onsdag 18 maj 2011

BOKAT & KLART

.
.




Japp, nu är det fixat!


Snart bär det iväg till sköna Grekland och resort med spa med maaassor av glada små barn överallt och Lollo & Bernie och fritt med glassar!

En resa heeelt på skatternas villkor:) Det blir charter och fredagsmyyys 24/7 och god mat (men ingen all inklusive för jag gillar inte buffématen) och bad heeela tiden och det ska bli jättekul! Sen får vi vila upp oss på Gotland resten av semestern hihi;)

Vad ska ni göra i sommar raringar???


Nu ska jag powerwalka fram och tillbaka till affären!



KRAM


Psst, Tack sötisar för alla era restips och smakråd!


.

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hei : )
Gled dere : ) Vi var der å fjor å er veldig fornøyd : )

- Marte

Brunkullan sa...

Kommer bli super!

Vi har ju som jag skrev i förra kommentaren, precis varit 14 dagar på semester. I sommar kommer vi hålla oss hemma. Eller det blir stugan såklart, men i övrigt tar vi det lugnt.

Istället laddar vi för vårvintern. Då fyller jag trettio-tio..(eller nått sånt..), och då vill jag åka till nått trevligt och varmt land igen:)

En sväng till mamsen i huvudstaden blir det kanske, men då för en to-sönd.

Kram Susanne

Linda Pettersson sa...

Å vad skönt :) ...och tack för rolig blogg. //Linda Bellahome.se

Anonym sa...

Härligt äntligen daxs för sol och bad snart!! :-) Även om vi haft underbara varma och soliga dagar nu i maj, blir man ju livrädd att det var det enda som blev denna sommar.... och sen regnar resten bort! :-I

Så vi åker, för säkerhetsskull, en sväng till solen nu i maj/juni för att få ett välbehövligt brejk och en härlig bränna inför svenska sommaren.

Under själva sommarsemestern ska vi bara vara hemma och pilla med vårt hus (där renoveringen nu närmar sig sitt slut), åka ut till öarna med båten och besöker de härliga kuststäderna längs bohuslän. Finns inget som går upp mot svenska sommaren här hemma.

Sen i september väntar, kanske kanske en härlig semestervecka till och denna gång helt gratis och till och med X-betald, då min familj har förmånen att ibland "jobba" lite lyxigt. ;-)

Hoppas ni får det mysigt i Grekland - ska hälsa till Lollo & Bernie nu när vi träffar dem i Spanien! :-)

Kramar Nena

ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN sa...

Gud vad härligt för er :D


.
.
Länka gärna min CANCER insamling betyder allt :/
.
.
ALLA får en TACK länk

Dr Molly sa...

Låter ju hur skönt som helst!!! Vi semestrar hemma i Sverige. Vill helst inte åka härifrån under våren och sommaren. Höst och vinter lämnar jag däremot gärna snön och åker iväg! KRAM

mammaxtre sa...

Vad härligt att ha en resa att se fram emot. Jag ska tillbringa sommaren på landet. Jag längtar.

Ha en fin kväll Petra.

Sandra sa...

Tror det är samma hotell vi ska till om 3 veckor, ska bli såå skönt :)

Anonym sa...

Hej Låter skönt!
Jag är intresserad av hur ni gjort om er fasad! Vem har gjort det och hur gjorde ni?

Anonym sa...

Hei! Hvis dette er Kallithea så kanskje vi sees :-) Vi skal hit samtidig! Gleder meg til glade barn, SPA, sol, bad & sommer! Hilsen bloggfan!

Hemma hos Märtha sa...

Låter underbart att åka iväg till sol och värme med hela familjen!! Bara hoppas att vi, som blir kvar, i Sverige oxå får lite sol...:-)
Kram
Anne-Lie

BelovedbyLinda sa...

Vad mysigt!! Härligt med skön sol :) Jag har ett vitt kinaskåp i hallen med förvaring för jackor o liknande och jag ÄLSKAR det :)

Ha en mysig kväll!

Kramar Linda

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Åååå Sunwing resort och barn är lika med en toppen semester. Vi har tre barn och bland de bästa semestrarna vi har haft tillbringades på Sunwing resort.
Hoppas ni får en underbar resa!

Själv måste jag jobba då jag på senare år blivit en fattig student. :) Lite semester blir det med familjen också men vi har inget inbokat ännu.

Kram kram
Jeanette

Radhusdrömmar sa...

Det är alltid skönt att ha semestern bokad, att ha något att se fram emot. Själva är en vecka i slutet av juni bokad till Spanien, fast vi hyr ett hus med pool och flyger billigt och hyr bil. Åkte till ett Sunwing i höstas med familjen, det var toppen och deras buffé mat var faktiskt helt ok, fanns massor att välja mellan.
Hoppas att ni får det mysigt!

Kram Johanna

Anonym sa...

Skönt att ha semestern planerad och klar:) tack för receptet storbak o mon:) måste bara fråga vad är det för färg på lippglosset? så himla snygg färg))

Jenny sa...

Det där sunwing-hotellet är jättefint! Var där för snart två år sedan och bodde i ett "happy baby-rum" alldeles intill poolen och vi var supernöjda! :-)

Anonym sa...

Det låter super härligt!
Själv ska jag vara på landet, segla en vecka och i slutet av sommaren bär det av till min favvo ö Mallorca.
Jag köpte mig ett gymkort i måndag så nu hoppas jag komma i gång med min träning på allvar.
Hur går det för Dig?
Nu får vi peppa varandra alla "pigga tjejer":-)

Anonym sa...

