fredag 6 maj 2011

EN ÖNSKEPRYL TILL KÖKET

.
.


Denna soliga fredag bjuder jag på pics både på min nya Vipp och min lilla fot! (ja jag har faktiskt ganska så petite fötter, strl 36-37 minsann;)




Heeeeey Friday!


Mår ni bra denna härliga morgon bloggisar?

Åh vad det var tråkigt att inte få till ett endaste litet inlägg igår! Miss you guys! Men det var helt omöjligt att ladda ner bilder och jag vet INTE vad det berodde på. Sånt är ju så frustrerande! Men med lite guidning av ett "proffs" så funkar det igen:)

Så ni får alltså se min nya pedalhink som står i köket denna fredagsmorgon istället (hade ju tänkt visa dessa pics igår alltså)Det finns ju ett gäng "mycket klassiska kökssaker" som jag drömmer om och önskar till köket. Bla en Kitchen Aid, en Vipp, en Musselmaletservis, en Jura espressomaskin, en Tolixpall, en stor Arne Jacobsen City Hallklocka och en Jieldelampa osv osv 

Nu när köket är nypiffat så vill jag allt detta pronto men det går så klart inte. Det är minst sagt ganska exklusiva saker (ja speciellt klockan och servisen:) Men tre av dessa drömköksprylar har jag faktiskt äntligen skaffat till köket och finfina Vippen är som ni ser en av dessa. Vilka är förresten dina "drömprylar till köket"?:)




Snyggingen på plats:) (Det är 18 litersmodellen och är hemklickad från butiken Hvita Villan på Hönö.)



Nu ska liten Bea kläs på och sen blir det prommis till dagis!



Önskar dig en fantastisk fredag!



KRAM



Psst, Kul att ni är så många som vill peppade när det gäller träning och som också vill komma i form. Nu känner jag en bra press på mig och det är jättebra! Nu kööör vi:)
..

26 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Tack för tipset om Hvita Villan! Är ju nästan precis vid mig - jag har varit på Höno två gånger men har lyckats pricka in när Hvita villan varit stängd. Nu blir det snart en utflykt dit - så mycket fint! Så nära :)

Anonym sa...

Jag önskar mig också en vit Vipp och är jätteavundsjuk på din!:-)

Kram Mia

Anonym sa...

Drömmer också om en kitchen-aid..med en massa tillbehör!/ Karin

Anonym sa...

Jag önskar mig också en vit vipp, lampan jiede är också en favorit yviga villans hemsida kommer absolut bli en favorit tack för tipset:)

Anonym sa...

En fråga från trogen HoP-läsaren,vad har ni för golvlist mellan kök och hall? Har problem att hitta snygga golvlister som passar med askgolv och svart klinkers.

Med vänlig hälsning
Susanne i Borlänge

Anonym sa...

Hej. Har nyss hittat till din blogg och den är fantastisk, väldigt inspirerande. Och träningspepp behöver väl vi alla mer eller mindre. me like :)
Önskeprylar till köket finns ju endel, själv har jag en Jura espressomaskin och jag älskar den !!
Trevlig helg!
Kram Camilla

Julia - Ett hem för 5 sa...

Vipp är jättefina! Jag har en lite liknande (men ändå inte) som kommer från Brabantia, Retro Bin tror jag den heter.

Min drömpryl till köket (bortsett från mer förvaring) är en brödrost ifrån Dualit. En sån där härlig bullig retromodell. Och ett kylskåp från Smeg skulle inte heller sitta fel. De är SÅ fina, men har hört att de är ganska små inuti..

Linda sa...

Vipp har så fina produkter! Deras badrumsserie står på min önskelista till vårt nya toalett.
Tolix supersnygga pallar är något som jag drömmer om till mitt nya kök, som snart är klart =).
Ha en fantastisk fredag!
Kram, Linda

Unknown sa...

Va?! Har du hittat ända till Hönö nu =) Vad kul, jag är uppvuxen där och mamma, pappa och bror bor kvar. Tycker absolut att du ska ta och besöka ön någon gång, det är nämnligen paradiset på jorden ;). Inte minst så är ju Hvita Villan väl värt ett besök. Kan tipsa om butik Lilling Cottage dessutom, en himla mysig butik med prylar i din smak kan jag tänka mig.

