måndag 16 maj 2011

BEABUS ÄR ÄNTLIGEN PIGGARE

.
.

Liten skatten är snart tillbaka i gamla goda takter:) Syns det förresten att min lilla två-åring är fullständigt full av bus???



Tjingeling!


Eftersom vi har ännu en dag "i karantän" så kan jag ju lika gärna uppdatera er, mina söta bloggisar, med läget inte sant?

Inte för att det händer så jättemycket spännande idag:) Jag har mest plockat, lekt i trädgården med Bea, vikt tvätt och torkat mina vita golv (vilket alla som har vitmålade trägolv vet att det får man göra ooofta ).

Nu har jag precis tagit mig en rykande espresso och satt mig på trappen med lapen i knät och Beabus softar för tillfället framför Madicken. Just Astrid Lindgrenfilmerna går ofta här hemma. De är ju så mysiga! (Fast det är klart, Trulle vägrar att titta på de flesta. Karate Kid är lite roligare liksom;)




Plyschklänningen från ChillN som Bea har på sig idag är en av hennes absolut finaste (Hon har ju en del eftersom vi gillar" att chilla i norska mjuka kläder", jag och mina tjejer:) Härlig mild rosa färg med ursöta detaljer. Hennes frisyr idag är en annan favvis och jag gjorde likadant på Flisan när hon var mindre. En superenkel och toksöt flickfrisyr tycker jag!


Beabus kikar ut för att se vad som händer "på vår gata i stan":) (Observera att "smutslila" har hittat hem till oss just nu! Pläden är ett fynd från Åhlens och jag matchar den med ljuviga doftande syrenkvistar ifrån trädgården överallt här hemma, för de är i exakt samma sköna lila nyans.)


Nu ska jag leta efter fina utemöbler på nätet. Vi har en ju stooor balkong där uppe som behöver göras i ordning pronto!



Ha det så fint tills vi ses igen!



KRAM


.

14 kommentarer:

projecantasi sa...

Ha ha! Very cute.Little lady :))

Att vara någons fru sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på (som alltid). Smutslila gör sig väldigt bra hemma hos er!

Anna-Panna sa...

SÅÅÅÅ himla söt!!!

Och vilket fint tips. Synd bara att min lilla 4,5 åring är så nedrans envis. Vägrar ha tofsar, flätor osv. Nästa klippning blir rätt kort - så det ser lite mer vårdat ut. Pjuhh vilken bestämd liten dam jag har här hemma ska du veta! ;)

Ha det fint.
Kram Anna

Linda sa...

Vad söt din dotter är sin underbara ChillNorway klänning och söta frisyr!
Kram, Linda

Anonym sa...

Åh vilka fina tips du delar med dig av idag!! Frisyren på Bea är bedårande och pläden blev jag också förtjust i. Måste se om min lilla går med på en sådan frisyr.

Kram Anna från Skåne

Camilla-mammasegen.com sa...

Jättesöt!! Jag älskar verkligen flätor!! Sitter precis och gör en "Flät-guide" som kommer på www.mammasegen.com i morgon...Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Hej! Finns pläden från åhlens att köpa nu eller är det längesedan? Älskar färgen!

Anonym sa...

Underbart söt liten dotter! Härligt med tillfrisknade barn. Undrar om skåpen i huset till salu i Helsingborg och de om finns hos dina föräldrar? Med vänliga hälsningar Maria

D I N A R A`s sa...

Lilla sötis i söt dress! ChillN har en del fint för hemmamys.
Åh, syrener är underbara! Önskar att jag hade en hel trädgård full med sånna. Svårt att köpa färdigvuxna träd och plantera på en ny tomt dock. haha Man får börja smått helt enkelt.
Kram på er!

Zapach dziecinstwa sa...

OHHHHHH She is sooooo sweet...And thank`s for your Translator.

Anonym sa...

Hej!

Söt som socker är hon din dotter!

Vad kollar du utemöbler nånstans? Vilken stil och typ? Jag är på jakt efter en schysst möbel med loungekänsla och hittar inget kul - alla tips mottages tacksamt!

Kram Carro

Anonym sa...

Underbaraste lilla busfröken!! Det lyser verkligen bus i hennes vackra ögon!! Hon är en riktig solstråle, såååå SÖÖÖToch sååå CHARMIG!!

Superfina flätor och ljuvlig klänning!

Ha en mysig dag!

Stor kram Anna.S i Uppsala

designofluna sa...

Grymt söt frisyr. Skönt att hon mår bättre. Kram Malin

Unknown sa...

these are gorgeous!

Can I just ask what camera you use?