Alla Sunwing Resort brukar vara jättebra! Vår familj har varit på 5 olika. Det är så härlig underhållning för barnen med Lollo & Bernie och mer därtill.
Fast Juli låter himla varmt i Grekland. Jag stannar helt hemma på sommaren och åker vår eller höst till dessa resort, då är det så lagomt varmt!
Bohuslän i sommar väntar för oss!

Pia

Anonym sa...

Jag semestrar aldrig i Medelhavsländerna under sommarmånaderna då det är på tok för varmt för min smak. Jag har släkt och vänner i sydeuropa och har möjlighet att åka dit lite när som helst på året, att åka på hösten är det allra bästa men såklart svårt om man har skolbarn. De senaste fem åren har vår familj semestrat i Sverige och nu kan jag inte tänka mig att "slösa" med den korta sommaren vi har här genom att åka någon annanstans. Sverige är så underbart på sommaren, och jag tillhör som sagt de som inte gillar när det blir för varmt. Den svenska sommaren är perfekt för mig! Vi har varit på Österlen mycket men i år ska vi prova något annat.

Sofia

Anonym sa...

Kul resor är ALLTID trevligt att ha och se fram emot! :-) För min del blir det Barcelona tidig sommar, Sverige huvuddelen av sommaren, Istanbul tidig höst. UNDERBART! :-)

Pia

Rosor & Pioner sa...

För barnen skull så finns ingen bättre semester än att tillbringa den tillsammans med Lollo & Bernie. Det lever dem på länge sen ;) Vi är egentligen inga "charter fans" men vad gör man inte för barnen ibland.... Håller med om att buffématen kan man vara utan, alla beter sig dessutom som gamar - no like! Kul att ha något att se fram emot!

Här i Gbg skiner solen just nu. Hoppas du får en bra dag!

/Karin

Anonym sa...

Jag antar att det är Sunwing resort i Kallithea. Det ser i alla fall ut som den poolen. Vi var där vid ungefär samma tid i fjol och var mycket nöjda. Vi lämnade faktiskt aldrig hotellområdet : )

Däremot så tycker jag ni ska vara glada att ni inte har bokat med buffé för det hade vi gjort och den var inte bra. Luncherna var ok men på kvällarna tyckte jag det var oerhört trist att sitta i en stökig matsal med stark lysrörsbelysning. Maten var även den ganska dålig. Vi bytte bort buffén efter ett tag och åt på områdets andra restauranger och de var faktiskt riktigt bra.
/Jessica

syster doris sa...

Jag har varit Lollo i mina ungdomsdagar, Lollo, minicluben och sporten...dem kan jag på mina 10 fingrar! Semsetrar nuför tiden hellre på Västkusten med alla våra tjejer!Fjällbacka skärgård..missa inte! Önskar er en UNDERBAR sunwingsemester!

MISS PIFFY sa...

Härligt!! Var i Grekland?? Gift med en grek så vi är där varje sommar och i år blir det en månad ;) Bästa maten hittar man i de små byarna ;)
Ni kommer ha det underbart!! Kram Erica

Anonym sa...

Efter jobb vi Swedish Open i Båstad (härligt jobb!!) då maken gör Kålmården, Skansen och hälsar på kusinerna, så åker vi på lyxig semester till Thailand - en vecka i paradiet på jorden KRABI och sedan Topphotell med privat strand på Phuket! Finns tydligen Bamseklubb där! I oktober var vi i Bang Tao Thailand med Lollo & Bernie och det var succé för lillan. Det är helt perfekt med hotell med både figurer & playland (ala Sunwing) och all-inclusive eller halvpension alternativt takeout från hotellets restaurang. Verkar som Ving förstår vad barnfamiljer behhöver?! När vi var i Thailand i oktober var lillan drygt ett år, och då fungerade det bara att äta när hon sov (om man vill njuta lite), så då blev det antingen takeout till vår balkong, eller sen middag då hon somnat. I maj förra året var vi på 5 stjärning resort i Turkiet och där var det all-inklusive vilket också var toppen. För om lilolan blev kinkig eller liknande så kan man gå ifrån och sedan återvända. Måste verkligen rekommendera Turkiet (trodde aldrig att det skulle vara så toppen inna jag åkte dit första gången - och jag är kräsen). Fantastiska hotell - sådana 5-stjärninga hotell kan du aldrig få i ex övriga Europa för de pengarna. trevliga människor och GOD mat! Ljuvligt spa, med massage, turkist bad mm. Vi har varit 3 ggr på samma hotell Måste natuligtvis byta hotell nästa gång). Men tänk er ur härligt spa, fantastisk mat på 7 restauranger, sobert och stilfult poolområde och trädgårdar & strand. underhållning alla dagar, champagnefall (ni vet med cup-champangeglas i pyramidform) där de häller över den ädla drycken. Fyverkerier mmmmmmm. Kristallkarlt vatten! Svårslaget! Klart Thailnd slår med miljö och mat/dryck (riktiga juicer i drinkarna) men riktigt toppen ändå!

KRAM & tack för en fantastiskt fin blogg!!

Vad jobbar du med? Kör du bloggen som ditt jobb nu för tiden? Verkar inte som om du har ett "riktigt" jobb?!