Ha det bäst,
kram Catta

AnnaF sa...

Ja. Nu kör vi! Stepping up the game :)

Casa bianca di Mia sa...

Du har en bra smak, dyr, men bra! Vipp passar bra i ditt kök. Trodde nästan du köpt en svart först...
Lycka till med träningen!

Ha en fin helg och njut av din familj!

Anonym sa...

Ursäkta men har du köpt en sophink för 3000 kr???????
Annsofie

Anonym sa...

Det är ingen vanlig sophink Annsofie utan det är en fantastisk designad sophink och design kostar:)

Lena N

Nicky sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Min önskegrej är en cremefärgad Kitchen aid och den stod på diskbänken i köket när jag kom hem från min Munchenresa för 1,5 år sen:=) Älsklingen hade beställt en till mig som han bett syster yster bära in när vi var på resa....Det kallar jag kärlek... Men en Vipp har jag inte än men skulle gärna vilja ha en, var ju jättesnygg!!

Ann-Louise sa...

OJ då! Jag har en Musselmalet mat- och kaffeservis som jag ärvt...för 15 personer,vad kan det vara värt tror du? Jag gillar den men har nog aldrig fattat värdet av den. Galet många delar är det iallafall!

VIPP är skitsnygg helt enkelt!

Kram från Ann-Louise

Anna-Panna sa...

För det första - ett helt nytt kök!!!!

Sen kan jag börja inreda.
Vill både ha en Tolix pall och en kitchen aid, och en Nespresso bryggare, en Dualit brödrost...oh shit, jag kan hålla på huuuur länge som helst ;) Måste nypa mig i armen o vakna till liv!! ;)

KRAMEN

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Hihihi...just nu skulle jag vara glad för lite nya tapeter i köket. :)) Ha en mysig kväll. Kram

Anonym sa...

Kostar det så smakar det... bättre... det blir liksom finare där hemma om man vet att det är dyrt. Kvalité är som god ost det smakar starkt och man vill bara ha mer.. så känns det för mig när det gäller inredningsprylar.. låter väl helgalet men är sant! Kram till P tack för din goda men ack så dyra smak;)
Trevlig fredag!
Kram K

Anonym sa...

Hej! har en vit kitchen aid, dualit brödrost, vipp tunna, 4 vita tolixpallar, espressomaskin men det jag saknar är just klockan! Hur kommer det sig att vi alla vill ha och HAR samma prylar???
Har det börjat gå för långt med allt det materialistiska??? Känner mig träffad liksom, känner att jag nästan skäms när du räknar upp din lista och jag istort sett har allt det redan och haft ett par år...
nej, imorgon ska jag hänge mig åt naturen och bara vara ute och glädjas åt växtriket som börja lysa fantastiskt!
Någon som känner igen sig???

Anonym sa...

Har inget av uppräknade klassiska kökssaker
men det går ändå att njuta av god lagad mat.
Christina

Anonym sa...

Jättesnygg och säkert praktisk med så stor sophink. Men en praktiskt fråga, vad har man för påsar i den där som passar? Och hur "fäster" man de?
MVH Ida

Philia sa...

Tack för era glada hälsningar tjejer!:)

Ida - Det kommer passande Vipp-påsar med hinken och man klämmer fast dem över en behållare som finn inuti. När de tar slut får man beställa nya.

KRAM

P

Anonym sa...

Haha! Det dröjer inte länge förrän du har alla dessa prylar, även fast du säger att du "så klart inte" kan skaffa allt direkt!

En vit Kitchen aid har jag dock, den pryder sin plats samtidigt som jag använder den flitigt, då känns det mer OK att spendera. Men slänga sopor i något så dyrt, nja...

Liknande lampor och klockor för rimligare priser är inte svårt att hitta, och helhetsintrycket blir ju fint oavsett. Det gäller att finna balans i spenderandet, kan jag tycka...IKEA har ex en jättefräck stor klocla med svart ram. Hade passat hos dig!

Kram/Greta

Anonym sa...

Oj, 3000 kr hade nog Rädda barnen kunnat göra mycket bra med! Fast den här kommentaren får nog inte vara kvar för den är inte nog ytlig :(

Andreas sa...

Till och med soptunnan är snygg hos P. Tänk om jag själv hade haft det sa fint hemma :-)