag har varit i Stockholm idag, på supersnabbt besök. Men... det blev absolut ingen shopping, det blev inget Hotel J (mitt och H:s favvohotel)  med bubbel på kylning och det blev verklingen inget mysigt restaurangbesök, buhuuu:(  (H har nu avslöjat vad som väntade, ingen tröst direkt!) Men ett mycket trevligt möte hade jag i alla fall!


Nu ska jag cykla ner på stan och hyra en mysig film, köpa massor med smaskigt godis och sen svänga förbi Thaien för lite take-away. Det får bli en mysig hemmakväll i Småstaden istället(och Bea mår nu mycket bättre så håll tummarna att hon fortsätter med det!)




Ha en riktigt fin lördagskväll!


KRAM


.

17 kommentarer:

Malenamis mamma sa...

När det händer något sånt här som kullkastar ens planer, brukar jag tänka att det är någon mening med det och att det för något ännu bättre med sig. :)
Ha en riktigt skön kväll och kram från Finland!

Victoria @ MY HAPPY HOME sa...

Hoppas du får en skön kväll hemma och att Stockholmstrippen blir av någon annan gång!
/Victoria

Camilla-mammasegen.com sa...

Åh jag vet hur du känner dig!!! För ca 1½ år sen så hade min man fixat överraskning i Brighton till oss och fixat barnvakt fre-lör (vi brukar i vanliga fall aldrig vara borta över natten..). Planen var att min man skulle fria, men vi vaknade på natten av att vår yngsta kille hade jättehög feber och mådde superdåligt...Vi fick ställa in (och jag visste ju inte ens vad som var på g..), men vi lyckades fixa det efter några veckor igen och nu är vi gifta...;)Ha en bra kväll! Låter supermysigt med godis och thaimat!

Anonym sa...

<3

Ingmarie We sa...

Ja, så blir det ibland när man har småbarn (och litet större barn också). Ha en bra hemmakväll istället.

Radhusdrömmar sa...

Trist att ställa in såna trevliga planer... J är ju himla trevligt. Fin du är i klänningen.

Kram!
Johanna

INNENANSICHTEN sa...

Liebe Philia,
ich kann Deine Entäuschung verstehen! Aber der Abend mit Thai-Essen und Bonbons kann auch ganz gemütlich sein...
Übrigens steht Dir das Kleid ganz hervorragend. Du bist so schön schlank...wie machst Du das nur? Bitte einen kleinen Tipp!
Ganz liebe Grüße aus Deutschland,
Uschi

Anonym sa...

Kram från Hjo wow vad fin du är i klänningen kram Sofia

Doma sa...

I don't understand the text but you look great on the photo .!

Dr Molly sa...

Åh vad trist... Visst är livet oberäkneligt med barn!?! Hoppas du får en fin kväll och att lillskruttan håller sig frisk!

Kramar

mammaxtre sa...

Men så trist! Ni får göra detta mysiga en annan helg helt enkelt. Vissa saker styr man inte över. Kräksjuka barn har makten över oss föräldrar. Måtte ni inte insjukna nu.

Ha det gott

Kakans mamma sa...

Vad tråkigt! Hoppas att lilla Bea mått bättre under kvällen. Tusan så snygg du är på fotot! Du är iofs alltid snygg men det där var i särklass! Natti på dig.

MD Interior Design sa...

I'm new to your blog and I just wanted to let you know that I'm loving it. I love your style and your honesty. You look stunning in that gorgeous dress and soooo thin!
Michelle

Petra sa...

Snyggt foto!
Självklart är det trist när det inte blir som man tänkt sig, och man får ställa in sina planer. Men mest synd är det väl ändå om lilla Bea? ;)
Hoppas det inte är kräksjukan, ni tycks ha en himla otur med denna sjukdom, ungefär varje gång det är någon som fyller år hemma hos er, insjuknar det ju någon.
//Petra

Anonym sa...

Vilken jätte snygg klänning! Passar iaf bra på dig. Har du (eller någon läsare)några tips på bra shopping i London?
/Jenny

Åsa sa...

Vad tråkigt! Men det är svårt att planera när man har småbarn...hoppas du fick det bra ändå.

http://asahoffman.blogg.se/2011/may/namninsamling-for-rattvisan.html

Therese sa...

Wow, så fantastisk bra bilde av deg!